Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Z racji iż ostatnimi czasy drzemy z szefem koty. Ja krzyczę on krzyczy etc. Myślę jak tu z tej pracy uciec. Fakt pozostaje taki, że sam przyznał iż zginie jak odejdę (nie żebym była super pracownikiem - ale z racji jego wieku, facet kompletnie nie ma pojęcia o sprzętach elektronicznych, więc tego typu urządzeniami zajmuję się ja - bezpłatnie. Ot zwykła chęć pomocy). Tak więc nim sobie już pójdę postanowiłam jednak rzucić kartami na to co w trawie piszczy. 1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli - No zdaje sobie sprawę, że dłużej tam nie pobędę 2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław - Wszystko przychodzi mi łatwo. Nie wiem jak się odnieść do tej karty. Po prostu widzi, ze nie komplikuje sobie spraw, a wszystko załatwiam szybko i bezproblemowo. 3. Moje mocne strony w pracy 9 buław - Dystans? 4. Moje słabe strony w pracy 8 buław - Zaczynam jedno - zostawiam, zaczynam drugie i też zostawiam. Brak konsekwencji. 5. Mam szansę na rozwój w tej pracy 4 kieli - Niet. Za bardzo mnie ta huśtawka zmęczy. Brak szansy na rozwój. 6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy ) Śmierć - Niet 7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy - Sąd ostateczny - Pójdę sobie. 8. Dalsza przyszłość do roku czasu Król buław - Albo po jakimś czasie wrócę tam, albo jednak będę mu potrzebna z doskoku właśnie do zajmowania się różnego rodzaju elektroniką. Uff Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc Oczywiście zinterpretuję to co jest możliwe, w jak najszybszym czasie. Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Ciastko08 Cytuj
Caliel Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli Wie ze twoj czas sie konczy, i masz dosc. Chcesz odejsc. Szefowie nie zawsze sa tacy glupi.. 2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław Raczej tak, przyzwyczail sie do Ciebie i Cie lubi (chociaz moze ostatnio tego nie okazuje). 3. Moje mocne strony w pracy 9 buław Jestes przebojowa. Obiektywna. Jak trzeba to potrafisz tupnac noga i powiedziec co sie nie podoba. Masz odwage cywilna. 4. Moje słabe strony w pracy 8 buław Uzaleznienie od netu ;p hahahahahah. 5. Mam szansę na rozwój w tej pracy 4 kieli Raczej nie bardzo. Skupiasz sie ciagle na brakach moze daloby sie cos zmienic? jesli nie - zawsze mozna odejsc;) 6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy ) Watpliwe... chyba szef ma klopoty z wyplacalnoscia 7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy KOjarzy mi sie z urzedem pracy. brrrr 8. Dalsza przyszłość do roku czasu Król buław Albo sama otworzysz dzialalnosc, lub bedziesz pracowala z jakims panem 1 Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Napisano 22 Czerwca 2013 Jeeeju Solar Ty to masz glowe. Dzieki Ci :* Cytuj
Caliel Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Za mala glowe, nie wiem jak to wszystko tam zmieszcze Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli - No zdaje sobie sprawę, że dłużej tam nie pobędęWidzi, ze sie szarpiesz w tej pracy. Nie tylko, ze chcesz odejsc, ale ze nie widzisz mozliwosci rozwijania sie, czujesz, jakby grzezla w bagnie. 2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław - Wszystko przychodzi mi łatwo. Nie wiem jak się odnieść do tej karty. Po prostu widzi, ze nie komplikuje sobie spraw, a wszystko załatwiam szybko i bezproblemowo. Tak, jest zadowolony. Jestes konkretnym pracownikiem. Nie ma opcji, zeby sie na Ciebie skarzyc. Zaczynasz jedno, konczysz to. Jest ok. Harmonia, zadowolenie. 3. Moje mocne strony w pracy 9 buław - Dystans? Dzialania czesto intuicyjni a i zdecydowane. 4. Moje słabe strony w pracy 8 buław Jestes bardzo inteligentna, masz cala mase pomyslow, ale za duzo tego jest, zbyt duzo srok na raz probujesz zlapac, niewiele z tego naprawde realizujesz. 5. Mam szansę na rozwój w tej pracy 4 kieli Masz potencjal, ale on lezy odlogiem i tu z tym raczej wiecej nie zrobisz niz jest. 6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy ) Tu dobrze byloby dociagnac cos. Mozliwe, ze w tym czasie juz odejdziesz w inne miejsce? Nowa praca? W koncu Smierc ma w sobie potencjal Cesarza. Stara struktura umiera, rodzi sie nowa. Jakies zmiany natomiast sa tu widoczne. Powazne zmiany. Wszak smierc kosi wszystko bezceremonialnie. 7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy - Sąd ostateczny I tu ladnie to sie zazebia. Mozesz pozegnac sie z tym miejscem, tym samym nie bedzie podwyzki. 8. Dalsza przyszłość do roku czasu Król buław Tu nowa praca raczej i konkretne Twoje juz dzialania, niezelezne od kogokolwiek. Staniesz mocno na nogi.I tu podobnie widze, jak Solar... albo wlasna jakas dzialalnosc albo nowy szef... ewentualnie wspolpraca. Chociaz Bulawowy to raczej szef niz wspolpracownik. 1 Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Dziekuje pieknie za pomoc juz teraz macie sporo racji. Ma problemy finansowe wiec nie jest wyplacalny, nie uzaleznienie od neta, a od krzyzowek, ale na jedno wychodzi . Jak rowniez ja z tym lapaniem kilku srok za ogon i szarpanina tam. Mam nadzieje, ze w koncu znajde dobrego pracodawce albo tu bym sie nie posiadala z radosci, otworze cos wlasnego ( pomysl jest, ale pieniazkow brak, a na dotacjach sie nie znam haha). Ale znajac Was pewnie wszystko sie sprawdzi Jeszcze raz bardzo dziekuje Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Ciastko08 Cytuj
emilr Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) 1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli Wie, ze i tak Cie nie zatrzyma. Sama napisałas, ze on sie boi, ze odejdziesz. On tak to widzi. o czuje 2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław Tak, ale wie, ze dla Ciebie to pestka. I wie, ze to Cię ogranicza. 4 buąłwy kojarza mi sie w pewnym ogarniczneim, fajnie jest, ale brak horyzontów. On to czuje. Granica jest cienka. 3. Moje mocne strony w pracy 9 buław Tak, dystans, ale też mysle, ze czujesz sie pewnie na swojej pozycji tam. 4. Moje słabe strony w pracy 8 buław - Zaczynam jedno - zostawiam, zaczynam drugie i też zostawiam. Brak konsekwencji. Może jest tak jaki piszesz (w nie wiem jak pracujesz:)) . Ale od siebie dodam, ze czujesz brak perspektyw. Ty chcesz wiecej: pracy, zarobków, rozwoju. I to wpływa na Twoje podejscie. 5. Mam szansę na rozwój w tej pracy 4 kieli Tez tak myślę. Nie bardzo. 4 kiel rozwojowa nie jest, bardziej nuży, to przyzwczajenie, ale nie rozwój. 6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy ) Śmierć - Niet zgadzam się. szef liczy na cud, ale wie, ze i tak to nierealne (8 kiel) 7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy - Sąd ostateczny - Pójdę sobie. tu też sie zgadzam. Sama nie chesz juz tam siedziec. Brak perspekytw, a Ty chcesz wiecej. 8. Dalsza przyszłość do roku czasu Król buław Tu uważam, ze postawisz na swoim i złapiesz coś INNEGO. Będziesz zadowolona, pewna. Edytowane 22 Czerwca 2013 przez emilr Literówki Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 Ok myślę, że mogę zweryfikować już Zostałam, nie zwolniłam się, choć był moment kiedy powiedziałam, dość, ale za dwa dni zadzwonił i przyszła z powrotem. Podwyżkę dostałam dwa razy, najpierw w Sierpniu i drugą dwa tygodnie temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi