Skocz do zawartości

motywy zachowania - czy dobrze interpretuję?

porzeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy dobrze interpretuję?

Edytowane przez porzeczka
Napisano

Za duzo tych pytan na raz. Miszmasz... chaos dla kart. Jedno pytanie = jeden rozklad.

Napisano (edytowane)

Przy losowaniu kart zadałam tylko po jednym pytaniu.

Napisano

Pytanie jakie kartom postawiłam brzmiało: dlaczego postanowił zakończyć znajomość ze mną

mag, sąd ostateczny, cesarz.

A Ile o nim wiesz Porzeczko?? -

- dobrze by było wspomnieć, czy jest z kimś związany? --

- stawiałaś tylko z AW? - warto o tym napisać?

PAN nie chce się wiązać/ albo I nie może-nawet jakby chciał - /SĄD,CESARZ/ --ma nieuregulowaną poprzednią relację partnerską.

Napisano (edytowane)

Tak, tylko AW.

A co z drugim odczytem Niiwa? Przychylasz się do mojej intrpetacjii?

Pozdrawiam :)

Napisano

no ale bez kart tu wiadomo dlaczego bo on ci to jasno wyraźnie powiedział dlaczego

pokusiłabym sie ewentualnie o rozkład z pełnej talii na relacje celta np

Napisano

Zgadzam się z MW.

To, co on Ci powiedział wyszło w kartach

Mag, Sąd, Cesarz

do tego dodałabym, że on chce decydować o sobie sam, spełniać swoje zachcianki, zaspokajać swoje męskie ego; tutaj połączenie Maga wraz Cesarzem jasno o tym mówi, że on na piedestale stawia swoje potrzeby; dodatkowo Sąd uwydatnia ten aspekt, ale także potwierdza to, iż on potrzebuje na nowo odbudować samego siebie, poznać siebie po tym, co go spotkało wcześniej, chce się odrodzić jako mężczyzna

a co do relacji

Umiarkowanie, Sąd, Wieża

to z doświadczenia wiem, że Umiarkowanie na relacje miłosne aż tak fajne nie jest, chyba, że jest się małżeństwem z 25-letnim stażem; Wieża na końcu rozkładu sugeruje całkowity rozpad, owszem może być jeszcze jakieś spotykanie się/romans, jednak nie będzie to nic trwałego

Napisano (edytowane)

Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi.