Skocz do zawartości

Szefowy (ZWERYFIKOWANY)

Ciastko08 - Klaudia G.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Z racji iż ostatnimi czasy drzemy z szefem koty. Ja krzyczę on krzyczy etc. Myślę jak tu z tej pracy uciec. Fakt pozostaje taki, że sam przyznał iż zginie jak odejdę (nie żebym była super pracownikiem - ale z racji jego wieku, facet kompletnie nie ma pojęcia o sprzętach elektronicznych, więc tego typu urządzeniami zajmuję się ja - bezpłatnie. Ot zwykła chęć pomocy).

Tak więc nim sobie już pójdę postanowiłam jednak rzucić kartami na to co w trawie piszczy.

1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli - No zdaje sobie sprawę, że dłużej tam nie pobędę

2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław - Wszystko przychodzi mi łatwo. Nie wiem jak się odnieść do tej karty. Po prostu widzi, ze nie komplikuje sobie spraw, a wszystko załatwiam szybko i bezproblemowo.

3. Moje mocne strony w pracy 9 buław - Dystans?

4. Moje słabe strony w pracy 8 buław - Zaczynam jedno - zostawiam, zaczynam drugie i też zostawiam. Brak konsekwencji.

5. Mam szansę na rozwój w tej pracy 4 kieli - Niet. Za bardzo mnie ta huśtawka zmęczy. Brak szansy na rozwój.

6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy :)) Śmierć - Niet

7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy - Sąd ostateczny - Pójdę sobie.

8. Dalsza przyszłość do roku czasu Król buław - Albo po jakimś czasie wrócę tam, albo jednak będę mu potrzebna z doskoku właśnie do zajmowania się różnego rodzaju elektroniką.

Uff :D

Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc :bukiet:

Oczywiście zinterpretuję to co jest możliwe, w jak najszybszym czasie.

Edytowane przez Ciastko08
Napisano

1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli

Wie ze twoj czas sie konczy, i masz dosc. Chcesz odejsc. Szefowie nie zawsze sa tacy glupi.. ;)

2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław

Raczej tak, przyzwyczail sie do Ciebie i Cie lubi (chociaz moze ostatnio tego nie okazuje).

3. Moje mocne strony w pracy 9 buław

Jestes przebojowa. Obiektywna. Jak trzeba to potrafisz tupnac noga i powiedziec co sie nie podoba. Masz odwage cywilna.

4. Moje słabe strony w pracy 8 buław

Uzaleznienie od netu ;p hahahahahah.

5. Mam szansę na rozwój w tej pracy 4 kieli

Raczej nie bardzo. Skupiasz sie ciagle na brakach ;) moze daloby sie cos zmienic? jesli nie - zawsze mozna odejsc;)

6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy :))

Watpliwe... chyba szef ma klopoty z wyplacalnoscia :D

7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy

KOjarzy mi sie z urzedem pracy. brrrr

8. Dalsza przyszłość do roku czasu Król buław

Albo sama otworzysz dzialalnosc, lub bedziesz pracowala z jakims panem ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Jeeeju Solar Ty to masz glowe. Dzieki Ci :*

Napisano
1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli - No zdaje sobie sprawę, że dłużej tam nie pobędę
Widzi, ze sie szarpiesz w tej pracy. Nie tylko, ze chcesz odejsc, ale ze nie widzisz mozliwosci rozwijania sie, czujesz, jakby grzezla w bagnie.

2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław - Wszystko przychodzi mi łatwo. Nie wiem jak się odnieść do tej karty. Po prostu widzi, ze nie komplikuje sobie spraw, a wszystko załatwiam szybko i bezproblemowo.
Tak, jest zadowolony. Jestes konkretnym pracownikiem. Nie ma opcji, zeby sie na Ciebie skarzyc. Zaczynasz jedno, konczysz to. Jest ok. Harmonia, zadowolenie.

3. Moje mocne strony w pracy 9 buław - Dystans?
Dzialania czesto intuicyjni a i zdecydowane.

4. Moje słabe strony w pracy 8 buław
Jestes bardzo inteligentna, masz cala mase pomyslow, ale za duzo tego jest, zbyt duzo srok na raz probujesz zlapac, niewiele z tego naprawde realizujesz.

