porzeczka Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Czy dobrze interpretuję? Edytowane 5 Czerwca 2016 przez porzeczka Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Za duzo tych pytan na raz. Miszmasz... chaos dla kart. Jedno pytanie = jeden rozklad. Cytuj
porzeczka Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Przy losowaniu kart zadałam tylko po jednym pytaniu. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez porzeczka Cytuj
niiwa Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Pytanie jakie kartom postawiłam brzmiało: dlaczego postanowił zakończyć znajomość ze mną mag, sąd ostateczny, cesarz. A Ile o nim wiesz Porzeczko?? - - dobrze by było wspomnieć, czy jest z kimś związany? -- - stawiałaś tylko z AW? - warto o tym napisać? PAN nie chce się wiązać/ albo I nie może-nawet jakby chciał - /SĄD,CESARZ/ --ma nieuregulowaną poprzednią relację partnerską. Cytuj
porzeczka Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Tak, tylko AW. A co z drugim odczytem Niiwa? Przychylasz się do mojej intrpetacjii? Pozdrawiam Edytowane 5 Czerwca 2016 przez porzeczka Cytuj
iridos Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 no ale bez kart tu wiadomo dlaczego bo on ci to jasno wyraźnie powiedział dlaczego pokusiłabym sie ewentualnie o rozkład z pełnej talii na relacje celta np Cytuj
Erza Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Zgadzam się z MW. To, co on Ci powiedział wyszło w kartach Mag, Sąd, Cesarz do tego dodałabym, że on chce decydować o sobie sam, spełniać swoje zachcianki, zaspokajać swoje męskie ego; tutaj połączenie Maga wraz Cesarzem jasno o tym mówi, że on na piedestale stawia swoje potrzeby; dodatkowo Sąd uwydatnia ten aspekt, ale także potwierdza to, iż on potrzebuje na nowo odbudować samego siebie, poznać siebie po tym, co go spotkało wcześniej, chce się odrodzić jako mężczyzna a co do relacji Umiarkowanie, Sąd, Wieża to z doświadczenia wiem, że Umiarkowanie na relacje miłosne aż tak fajne nie jest, chyba, że jest się małżeństwem z 25-letnim stażem; Wieża na końcu rozkładu sugeruje całkowity rozpad, owszem może być jeszcze jakieś spotykanie się/romans, jednak nie będzie to nic trwałego Cytuj
porzeczka Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez porzeczka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi