fionaaa Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, znajomość świeża. Pytanie jak dalej potoczy się relacja? Wyciągnęłam karty: Królowa buław, śmierć, słońce i krolowa pucharów- wydaje mi się, że może byc z tego romans, ale Pan może kogoś mieć. Jak uważacie? Cytuj
iridos Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 kolzenstwo z tego byc moze miłosci nie widać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Czerwca 2013 Maestro Napisano 24 Czerwca 2013 Swego czasu kładąc koleżance partnerski na jej związek wyszło mi na końcu połączenie królowej pucharów ze słońcem, zinterpretowałam to w ten sposób, że będzie bardzo szczęśliwa ze swoim partnerem. Było to półtora roku temu i ...się sprawdziło:)))) Wydaje mi się zatem, że teraz jesteś postrzegana przez niego przez pryzmat fizyczności, ale to się za jakiś czas zmieni:) Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 myślę podobnie do Inez, że na początku koleżeństwo, bo buławowa to przyjaciółka, a później transformacja związku (śmierć) i coś głębszego (słońce i pucharowa). Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) chętnie zinterpretuje, ale najpierw proszę choćby o krótką informacje odnośnie rodzaju relacji Pana i PAni obecnie. Byli razem, świeża znajomość? Bez tego można gdybać...więc może lepiej monetą rzucać zamiast karty nam tu dawać? Ps.proszę edytować pierwszy post i dodać potrzebne dane zgodnie z regulaminem. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Daffne Cytuj
fionaaa Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 Witam i dziękuję wszystkim. To bardzo świeża znajomość, koleżeństwo. Pan daleko, ale na dniach przyjeżdża i ciągle mnie o tym informuje, ale nic z tego nie wynika. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Dzięki Twemu info karty zinterpretuje zupelnie inaczej aniżeli zrobiłabym to bez tej informacji. Teraz widać jak ważne są krótkie informacje. jak dalej potoczy się relacja? Wyciągnęłam karty: Królowa buław, śmierć, słońce i krolowa pucharów Wspominasz, że jesteście na odległość ze sobą. Widać utrzymywanie kontaktu, który być może inicjujesz czasem (królowa buław). Po przyjeździe jaki ma nastąpić widać, że spędzicie ze sobą czas, Pan da Ci radość, jednakże troszkę możesz czuć się również niepewnie, ale może to wynikać z świadomości, że Pan wyjedzie ponownie. Cytuj
fionaaa Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Napisano 1 Sierpnia 2014 własciwie było tak jak powiedziała Daffne, ale potem wszystko sie rozwaliło bo nie byłam jedna. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi