Skocz do zawartości

Pełnia czerwcowa

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Wzięłam rozkład od Sacral, mam nadzieję, że nie ma mi tego za złe:)

1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan

snucie marzeń o tym co dalej, stateczność, stałość

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/Kochankowie

lubię niespodzianki, jak dzieją się nieplanowane rzeczy, lubię się czasem wzruszyć,może i tez jak ktoś tęskni za mną?

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan

chyba się wyciszę, uspokoję, nadejdzie harmonia w moje życie, spokój i równowaga

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów suma Głupiec, HB Głupiec

miłe gesty ze strony kogoś, kto mnie lubi i darzy sympatią, może nawet ktoś, kto darzy mnie uczuciem:)

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec Słońce suma Mag,suma HB Kapłan

po prostu mówi: teraz odpocznij, nadszedł czas radości i zabawy, zajmij się sobą

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów suma Cesarz HB Koło/.Mag

moim złudzeniem jest myślenie, że będę musiała się dalej uczyć, bo będę jednak miała poprawki egzaminów (oby nie),albo myślenie, że dostanę lepszą pracę

Napisano

1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan

rozmyślanie nad pracą - nad stabilizacją finansową - nad spokojnym, głębokim związkiem - rydwan mówi, że trzeba zadziałać aby tak się stało - bujanie w obłokach na nic tu się zda.

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/Kochankowie

lubisz spontaniczne zachowania i wydarzenia- ale niektóre z nich mogą pogrążyć Cie w smutku i rozczarowaniu - podsum mówi, byś była cesarzową - podchodziła spokojnie do życia, nie popadała w niepotrzebne zależności i wahania

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan

wprowadzony spokój i opanowanie do swojego życia - spowoduje, że wtedy będziesz miała mozliwość dotarcia do swoich blokad, stereotypów i zburzenia ich - dopiero wtedy będziesz mogła wyruszyć na podbój nowego życia

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów suma Głupiec, HB Głupiec

jakiś osobnik, zbyt uczuciowy, któremu się marzy rozpoczęcie nowego etapu z Tobą

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec Słońce suma Mag,suma HB Kapłan

rozwiąż problemy - ciesz się życiem chwilą obecną - podsumy informują o kreacji nowego wizerunku życia - niewykluczony stabilny, głęboki związek

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów suma Cesarz HB Koło/.Mag

za bardzo idealizujesz uczucia - za bardzo również poświęcasz się pracy - bądź cesarzem na każdym z tych pól - wykorzystuj nadarzające się okazje do polepszania jakości życia -

Napisano

1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów

-- stawiasz na bezpieczeństwo materialne, które daje ci/lub dawać może mężczyzna - i to jest od dawna podstawą twojej egzystencji

- 7 puch to twoje wyobrażenia - co i jak mogło by być - ale to wszystko jest "wymysłem" bez pokrycia - "bezpieczną fantazją"..

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów

- w obecnym czasie będziesz wybitnie podekscytowana - Koło cię wzywa - z 5 puch MUSISZ stawić czoła wyzwaniom Losu, które będą bardzo trudne i bolesne,

- możesz być między tzw. młotem a kowadłem - BĄDŹ Ostrożna i Uważna co do swoich Reakcji/Emocji.

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie

- równoważy cię i całe szczęście - daje ci świadomość aktualnego stanu rzeczy /mimo uniesień i przypływu emocji, które teraz odczuwasz/

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów

- OJ masz teraz ogromną potrzebę, aby twój partner okazywał ci CIEPŁO, zainteresowanie i wsparcie.

-- obecnie właśnie tego pragniesz przede wszystkim, wracasz pamięcią - jak to dawniej twoje relacje z mężczyzną były uczuciowe

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec

- abyś podejmowała rozsądne decyzje - w sensie najlepsze dla siebie.

- nie daj się ponieść GŁUPCOWI - zachowaj rozsądek - mimo, że będziesz miała ogromną chęć na SPONTAN

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów

Jesteś teraz bardzo podatna na "chwiejki emocjonalne - QPucharów' - trzyma cię w poziomie prawdopodobnie dziecko/Paź.Den/oraz ot - "rodzina".

- I chyba całe szczęście, że ma cię co trzymać w obecnym czasie - bo mogłabyś "odpłynąć" za bardzo, a później żałować.

No "niestety albo stety" - ale w obecnym czasie kontroluj swoje emocje i spróbuj się nimi nie kierować..

• Maestro
Napisano
1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów

-- stawiasz na bezpieczeństwo materialne, które daje ci/lub dawać może mężczyzna - i to jest od dawna podstawą twojej egzystencji

- 7 puch to twoje wyobrażenia - co i jak mogło by być - ale to wszystko jest "wymysłem" bez pokrycia - "bezpieczną fantazją"..

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów

- w obecnym czasie będziesz wybitnie podekscytowana - Koło cię wzywa - z 5 puch MUSISZ stawić czoła wyzwaniom Losu, które będą bardzo trudne i bolesne,

- możesz być między tzw. młotem a kowadłem - BĄDŹ Ostrożna i Uważna co do swoich Reakcji/Emocji.

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie

- równoważy cię i całe szczęście - daje ci świadomość aktualnego stanu rzeczy /mimo uniesień i przypływu emocji, które teraz odczuwasz/

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów

- OJ masz teraz ogromną potrzebę, aby twój partner okazywał ci CIEPŁO, zainteresowanie i wsparcie.

-- obecnie właśnie tego pragniesz przede wszystkim, wracasz pamięcią - jak to dawniej twoje relacje z mężczyzną były uczuciowe

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec

- abyś podejmowała rozsądne decyzje - w sensie najlepsze dla siebie.

- nie daj się ponieść GŁUPCOWI - zachowaj rozsądek - mimo, że będziesz miała ogromną chęć na SPONTAN

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów

Jesteś teraz bardzo podatna na "chwiejki emocjonalne - QPucharów' - trzyma cię w poziomie prawdopodobnie dziecko/Paź.Den/oraz ot - "rodzina".

- I chyba całe szczęście, że ma cię co trzymać w obecnym czasie - bo mogłabyś "odpłynąć" za bardzo, a później żałować.

No "niestety albo stety" - ale w obecnym czasie kontroluj swoje emocje i spróbuj się nimi nie kierować..

Na szczęście moje emocje teraz to stresy na uczelni i na tym się skupiam:)

Napisano

Inezko... ten rozklad nie jest moj. Jak wpiszesz haslo - Pelnia Ksiezyc i rozklad tarotowy to wyskakuje m.in. ten. Czyli ogolnie dostepny w necie jest.

A przechodzac do rozkladu. :)

Wiesz... tu ten Krol Monet to powiedzialabym, ze jednak Ty, chociaz znam Twoje zdanie co do tego, ze facet to facet. Jako ze w podsumach masz wskazanie szukania zlotego srodka i dzialanie a w rozkladzie dwie, moim zdaniem tak przeciwstawne energetycznie karty, jak Krol Monet i 7 Kielichow, tak tez mysle, ze one opisuja po prostu Ciebie. Tu ukazuje sie z jednej strony Twoj zmysl praktyczny i realizm, z drugiej marzenie, zeby w zyciu przezyc cos wiecej i czasem nawet odlatywanie. Wtedy bywa, ze tracisz ziemie pod nogami. Popadasz w skrajnosci czesto. Albo jestes bardzo praktyczna i wtedy zagluszasz swoje marzenia i tesknoty, albo dajesz sie zbytnio poniesc i tracisz grunt pod nogami. Takze tu wskazany tzw. zloty srodek. Rydwan to nie tylko dzialanie, ale w Twoim przypadku (jako numerologicznej 7) to takze zacheta do dbania o swoje wnetrze. Tam rowniez jest centrum Twojej rownowagi i sily, spokoju.

Moje pierwsze odczucie to takie, ze zbyt czesto zdajesz sie na dzialanie losu, karmy, przeznaczenia, nazwijmy to jak chcemy. Zbyt duzo oczekiwania, zbyt malo dzialania i w koncu potem nie wszystko idzie tak, jakby Ci to bylo mile. W efekcie przychodzi bol i rozczarowanie i rozpoznanie sytuacji, nie zawsze mile i przyjemne. A tak naprawde masz zycie takie, jakie sobie sama stworzysz. Masz (przynajmniej po tych kartach widac) wszelkie mozliwosci, aby byc zadowolona, aby cieszyc sie, byc kochana i kochac.

Moje drugie odczucie... zaraz potem bylo takie, ze pomimo bolu i rozczarowan, potrafisz w kazdej sytuacji odnalesc dla siebie cos pozytywnego. Zrobic, nawet w nieciekawych sytuacjach cos, co przyniesie Tobie i bliskim korzysci.

Duzo w Tobie wahania a jednoczesnie silne darzenie do rownowagi i harmonii w Twoim zyciu. Wazne, abys nie bala sie wykraczac poza to, co jest Tobie znane i po prostu dzialala. Nie boj sie, odsuwaj emocje, ktore byc moze Cie w jakis taki negatywny sposob nakrecaja i paralizuja moze nawet, na bok... i nie daj sie im. Darz do swojego.

Tu jakas relacja, z Kielichowym, moze stac sie duzo cieplejsza, ewentualnie moze nastapic otwarcie sie na siebie w taki sposob, w jaki do tej pory sie nie kontaktowaliscie. W koncu masz w podsumie Glupka i Glupka z Cesarzem. Takze tu cos moze sie szykowac, jakas ciekawa znajomosc, rzeklabym.

Zeby nie szarzowac. Teraz masz taki czas, ze warto po prostu byc i patrzec, pozwolic sie zyciu dziac. Obserwowac, nie nastawiac sie na nic, przyjmowac to, co los niesie, z radoscia, na ludzie, po prostu byc. I w odpowiednim momecie dzialac. Ale nic na sile.

Kochana... Ty masz bardzo duza potrzebe ciepla... bliskosci i posiadania swojego miejsca na ziemi. W tym tez upatrujsze swojego szczescia. Rob tak dalej. To nie iluzja. To solidne podstawy. Ale tez nie zamykaj sie w tym... patrz poza... co Ci zycie nowego zgotuje.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Wiesz... tu ten Krol Monet to powiedzialabym, ze jednak Ty, chociaz znam Twoje zdanie co do tego, ze facet to facet. Jako ze w podsumach masz wskazanie szukania zlotego srodka i dzialanie a w rozkladzie dwie, moim zdaniem tak przeciwstawne energetycznie karty, jak Krol Monet i 7 Kielichow, tak tez mysle, ze one opisuja po prostu Ciebie. Tu ukazuje sie z jednej strony Twoj zmysl praktyczny i realizm, z drugiej marzenie, zeby w zyciu przezyc cos wiecej i czasem nawet odlatywanie. Wtedy bywa, ze tracisz ziemie pod nogami. Popadasz w skrajnosci czesto. Albo jestes bardzo praktyczna i wtedy zagluszasz swoje marzenia i tesknoty, albo dajesz sie zbytnio poniesc i tracisz grunt pod nogami. Takze tu wskazany tzw. zloty srodek. Rydwan to nie tylko dzialanie, ale w Twoim przypadku (jako numerologicznej 7) to takze zacheta do dbania o swoje wnetrze. Tam rowniez jest centrum Twojej rownowagi i sily, spokoju.

Bardzo możliwe,że wyszłam w Królu Monet:) Może to podkreślenie faktu,że jednak to ja więcej zarabiam i ja się bardziej o pieniądze staram...

Masz rację, popadam w skrajności...jak mało kto ...

Moje pierwsze odczucie to takie, ze zbyt czesto zdajesz sie na dzialanie losu, karmy, przeznaczenia, nazwijmy to jak chcemy. Zbyt duzo oczekiwania, zbyt malo dzialania i w koncu potem nie wszystko idzie tak, jakby Ci to bylo mile. W efekcie przychodzi bol i rozczarowanie i rozpoznanie sytuacji, nie zawsze mile i przyjemne. A tak naprawde masz zycie takie, jakie sobie sama stworzysz. Masz (przynajmniej po tych kartach widac) wszelkie mozliwosci, aby byc zadowolona, aby cieszyc sie, byc kochana i kochac.

Moje drugie odczucie... zaraz potem bylo takie, ze pomimo bolu i rozczarowan, potrafisz w kazdej sytuacji odnalesc dla siebie cos pozytywnego. Zrobic, nawet w nieciekawych sytuacjach cos, co przyniesie Tobie i bliskim korzysci.

Tu masz 100% racji.Ja mam taki charakter, że długo nie rozpamiętuję niekorzystnych sytuacji, zawsze w każdym zdarzeniu znajdę coś pozytywnego,może to jest jedną z przyczyn mojego wiecznego optymizmu:)

Co do rozkładu,to chodziło mi o to,że zwaliłam wzór z Twojego wątku:)))

Napisano

dbanie o rodzinę, umiejętność zarabiania, ale też rozmarzenie i chęć odrodzenia, Rydwan potwierdza chęć zmian

zmienność, niespodzianki losu, to co niepewne, może jakaś adrenalina związana z brakiem poczucia stabilności, popadanie w melancholię i pesymistyczny nastrój. Suma mówi, że lubisz ryzyko związane z flirtowaniem….

Chyba raczej powoduje dysharmonię… nie wiem, czy to nie jest taki czas wkurzenia i okazywania tego na zewnątrz… to tak jak z PMSem u kobitki… to tak chyba u Ciebie z tym księżycem

nie wiem, czy masz syna, ale kojarzy mi się to z Twoim dzieckiem i mężem…

żebyś się od izolowała trochę, wyciszyła i cieszyła się życiem, myślała i patrzyła optymistycznie

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów suma Cesarz HB Koło/.Mag – marzysz o byciu kochaną w swoim domu…

• Lubię to! 1