Maestro Inez2503 Napisano 21 Czerwca 2013 Maestro Napisano 21 Czerwca 2013 1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? Paź Pucharów -miłe gesty przyjaźni,zmiana nastawienia do mnie 2. Dokąd zmierzasz? Umiarkowanie - do odnalezienia w sobie złotego środka 3. Jak realizujesz ten cel? 7 denarów jestem bardzo cierpliwa, nie narzucam się, zajmuję swoimi sprawami 4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 9 mieczy troche nerwów pewnie 5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 8 buław - spontaniczne kontakty, rozmowy 6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? Sąd - pewnie przeszłosć 7. Co w rezultacie osiągniesz? 2 kielichów Paź Buław Mag suma Gwiazda zbliżymy sie do siebie emocjonalnie 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma Sąd bardzo pozytywnie, nie wiem jak Ksiezyc interpretować, być może chodzi tu o jakieś ukrywanie czegoś itp, może plotki, albo Słońce przy Ksiezycu mówi o wyjściu na jaw tajemnicy Nie kładłam na okreslony czas,zważywszy na dość dużą ilośc AW uważąm, że rozkład pokazał okres maks. do roku, o ile nie krótszy... Cytuj
Kędry Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? Paź Pucharów -życzliwość serdeczność otwartość na siebie - spontan 2. Dokąd zmierzasz? Umiarkowanie - do wewnętrznej stabilizacji i harmonii 3. Jak realizujesz ten cel? 7 denarów -swoją systematycznością, pracowitością, spokojem 4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 9 mieczy - jak to miecze - nie raz będziesz zestresowana 5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 8 buław - intensywne kontakty, aż się będzie iskrzyło 6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? Sąd - musisz zaakceptować przeszłość i zostawić ją za sobą 7. Co w rezultacie osiągniesz? 2 kielichów Paź Buław Mag suma Gwiazda - tu ładnie- będzie uczuciowe zbliżenie, komplementowanie - wręcz sielanka bym rzekła 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma Sąd - odżyjesz, będziesz zadowolona, radosna, ja z połączenia ksieżyca i kapłana wnioskuję, że powoli wyklaruje sie bardzo romantyczna, ale stabilna i głęboka relacja a podsum mówi o nowej rodzinie 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Zacznę od pozycji 5, bo do wcześniejszych nie dodam nic nowego od siebie, zgadzam się z tym, co napisałaś 5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 8 buław - pociąg seksualny i spontaniczne kontakty. 6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? Sąd - ta karta skojarzyła mi się z tym, czego oboje od siebie oczekujecie w sprawie związku i uczuć. Ta kwestia was różni. 7. Co w rezultacie osiągniesz? 2 kielichów Paź Buław Mag suma Gwiazda - lekka, miła relacja, z flirtem, ogólnie pozytywnie 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma Sąd Będziesz dosłownie promieniała radością, energią, pojawi się nowy cel, który Cię będzie motywował Księżyc i Kapłan mówią o tym, że będziesz tę relację ukrywała, wpłynie to na nieszczerość w kontaktach z bliskimi i nieporozumienia. Suma wskazuje, że będziesz szczęćliwa i śe ralacja da Ci satysfakcję. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 23 Czerwca 2013 Może ktoś jeszcze? Cytuj
azkan Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? Paź Pucharów -miłe gesty przyjaźni,zmiana nastawienia do mnie 2. Dokąd zmierzasz? Umiarkowanie - do odnalezienia w sobie złotego środka (Do osiagniecia rownowagi,stabilizacji i spokoju) 3. Jak realizujesz ten cel? 7 denarów jestem bardzo cierpliwa, nie narzucam się, zajmuję swoimi sprawami(Czekasz na plony cierpliwie) 4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 9 mieczy troche nerwów pewnie-(Pozbycia sie wlasnych demonow i paranoi) 5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 8 buław - spontaniczne kontakty, rozmowy (Liczne kontakty,rozmowy,aktywnosc) 6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? Sąd - pewnie przeszłosć (Nie umiesz wybaczac,nie jadasz odgrzewanych potraw) 7. Co w rezultacie osiągniesz? 2 kielichów Paź Buław Mag suma Gwiazda zbliżymy sie do siebie emocjonalnie (Partnerstwo,zblizenie) 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma Sąd bardzo pozytywnie, nie wiem jak Ksiezyc interpretować, być może chodzi tu o jakieś ukrywanie czegoś itp, może plotki, albo Słońce przy Ksiezycu mówi o wyjściu na jaw tajemnicy (Ksiezyc moze mowic o braku zaufania z powodu doswiadczen z przeszlosci,powiazanie z karta Sadu na to wskazuje) 1 Cytuj
slawa Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? Paź Pucharów -szansa aby sie naprawde zakochac.2. Dokąd zmierzasz? Umiarkowanie - starasz sie po prostu byc szczesliwa. 3. Jak realizujesz ten cel? 7 denarów jestem bardzo cierpliwa, nie narzucam się, zajmuję swoimi sprawami 4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 9 mieczy przestan sie bac popelniac bledy!!!To najlepsza droga aby srac sie DOJZALym. 5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 8 buław - wszystkiego rodzaju nowosci,niespodzianki,znajomosci,podniety,ale prosze nie bedz przy tym lekkomyslna. 6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? Sąd - czasami oszukujesz sama siebie bo nie lubiszzamieszania i zlosci. 7. Co w rezultacie osiągniesz? 2 kielichów Paź Buław Mag suma Gwiazda Mag cie oczaruje bedziecie sie wzajemnie pociagac i przyciagac wyjdziecie sobie na przeciw.Istnieje mozliwosc aby sie zakochac tak naprawde(ale tylko wtedy jezeli Mag nie jest czarusiem). 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie?[B] Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma Sąd[/b] Doskonala para(harmonia miedzy pierwiastkiem zenskim imeskim).Jestes osoba,ktora umie wybaczac i zapominac doznane krzywdyWidze tu jakas organizacje charytatywna(moze zalozycie sami :-) ). Nie kładłam na okreslony czas,zważywszy na dość dużą ilośc AW uważąm, że rozkład pokazał okres maks. do roku, o ile nie krótszy...[/quote Piszesz,ze wyszlo duzo AW i te(w/g HB ) doradzaja ci wybrac droge Izis czyli droge milosci,oczekiwania i cierpliwosci. 2 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 23 Czerwca 2013 Azkanie: Ksiezyc moze mowic o braku zaufania z powodu doswiadczen zprzeszlosci,powiazanie z karta Sadu na to wskazuje) To bardzo prawdopodobne co mówisz, co do wybaczania, to umiem wybaczać, ale nie zapominam... slawo: 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma SądDoskonala para(harmonia miedzy pierwiastkiem zenskim imeskim).Jestes osoba,ktora umie wybaczac i zapominac doznane krzywdyWidze tu jakas organizacje charytatywna(moze zalozycie sami :-) ). wg numerologii za kilka lat odczuję dominację 9, co w połączeniu z innymi moimi konfiguracjami numerologicznymi wpłynie na to, ze mogę faktycznie zająć się działalnością charytatywną Wszystko możliwe;) Cytuj
Tonks Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 1. To początek drogi. Miejsce, sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? Paź Pucharów - niewinne początki poważniejszej relacji, powiedziałabym nawet że początek związku. Może was połączyć wspólne wyjście, ceremonia. 2. Dokąd zmierzasz? Umiarkowanie - do osiągnięcia równowagi, wręcz stabilizacji. Chcesz się ustatkować, może nawet nigdy do tego nie zmierzałaś, ale podświadomość i wewnętrzne pragnienia mówią co innego. Masz nadzieję na coś poważniejszego. 3. Jak realizujesz ten cel? 7 denarów - zrobiłaś już wszystko co mogłaś, teraz czekasz na efekty swojej pracy. Jesteś zadowolona, że dałaś z siebie wszystko, albo choć tyle, ile byłaś w stanie od siebie dać, a teraz możesz spokojnie, choć trochę niecierpliwie oczekiwać rezultatu. Tu już wszystko pozostaje w rękach drugiej osoby. 4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 9 mieczy - zadręczasz się czasami, myślisz zbyt wiele, a właściwie rozmyślasz niepotrzebnie, może nawet gdybasz. Odpręż się, zrelaksuj, zajmij czymś innym i nie zaprzątaj sobie tym głowy. 5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 8 buław - nowe możliwości, radość z wygranej, widzenie kolejnych perspektyw, to co niesie przyszłość. 6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? Sąd - zmierzenie się z przeszłością, pogodzenie się z nią, przebaczenie samemu sobie własnych błędów. Zostaw przeszłość za sobą, czyli tam, gdzie być powinna. Żyj dniem dzisiejszym, nie wybiegaj w przyszłość. Ujrzysz światło. 7. Co w rezultacie osiągniesz? 2 kielichów Paź Buław Mag suma Gwiazda - związek, dobrą sytuację, w której będziesz szczęśliwa, w dodatku z osobą, która będzie nadawała twojemu życiu smaku. Będziesz się wtedy czuła dobrze, nie będziesz czuła "zastoju", ciągle będzie się coś dziać, będzie ciekawie, ale nie niemądrze. Zabłyśniesz jak Gwiazda 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma Sąd - dzięki stabilizacji w tej dziedzinie życia, będziesz mogła uporządkować resztę problemów, mimo że nad niektórymi nadal będziesz się zastanawiać. Dzięki temu zmienisz się wewnętrznie, w końcu odetchniesz, zobaczysz że poza twoim małym światkiem, za drzwiami istnieje prawdziwy świat, który kryje w sobie znacznie więcej niż się spodziewałaś. A idź ty z takimi układami, nie lubię takich interpretować i nawet nie jestem pewna czy z czymkolwiek trafiłam ;p Według tematu zrozumiałam że pytasz o konkretną relację, stąd jeśli możesz to krótko ją nakreśl, cobym wiedziała czy w ogóle zrozumiałam o co chodzi 1 Cytuj
Erza Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 1. To początek drogi. Miejsce, sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? Paź Pucharów nastąpiło odnowienie kontaktu, jest między Wami miło, jest zaangażowanie emocjonalne w znajomość 2. Dokąd zmierzasz? Umiarkowanie chciałabyś spokoju w tej relacji, jasnej sytuacji między Wami, równowagi powiędzy dawaniem a braniem, chciałabyś, abyście szli ramię w ramię 3. Jak realizujesz ten cel? 7 denarów wykazujesz się wytrwałością i cierpliwością, nie narzucasz się, jesteś dyplomatyczna w kontakcie, ugodowa 4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 9 mieczy czujesz się nie do końca pewnie w tej relacji, bo nie wiesz na czym stoisz, pan być może nie wykazuje konkretnej inicjatywy, tylko się "buja"; być może ta znajomość uczy Cię powsćiągliwości i niekierowania się impulsem 5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 8 buław motywacją do działań jest to, że widzisz, że Twoje starania nie idą w próżnię, że kontakt jest onustronny, więc warto go utrzymywać 6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? Sąd tutaj każde z Was ma swoje racje w tej znajomości i obie są słuszne, warto dostrzec nie tylko swoje motywy postępowania, ale także i drugiej strony 7. Co w rezultacie osiągniesz? 2 kielichów Paź Buław Mag suma Gwiazda porozumienie emocjonalne, przyjaźń, chęć spędzania czasu razem, a w rezultacie szansę na rozwój znajomości już na wyższym poziomie 8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? Słońce, dołożyłam Księżyc Kapłan suma Sąd myślę, że Wasza znajomość nie będzie znana każdemu, pozostanie jakiś czas w ukryciu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi