Skocz do zawartości

czy przyjdzie?

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Czy Pan wroci/przyjdzie w x miejsce?

7 mieczy Cesarz 7 kielichow---> Sprawiedliwosc

Wydaje mi sie, ze wroci, 7 mieczy kojarzy mi sie z powrotem. Poczul sie dobrze w tym miejscu (7 kielichow), bedzie mial watpliwosci, ale dotrzyma slowa (sprawiedliwosc) i wroci.

Napisano

a ja mam wątpliwości, czy wróci... miecze zawsze pokazują mi opóźnienie, a 7 mieczy brak szczerości....

Gość alles-in1
Napisano

Iwka78 - moze 7 mieczy wyszlo dlatego, bo to facet ktory zostal zraniony, oszukany?

Gość Daffne
Napisano

alleto opisz sytuacje, ponieważ nie czytamy w myślach... :nie:

Gość Gość3
Napisano

...karta Cesarza uwazam zadecyduje o tym ,ze Pan sie pojawi ,co prawda bedzie kombinowal jak kon pod gore ale ktoras decyzje kielichowa podejmie .

Jestem na tak i ciekawa weryfikacji .

Napisano (edytowane)
Czy Pan wroci/przyjdzie w x miejsce?

7 mieczy Cesarz 7 kielichow---> Sprawiedliwosc

Będzie kombinował (7 mieczy). On chce (cesarz). Rozmysla z jednej strony (7 kiel) z drugiej rozwaza za i przeciw (sprawiedliwosć). Nie jestem przekonana, że wtedy widział Cie po raz pierwszy.

Wg sumowania HB jest pustelnik, wiec to potrwa. Ale wg mnie na razie rozmysla. Nie jestem pewna, czy sie pojawi. Z tych kart raczej nie, albo to potrwa. Bardziej na nie jednak jestem

Edytowane przez emilr
dpisałąm ostatnie zdanie, bo chaotycznie było:)
Napisano

Mysle ze nie... ;)

jezeli nie dasz mu znac, to sie nie domysli,

ani mu sie nie przysni, by to akurat zrobic.

wiec tak bez dzialania, informacji - raczej nie ma co sie szczypac;)

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

emilr - ostatnio bylo o mojej pracy glosno (w pozytywnym tego slowa znaczeniu), moze jestem troche rozpoznawana w miejscu w ktorym mieszkam, wiec moze slyszal o mnie, widzial mnie na zdjeciach? Po Twoim przedostatnim poscie nawet przeszlo mi przez mysl, ze gdzie go juz widzialam, ale pewna nie jestem :ok2: Teraz dalas mi do myslenia :mysli:

Edytowane przez alles-in1
emotka
Gość alles-in1
Napisano

Zadalam wiec pytanie

Jak sie zrealizuje moje oczekiwania na spotkanie Pana do 2 miesiecy

10 mieczy 10 denarow 3 bulaw --->Sad

I :dupa:

Moje oczekiwania sie nie zrealizuja...

Napisano
emilr - ostatnio bylo o mojej pracy glosno (w pozytywnym tego slowa znaczeniu), moze jestem troche rozpoznawana w miejscu w ktorym mieszkam, wiec moze slyszal o mnie, widzial mnie na zdjeciach? Po Twoim przedostatnim poscie nawet przeszlo mi przez mysl, ze gdzie go juz widzialam, ale pewna nie jestem Teraz dalas mi do myslenia

Tak mi się nasuneło na myśl przez tę 3 mieczy:) to nie tylko przeciez ból istnienia.

Gość Daffne
Napisano

będzie spotkanie choć się go możesz nei spodziewać. Pan Cię zaskoczy nagle.

Gość alles-in1
Napisano
będzie spotkanie choć się go możesz nei spodziewać. Pan Cię zaskoczy nagle.

Daffne jesli dojdzie do spotkania będzie to wlasnie spotkanie nieplanowane...

Gość Daffne
Napisano
Daffne jesli dojdzie do spotkania będzie to wlasnie spotkanie nieplanowane...

o widzisz. no to całkiem mozliwe wg mnie w tej 3 buław gdzieś...

Gość alles-in1
Napisano

Daffne mam nadzieje, ze będzie jak napisałas :ok:

• 3 tygodnie później...
Gość alles-in1
Napisano

Weryfikacja:

Daffne miala racje, nie spodziewalam sie Pana, zaskoczyl mnie, nie byl u mnie w pracy, ale w pokoju kolezanki, wparowalam do niej sie pozegnac i zyczyc milej pracy, a on tam byl, zorientowalam sie, ze to on gdy zamknelam juz za soba drzwi... :)