Gość alles-in1 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Rozklad na przyszlego partnera 1. Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? – Rycerz bulaw Krolowa mieczy W pracy lub jakims biurze 2. Jaki on będzie posiadał charakter? – As Kielichow Romantyk potrafiacy kochac 3. Co nas połączy? – Krol mieczy 8 Denarów Pana samotnosc, praca lub zainteresowania 4. W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? – 5 bulaw 5 mieczy Podczas dyskusji, wymiany swoich pogladow, wyjasniania jakiejś sprawy 5. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – 4 monet Smierc Na facetow oszczednych, radzacych sobie w zyciu, zaradnych, na zupelnie innych niz dotychczas 6. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? - As bulaw Krolowa kielichow Na facetow ktorzy potrafia kokietowac 7. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć tę osobę? – 3 mieczy 8 kielichow Pokazac swoje zdecydowanie, sile emocjonalna 8. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – Krolowa bulaw Giermek mieczy Na młodszego pana pozytywne nastawionego do ludzi. 9. Co chcę od związku otrzymać? – Rycerz kielichow 4 mieczy Lojalności, oddania, wzajemnej miłości oraz szacunku i spokoju w zwiazku. Cytuj
Kędry Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 1. Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? – Rycerz bulaw Krolowa mieczy Może ten pan będzie załatwiał sprawy w Twojej pracy - energiczny, można nawet powiedzieć że trochę żywiołowy na pozór- 2. Jaki on będzie posiadał charakter? – As Kielichow Romantyk - introwertyk - bogate życie wewnętrzne 3. Co nas połączy? – Krol mieczy 8 Denarów Wspólne tematy - pan po przejściach, podobna praca 4. W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? – 5 bulaw 5 mieczy Będzie coś załatwiał - walczył o swoje - mocno argumentował - 5. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – 4 monet Smierc Na panów którzy już czegoś doświadczyli w życiu - i dobrego i złego - którzy wiedzą co to znaczy zarabiać na życie, oszczędzać, być odpowiedzialnym za swoje kroki 6. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? - As bulaw Krolowa kielichow Na niestabilnych uczuciowo - na takich, którzy mają słomiany zapał - coś gaśnie zanim się rozpali 7. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć tę osobę? – 3 mieczy 8 kielichow nie żyć przeszłością - otworzyć się na przeżycie czegoś nowego - dać sobie szansę, nie przekreślać możliwości na szczęście 8. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – Krolowa bulaw Giermek mieczy Na mężczyznę, który umie znaleźć się w życiu - zaradnego, inteligentnego młodego, czasem zbyt burzliwego pana 9. Co chcę od związku otrzymać? – Rycerz kielichow 4 mieczy Spokojnego życia , wolnego od przeszłości - uczuć, po prostu miłości Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Moze zechce ktos jeszcze zerknac Cytuj
Trida Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 1. Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? – Rycerz bulaw Krolowa mieczy Możliwe, ze jakiś klient lub ktoś, kto bedzie potrzebował Twojej rady, pomocy. Wiec mozliwe, ze w pracy. 2. Jaki on będzie posiadał charakter? – As Kielichow romantyk ale mozliwe, ze bedzie budował zamkni na piasku, troche marzyciel 3. Co nas połączy? – Krol mieczy 8 Denarów praca na pewno i cóż.. wspólne tematy dotyczące doświadczeń uczuciowych 4. W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? – 5 bulaw 5 mieczy oj jakaś reklamacja mi sie skojarzyła takie - 'walczenie o swoje' 5. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – 4 monet Smierc zaradnych, tych, którzy nie rozpamietują, maja wszystko poukładane, nie żyją przeszłością. 6. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? - As bulaw Krolowa kielichow szukających przygód, skaczących z kwaitka na kwiatek, flirtujących z każdą przedstawicielką płci pięknej jaka jest tylko mozliwa 7. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć tę osobę? – 3 mieczy 8 kielichow powiedzieć o swoich doświadczeniach, o obawach, uczcuiach etc. Byc szczerą i nie udawać wielce szczesliwej skoro nie do konca tak jest. 8. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – Krolowa bulaw Giermek mieczy osobe pewną siebie i trochę egoistyczną, możliwe, ze odbierzesz go na początku jako 'zapatrzponego w siebie' 9. Co chcę od związku otrzymać? – Rycerz kielichow 4 mieczy spokoju, stabilności i uczuć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi