_Domi_ Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Z nim powiesz KOCHAM zastanów się czy potrafisz Uśmiechnij się Mam ci tyle do powiedzenia Jak to możliwe, że po dziewiętnastu Po prostu miłość na horyzoncie Może urwać się jak sen Przesuwam ręką po twym ciele Delikatnie włosy twe pieszczę czarny anioł zabierze mnie do Ciebie do królestwa śmierci Dusisz się, W głębi serca człowieku Niespełnioną przepowiednią Tańcząc na szkle Tonę w Twych objęciach Tyś Panią jest mroku któż pojąc dzieło moje zdoła jestem połową miłości, twoją Trafiłem tutaj Tylko księżyc pieścił me drętwe ciało ciemno pragnę byle bym twoim sercem był kochany Wokół zieleni i barwnych kwiatów Szliśmy kiedyś we dwoje pamiętasz daleko i patrzysz jak przestaje być sobą kochając Ciebie Spotkamy się w pół drogi do szczęścia a Ty mnie dotykiem zabierzesz do nieba no co ty na to Przytul mnie adios żegnam ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts