Iwka78 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Witam wystawiliśmy samochód do sprzedaży i jestem ciekawa, kiedy się go pozbędziemy. zapytałam: kiedy sprzedamy samochód? wylosowałam 6 kielichów - obstawiam, że za 6 tygodni Automatycznie dociągnęłam tło (nie wiem, po co...): 3 denary, As Denarów, 8 denarów - hm... chyba będzie go ciężko sprzedać, ale nadarzy się jakiś klient i chyba zejdziemy z ceny... Karty RW, ułożenie proste Jak myślicie? dzięki Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 komuś po "kądzieli' sprzedacie no właśnie też tak pomyślałam, że komuś z rodziny chyba... Cytuj
iridos Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 albo z pracy albo z kregu znajomych dlatego to słowko po kadzieli wziełam w cudzysłow moze jakies pasje rozwijacie/kluby zainteresowania? Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 albo z pracy albo z kregu znajomych dlatego to słowko po kadzieli wziełam w cudzysłowmoze jakies pasje rozwijacie/kluby zainteresowania? nie, żadnych pasji/klubów nie rozwijamy.... chyba, że coś się zmieni w najbliższym czasie... Cytuj
iridos Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Jeśli idzie o czas, to może to być zarówno do 6 tygodni, jak i listopad...nie widzę tutaj byście musieli zejść z ceny - myślę że jeśli sprzedacie to za dobrą cenę...Tylko nie wiem czy Wy go na pewno sprzedacie - czy się czasem nie rozmyślicie przez wzgląd na sentyment... oo i opcja z nie-sprzedaza tez mi mknęła Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 hm... to musiałyby zajść jakieś zmiany... no nic, za miesiąc zweryfikuję... samochód chcieliśmy sprzedać, aby spłacić część kredytu, więc zależy mi na tej sprzedaży.... Cytuj
Vivere Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Tak po RW strzelam, że może w okolicy 15 sierpnia - Matki Boskiej Zielnej, czas dożynek? Tego dnia, zdaje się,że święci się kwiaty, zioła? Ale to luźne skojarzenie... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Czerwca 2013 Maestro Napisano 23 Czerwca 2013 Myślę,że na początku jesieni jednak sprzedacie go, tak mniej więcej do końca września..Cos trzeba będzie poprawić,albo w ofercie,albo w samochodzie (może ktoś zwróci uwagę na drobną usterkę), ew. faktycznie zejść z ceny.. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 Myślę,że na początku jesieni jednak sprzedacie go, tak mniej więcej do końca września..Cos trzeba będzie poprawić,albo w ofercie,albo w samochodzie (może ktoś zwróci uwagę na drobną usterkę), ew. faktycznie zejść z ceny.. samochód ma ponad 10 lat, więc wszystko możliwe...:-) Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Lipca 2013 Autor Napisano 22 Lipca 2013 I jak ? Sprzedany ? Zero chętnych..... Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 6 Kielichow to Slonce w Skorpionie... hmm... czyli dopiero 24. pazdziernik do 22. listopad. Patrzac na reszte kart to widac, ze moga pojawic sie jakies trudnosci, moze trzeba bedzie tam cos przy samochodzie jeszcze zrobic, nie wiem. W kazdym razie to moze opoznic sprzedaz. Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Września 2013 Autor Napisano 30 Września 2013 WERYFIKACJA Witam wystawiliśmy samochód do sprzedaży i jestem ciekawa, kiedy się go pozbędziemy. zapytałam: kiedy sprzedamy samochód? wylosowałam 6 kielichów - obstawiam, że za 6 tygodni Automatycznie dociągnęłam tło (nie wiem, po co...): 3 denary, As Denarów, 8 denarów - hm... chyba będzie go ciężko sprzedać, ale nadarzy się jakiś klient i chyba zejdziemy z ceny... Karty RW, ułożenie proste Jak myślicie? dzięki Samochodu na razie nie sprzedaliśmy i na razie auto zostaje z nami.... chętnych nie było, a my jednak potrzebujemy dwa auta... bo przy jednym to się zamęczymy.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi