Skocz do zawartości

czy kogoś poznam w ciągu 3 najbliżyszch mies.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zainspirowana koteczkiem :) postawiłam sobie karty, na pytanie czy w ciągu najbliższych 3 miesięcy zakocham się / spotkam mężczyznę swojego życia? No i wyszło mi (na 3 karty plus 2 dołozyłam):

10 karo, dama kier, walet pik (o) z dołożenia: as trefl (o), król kier

Moja interpretacja:

będę skupiona na pracy i wizja pensji przysłoni mi zdrowy rozsądek i nie spotkam go. z dolożenia wychodzi to samo, czyli muszę jeszcze poczekać...

Napisano

Według mnie możliwy jest jakiś romans (dama kier + walet pik), który jednak szybko się skończy (jakiś wyjazd służbowy, podczas którego to się wydarzy?). Z dołożenia - nie przejmiesz się tym zbytnio, bo skupisz się na pracy.

Jak dla mnie w Twoim rozkładzie to wszystko krąży jednak wokół pracy.

Napisano

też mi się tak wydaje, ale nie szykują mi się wyjazdy słuzbowe, chyba że przy organizowaniu jakiejś imprezy kogoś bym poznała i na tym by się skończyło :) dzięki za interpretację ;)

Napisano

Zajmiesz sie interesami :D , poki co tego pana nawet ja nie widze w Twoich kartach.

Gość paulinqa123
Napisano
zainspirowana koteczkiem :) postawiłam sobie karty, na pytanie czy w ciągu najbliższych 3 miesięcy zakocham się / spotkam mężczyznę swojego życia? No i wyszło mi (na 3 karty plus 2 dołozyłam):

10 karo, dama kier, walet pik (o) z dołożenia: as trefl (o), król kier

Moja interpretacja:

będę skupiona na pracy i wizja pensji przysłoni mi zdrowy rozsądek i nie spotkam go. z dolożenia wychodzi to samo, czyli muszę jeszcze poczekać...

poznasz kogoś i to przypadkiem,zupełnie niespodziewanie, w miejscu którego nigdy byś nie obstawiła że możesz tam na kogoś fajnego trafić,przypuszczam że będzie to kiepskie i niezbyt przyjemne miejsce,w bardzo złej sytuacji/wydarzeniu i mam wrażenie że, on Ci w jakiś sposób pomoże, stanie w Twojej obronie,wyrwie z opresji albo coś w tym stylu, koniec końców obstawiam że trafisz na przystojnego mężczyzne i będziesz w nim zauroczona :)

Napisano

niczym Taksido ratujący Banny - wybaczcie jestem na etapie odświeżania bajki mojego dzieciństwa, a mianowicie Czarodziejki z Księżyca :D i tak mi się to jakoś skojarzyło ;) ale romantycznie by było... możesz mi tak pisać cały czas :);)

Gość paulinqa123
Napisano

być może i masz takie skojarzenia ale nie przesądzaj jeszcze niczego bo nic nie wiadomo, a nóż moja interpretacja sie sprawdzi, tak mi intuicja podpowiada i tyle

Napisano

ale ja to w pozytywnym sensie pisałam, z wielką chęcią poddam się takiemu rozwojowi wypadków ;) ale czas pokaże :)

Napisano

Noo poznasz, ale z początku to tylko 'kijkiem' będziesz dotykać :D:lol:

Napisano

żartujesz? ja to zawsze muszę z czymś wyskoczyć..... czyli będzie mi na początku na nerwy działał... Ciastko jak się cieszę, że wróciłaś :):D

Gość paulinqa123
Napisano

ha i co i co ?! Paula ma zawsze racje :D no może prawie zawsze... ;) daj znac jak już na niego wpadniesz

Napisano

Haha :D

No będziesz go oglądała z każdej strony, jak 'Obcego' ;d

Na nerwy to swoją drogą :D

Troszkę pracy ostatnio miałam, ale jak weszłam, mało się za głowę nie złapałam, tyle nowych wątków :jupi:

Przepraszam dziewczyny :)

Napisano

Taaa cała ja... Ciastko, a może my się znamy w realu? Bo ja jak czytam to co piszesz, to się czuję tak jakbyś mnie dobrze znała ;)

Napisano

Haha noo, może :D

To chodź na kawę, razem posiedzimy i będziemy interpretować :D

Napisano

To chyba byś się mnie pozbyła już po 5 minutach :P Bo miałabyś mnie dosyć hehe Ale wiecie co, chyba zaczyna się sprawdzać ta wrózba... Od Pauliny te okoliczności, po których bym się w życiu nie spodziewała, a od Ciasteczko ten "kij" i Obcy......

Napisano

więcej to się nic nie dzieje, nie wiem może to był taki zbieg okoliczności pasujący do tych interpretacji :)

Napisano

A ja obstaje przy swoim ze ty go juz znasz !tylko patrzeć na niego nie możesz i masz "zła" opinie o nim :udusic:.Czytam to w odniesieniu do tego walka pik odw .oraz asiora trfl :hahahaha:

Napisano

Ha! a właśnie, że nie znam, i dopiero poznałam :P i to co Paulina i Ciastko napisały sprawdza się co do joty :) Ale już mi z kijem przeszło, teraz jestem na etapie"czy takie cudo może byc realne, czy gdzieś jest haczyk" :P ale chłopak jest dzielny i daje radę hehe

Napisano

hahhah i ja mam ci uwierzyć w to wszystko co napisałaś ? poznałaś go ... ok ale ze kij odpuściłaś to ja ci nigdy nie uwierzę !:ojejku: Pożyjemy zobaczymy ! ja ci mowie a ty mnie wspomnisz jeszcze !

Napisano

Na serio poznałam! i to przez swoją koleżankę ze studiów, po której w zyciu bym się nie spodziewała, ze się będzie w swatkę bawić... No i kij był, bo ja opór, że nie, jak to ja, ale im bliżej kolesia poznaje tym bardziej mi imponowac zaczyna, a to zły znak ;/