Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Czy Pan wroci/przyjdzie w x miejsce? 7 mieczy Cesarz 7 kielichow---> Sprawiedliwosc Wydaje mi sie, ze wroci, 7 mieczy kojarzy mi sie z powrotem. Poczul sie dobrze w tym miejscu (7 kielichow), bedzie mial watpliwosci, ale dotrzyma slowa (sprawiedliwosc) i wroci. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 a ja mam wątpliwości, czy wróci... miecze zawsze pokazują mi opóźnienie, a 7 mieczy brak szczerości.... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Iwka78 - moze 7 mieczy wyszlo dlatego, bo to facet ktory zostal zraniony, oszukany? Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 alleto opisz sytuacje, ponieważ nie czytamy w myślach... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Daffne - powiazane z tym tematem http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/70289-zagadal-do-mnie-nieznajomy.html Cytuj
Gość Gość3 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 ...karta Cesarza uwazam zadecyduje o tym ,ze Pan sie pojawi ,co prawda bedzie kombinowal jak kon pod gore ale ktoras decyzje kielichowa podejmie . Jestem na tak i ciekawa weryfikacji . Cytuj
emilr Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Czy Pan wroci/przyjdzie w x miejsce? 7 mieczy Cesarz 7 kielichow---> Sprawiedliwosc Będzie kombinował (7 mieczy). On chce (cesarz). Rozmysla z jednej strony (7 kiel) z drugiej rozwaza za i przeciw (sprawiedliwosć). Nie jestem przekonana, że wtedy widział Cie po raz pierwszy. Wg sumowania HB jest pustelnik, wiec to potrwa. Ale wg mnie na razie rozmysla. Nie jestem pewna, czy sie pojawi. Z tych kart raczej nie, albo to potrwa. Bardziej na nie jednak jestem Edytowane 24 Czerwca 2013 przez emilr dpisałąm ostatnie zdanie, bo chaotycznie było:) Cytuj
Caliel Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Mysle ze nie... jezeli nie dasz mu znac, to sie nie domysli, ani mu sie nie przysni, by to akurat zrobic. wiec tak bez dzialania, informacji - raczej nie ma co sie szczypac;) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) emilr - ostatnio bylo o mojej pracy glosno (w pozytywnym tego slowa znaczeniu), moze jestem troche rozpoznawana w miejscu w ktorym mieszkam, wiec moze slyszal o mnie, widzial mnie na zdjeciach? Po Twoim przedostatnim poscie nawet przeszlo mi przez mysl, ze gdzie go juz widzialam, ale pewna nie jestem Teraz dalas mi do myslenia Edytowane 24 Czerwca 2013 przez alles-in1 emotka Cytuj
iridos Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 nie wróci nie przyjdzie w x miejsce twoje czcze marzenia Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Zadalam wiec pytanie Jak sie zrealizuje moje oczekiwania na spotkanie Pana do 2 miesiecy 10 mieczy 10 denarow 3 bulaw --->Sad I :dupa: Moje oczekiwania sie nie zrealizuja... Cytuj
emilr Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 emilr - ostatnio bylo o mojej pracy glosno (w pozytywnym tego slowa znaczeniu), moze jestem troche rozpoznawana w miejscu w ktorym mieszkam, wiec moze slyszal o mnie, widzial mnie na zdjeciach? Po Twoim przedostatnim poscie nawet przeszlo mi przez mysl, ze gdzie go juz widzialam, ale pewna nie jestem Teraz dalas mi do myslenia Tak mi się nasuneło na myśl przez tę 3 mieczy:) to nie tylko przeciez ból istnienia. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 będzie spotkanie choć się go możesz nei spodziewać. Pan Cię zaskoczy nagle. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 będzie spotkanie choć się go możesz nei spodziewać. Pan Cię zaskoczy nagle. Daffne jesli dojdzie do spotkania będzie to wlasnie spotkanie nieplanowane... Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Daffne jesli dojdzie do spotkania będzie to wlasnie spotkanie nieplanowane... o widzisz. no to całkiem mozliwe wg mnie w tej 3 buław gdzieś... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Daffne mam nadzieje, ze będzie jak napisałas Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Weryfikacja: Daffne miala racje, nie spodziewalam sie Pana, zaskoczyl mnie, nie byl u mnie w pracy, ale w pokoju kolezanki, wparowalam do niej sie pozegnac i zyczyc milej pracy, a on tam byl, zorientowalam sie, ze to on gdy zamknelam juz za soba drzwi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi