Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2013 Maestro Napisano 22 Czerwca 2013 Wzięłam rozkład od Sacral, mam nadzieję, że nie ma mi tego za złe:) 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan snucie marzeń o tym co dalej, stateczność, stałość 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/Kochankowie lubię niespodzianki, jak dzieją się nieplanowane rzeczy, lubię się czasem wzruszyć,może i tez jak ktoś tęskni za mną? 3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan chyba się wyciszę, uspokoję, nadejdzie harmonia w moje życie, spokój i równowaga 4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów suma Głupiec, HB Głupiec miłe gesty ze strony kogoś, kto mnie lubi i darzy sympatią, może nawet ktoś, kto darzy mnie uczuciem:) 5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec Słońce suma Mag,suma HB Kapłan po prostu mówi: teraz odpocznij, nadszedł czas radości i zabawy, zajmij się sobą 6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. - 4 Monet + 8 Monet ---> X Kolo Fortuny; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi