Farfalla209 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Królowa Denarów . As Denarów (O) . Pustelnik IX (O) -> IV Kochankowie Hm no chyba nie dostanę tej podwyżki, mimo, że chcę i zasługuję (Królowa Denarów), bo nie będą mieć kasy na to, po prostu ich nie stać? Ten As Denarów odwrócony tak mi wygląda, jak po prostu brak możliwości.. I Pustelnik jako moje ignorowanie tego, brak zrozumienia, mimo, że podejrzewam że tak może być? No i kochankowie w podsumowaniu to może po prostu praca z miłości do tej firmy, do atmosfery jaka tam panuje, mimo, że może nie można zarabiać tyle ile by się chciało. Reasumując - to nie jest dobry czas by prosić o podwyżkę chyba ? Mimo, że Królowa Denarów oznacza awans / podwyżkę.. ale w takim towarzystwie chyba niestety nie? Cytuj
Dame Tarot Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Nie stosuję kart odwróconych,ale z takich kart wstrzymałabym się z pytaniem o podwyzkę do września, na razie na podwyżkę nie ma raczej szans. Cytuj
azkan Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Nie ma szans niestety,pojawil sie Pustelnik,a to karta wycofania,ktora mowi:Odloz to na pozniej...Jesien Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Zapytałam o podwyżkę i jutro mam dostać odpowiedź. Jaki będzie wynik jutrzejszej rozmowy? 8 Pucharów (O) . Rycerz Mieczy (O) . Wieża XVI (O) -> Słońce XIX Po kartach wygląda na to, że będzie taki, że nie dostanę tej podwyżki i że jestem zbyt "pewna swego" i o nią proszę mimo, że nie zasługuję. 8 Pucharów i Wieża to takie karty pożegnania się z czymś, oddzielenia od czegoś. No cóż zobaczymy jutro Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Na ten czas nie. W przyszlosci... niewykluczone. W podsumie HB masz Kolo Fortuny i Maga. Patrzec, obserwowac sytuacje, byc czujnym, zeby nie przeoczyc okazji, ale nic nie naciskac, nie przyspieszac, po prostu miec oczy i uszy szeroko otwarte. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Lipca 2013 Maestro Napisano 29 Lipca 2013 Zapytałam o podwyżkę i jutro mam dostać odpowiedź. Jaki będzie wynik jutrzejszej rozmowy? 8 Pucharów (O) . Rycerz Mieczy (O) . Wieża XVI (O) -> Słońce XIX Nie dostaniesz podwyżki,możesz się nawet dowiedzieć, że sytuacja finansowa jest bardzo ciężka,,generalnie karty bardzo emocjonalne,uważaj,żeby jakiejs awantury nawet nie było.. Cytuj
Farfalla209 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Spotkanie znowu przełożone (już po raz któryś) Nie odbędzie się dzisiaj, jutro podobnież na 100%. Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Spotkanie znowu przełożone (już po raz któryś) Nie odbędzie się dzisiaj, jutro podobnież na 100%. Kurcze... a z tym, ze nie dojdzie do skutku to byla moja pierwszy mysl patrzac po tym drugim rozkladzie... Cytuj
Farfalla209 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Weryfikacja: Dostałam, ale zaproponowano mi mniej niż chciałam i się zgodziłam i ogólnie jestem zadowolona Te wszystkie pustelnicze karty chyba oznaczały w takim razie przekładanie spotkania, bo było przekładane i w sumie z 3-4 tygodnie czekałam. Dziękuję za interpretacje Edytowane 31 Lipca 2013 przez Farfalla209 Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 odwrocona oznacza raczej niedocenienie, wiec mniej niz sie spodziewasz, w podsumowaniu mialas slonce,wiec na pytanie czy zawsze dostanisz odpowiedz tak. No i przy okazji gratuluje. Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Dostałam, ale zaproponowano mi mniej niż chciałam i się zgodziłam i ogólnie jestem zadowolona Te wszystkie pustelnicze karty chyba oznaczały w takim razie przekładanie spotkania, bo było przekładane i w sumie z 3-4 tygodnie czekałam. Dziękuję za interpretacje ale numer!!! super!!! gratuluję:-)))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi