Sunshine7 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Cześć, bardzo Was proszę o pomoc w interpretacji rozkładów. Chciałam przeanalizować 3 opcje i wybrać, która z nich jest najlepsza. W pierwszej pytałam o sensowność wyjazdu pierwszej opcji, wyszło mi: Sytuacja - Gwiazda Za - 10 Mieczy Przeciw - 8 Buław Coś czego nie wiem lub czego nie biorę pod uwagę - 6 Mieczy Otoczenie i jego oczekiwania - Paź Mieczy Mój wewnętrzny stosunek - 3 Buław Rada - 2 Mieczy Rezultat - 2 Kielich Potem rozpatrywałam inna opcję niewyjazdową w najbliższym czasie (wtedy pojechałabym co najmniej miesiąc później), dotyczącą wzięcia udziału w pewnej sprawie. Wyszło: Sytuacja - Śmierć Za - Cesarz Przeciw - 9 Kielichów Nie wiem lub nie biore pod uwagę - 2 Miecze Otoczenie - Królowa Denarów Mój stosunek - Rycerz Mieczy Rada - Rycerz Kielichów Rezultat - Rydwan I ostatnia opcja dotyczyła wyjazdu ale w inny sposób niż w pierwszej opcji (z tej opcji juz własciwie zrezygnowałam, ale wtedy ją brałam pod uwagę i nadal jest możliwa). Rozkład był taki: Sytuacja - Sprawiedliwość Za - Diabeł Przeciw - 4 Kielichy Nie wiem, nie biorę pod uwagę - Królowa Kielichów Otoczenie - Słońce Rada - 10 Mieczy Rezultat - Cesarz Ponieważ nie byłam pewna jednoznacznej odpowiedzi więc zapytałam jeszcze raz co w taki razie powinnam zrobić. Wiem że pytanie nie było dopasowane do rozkładu, więc trochę bez sensu spytałam, ale wyszło że: Sytuacja - 3 Buław Za - Królowa Mieczy Przeciw - 5 Denarów Nie wiem - Rycerz Denarów Otoczenie - 2 Kielichy Mój stosunek - As Denarów Rada - As Kielichów Rezultat - Rycerz Mieczy. Jeśli chodzi o moją interpetację to stosunek mam taki, że chcę wyjechać. W pierwszej sytuacji trochę boję się i nie rozumiem co znaczy ze w pozytywnych stronach tej opcji wyszła 10 Mieczy i nie wiem czy 2 Mieczy jako rada oznacza, żeby się trochę "przyblokować" i np. poczekać, bo to za szybko (8 Buław) i wtedy stracę szansę na miłość (bo 2 Kielichów), czy właśnie oznacza że trzeba dokonać zdecydowanego cięcia i podjąć radykalną decyzję. Strasznie mnie ta 10 Mieczy dezorientuje. Jeśli chodzi drugą sytuację to interpretuję, że sprawa jest związana z głęboką przemianą wewnętrzna, pozytywne strony są bardzo mocne (Cesarz) i pomoże mi to ruszyć do przodu (Rydwan). Przeciw to zastój, albo może ta 9 Kielichów oznacza, że nie ma żadnych przeciw i mogę być spokojna? Jeśli chodzi o trzecią opcję, to przciw jest taki, że będzie trochę nudno i ogólnie będę rozczarowana, a Diabeł w pozytywach znowu jest dla mnie strasznie dezorientujący, razem z Królową Kielichów może zwiastuje jakieś oszustwo. 10 mieczy jako rada to dać sobie z tym spokój, albo może odwrotnie, rzucić wszystko i jechać? Dodam, ze mam kiepską intuicję jeśli chodzi o interpretowanie własnych rozkładów i próbuję to rozgryźć bardziej intelektualnie a w dodatku subiektywnie, co chyba nie jest dobrą metodą i jeszcze bardziej mnie to dezorientuje. Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś zgodzi się spojrzeć na te rozkłady obiektywnym okiem. Cytuj
Sunshine7 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Napisano 22 Czerwca 2013 Kurcze, chyba pozostaje mi iść do wróżki Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 2ga opcja najrozsądniejsza bo w ost to środków może zabraknąć, w opcji 1szej to tak jakby nie na Twoje siły chociaż czekasz właśnie ta ten wyjazd. natomiast 2 opcja jest bardzo stabilna, nikt was nie uszuka (np. bankrutujaca filma) pogoda nie zawiedzie i ogolnie dobra zabawa. 1 Cytuj
Sunshine7 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Napisano 22 Czerwca 2013 Dziękuję Ci bardzo Selenit. Właśnie między pierwszą a drugą opcja się zastanawiałam. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi