Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2013 Maestro Napisano 22 Czerwca 2013 Wzięłam rozkład od Sacral, mam nadzieję, że nie ma mi tego za złe:) 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan snucie marzeń o tym co dalej, stateczność, stałość 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/Kochankowie lubię niespodzianki, jak dzieją się nieplanowane rzeczy, lubię się czasem wzruszyć,może i tez jak ktoś tęskni za mną? 3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan chyba się wyciszę, uspokoję, nadejdzie harmonia w moje życie, spokój i równowaga 4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów suma Głupiec, HB Głupiec miłe gesty ze strony kogoś, kto mnie lubi i darzy sympatią, może nawet ktoś, kto darzy mnie uczuciem:) 5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec Słońce suma Mag,suma HB Kapłan po prostu mówi: teraz odpocznij, nadszedł czas radości i zabawy, zajmij się sobą 6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów suma Cesarz HB Koło/.Mag moim złudzeniem jest myślenie, że będę musiała się dalej uczyć, bo będę jednak miała poprawki egzaminów (oby nie),albo myślenie, że dostanę lepszą pracę Cytuj
Kędry Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan rozmyślanie nad pracą - nad stabilizacją finansową - nad spokojnym, głębokim związkiem - rydwan mówi, że trzeba zadziałać aby tak się stało - bujanie w obłokach na nic tu się zda. 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/Kochankowie lubisz spontaniczne zachowania i wydarzenia- ale niektóre z nich mogą pogrążyć Cie w smutku i rozczarowaniu - podsum mówi, byś była cesarzową - podchodziła spokojnie do życia, nie popadała w niepotrzebne zależności i wahania 3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan wprowadzony spokój i opanowanie do swojego życia - spowoduje, że wtedy będziesz miała mozliwość dotarcia do swoich blokad, stereotypów i zburzenia ich - dopiero wtedy będziesz mogła wyruszyć na podbój nowego życia 4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów suma Głupiec, HB Głupiec jakiś osobnik, zbyt uczuciowy, któremu się marzy rozpoczęcie nowego etapu z Tobą 5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec Słońce suma Mag,suma HB Kapłan rozwiąż problemy - ciesz się życiem chwilą obecną - podsumy informują o kreacji nowego wizerunku życia - niewykluczony stabilny, głęboki związek 6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów suma Cesarz HB Koło/.Mag za bardzo idealizujesz uczucia - za bardzo również poświęcasz się pracy - bądź cesarzem na każdym z tych pól - wykorzystuj nadarzające się okazje do polepszania jakości życia - Cytuj
niiwa Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów -- stawiasz na bezpieczeństwo materialne, które daje ci/lub dawać może mężczyzna - i to jest od dawna podstawą twojej egzystencji - 7 puch to twoje wyobrażenia - co i jak mogło by być - ale to wszystko jest "wymysłem" bez pokrycia - "bezpieczną fantazją".. 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów - w obecnym czasie będziesz wybitnie podekscytowana - Koło cię wzywa - z 5 puch MUSISZ stawić czoła wyzwaniom Losu, które będą bardzo trudne i bolesne, - możesz być między tzw. młotem a kowadłem - BĄDŹ Ostrożna i Uważna co do swoich Reakcji/Emocji. 3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie - równoważy cię i całe szczęście - daje ci świadomość aktualnego stanu rzeczy /mimo uniesień i przypływu emocji, które teraz odczuwasz/ 4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów - OJ masz teraz ogromną potrzebę, aby twój partner okazywał ci CIEPŁO, zainteresowanie i wsparcie. -- obecnie właśnie tego pragniesz przede wszystkim, wracasz pamięcią - jak to dawniej twoje relacje z mężczyzną były uczuciowe 5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec - abyś podejmowała rozsądne decyzje - w sensie najlepsze dla siebie. - nie daj się ponieść GŁUPCOWI - zachowaj rozsądek - mimo, że będziesz miała ogromną chęć na SPONTAN 6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów Jesteś teraz bardzo podatna na "chwiejki emocjonalne - QPucharów' - trzyma cię w poziomie prawdopodobnie dziecko/Paź.Den/oraz ot - "rodzina". - I chyba całe szczęście, że ma cię co trzymać w obecnym czasie - bo mogłabyś "odpłynąć" za bardzo, a później żałować. No "niestety albo stety" - ale w obecnym czasie kontroluj swoje emocje i spróbuj się nimi nie kierować.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 22 Czerwca 2013 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów-- stawiasz na bezpieczeństwo materialne, które daje ci/lub dawać może mężczyzna - i to jest od dawna podstawą twojej egzystencji - 7 puch to twoje wyobrażenia - co i jak mogło by być - ale to wszystko jest "wymysłem" bez pokrycia - "bezpieczną fantazją".. 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów - w obecnym czasie będziesz wybitnie podekscytowana - Koło cię wzywa - z 5 puch MUSISZ stawić czoła wyzwaniom Losu, które będą bardzo trudne i bolesne, - możesz być między tzw. młotem a kowadłem - BĄDŹ Ostrożna i Uważna co do swoich Reakcji/Emocji. 3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie - równoważy cię i całe szczęście - daje ci świadomość aktualnego stanu rzeczy /mimo uniesień i przypływu emocji, które teraz odczuwasz/ 4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów - OJ masz teraz ogromną potrzebę, aby twój partner okazywał ci CIEPŁO, zainteresowanie i wsparcie. -- obecnie właśnie tego pragniesz przede wszystkim, wracasz pamięcią - jak to dawniej twoje relacje z mężczyzną były uczuciowe 5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec - abyś podejmowała rozsądne decyzje - w sensie najlepsze dla siebie. - nie daj się ponieść GŁUPCOWI - zachowaj rozsądek - mimo, że będziesz miała ogromną chęć na SPONTAN 6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów Jesteś teraz bardzo podatna na "chwiejki emocjonalne - QPucharów' - trzyma cię w poziomie prawdopodobnie dziecko/Paź.Den/oraz ot - "rodzina". - I chyba całe szczęście, że ma cię co trzymać w obecnym czasie - bo mogłabyś "odpłynąć" za bardzo, a później żałować. No "niestety albo stety" - ale w obecnym czasie kontroluj swoje emocje i spróbuj się nimi nie kierować.. Na szczęście moje emocje teraz to stresy na uczelni i na tym się skupiam:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Inezko... ten rozklad nie jest moj. Jak wpiszesz haslo - Pelnia Ksiezyc i rozklad tarotowy to wyskakuje m.in. ten. Czyli ogolnie dostepny w necie jest. A przechodzac do rozkladu. 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan Wiesz... tu ten Krol Monet to powiedzialabym, ze jednak Ty, chociaz znam Twoje zdanie co do tego, ze facet to facet. Jako ze w podsumach masz wskazanie szukania zlotego srodka i dzialanie a w rozkladzie dwie, moim zdaniem tak przeciwstawne energetycznie karty, jak Krol Monet i 7 Kielichow, tak tez mysle, ze one opisuja po prostu Ciebie. Tu ukazuje sie z jednej strony Twoj zmysl praktyczny i realizm, z drugiej marzenie, zeby w zyciu przezyc cos wiecej i czasem nawet odlatywanie. Wtedy bywa, ze tracisz ziemie pod nogami. Popadasz w skrajnosci czesto. Albo jestes bardzo praktyczna i wtedy zagluszasz swoje marzenia i tesknoty, albo dajesz sie zbytnio poniesc i tracisz grunt pod nogami. Takze tu wskazany tzw. zloty srodek. Rydwan to nie tylko dzialanie, ale w Twoim przypadku (jako numerologicznej 7) to takze zacheta do dbania o swoje wnetrze. Tam rowniez jest centrum Twojej rownowagi i sily, spokoju. 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/Kochankowie Moje pierwsze odczucie to takie, ze zbyt czesto zdajesz sie na dzialanie losu, karmy, przeznaczenia, nazwijmy to jak chcemy. Zbyt duzo oczekiwania, zbyt malo dzialania i w koncu potem nie wszystko idzie tak, jakby Ci to bylo mile. W efekcie przychodzi bol i rozczarowanie i rozpoznanie sytuacji, nie zawsze mile i przyjemne. A tak naprawde masz zycie takie, jakie sobie sama stworzysz. Masz (przynajmniej po tych kartach widac) wszelkie mozliwosci, aby byc zadowolona, aby cieszyc sie, byc kochana i kochac. Moje drugie odczucie... zaraz potem bylo takie, ze pomimo bolu i rozczarowan, potrafisz w kazdej sytuacji odnalesc dla siebie cos pozytywnego. Zrobic, nawet w nieciekawych sytuacjach cos, co przyniesie Tobie i bliskim korzysci. 3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan Duzo w Tobie wahania a jednoczesnie silne darzenie do rownowagi i harmonii w Twoim zyciu. Wazne, abys nie bala sie wykraczac poza to, co jest Tobie znane i po prostu dzialala. Nie boj sie, odsuwaj emocje, ktore byc moze Cie w jakis taki negatywny sposob nakrecaja i paralizuja moze nawet, na bok... i nie daj sie im. Darz do swojego. 4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów suma Głupiec, HB Głupiec Tu jakas relacja, z Kielichowym, moze stac sie duzo cieplejsza, ewentualnie moze nastapic otwarcie sie na siebie w taki sposob, w jaki do tej pory sie nie kontaktowaliscie. W koncu masz w podsumie Glupka i Glupka z Cesarzem. Takze tu cos moze sie szykowac, jakas ciekawa znajomosc, rzeklabym. 