Skocz do zawartości

moja analiza pozwiązkowa :)

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na mój ostatni dłuższy, poważniejszy związek. Ja już jestem wyleczona, on ma kogoś, nie mamy kontaktu:)

1. Początkowa faza wspólnej relacji? - rydwan rozpoczęlismy razem nowy,szczesliwszy etap, pozostawiając bolącą przeszłość

2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? - król kielichów zakochał się

3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej?- sprawiedliwość wszystko się układa lepiej

4. Jak doszło do zakończenia relacji? - 10mieczy długie, bolesne miesiące, brak porozumienia, ciągłe kłótnie, nie było, że bach i koniec

5. Co On myślał podczas zrywania?- 7mieczy że to kolejna z kłótni i dalej bedziemy razem

6. Co Ona myślała podczas zrywania? -5mieczy że koniec kłamstw, że będzie ciężko, ale koniec oszukiwania

7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? - 4kielichów teraz docenia, rozumie, ale ma kogoś innego i nie wraca myslami

8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? -królowa denarów że moje zycie się odmieniło, czuje sie szczesliwa, jestem inna i lepsza

9. Jego myśli o Niej teraz? - paź denarów właśnie, że dużo się u mnie dzieje, że korzystam z życia

10. Jej myśli o Nim teraz? słońce rózne w zależnosci od tego co się przypomni;) jak coś miłego to ciepłe myśli, jak coś złego to to słońce zachodzi

11. Jego pragnienia związane z Nią? 4denarów nie ma pragnień

12. Jej pragnienia związane z Nim? 2denarów a ja to roznie wlasnie w zaleznosci od tego jak akurat o nim mysle, czasami moglabym miec z nim kontakt czasami, że jest niegodny niczego ;)

13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? as buław nie, nigdy nie będziemy razem, ja już nigdy bym nie chciala, ale widac jakis kontakt w przyszlosci bedzie

• Maestro
Napisano

1. Początkowa faza wspólnej relacji? - rydwan przyciągnęła Was do siebie namiętność, pasja, zainteresowanie, weszliście w to bez namysłu

2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? - król kielichów zakochał się

3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej?- sprawiedliwość zaczęłaś obiektywnie i uczciwie oceniać to, co między Wami było, spojrzałaś w tył, w przeszłość, już nie ma w Tobie emocji, umiesz spojrzeć chłodnym okiem na to, co było

4. Jak doszło do zakończenia relacji? - 10mieczy były kłótnie, powtarzające się nieporozumienia (pod 10 ukrywa się koło)

5. Co On myślał podczas zrywania?- 7mieczy czuł niesmak, jakoś tak nieciekawie, jakby do końca nie wierzył w to, ze to koniec

6. Co Ona myślała podczas zrywania? -5mieczy u Ciebie też jak u niego niesmak, i pozorne zwyciestwo, na zasadzie, że w końcu sie od niego odcinasz, ale nie wiesz jak to teraz będzie

7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? - 4kielichów od czasem wraca myslami do Ciebie, w sumie trudno zapomnieć kogoś, kogo się kiedyś kochało

8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? -królowa denarów Ty jesteś zadowolona ze swojego życia, odżyłaś:)

9. Jego myśli o Niej teraz? - paź denarów on chciałby zachowac tę relację na zasadzie koleżeństwa, ciekawi go, co u Ciebie

10. Jej myśli o Nim teraz? słońce Ty go dobrze wspominasz, to co złe było, minęło, pamięć ludzka ma na szczęście taką dobrą cechę, że to, co niedobre gdzieś się rozmywa w przestrzeni i pamiętamy tylko miłe chwile

11. Jego pragnienia związane z Nią? 4denarów chciałby zachować tę relację, na pewno nie chciałby sytuacji, gdy miniecie się na ulicy bez słowa

12. Jej pragnienia związane z Nim? 2denarów czasem chciałabyś po prostu pogadać

13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? as buław szkoda, że nie dołożyłaś karty, może być zryw, ale czy na długo to trudno po jednym asie stwierdzić

• Lubię to! 1
Napisano

1. Początkowa faza wspólnej relacji? - rydwan

szybkie zmiany, które obojgu wyszły na dobre

2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? - król kielichów

dorósł do uczucia, odnalazł to,c zego szukał. Wie, co to znaczy 'kochać'. Tego czoekiwał.

3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej?- sprawiedliwość

wszystko układa się tak, jak powinno być - na plus dla niej (w mysl - nic nie dzieje sie bez przyczyny)

4. Jak doszło do zakończenia relacji? - 10mieczy

dużo kłotni, wypominania sobie pewnych rzeczy, dokładanie do pieca.

5. Co On myślał podczas zrywania?- 7mieczy

o kłamstwach, zdradach... jakieś jego chore wkrętki (był zazdrosny, oj był)

6. Co Ona myślała podczas zrywania? -5mieczy

że tutaj też mogły zadzialać osoby trzecie, nie obyło się bez 'życzliwości' innych

7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? - 4kielichów

myśli o tym ale wyciąga wnioski

8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? -królowa denarów

że tak bedzie lepiej. Stoi twardo na ziemi i wie, ze sobie poradzi, jest szczęśliwa

9. Jego myśli o Niej teraz? - paź denarów

gdyba co robisz, jak sie masz etc.

10. Jej myśli o Nim teraz? słońce

pozytywne na pewno ;) ale nie skonkretyzowane. To sa raczej wspomnienia, moze czasami jakies gdybanie

11. Jego pragnienia związane z Nią? 4denarów

a mnie sie wydaje, ze on w jakis sposob chcialby Cie zatrzymac przy sobie, ma jakies dobre wspoknienia, nie chce palic mostów za soba

12. Jej pragnienia związane z Nim? 2denarów

mieszane ;) czy koleżenstwo, czy zerwanie kontaktów, czy moze cos wiecej ;)

13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? as buław

moze przygoda ale nic stałego i nie na dłuzsza mete
  • Lubię to! 1
Napisano

PISZESZ, że jesteś z Niego wyleczona --- tak napisałaś

--- JAKI jest więc sens robienia rozkładu na niego -- oraz Pytania o jego Partnerkę?? - JAKIE masz prawo pytać o jego życie prywatne,jeśli ci jest Obojętny????

- kogo oszukujesz??? -- chyba tylko siebie... -- -- gdybyś była wyleczona - nie rozkładałabyś kart .......................

Napisano
PISZESZ, że jesteś z Niego wyleczona --- tak napisałaś

--- JAKI jest więc sens robienia rozkładu na niego -- oraz Pytania o jego Partnerkę?? - JAKIE masz prawo pytać o jego życie prywatne,jeśli ci jest Obojętny????

- kogo oszukujesz??? -- chyba tylko siebie... -- -- gdybyś była wyleczona - nie rozkładałabyś kart .......................

Ja też w sumie nie widzę sensu pytania jak już jest ktoś obojętny nam ale ona o jego parnerkę nie zapytała.

Napisano

No FAKT - nie ma pytań o partnerkę byłego - ZASUGEROWAŁAM się patrząc na ostatnie pytanie - odnośnie bycia Parą??? ---

--- No bo jeśli wyleczona, to nie pomyślałam, że nadal Pyta o SIEBIĘ??? - sorry - no, ale po co siebie i innych oszukiwać???

- Jakaś Ty wyleczona? -

-Nikomu się Wtryniać w twoje sprawy - no, ale jeśli już piszesz, to bądź lojalna

- Rozłożyłaś karty z Ciekawośći? - a tak na prawdę to masz go gdzieś?

wiem, czepiam się, - ale dziewczyny - ZANIM zadacie kartom pytanie - uzgodnijcie SAMA z sobą-o co tak na prawdę pytacie??aby to miało sens

Gość Gość3
Napisano

popieram Twoj post .

calkiem nie dawno zadalam podobne pytanie userce .

rozklad pozwiazkowy ,a koncowe pytanie czy beda para ? ABSURD ...

jak juz to zapytalabym czy wroca do siebie po rozstaniu ?

sama jestem poczatkujaca ,ale tu cos nie poasi totalnie .

owszem laskocze nas niekiedy ciekawosc co u bylego partnera ...mimo wszystko to jakas czesc naszego zycia ,ale wypada byc szczerym wobec siebie .

tylko etyka troche zabrania grzebania w zyciu innych ,bez wiekszego powodu .

nad ciekawoscia ktora dalej zwie sie wscibskoscia trzeba zapanowac ....

tyle z moich madrosci ...........

Napisano

a co do rozkładu to nie ma w tym rozkładzie wibracji na uczucia, w ogóle. Z jego strony może kiedyś koleżeństwo ale to tez nie widzę większego zainteresowania. Tobie bardziej brakuje kontaktu z nim niż jemu.