Masz potencjal, ale on lezy odlogiem i tu z tym raczej wiecej nie zrobisz niz jest.

6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy :))
Tu dobrze byloby dociagnac cos. Mozliwe, ze w tym czasie juz odejdziesz w inne miejsce? Nowa praca? W koncu Smierc ma w sobie potencjal Cesarza. Stara struktura umiera, rodzi sie nowa. Jakies zmiany natomiast sa tu widoczne. Powazne zmiany. Wszak smierc kosi wszystko bezceremonialnie.

7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy - Sąd ostateczny
I tu ladnie to sie zazebia. Mozesz pozegnac sie z tym miejscem, tym samym nie bedzie podwyzki.

Tu nowa praca raczej i konkretne Twoje juz dzialania, niezelezne od kogokolwiek. Staniesz mocno na nogi.

I tu podobnie widze, jak Solar... albo wlasna jakas dzialalnosc albo nowy szef... ewentualnie wspolpraca. Chociaz Bulawowy to raczej szef niz wspolpracownik.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Dziekuje pieknie za pomoc :) juz teraz macie sporo racji. Ma problemy finansowe wiec nie jest wyplacalny, nie uzaleznienie od neta, a od krzyzowek, ale na jedno wychodzi :). Jak rowniez ja z tym lapaniem kilku srok za ogon i szarpanina tam. Mam nadzieje, ze w koncu znajde dobrego pracodawce albo tu bym sie nie posiadala z radosci, otworze cos wlasnego ( pomysl jest, ale pieniazkow brak, a na dotacjach sie nie znam haha). Ale znajac Was pewnie wszystko sie sprawdzi :D

Jeszcze raz bardzo dziekuje :bukiet:

Edytowane przez Ciastko08
Napisano (edytowane)
1. Jak postrzega szef moją pracę 8 kieli

Wie, ze i tak Cie nie zatrzyma. Sama napisałas, ze on sie boi, ze odejdziesz. On tak to widzi.

o czuje

2. Czy szef jest zadowolony z mojej pracy 4 buław

Tak, ale wie, ze dla Ciebie to pestka. I wie, ze to Cię ogranicza. 4 buąłwy kojarza mi sie w pewnym ogarniczneim, fajnie jest, ale brak horyzontów. On to czuje. Granica jest cienka.

3. Moje mocne strony w pracy 9 buław

Tak, dystans, ale też mysle, ze czujesz sie pewnie na swojej pozycji tam.

4. Moje słabe strony w pracy 8 buław - Zaczynam jedno - zostawiam, zaczynam drugie i też zostawiam. Brak konsekwencji.

Może jest tak jaki piszesz (w nie wiem jak pracujesz:)) . Ale od siebie dodam, ze czujesz brak perspektyw. Ty chcesz wiecej: pracy, zarobków, rozwoju. I to wpływa na Twoje podejscie.

Tez tak myślę. Nie bardzo. 4 kiel rozwojowa nie jest, bardziej nuży, to przyzwczajenie, ale nie rozwój.

6. Mam szansę na podwyżkę (obiecywaną od 7 miesięcy :)) Śmierć - Niet

zgadzam się. szef liczy na cud, ale wie, ze i tak to nierealne (8 kiel)

7. Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy - Sąd ostateczny - Pójdę sobie.

tu też sie zgadzam. Sama nie chesz juz tam siedziec. Brak perspekytw, a Ty chcesz wiecej.

Tu uważam, ze postawisz na swoim i złapiesz coś INNEGO. Będziesz zadowolona, pewna.

Edytowane przez emilr
Literówki
  • 9 miesięcy temu...
Napisano

Ok myślę, że mogę zweryfikować już :D

Zostałam, nie zwolniłam się, choć był moment kiedy powiedziałam, dość, ale za dwa dni zadzwonił i przyszła z powrotem. Podwyżkę dostałam dwa razy, najpierw w Sierpniu i drugą dwa tygodnie temu.