5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec Słońce suma Mag,suma HB Kapłan Zeby nie szarzowac. Teraz masz taki czas, ze warto po prostu byc i patrzec, pozwolic sie zyciu dziac. Obserwowac, nie nastawiac sie na nic, przyjmowac to, co los niesie, z radoscia, na ludzie, po prostu byc. I w odpowiednim momecie dzialac. Ale nic na sile. 6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów suma Cesarz HB Koło/.Mag Kochana... Ty masz bardzo duza potrzebe ciepla... bliskosci i posiadania swojego miejsca na ziemi. W tym tez upatrujsze swojego szczescia. Rob tak dalej. To nie iluzja. To solidne podstawy. Ale tez nie zamykaj sie w tym... patrz poza... co Ci zycie nowego zgotuje. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 22 Czerwca 2013 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan Wiesz... tu ten Krol Monet to powiedzialabym, ze jednak Ty, chociaz znam Twoje zdanie co do tego, ze facet to facet. Jako ze w podsumach masz wskazanie szukania zlotego srodka i dzialanie a w rozkladzie dwie, moim zdaniem tak przeciwstawne energetycznie karty, jak Krol Monet i 7 Kielichow, tak tez mysle, ze one opisuja po prostu Ciebie. Tu ukazuje sie z jednej strony Twoj zmysl praktyczny i realizm, z drugiej marzenie, zeby w zyciu przezyc cos wiecej i czasem nawet odlatywanie. Wtedy bywa, ze tracisz ziemie pod nogami. Popadasz w skrajnosci czesto. Albo jestes bardzo praktyczna i wtedy zagluszasz swoje marzenia i tesknoty, albo dajesz sie zbytnio poniesc i tracisz grunt pod nogami. Takze tu wskazany tzw. zloty srodek. Rydwan to nie tylko dzialanie, ale w Twoim przypadku (jako numerologicznej 7) to takze zacheta do dbania o swoje wnetrze. Tam rowniez jest centrum Twojej rownowagi i sily, spokoju. Bardzo możliwe,że wyszłam w Królu Monet:) Może to podkreślenie faktu,że jednak to ja więcej zarabiam i ja się bardziej o pieniądze staram... Masz rację, popadam w skrajności...jak mało kto ... 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/KochankowieMoje pierwsze odczucie to takie, ze zbyt czesto zdajesz sie na dzialanie losu, karmy, przeznaczenia, nazwijmy to jak chcemy. Zbyt duzo oczekiwania, zbyt malo dzialania i w koncu potem nie wszystko idzie tak, jakby Ci to bylo mile. W efekcie przychodzi bol i rozczarowanie i rozpoznanie sytuacji, nie zawsze mile i przyjemne. A tak naprawde masz zycie takie, jakie sobie sama stworzysz. Masz (przynajmniej po tych kartach widac) wszelkie mozliwosci, aby byc zadowolona, aby cieszyc sie, byc kochana i kochac. Moje drugie odczucie... zaraz potem bylo takie, ze pomimo bolu i rozczarowan, potrafisz w kazdej sytuacji odnalesc dla siebie cos pozytywnego. Zrobic, nawet w nieciekawych sytuacjach cos, co przyniesie Tobie i bliskim korzysci. Tu masz 100% racji.Ja mam taki charakter, że długo nie rozpamiętuję niekorzystnych sytuacji, zawsze w każdym zdarzeniu znajdę coś pozytywnego,może to jest jedną z przyczyn mojego wiecznego optymizmu:) Co do rozkładu,to chodziło mi o to,że zwaliłam wzór z Twojego wątku:))) Cytuj
slawa Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Inez tu zostalo wszystko powiedziane do tego ja wiecej dodac nie moge. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 1.Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? - Król Denarów 7 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Rydwan dbanie o rodzinę, umiejętność zarabiania, ale też rozmarzenie i chęć odrodzenia, Rydwan potwierdza chęć zmian 2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? - Koło Fortuny 5 kielichów suma Cesarzowa, HB Diabeł/Kochankowie zmienność, niespodzianki losu, to co niepewne, może jakaś adrenalina związana z brakiem poczucia stabilności, popadanie w melancholię i pesymistyczny nastrój. Suma mówi, że lubisz ryzyko związane z flirtowaniem…. 3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? - 2 denarów Umiarkowanie suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan Chyba raczej powoduje dysharmonię… nie wiem, czy to nie jest taki czas wkurzenia i okazywania tego na zewnątrz… to tak jak z PMSem u kobitki… to tak chyba u Ciebie z tym księżycem 4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? - Paź Kielichów Król Kielichów suma Głupiec, HB Głupiec nie wiem, czy masz syna, ale kojarzy mi się to z Twoim dzieckiem i mężem… 5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. sny)? - 4 mieczy Głupiec Słońce suma Mag,suma HB Kapłan żebyś się od izolowała trochę, wyciszyła i cieszyła się życiem, myślała i patrzyła optymistycznie 6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia. -Królowa Kielichów Paź Denarów 10 denarów suma Cesarz HB Koło/.Mag – marzysz o byciu kochaną w swoim domu… 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi