Skocz do zawartości

Prosba o interpretacje >WAZNA> & weryfikacja rozkladu w srode

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

Witam ,

Jutro czeka mnie wazne spotkanie mediacyjne /ugodowe / w sprawie roztrzygniecia sporu .

jezeli nie dojdzie jutro do kompromisu ,bedzie sprawa w sadzie / termin jest juz wyznaczony/

Pytanie rozkladu:

Jak jutro potacza sie te rozmowy z korzyscia dla mnie ?

KArty:

RYDWAN -8 bulaw -GWIAZDA

rada dla mnie :

3 monety- SPRAWIEDLIOWSC -WIEZA

Ruszy jutro wszystko doslownie z kopyta az huczy wszystko ,jedna wielka bitwa / oby nie wylecialo z torow / ,

ostatnia karta Gwiazda mowi ,ze nadzieje mam na jakikolwiek kompromis w tej sprawie ,aby zaoszczedzic sobie spraw sadowych .

dalszy rozklad rada,coz mowi ze i tak bedzie wszystko zalezalo od przebegiu rozmowy i uderzenia mlotka ,w ostatecznosci niech roztrtygnie ta sprawe sad

Sprawiedliwosc i Wieza ...albo upadek ,+albo +odkrycie bolesnej prawdy ?

Prosze Wam o wasze wypowiedzi ,

Dzieki jak zawsze ....

WERYFIKACJA JAK OBIECALAM

TA GWIAZDA W ROZKLADZIE BYLA SZCZESLIWA GWIAZDA !!! :hahahaha::hahahaha::hahahaha:

bylo fakt ostro jak na Rydwanie ...ale nie wypadlam z torow ....

przeciwnik wymiekl ........( jak przypuszczalam ) mialam wystarczajaco mocne argumenty ,aby ten caly stek klamstw obalic .

prawnik strony przeciwnej dal swojej klientce do zrozumienia ,ze przed sadem tylko przegra .

czekam teraz na protokol z nagrania rozmow i pismo potwierdzajace uznanie moich rozszczen przez przeciwnika ( moja sasiadka " przekochana ")

dostosowalam sie do waszych rad ...twardo i na temat ...........bez emocjii ( najadlam sie wczesniej ,meliski troche i magnezu ,takze pomoglo )

nie uleglam

dzieki raz jeszcze ........wszystkim co trafili w sedno !!!:poklon::poklon::poklon:

Edytowane przez Gość3
weryfikacja !!!
  • Maestro
Napisano

Pytanie rozkladu:

Jak jutro potacza sie te rozmowy z korzyscia dla mnie ? Pytanie źle zadane, bo załozyłaś, że potoczą się z korzyścią, lepiej zadać po prostu jak potoczą się rozmowy...ale spróbuję zinterpretować..

Karty:

RYDWAN -8 bulaw -GWIAZDA

widać, ze energia tej sprawy ruszyła dosłownie, jest nadzieja na załagodzenie sytuacji, trzeba tylko umiejętnie przygotować się do rozmowy

rada dla mnie :

3 monety- SPRAWIEDLIOWSC -WIEZA

przygotuj się, o tym mówi już pierwsza karta, staraj się być obiektywna, nie bój się wyrażać swojego zdania, bądź szczera

Gość Daffne
Napisano

Jak jutro potoczą się rozmowy? (z korzyścią dla mnie czy nie?)

RYDWAN -8 bulaw -GWIAZDA ->Koło Fortuny/Mag

przede wszystkim nie obędzie się bez emocji dośc intensywnych, druga strona sporu może próbować sztuczek (mag) by udobruchać Cię (gwiazda), może powiedzieć albo nawet obiecać, że wszystko postara się po dobroci załatwić bo sądy nie są potrzebne i tak dalej...jednak ważne jest byś nie wierzyła złudnie a postarała się obiektywnie popatrzeć na wcześniejsze czyny, postawę osoby. Nie ulegać czarowi (gwiazda), a starać się uzyskać swoje. Pamietaj podczas rozmowy o celu.

jaka rada kart dla mnie dotycząca rozmowy?

3 monety- SPRAWIEDLIOWSC -WIEZA->Diabeł/Kochankowie

postaraj się przygotować do rozmowy na tyle by mieć rzetelne argumenty, których trzeba się trzymać. Waże by nie ulegać Pana próbom udobruchania (Kochankowie) bo to może być celowy wybieg by oddalić od siebie odpowiedzialność za pewne sprawy. Bądź rzeczowa, stanowcza i nie ulegaj...zwłaszcza jeśli chodzi o zawalczenie o to co Ci się słusznie nalezy.

Gość Gość3
Napisano

dzieki Daffne przede wszystkim za sumy rozkladu....i Twoje bardzo konstruktywne rady .

Nie dam sie juz omotac w zadne sztuczki i podjazy tego w tym wypadku manipulatrora Maga i Gwiezdnych slepek mojej "uczciwej " sasiadki .

Mam na to niezbite dowody : ktorych juz nikt nie zdarzy odkrecic ,nie wykonalne !!!!

Byleby mi tylko nerwy nie puscily ,ale bede trzymac fason !!! Nie idzie inaczej .

Zaraz we srode dam znac ...weryfikacja ,kto kogo "pogryzl "

Napisano
Jak jutro potoczą się rozmowy? (z korzyścią dla mnie czy nie?)

RYDWAN -8 bulaw -GWIAZDA ->Koło Fortuny/Mag

przede wszystkim nie obędzie się bez emocji dośc intensywnych, druga strona sporu może próbować sztuczek (mag) by udobruchać Cię (gwiazda), może powiedzieć albo nawet obiecać, że wszystko postara się po dobroci załatwić bo sądy nie są potrzebne i tak dalej...jednak ważne jest byś nie wierzyła złudnie a postarała się obiektywnie popatrzeć na wcześniejsze czyny, postawę osoby. Nie ulegać czarowi (gwiazda), a starać się uzyskać swoje. Pamietaj podczas rozmowy o celu.

jaka rada kart dla mnie dotycząca rozmowy?

3 monety- SPRAWIEDLIOWSC -WIEZA->Diabeł/Kochankowie

postaraj się przygotować do rozmowy na tyle by mieć rzetelne argumenty, których trzeba się trzymać. Waże by nie ulegać Pana próbom udobruchania (Kochankowie) bo to może być celowy wybieg by oddalić od siebie odpowiedzialność za pewne sprawy. Bądź rzeczowa, stanowcza i nie ulegaj...zwłaszcza jeśli chodzi o zawalczenie o to co Ci się słusznie nalezy.

tak jak Daffne napisała, tu są potrzebne niezbite dowody - jakieś urzędowe dokumenty, ekspertyzy, badania rzeczoznawców itp. i wtedy w tej Wieży wszystko obalisz...

Gość Gość3
Napisano

Problem tego sporu to wlasnie dom w ktorym mieszkam ta Wieza /2 mieszkania i do tego 2 wlascicieli /....

dam znac dziewczyny ..../ czy sasiadka np. dala rade przeniesc kotlownie w inne miejsce do jutra :)) /

Napisano

wg mnie to rozmowa burzliwa może byc ale bez widocznego efektu i prawdopodobnie sądownie będziesz dochodzić

chociaz gwiazda wcale tak zle nie rokuje szkoda ze nie dołozyłas do niej karty czy to tylko nadzieja czy spelnienie oczekiwan

Gość Gość3
Napisano
wg mnie to rozmowa burzliwa może byc ale bez widocznego efektu i prawdopodobnie sądownie będziesz dochodzić

chociaz gwiazda wcale tak zle nie rokuje szkoda ze nie dołozyłas do niej karty czy to tylko nadzieja czy spelnienie oczekiwan

Wlasnie wyciaglam Rycerza mieczy ..........jak dla mnie to bez ataku sie nie obedzie mam tu na mysli sad ,ale licze dalej na ta pomysla gwiazde .

A jak Ty sadzisz ....?

Napisano

no nie ryc to chaos zamieszanie tam masz i 8 b i rydwan to niczym atom :) czyli jakby to mialo sie nadziejami bez pokrycia skonczyc

te karty rada mogłyby w takim wypadku traktowac o zlozeniu pozwu

Gość Gość3
Napisano
no nie ryc to chaos zamieszanie tam masz i 8 b i rydwan to niczym atom :) czyli jakby to mialo sie nadziejami bez pokrycia skonczyc

te karty rada mogłyby w takim wypadku traktowac o zlozeniu pozwu

Mysle podobnie , z reszta pozwe juz jest prawie gotowy .A to jutro to kurtuazja .

przeciwnik to stare babsko / sorry / gorsze niz Adolf w bunkrze .

A dam rade ...........

Gość Gość3
Napisano

Troche sie pogubilam w technice ,gdzie mam wpisac ....ale mysle ze sie polapiecie ...(?)

• Maestro
Napisano
Troche sie pogubilam w technice ,gdzie mam wpisac ....ale mysle ze sie polapiecie ...(?)

I gdzie wpisałaś??

Gość Gość3
Napisano

inez 2503 na poczatku .............tematu ...pierwszy wpis ...

• Maestro
Napisano
inez 2503 na poczatku .............tematu ...pierwszy wpis ...

Wiesz co,chyba weryfikację lepiej dawać jako ostatni wpis:)

Gość Gość3
Napisano

to pierwsza ...pogubilam sie troche ...

nie wiem czy mam ja teraz na koniec klieic ...?

• Maestro
Napisano
to pierwsza ...pogubilam sie troche ...

nie wiem czy mam ja teraz na koniec klieic ...?

Tak szczerze Ci powiem, że na pewno byś innym ułatwiła:))

Napisano

super ze bez sadu sie udało

dzięki za weryfikację

na przyszłośc w ost poscie wpisuj weryf

nie wiem czy temat watku da sie zmienic zeby dopsek zrobic weryf potem by nam to ulatwiło wyławianie

Gość Daffne
Napisano

a jak przebiegła sama rozmowa? było jak pisałyśmy?

Gość Gość3
Napisano

Dokladnie tak bylo Daffne ,czyli bez emocji sie nie obeszlo ( ja trzymalam fason ) ,ale strona przeciwna wymiekla jezeli o te emocje chodzi ,najpierw probowano mnie wziasc na litosc ,potem wrzaski ....nawet wyszla na X na korytarz czerwona jak rak ze zlosci ,gdy ja spokojnie argumentowalam moje zadania no i fakty .

Probowano podjazdow .Maga ...manipulacji i klamstw tzw. amnezja na fakty udokumentowane .

Po prostu liczyli na to ,ze moze bede akurat glupia tego dnia i dam sie omamic .

Gwiazda zaswiecila po mojej stronie ....

Gość Gość3
Napisano
i bardzo się z tego cieszę Amelia :uscisk:

na imie mi Justyna ...droga Daffne ....

Ciebie tez .....:uscisk:

umiejac dzielic wspolne smutki ,lzy i radosci - po tym poznasz prawdziwego czlowieka !!!

Gość Daffne
Napisano

na imie mi Justyna ...droga Daffne ....

Ciebie tez .....:uscisk:

mnie również miło :buziak::hahahaha: