Skocz do zawartości

Obiektywnie...

Tonks

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I to samo raz jeszcze, tyle że teraz karty rozłożyła MyStErIoUs_WoMaN, więc bierzmy pod uwagę ten rozkład, nie patrząc już na poprzedni. Zbyt emocjonalnie do tego podchodzę i to wychodzi... Proszę o waszą opinię :)

1. Jakie mam szanse na dostanie się do I szkoły? - 8 Monet - 10 Buław - 7 Monet/Rydwan (Rydwan dołożony) - będą się nade mną zastanawiać, może nie dostanę się, dopiero wtedy jeśli będą wolne miejsca to się odwołam i mnie przyjmą, ale ogólnie mam szanse.

2. Jakie mam szanse na dostanie się do II szkoły? - Wisielec - Cesarz - Śmierć - tu pewne miejsce.

Która szkoła byłaby dla Ciebie lepsza ?

1 - As Buław - 4 Mieczy - Mag - pobudziłaby mnie do działania, w końcu to nad czym tyle lat pracowałam przyniosłoby efekty, zbierałabym plony swojej pracy, nauczyłabym się wielu rzeczy.

2 - 5 Buław - Kapłanka - 7 Monet - tu tak samo, ale żałowałabym że nie poszłam do "lepszej szkoły I", bardzo dobrze by mi szło, dojrzałabym emocjonalnie.

Jaka będzie Twoja reakcja po odczytaniu wyników ?

Cesarzowa - Głupiec - 2 Mieczy/Rydwan (Rydwan dołożony) - zadowolona, coś nowego, prestiż, super.

Napisano

[b2. Jakie mam szanse na dostanie się do II szkoły? - Wisielec - Cesarz - Śmierć - tu pewne miejsce.][/b]-A ja tu szans nie widze..Rozwazmy karty:Wisielec-opoznienie,Cesarz-Dyrektor,Smierc-nagla zmiana,zerwanie....

Powodzenia

Napisano

Moim zdaniem masz szanse dostać się do 1-szej, w tej późniejszej rekrutacji, co do drugiej nie widzę szans

Napisano

Ja ogolnie ANI TU ANI TU nie widze szans.

Ewentualnie w 1-szej z czasem. Na ten teraz nie bedzie wolnych miejsc... i Cie nie przyjma.

W drugiej nie tylko, ze nie widze szansy, co wydaje mi sie, ze sama to odrzucisz. W podsumie mamy Eremite. A ten zastanawia sie, czy to aby dla mnie? Wiec moze byc, ze nie tyle Ciebie odrzuca, co Ty z jakiegos powodu zrezygnujesz.

• Maestro
Napisano
Ja ogolnie ANI TU ANI TU nie widze szans.

Ewentualnie w 1-szej z czasem. Na ten teraz nie bedzie wolnych miejsc... i Cie nie przyjma.

W drugiej nie tylko, ze nie widze szansy, co wydaje mi sie, ze sama to odrzucisz. W podsumie mamy Eremite. A ten zastanawia sie, czy to aby dla mnie? Wiec moze byc, ze nie tyle Ciebie odrzuca, co Ty z jakiegos powodu zrezygnujesz.

Widzę to identycznie jak TY.

Tonks : Twoje karty w poprzednim rozkładzie pokazały ten sam efekt;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Bez problemu dostałam się do szkoły I i jestem bardzo zadowolona :)

Napisano

Gratuluje Tonks :)

U nas dopiero dziś było info o przyjęciach i mój Syn się niestety nie zakwalifikował do wybranej przez siebie szkoły.

---- Jeśli jesteś zadowolona - to pozostaje tylko życzyć POWODZENIA :) :) :)