Skocz do zawartości

sprzedaż samochodu

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

wystawiliśmy samochód do sprzedaży i jestem ciekawa, kiedy się go pozbędziemy.

zapytałam: kiedy sprzedamy samochód?

wylosowałam 6 kielichów - obstawiam, że za 6 tygodni

Automatycznie dociągnęłam tło (nie wiem, po co...): 3 denary, As Denarów, 8 denarów - hm... chyba będzie go ciężko sprzedać, ale nadarzy się jakiś klient i chyba zejdziemy z ceny...

Karty RW, ułożenie proste

Jak myślicie?

dzięki

Napisano
komuś po "kądzieli' sprzedacie

no właśnie też tak pomyślałam, że komuś z rodziny chyba...

Napisano

albo z pracy albo z kregu znajomych dlatego to słowko po kadzieli wziełam w cudzysłow

moze jakies pasje rozwijacie/kluby zainteresowania?

Napisano
albo z pracy albo z kregu znajomych dlatego to słowko po kadzieli wziełam w cudzysłow

moze jakies pasje rozwijacie/kluby zainteresowania?

nie, żadnych pasji/klubów nie rozwijamy....

chyba, że coś się zmieni w najbliższym czasie...

Napisano
Jeśli idzie o czas, to może to być zarówno do 6 tygodni, jak i listopad...nie widzę tutaj byście musieli zejść z ceny - myślę że jeśli sprzedacie to za dobrą cenę...

Tylko nie wiem czy Wy go na pewno sprzedacie - czy się czasem nie rozmyślicie przez wzgląd na sentyment...

oo i opcja z nie-sprzedaza tez mi mknęła

Napisano

hm... to musiałyby zajść jakieś zmiany...

no nic, za miesiąc zweryfikuję...

samochód chcieliśmy sprzedać, aby spłacić część kredytu, więc zależy mi na tej sprzedaży....

Napisano

Tak po RW strzelam, że może w okolicy 15 sierpnia - Matki Boskiej Zielnej, czas dożynek? Tego dnia, zdaje się,że święci się kwiaty, zioła? Ale to luźne skojarzenie...

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Myślę,że na początku jesieni jednak sprzedacie go, tak mniej więcej do końca września..Cos trzeba będzie poprawić,albo w ofercie,albo w samochodzie (może ktoś zwróci uwagę na drobną usterkę), ew. faktycznie zejść z ceny..

• Lubię to! 1
Napisano
Myślę,że na początku jesieni jednak sprzedacie go, tak mniej więcej do końca września..Cos trzeba będzie poprawić,albo w ofercie,albo w samochodzie (może ktoś zwróci uwagę na drobną usterkę), ew. faktycznie zejść z ceny..

samochód ma ponad 10 lat, więc wszystko możliwe...:-)

• 4 tygodnie później...
Napisano

6 Kielichow to Slonce w Skorpionie... hmm... czyli dopiero 24. pazdziernik do 22. listopad.

Patrzac na reszte kart to widac, ze moga pojawic sie jakies trudnosci, moze trzeba bedzie tam cos przy samochodzie jeszcze zrobic, nie wiem. W kazdym razie to moze opoznic sprzedaz.

• 2 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Witam

wystawiliśmy samochód do sprzedaży i jestem ciekawa, kiedy się go pozbędziemy.

zapytałam: kiedy sprzedamy samochód?

wylosowałam 6 kielichów - obstawiam, że za 6 tygodni

Automatycznie dociągnęłam tło (nie wiem, po co...): 3 denary, As Denarów, 8 denarów - hm... chyba będzie go ciężko sprzedać, ale nadarzy się jakiś klient i chyba zejdziemy z ceny...

Karty RW, ułożenie proste

Jak myślicie?

dzięki

Samochodu na razie nie sprzedaliśmy i na razie auto zostaje z nami....

chętnych nie było, a my jednak potrzebujemy dwa auta... bo przy jednym to się zamęczymy....