Skocz do zawartości

Pelnia - 23. czerwiec

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - As Kielichow + Krolowa Kielichow ---> I Mag, HB I Mag

Uczuciowosc caly czas jest i mazgajowatosc.

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - I Mag + X Kolo Fortuny, 3 Monet + Rycerz Bulaw ---> V Papiez, HB XIV Umiarkowanie

Do dzialan konkretnie ukierunkowanych. Lubie, gdy cos sie dzieje, lubie dzialac zrywami. Powinnam dzialac w sposob bardziej zrownowazony, moze tez przemyslany, ugruntowany.

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - IV Cesarz + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita

Ze skupiam sie na sobie. Sprawach praktycznych, domowych, tez na szukanie wiedzy itd.

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - XI Pasja + 6 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Jakies konkretne dzialania i plany, mozliwe, ze zwiazane z moja pasja, tym, co kocham robic.

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - Krolowa Bulaw + II Kaplanka, VIII Sprawiedliwosc ---> XII Wisielec, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Ze pewne sprawy warto by wyjasnic. Ze w pewnych sprawach trzeba zmienic sposob dzialania.

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. - 4 Monet + 8 Monet ---> X Kolo Fortuny; HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Moim zludzeniem jest samowystarczalnosc mnie samej w swoich 4. scianach. Pochloniecie zyciem i nie zwracanie uwagi na nic innego. Robic swoje, ale i nie dac sie bez konca pochlonac temu, co w domu... rodzinie. Rozrzerzac sie i wychodzic poza dotychczasowe ramy. Bo np. Wisielec i Cesarzowa wskazuja na to, ze jest podstawa by cieszyc sie zadowoleniem, ale dzialania, ktore podejmuje temu nie pomagaja. Musialabym to odwrocic dokladnie w druga strone.

Napisano

1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - As Kielichow + Krolowa Kielichow ---> I Mag, HB I Mag

Zbytnia uczuciowość może blokować twoje działania i przeszkadzać w kreatywnym kształtowaniu przyszłości

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - I Mag + X Kolo Fortuny, 3 Monet + Rycerz Bulaw ---> V Papiez, HB XIV Umiarkowanie

Masz zamiłowanie do ezoteryki - do pracy z ludźmi - potrzeba tylko skierowania na to działanie więcej energii - potrzebna jest też wytrwałość i stabilne utrzymywanie kierunku swojej pracy

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - IV Cesarz + V Papiez ---> IX Eremita, HB IX Eremita

Czujesz się stabilną, odpowiedzialną i pełną zasad kobietą, która już niejednego doświadczyła w życiu.

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - XI Pasja + 6 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Ciągną się za Tobą niespełnione marzenia - powinnaś racjonalnie określić ich realność - jeżeli czujesz, że są możliwe do spełnienia - zadziałaj

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - Krolowa Bulaw + II Kaplanka, VIII Sprawiedliwosc ---> XII Wisielec, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Musisz wyjść z cienia - trochę to potrawa zanim zmienisz metody działania, zanim staniesz się magiem - będziesz zmuszona sama siebie ocenić - swoje możliwości, cele, zamiary.

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. - 4 Monet + 8 Monet ---> X Kolo Fortuny; HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Za bardzo jeszcze tkwisz w codzienności, która Cie otacza - w codziennych obowiązkach, ale los odmieni Twoje życie i to dość gruntownie - upłynie jednak trochę wody zanim poczujesz to - zanim dostrzeżesz, ze jesteś szczęśliwa na wszystkich płaszczyznach

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Kedry :bukiet:

Rzeczywiscie mozliwe jest, ze podchodze do roznych spraw przez pryzmat uczuc i emocji... Ascendent w Skorpionie... Trygon wody... :) zaznacza sie dosc mocno.

• Lubię to! 1
Napisano

1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - As Kielichów + Królowa Kielichów

-- EMOCJE -- nie uczysz się na błędach - wciąż kierujesz się pierwszym odczuciem, pierwszym wrażeniem /As puch/ -

- ale czy to dobre/w obecnym czasie/ zobaczymy dalej..

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - I Mag + X Kolo Fortuny, 3 Monet + Rycerz Buław

-- TERAZ możesz BARDZO wiele zdziałać - masz w sobie Pomysły - a i Los ci sprzyja - Działaj - nie oglądaj się na nikogo - połącz swój power z doświadczeniem,

które posiadasz - nie lękaj się - to naprawdę Idealny czas dla ciebie :)

-- dodaje ci pewności siebie - To jest Naprawdę Doskonały Czas na realizację swoich zamierzeń - to Twój czas - EREMITA

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - XI Pasja + 6 Buław

-- czy dasz radę, czy podołasz /MOC z 6 buł/ MUSI wróżyć sukces - ty w to nie wierzysz...

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - Królowa Buław + II Kapłanka, VIII Sprawiedliwość

-- że jesteś odpowiednią osobą /Q BUł?/ aby realizować się, - ale masz skrupuły, wahania, jakieś moralne dylematy /o co chodzi??/

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. - 4 Monet + 8 Monet

-- tu nie ma iluzji - to są fakty - tutaj jest zabezpieczenie finansowe - ale trzeba zainwestować.

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Niiwo... Powiem Ci, ze jestem bardzo pod wrazeniem. Bardzo ciekawe wnioski. Dzieki ogormne :bukiet:

• Maestro
Napisano

Twoje ciepło, nawet jego nadmiar, wrażliwość, uczuciowość i matczyność:)

Lubisz mieć wpływ na swoje życie, lubisz tez być zaskakiwana, chyba bardzo cieszą Ciebie niespodzianki, lubisz ludzi, lubisz jak coś się dzieje:)

Masz silne, niezłomne zasady, jestes stała w poglądach, nic Cię nie złamie:)

To,co Ci sprawia przyjemność, radość, poczucie, że to co robisz ma sens, także wszelkie nawet najdrobniejsze sukcesy:)

Ze wszytsko zmierza we własciwym kierunku,że jestes wspaniała, madrą kobietą,że nawet jak było źle, to los Ci z nawiązką wynagrodzi:)

chyba iluzja jest fakt, że znajdziesz pracę w najbliższym czasie i zaoszczędzisz trochę, a na to niestety trzeba poczekać...

Napisano

wiesz ty jesteś ciepła osoba, kochająca swoje dzieci mama i szanująca ludzi i ich uczucia - piękne wzorce :))

Do rozpoczynania czegoś nowego, wykorzystujesz kazdą dobra myśl i sprzyjający wiatr i dobra wspł praca z ludzmi. Szybko działasz jeżeli ktoś potrzebuje pomocy.

Rozwijasz się w pełni emocjonalnie.

Twoja dbałość o szczegóły i siła walki o marzenia.

Zacząć działać i pewne sprawy odciąć ze swojego zycia, szczególnie te, które uwierają.

Wydeje ci się, ze mimo włożonego wysiłku nie rozwijasz się i wszystko jest pod górkę bo los rzuca klody pod nogi. ale to tylko iluzje ;)

• Lubię to! 1
Gość Gość3
Napisano

:ok:Pelnia - 23. czerwiec

Nie wiem kto jest autorem tego rozkladu / nalezy sie mu ksiezycowe Mistrzowsto Swiata:ok::ok::ok:

sama go zaraz zmalpuje ( mysle ,ze moge bez pytania ?)

Napisano

Dzieki Inezko... :bukiet:

Dzieki Selenitku... :bukiet:

amelie2511... rozklad rzeczywiscie fajny bardzo :) Spodobal mi sie na ten teraz bardziej od tego zwykle przeze mnie stosowanego.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuje

Uczuciowosc caly czas jest i mazgajowatosc.

Tak, tu przeszlam do dzialania. A i przestalam liczyc na to, ze cos sie zmieni gdzies tam. Przestalam bujac w oblokach.

Do dzialan konkretnie ukierunkowanych. Lubie, gdy cos sie dzieje, lubie dzialac zrywami. Powinnam dzialac w sposob bardziej zrownowazony, moze tez przemyslany, ugruntowany.

Tu na ten moment, jezeli mowic o tym, co mnie przyciaglo, to byly wszelkiego rodzaju dzialania, ktore nie byly wymuszone w jakikolwiek sposob. Wszystko, co dobrowolnie moglam sobie uprawiac, poglebiac, bylo jak najbardziej naj.

Ze skupiam sie na sobie. Sprawach praktycznych, domowych, tez na szukanie wiedzy itd.

Tu bylo we mnie bardzo duzo niepewnosci. Tak, jakby kruszyly sie moje stare wzorce i tym samym bardzo chwiejnie mi z tym bylo. Zachwianie nieco poczucie bezpieczenstwa i szukanie go znowu w glebi siebie.

Jakies konkretne dzialania i plany, mozliwe, ze zwiazane z moja pasja, tym, co kocham robic.

Potrzeba zadzialania w pewnych sprawach. I tak bylo. Miesiac dzialan i to konkretnych. Duzo sie dzialo.

Ze pewne sprawy warto by wyjasnic. Ze w pewnych sprawach trzeba zmienic sposob dzialania.

Tak. Tu nie dalam sobie w kasze dmuchac i jasno i glosno mowilam o wszystkim, co mi nie sluzylo, co wzbudzalo moj niepokoj czy negacje.

Moim zludzeniem jest samowystarczalnosc mnie samej w swoich 4. scianach. Pochloniecie zyciem i nie zwracanie uwagi na nic innego. Robic swoje, ale i nie dac sie bez konca pochlonac temu, co w domu... rodzinie. Rozrzerzac sie i wychodzic poza dotychczasowe ramy. Bo np. Wisielec i Cesarzowa wskazuja na to, ze jest podstawa by cieszyc sie zadowoleniem, ale dzialania, ktore podejmuje temu nie pomagaja. Musialabym to odwrocic dokladnie w druga strone.

Tak... wlasnie mialam poczucie, ze cokolwiek robie nie widac efektow mojej roboty, ze mnostwo trudow i wysilkow a wszystko na nic. Z czasem okazalo sie, ze wszystko ma jakies plony, wiec ten sposob myslenia byl dla mnie iluzja.

Dziekuje wszystkim serdecznie za pomoc w interpretacji... :bukiet: