Gość Gość3 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Witam , Spontaniczna mysl i pytanie mnie naszlo . Jest to pan z mojej przeszlosci ,znowu mi sie snil ...gdzies z tesknota w tle za mna / moze to sprawa mojej podswiadomosci ,nie wiem ?/ . Tyle pamietam z tego snu. Nie mysle o nim ,a jednak w snach zjawia sie ostatnio czesto . _____________________________________________________________________ Karty ,na pytanie :tesknota jego do mnie ? VI Mieczy -As Bulaw -VIII Mieczy -----> suma Diabel XV dopytalam dalej karty : powod ? karta Krolowa Bulaw - _____________________________________________ Ja tu widze nie widze tesknoty za mna ,ale cos jak opetanie myslami spowodowane moja osoba . Ten ognisty As bulaw stoi pomiedzy mieczami z jednej strony -lewej VI mieczy ,widze to znaczenie jako wielka potrzebe odciecia sie ,a z drugiej -prawej - potrzebe uwolnienia sie z jego wiezienia mysli . Albo ,potrzebe trwania w tym stanie ,bo tak jest dobrze ? Wychodzi tez na to ,ze powodem takiego stanu moge byc ja - Krolowa Bulaw -poniekad moj sygnifikator > Strzelec Sama nie jestem pewna co o tym rozkladzie myslec . Czekam na wasze interpretacje ... I klaniam sie jak zawsze za kazdy post ..... Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Gość3 dopytanie w tym samym temacie : Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 On nie mysli nieustannie o Tobie, ale czasem nachodzi go jakas mysl i jest wtedy bardzo intensywna. Taki impuls, ktoremu ciezko mu sie od razu oprzec, ale ostatecznie odcina sie od tego i blokuje to. Tyle, ze to wraca. No widac, ze jestes w jego zyciu, wspomnienia, wazna kobieta. Takze i ta reakcja w kontekscie tego jest zrozumiala. Ale swiadomie pracuje on nad tym, zeby to stlumic. Takze jezeli to mysl nie pojawia sie swiadomie przez niego wywolana a w postaci naglego impulsu, ktory go niejako powala. Jest walka z tym i odciecie. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 dopytalam karty tak : jego potrzeba odciecia sie ode mnie ? Dlaczego sni mi sie ....skoro o nim nie mysle ja intensywnie ? Nie wiem ,jakis to znak jest ....zostawie to losowi ,chyba najlepsze wyjscie . Rozklad: Gwiazda- Ksiezyc -4 kielichy Polaczenie Gwiazdy i Ksiezyca mowi o poleganiu na wlasnych przeczuciach ,a te 4 Kielchy ....hmm > sam nie wie czego chce . przede wszystkim emocjonalnie zamkniety na wszystko . Taki zagubiony chlopiec . Jednoznacznej odpowiedzi nie widze . Zablokowana czakra serca ....(?) Cytuj
niiwa Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Karty ,na pytanie :tesknota jego do mnie ? VI Mieczy -As Bulaw -VIII Mieczy --- W Nim -- NIE MA Tęsknoty do ciebie - ale.. - dużo rozmyśla o tym co było. - jeśli ci na nim zależy - to uważam, że tylko i wyłącznie od ciebie zależy, co z wami dalej będzie - twoja więc inicjatywa - twoje działanie. -- cała reszta rozkładów jak dla mnie bez sensu/ Zainicjuj kontakt, wyjaśnijcie sobie o co tak naprawdę poszło ---- 8 Mieczy - podstawą jest to, abyście znaleźli wspólny język - karty sugerują problemy w porozumieniu się, - Cytuj
Gość Gość3 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Niiwa,juz tego probowalam ... i dojrzalej rozmowy ,bo fakt poroznilo nas wiele . Niestety bez echa . Wiem jedno ,on nie przychodzi w snach ot tak .Dlatego postawilam takie pytanie . Myslalam ,ze moze potrzebuje pomocy . karty pokazaly jego mysli > As bulaw ...to mocna karta i symbol meskosci ,czyli jego energia w tej sprawie ,wrecz nabuzowana . Wiem jedno z doswiadczenia ,przemysli kiedys to sam wroci / jak zawsze ,to osoba ktora zawsze cofa sie do tylu . Wie dobrze ,ze drzwi mu przed nosem nie zamkne . Cytuj
iridos Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 w snach przychodzi bo ty o nim myślisz o nim i o syt z nim związanej a w kartach brak tesknoty tam jakby ktos twoje miejsce zajął Cytuj
Gość Gość3 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Wiesz iridos,nie bade sie czczo zarzeka c ,ale ja wlasnie o nim nie mysle . Sni mi sie ta osoba ,ktorys raz z kolei . Wiec ,moze mysli jak juz moja podswiadomosc . Cytuj
iridos Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 no przeciez takie rzeczy w podsiwadomosci siedza bardzoooo długo my je ze swiadomosci wyrzucamy ale to nie znaczy ze one sobie odrazu ida precz Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 iridos ma rację, po tym co pisałaś wnioskuję, że siedzi Ci ten meżczyzna bardzo mocno w podświadmości, odnoszę wręcz wrażenie, że myślisz o nim zdecydowanie bardziej niż faktycznie on o Tobie niestety. On żyje swoim zyciem, a Ty cały czas jestes na niego otwarta...co wnioskuję bo tym, ze zawsze go przyjmiesz. Będziesz na nieco czekać całe życie? Czy może ułożysz sobie z kimś...i rzucisz w czorty dla powrotu Onego? Pytanie czy jest warto...rzucać to co długoterminowe dla chwilowego być może kaprysu Pana,który pojawia się i znika.... decyzja oczywiście należy do Ciebie,od siebie życzę szczęścia Cytuj
Gość Gość3 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Wiesz Daffne ,moj dom otwartych drzwi dla Onego ...to doslownie danie mu kromki chleba na dalsza droge . Tak sobie samej kiedys obiecalam i tego dotrzymam . Bez uwlaczania jego godnosci . Jak mawial Palwlak "bylo przywyknac " ,to tak sie powtarza jak w kalejdoskopie . Ja nie mam zadnego zamiaru kapac sie z nim w tej samej rzece znow . Zyje tez swoim zyciem ,co prawda jeszcze sama ....ale juz nie z nim ,a na pewno znowu nie z nim . Dziekuje za zyczenia mi szczescia ,no potrzeba mi go nawet bardzo !!!! Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Dziekuje za zyczenia mi szczescia ,no potrzeba mi go nawet bardzo !!!! Przede wszystkim potrzebujesz asertywności wobec Pana oraz przełamania odważnego pewnych przyzwyczajeń, do których Pan z wygody przywykł. Postaraj się być asertywna dla Siebie bo na to zasługujesz...) Będzie dobrze, tylko odwagi potrzeba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi