Skocz do zawartości

Co dalej?....

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj podjęłam decyzję o zakończeniu związku z panem.Jestem już prawie spakowana i chcę się od niego wyprowadzić.

Zadałam pytanie kartom, co mnie teraz czeka.

Jaki obrót nabiorą sprawy dla mnie?

Eremita 8 kielichów 6 buław

Dobrze przemyślałam swoja decyzję, wybiorę samotnośc.Odejdę od pana, ale to mi wyjdzie tylko na dobre-takie małe moje zwycięstwo-6 buław

Co o tym myślicie?

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Eremita 8 kielichów 6 buław->Siła/Kapłanka; HB - Kapłan

po odejściu z pewnością nastanie naturalny czas na przemyślenia i analizy tego co zaszło, czy pospiąło sie słusznie czy nie, bedzie to czas pewnej izolacji potzrebnej do uzyskania pewności swych decyzji (pustelnik), będziesz to też czas dochodzenia do siebie emocjonalnie ponieważ troszkę zachwiania widać po przejściach jakich doznałaś, w każdym razie ostatecznie widać, że oddalenie po pewnym czasie wyjdzie CI na dobre gdyż uspokoisz się, poczujesz dobrze sama ze sobą, a i odzyskasz energie (kapłan).

Edytowane przez Daffne
zmiana sumy HB
  • Maestro
Napisano

Eremita 8 kielichów 6 buław suma Sprawiedliwość/Kapłanka HB Kapłan

Najpierw możesz poczuć się trochę samotna, rozdarta, tak nieco na rozdrożu, możesz czuć jeszcze w sobie nieco emocji, ale widać, że uda Ci się z czasem z tego otrząsnąć,podsuma HB mówi, zebys trzymała się wybranej przez siebie drogi

Gość Daffne
Napisano

Inez tak sobie popatrzyłam na Twoją sumę HB i wziełam sie ostro za liczenie, że mam źle...wychodzi mi Mag kurcze...:)

Napisano
Inez tak sobie popatrzyłam na Twoją sumę HB i wziełam sie ostro za liczenie, że mam źle...wychodzi mi Mag kurcze...:)

Co mag oznacza z tej podsumy?

• Maestro
Napisano

Daffne, bo Ty policzyłaś wg tego sposobu, co "tradycyjne" sumy liczymy.

Look:

a) liczenie tradycyjne

Eremita 8 kielichów 6 buław = 9 + 18 + 6 = 33 - 22 = 11 ( u mnie Sprawiedliwość)

B) liczenie wg HB

Eremita 8 kielichów 6 buław = 9 + 8 + 6 = 23....2+3=5 czyli Kapłan

• Lubię to! 1
Napisano

Osamotnienie czujesz w tej relacji ale dobrze robisz. Spodoba ci się stan bycia niezalezna i poczujesz się znowu bardzo atrakcyjną kobietą :)

Gość Daffne
Napisano

Inez masz rację...zapomina mi się o tym :D

Dziękuje :uscisk:

Co mag oznacza z tej podsumy?

beatrycze18 w sumie to pomyłka moja bo ma być Kapłan zamiast Maga, jednak niewiele to zmieni w mojej interpretacji :).

• Maestro
Napisano
Inez masz rację...zapomina mi się o tym :D

Dziękuje :uscisk:

beatrycze18 w sumie to pomyłka moja bo ma być Kapłan zamiast Maga, jednak niewiele to zmieni w mojej interpretacji :).

Wiem, bo to jakby nie było 2 różne sposoby:) Kurcze, stawiamy karty Tarota, sięgamy do pokładów naszej duchowości, a tu każą nam jeszcze być dobrymi z matematyki:lol:

Gość Daffne
Napisano
Wiem, bo to jakby nie było 2 różne sposoby:) Kurcze, stawiamy karty Tarota, sięgamy do pokładów naszej duchowości, a tu każą nam jeszcze być dobrymi z matematyki:lol:

ja dobra z matmy jestem, ale co z tego jak zapominam jak sie sumuje HB hahaha :D

muszę sobie wbić na stałe do glowy :D

Gość Gość3
Napisano

Ja tu rowniez widze same pozytywy .

Dobre karty jak na pytanie co dalej ....i dlaczego .

Wytrwaj w tym tylko .....i niech ten Eremita ci duzo swiatla da ...i madrosci . Wedlug mnie to bardzo decydujaca i dobra karta w tym rozkladzie .

Powodzenia .....

Napisano

a ja widze syt na dzis odejście i tęsknotę szkoda ze do 6 buł nie dobrałaś karty

ale furtki tak na amen nie zamykasz jeszcze.....

• 4 miesiące temu...
Napisano
jak sie sprawy potoczyły?

Zgadza się iridos jeszcze nie zamknęłam furtki.Siedzę jeszcze w tym związku [nie mam gdzie na razie odejść] ale cały czas rozmyślam i planuję jak wyprowadzić się od pana i zamknąć raz na zawsze ten rozdział.Tak naprawdę to już nie ma tego związku.Żyjemy obok siebie.