Skocz do zawartości

Wyjazd

Sunshine7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, bardzo Was proszę o pomoc w interpretacji rozkładów. Chciałam przeanalizować 3 opcje i wybrać, która z nich jest najlepsza. W pierwszej pytałam o sensowność wyjazdu pierwszej opcji, wyszło mi:

Sytuacja - Gwiazda

Za - 10 Mieczy

Przeciw - 8 Buław

Coś czego nie wiem lub czego nie biorę pod uwagę - 6 Mieczy

Otoczenie i jego oczekiwania - Paź Mieczy

Mój wewnętrzny stosunek - 3 Buław

Rada - 2 Mieczy

Rezultat - 2 Kielich

Potem rozpatrywałam inna opcję niewyjazdową w najbliższym czasie (wtedy pojechałabym co najmniej miesiąc później), dotyczącą wzięcia udziału w pewnej sprawie. Wyszło:

Sytuacja - Śmierć

Za - Cesarz

Przeciw - 9 Kielichów

Nie wiem lub nie biore pod uwagę - 2 Miecze

Otoczenie - Królowa Denarów

Mój stosunek - Rycerz Mieczy

Rada - Rycerz Kielichów

Rezultat - Rydwan

I ostatnia opcja dotyczyła wyjazdu ale w inny sposób niż w pierwszej opcji (z tej opcji juz własciwie zrezygnowałam, ale wtedy ją brałam pod uwagę i nadal jest możliwa). Rozkład był taki:

Sytuacja - Sprawiedliwość

Za - Diabeł

Przeciw - 4 Kielichy

Nie wiem, nie biorę pod uwagę - Królowa Kielichów

Otoczenie - Słońce

Rada - 10 Mieczy

Rezultat - Cesarz

Ponieważ nie byłam pewna jednoznacznej odpowiedzi więc zapytałam jeszcze raz co w taki razie powinnam zrobić. Wiem że pytanie nie było dopasowane do rozkładu, więc trochę bez sensu spytałam, ale wyszło że:

Sytuacja - 3 Buław

Za - Królowa Mieczy

Przeciw - 5 Denarów

Nie wiem - Rycerz Denarów

Otoczenie - 2 Kielichy

Mój stosunek - As Denarów

Rada - As Kielichów

Rezultat - Rycerz Mieczy.

Jeśli chodzi o moją interpetację to stosunek mam taki, że chcę wyjechać. W pierwszej sytuacji trochę boję się i nie rozumiem co znaczy ze w pozytywnych stronach tej opcji wyszła 10 Mieczy i nie wiem czy 2 Mieczy jako rada oznacza, żeby się trochę "przyblokować" i np. poczekać, bo to za szybko (8 Buław) i wtedy stracę szansę na miłość (bo 2 Kielichów), czy właśnie oznacza że trzeba dokonać zdecydowanego cięcia i podjąć radykalną decyzję. Strasznie mnie ta 10 Mieczy dezorientuje.

Jeśli chodzi drugą sytuację to interpretuję, że sprawa jest związana z głęboką przemianą wewnętrzna, pozytywne strony są bardzo mocne (Cesarz) i pomoże mi to ruszyć do przodu (Rydwan). Przeciw to zastój, albo może ta 9 Kielichów oznacza, że nie ma żadnych przeciw i mogę być spokojna?

Jeśli chodzi o trzecią opcję, to przciw jest taki, że będzie trochę nudno i ogólnie będę rozczarowana, a Diabeł w pozytywach znowu jest dla mnie strasznie dezorientujący, razem z Królową Kielichów może zwiastuje jakieś oszustwo. 10 mieczy jako rada to dać sobie z tym spokój, albo może odwrotnie, rzucić wszystko i jechać?

Dodam, ze mam kiepską intuicję jeśli chodzi o interpretowanie własnych rozkładów i próbuję to rozgryźć bardziej intelektualnie a w dodatku subiektywnie, co chyba nie jest dobrą metodą i jeszcze bardziej mnie to dezorientuje. Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś zgodzi się spojrzeć na te rozkłady obiektywnym okiem.

Napisano

2ga opcja najrozsądniejsza bo w ost to środków może zabraknąć, w opcji 1szej to tak jakby nie na Twoje siły chociaż czekasz właśnie ta ten wyjazd. natomiast 2 opcja jest bardzo stabilna, nikt was nie uszuka (np. bankrutujaca filma) pogoda nie zawiedzie i ogolnie dobra zabawa.

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję Ci bardzo Selenit. Właśnie między pierwszą a drugą opcja się zastanawiałam. Pozdrawiam!