Skocz do zawartości

Czy ten tydzień jest dobrym czasem by prosić o podwyżkę?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Królowa Denarów . As Denarów (O) . Pustelnik IX (O) -> IV Kochankowie

Hm no chyba nie dostanę tej podwyżki, mimo, że chcę i zasługuję (Królowa Denarów), bo nie będą mieć kasy na to, po prostu ich nie stać? Ten As Denarów odwrócony tak mi wygląda, jak po prostu brak możliwości.. I Pustelnik jako moje ignorowanie tego, brak zrozumienia, mimo, że podejrzewam że tak może być?

No i kochankowie w podsumowaniu to może po prostu praca z miłości do tej firmy, do atmosfery jaka tam panuje, mimo, że może nie można zarabiać tyle ile by się chciało.

Reasumując - to nie jest dobry czas by prosić o podwyżkę chyba ? Mimo, że Królowa Denarów oznacza awans / podwyżkę.. ale w takim towarzystwie chyba niestety nie?

Napisano

Nie stosuję kart odwróconych,ale z takich kart wstrzymałabym się z pytaniem o podwyzkę do września, na razie na podwyżkę nie ma raczej szans.

Napisano

Nie ma szans niestety,pojawil sie Pustelnik,a to karta wycofania,ktora mowi:Odloz to na pozniej...Jesien

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Zapytałam o podwyżkę i jutro mam dostać odpowiedź.

Jaki będzie wynik jutrzejszej rozmowy?

8 Pucharów (O) . Rycerz Mieczy (O) . Wieża XVI (O) -> Słońce XIX

Po kartach wygląda na to, że będzie taki, że nie dostanę tej podwyżki i że jestem zbyt "pewna swego" i o nią proszę mimo, że nie zasługuję. 8 Pucharów i Wieża to takie karty pożegnania się z czymś, oddzielenia od czegoś.

No cóż zobaczymy jutro :)

Napisano

Na ten czas nie. W przyszlosci... niewykluczone. W podsumie HB masz Kolo Fortuny i Maga. Patrzec, obserwowac sytuacje, byc czujnym, zeby nie przeoczyc okazji, ale nic nie naciskac, nie przyspieszac, po prostu miec oczy i uszy szeroko otwarte.

• Maestro
Napisano
Zapytałam o podwyżkę i jutro mam dostać odpowiedź.

Jaki będzie wynik jutrzejszej rozmowy?

8 Pucharów (O) . Rycerz Mieczy (O) . Wieża XVI (O) -> Słońce XIX

Nie dostaniesz podwyżki,możesz się nawet dowiedzieć, że sytuacja finansowa jest bardzo ciężka,,generalnie karty bardzo emocjonalne,uważaj,żeby jakiejs awantury nawet nie było..

Napisano

Spotkanie znowu przełożone (już po raz któryś) :) Nie odbędzie się dzisiaj, jutro podobnież na 100%.

Napisano
Spotkanie znowu przełożone (już po raz któryś) :) Nie odbędzie się dzisiaj, jutro podobnież na 100%.

Kurcze... a z tym, ze nie dojdzie do skutku to byla moja pierwszy mysl patrzac po tym drugim rozkladzie...

Napisano (edytowane)

Weryfikacja:

Dostałam, ale zaproponowano mi mniej niż chciałam i się zgodziłam i ogólnie jestem zadowolona :)

Te wszystkie pustelnicze karty chyba oznaczały w takim razie przekładanie spotkania, bo było przekładane i w sumie z 3-4 tygodnie czekałam.

Dziękuję za interpretacje :)

Edytowane przez Farfalla209
Napisano

odwrocona oznacza raczej niedocenienie, wiec mniej niz sie spodziewasz, w podsumowaniu mialas slonce,wiec na pytanie czy zawsze dostanisz odpowiedz tak. No i przy okazji gratuluje.

Napisano
Dostałam, ale zaproponowano mi mniej niż chciałam i się zgodziłam i ogólnie jestem zadowolona :)

Te wszystkie pustelnicze karty chyba oznaczały w takim razie przekładanie spotkania, bo było przekładane i w sumie z 3-4 tygodnie czekałam.

Dziękuję za interpretacje :)

ale numer!!! super!!! gratuluję:-))))