Skocz do zawartości

Celt na moje małżeństwo do końca roku

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

1. Rys osoby (tzn.męża) o którą pytamy 6 denarów - no jest moim męzem,dzielimy się obowiązkami,wspólnie zarabiamy na gospodarstwo domowe

2. Nasz stosunek do niej 8 kielichów - emocjonalny, zmienny, mam zmienne nastroje, może z powodu stresów

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Rycerz Kielichów - bardzo mu się podobam, uwodzi mnie,wiem,że postrzega mnie jak w pierwszych dniach naszej znajomości:)

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas Rydwan- czuje silny pociąg seksualny

5. Przeszłość relacji, znajomości Sąd - po chwilowych zawirowaniach pogodziliśmy się

6. Najbliższa przyszłość Paź Kielichów 3 kielichów - jakies zabawy, radośc, urlop.....no chyba nie romans???

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Świat/2 kielichów mąz na pewno nie jest otwarty na inne kobiety, jest ze mną szczęśliwy

8. Wpływ innych osób Król Buław..........nie wiem, ktos jest ...gdzieś...

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Królowa Kielichów on się chyba boi, że obdarzę uczuciem innego

10. Dalsza przyszłość Pustelnik Cesarzowa 4 denarów 6 kielichów suma Sąd/Kapłanka suma HB Głupiec/Cesarz

może być oddalenie emocjonalne, ale ja nadal będę bardzo ważna dla niego, chyba niezależnie od tego co się wydarzy zostanę w domu

Edytowane przez Inez2503
Napisano (edytowane)

1. Rys osoby (tzn.męża) o którą pytamy 6 denarów -

Tworzycie ładny tandem - występuje prawidłowa wymiana energii między Wami - dzielicie smutki i radości - trudy dnia codziennego

2. Nasz stosunek do niej 8 kielichów - czasami pojawia się chęć odsunięcia się od tego wszystkiego - taka mała chwila wytchnienia - codzienność to nie tylko radości

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Rycerz Kielichów -

mąż czuje się jak na pierwszych randkach - okazuje Ci zainteresowanie, zabiega o względy

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas Rydwan- o tak - iskrzy w alkowie

5. Przeszłość relacji, znajomości Sąd - odrodzenie związku po jakiś niezbyt przyjemnych perypetiach

6. Najbliższa przyszłość Paź Kielichów 3 kielichów -radość wypoczynek, luz - taka beztroska - może rzeczywiście miło spędzony urlop- może owocem tej sielanki być nowy człowieczek

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Świat/2 kielichów małżonek widzi tylko Ciebie - jesteś dla niego całym światem - rozumie, że bez Ciebie nie może żyć

8. Wpływ innych osób Król Buław..........gdzieś na horyzoncie jest buławowy - coś tu moze być na rzeczy

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Królowa Kielichów - że otworzysz sie na uczucia do innego pana

10. Dalsza przyszłość Pustelnik Cesarzowa 4 denarów 6 kielichów suma Sąd/Kapłanka suma HB Głupiec/Cesarz

Tutaj można postawiś dwie opcje;

1 - zostaniesz przy swoim ślubnym - będziecie dalej koegzystować - raz będziesz sie czuć cesarzową - innym razem dopadnie Cie poczucie osamotnienia - ale pozostaniecie razem

2 - po głebokiej analizie postanowisz spróbować szczęścia z kimś nowym - rozpoczniecie wspólny etap - to ktoś na Twoim poziomie

- Twoja bratnia dusza

Edytowane przez Kędry
opuszczenie punktów
  • Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Tworzycie ładny tandem - występuje prawidłowa wymiana energii między Wami - dzielicie smutki i radości - trudy dnia codziennego

2. Nasz stosunek do niej 8 kielichów - czasami pojawia się chęć odsunięcia się od tego wszystkiego - taka mała chwila wytchnienia - codzienność to nie tylko radości

mąż czuje się jak na pierwszych randkach - okazuje Ci zainteresowanie, zabiega o względy

5. Przeszłość relacji, znajomości Sąd - odrodzenie związku po jakiś niezbyt przyjemnych perypetiach

6. Najbliższa przyszłość Paź Kielichów 3 kielichów -radość wypoczynek, luz - taka beztroska - może rzeczywiście miło spędzony urlop- może owocem tej sielanki być nowy człowieczek

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Świat/2 kielichów małżonek widzi tylko Ciebie - jesteś dla niego całym światem - rozumie, że bez Ciebie nie może żyć

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Królowa Kielichów on się chyba boi, że obdarzę uczuciem innego

Kędry, a jak widzisz wynik?

Napisano

Edytowałam swój post - luknij - opuściłam przez nieuwagę końcowe punkty

• Maestro
Napisano

8. Wpływ innych osób Król Buław..........gdzieś na horyzoncie jest buławowy - coś tu moze być na rzeczy

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Królowa Kielichów - że otworzysz sie na uczucia do innego pana

Tutaj można postawiś dwie opcje;

1 - zostaniesz przy swoim ślubnym - będziecie dalej koegzystować - raz będziesz sie czuć cesarzową - innym razem dopadnie Cie poczucie osamotnienia - ale pozostaniecie razem

2 - po głebokiej analizie postanowisz spróbować szczęścia z kimś nowym - rozpoczniecie wspólny etap - to ktoś na Twoim poziomie

- Twoja bratnia dusza

Ja ten wynik widze podobnie, mimo,że nie napisałam wszystkiego...Dziękuję Ci bardzo za pomoc:)

Napisano
1. Rys osoby (tzn.męża) o którą pytamy 6 denarów - no jest moim męzem,dzielimy się obowiązkami,wspólnie zarabiamy na gospodarstwo domowe

Ttaj jakies zachwianie rownowagi, jdna osoba wiecej daje, druga wiecej bierze, mozna czuc sie wykorzystanym. Cos tu jest do przepracowania, bo widac neidocenianie czyjegos wkladu.

2. Nasz stosunek do niej 8 kielichów - emocjonalny, zmienny, mam zmienne nastroje, może z powodu stresów

Mysle, ze raczej spisujesz go na straty. Moze jestes nim znudzona, wypalona codziennoscia... Niedocenianie. Znużenie.

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Rycerz Kielichów - bardzo mu się podobam, uwodzi mnie,wiem,że postrzega mnie jak w pierwszych dniach naszej znajomości:)
Tak, jest romantycznie, i bardzo zabiega.
Mozliwe. Ale tez silna samokontrola. Mozliwe ze oddalanie sie od siebie, jesli nie ma sie wspolnych celow. Bliskosci.
5. Przeszłość relacji, znajomości Sąd - po chwilowych zawirowaniach pogodziliśmy się

przebaczenie. rozpoczynanie wszystkiego od poczatku.

6. Najbliższa przyszłość Paź Kielichów 3 kielichów - jakie zabawy, radośc, urlop.....no chyba nie romans???

pewnie skpienie uwagi na dzieciach, na wspolnych marzeniach z poczatku zwiazku, z czegos co bylo planowane a zostalo odlozone.

6. Najbliższa przyszłość Paź Kielichów 3 kielichów - jakies zabawy, radośc, urlop.....no chyba nie romans???

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Świat/2 kielichów mąz na pewno nie jest otwarty na inne kobiety, jest ze mną szczęśliwy

Chec zblizenia sie, przelamanie dystansu, oddalenia. Chec nawiazania bliskosci, porozumienia. Partnerstwa.

Chyba lubisz kiedy ktos dominuje. Masz silny charakter, wiec jest to ciezka sprawa, potrzebjesz silnej reki. Kogos kto jest autorytetem, ma wladze, umie postawic na swoim.

Strach przed egoizmem, przed zamknieciem uwagio na sobie, na swoich potrzebach tej drugiej osoby. Zmiennoscia nastrojow, ze cos sie odwidzi danej osobie.

Jeszcze nie do konca wiadomo. Moze dziecko w drodze? Ogolnie, jeszcze uplynie dlugi czas, status quo zostanie zachowane, ale jest szansa ze uda sie na nowo zaczac.

Jednak kaplanka jest bardzo niepewna, bo sama nie wie czego chce, skrywa to.

I jest tu ryzyko ze wasze drogi sie rozejda, i zaczniesz z kims innym.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Ttaj jakies zachwianie rownowagi, jdna osoba wiecej daje, druga wiecej bierze, mozna czuc sie wykorzystanym. Cos tu jest do przepracowania, bo widac neidocenianie czyjegos wkladu.

Mysle, ze raczej spisujesz go na straty. Moze jestes nim znudzona, wypalona codziennoscia... Niedocenianie. Znużenie.

Tak, jest romantycznie, i bardzo zabiega.

Mozliwe. Ale tez silna samokontrola. Mozliwe ze oddalanie sie od siebie, jesli nie ma sie wspolnych celow. Bliskosci.

przebaczenie. rozpoczynanie wszystkiego od poczatku.

pewnie skpienie uwagi na dzieciach, na wspolnych marzeniach z poczatku zwiazku, z czegos co bylo planowane a zostalo odlozone.

Chec zblizenia sie, przelamanie dystansu, oddalenia. Chec nawiazania bliskosci, porozumienia. Partnerstwa.

Chyba lubisz kiedy ktos dominuje. Masz silny charakter, wiec jest to ciezka sprawa, potrzebjesz silnej reki. Kogos kto jest autorytetem, ma wladze, umie postawic na swoim.

Strach przed egoizmem, przed zamknieciem uwagio na sobie, na swoich potrzebach tej drugiej osoby. Zmiennoscia nastrojow, ze cos sie odwidzi danej osobie.

Jeszcze nie do konca wiadomo. Moze dziecko w drodze? Ogolnie, jeszcze uplynie dlugi czas, status quo zostanie zachowane, ale jest szansa ze uda sie na nowo zaczac.

Jednak kaplanka jest bardzo niepewna, bo sama nie wie czego chce, skrywa to.

I jest tu ryzyko ze wasze drogi sie rozejda, i zaczniesz z kims innym.

Zachwianie równowagi jest....Chcę to widzieć inaczej,ale cóz...Ciągle słyszę, że każda kobieta tak ma, bo tacy są mężczyźni...Ale ja TAK NIE CHCĘ...

Dziękuję za pomoc:)))

Napisano

1. Rys osoby (tzn.męża) o którą pytamy 6 denarów – jest wymiana, pomagacie sobie

2. Nasz stosunek do niej 8 kielichów – ty jednak jesteś rozczarowana mimo wszystko i chciałabyś od tej osoby odejść

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Rycerz Kielichów – no jest Twoim partnerem i Cię kocha

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas Rydwan- nie wiem, czy tutaj jakiegoś takiego wypalenia nie ma, on kocha i to bardzo, ale tak jakby też już był przemęczony sytuacją… i nie wiem, czy nie skrywa pewnych emocji gdzieś tam w sobie głęboko… Rydwan to taka wewnętrzna burza w człowieku, jeszcze emocje nie opadły…

5. Przeszłość relacji, znajomości Sąd - odnowienie

6. Najbliższa przyszłość Paź Kielichów 3 kielichów – paź kielichów to dla mnie powiew świeżości, takie odnowienie, randkowanie i 3 kielichy dogadanie się, porozumienie

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Świat/2 kielichów jest otwarta na Ciebie

8. Wpływ innych osób Król Buław – powiedziałabym, że na Ciebie mają wpływ inni mężczyźni…

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Królowa Kielichów on się chyba boi, że obdarzę uczuciem innego i że jesteś zbyt rozchwiana emocjonalnie….

10. Dalsza przyszłość Pustelnik Cesarzowa 4 denarów 6 kielichów suma Sąd/Kapłanka suma HB Głupiec/Cesarz – moim zdaniem się zrealizujesz w tym związku, poczujesz się kobietą u boku swojego męża, wszystko zaczniecie od nowa

powodzenia!

Napisano

Nie znam Waszej sytuacji, ale chyba chodzi o to, ze Ty do końca nie jesteś pewna, szcześliwa.

Pewnie tak jest, ale on może czuc, ze za bardzo sie stara. On daje z siebie i Ty to czujesz i widzisz. Tak myślę w kontekscie także pozostałych kart: wasza przeszłość (Sąd) - tzreba sie starać, zeby ne stracic relacji. Jemu naprawdę zależy, kocha Cię (Ryc kiel i Rydwan) - sama to wiesz. Myśle, że on wyczuwa Twoje oddalenie (8 kiel), ma obawy (król bułąw - jako zagrozenie, rywal. Niekoniecznie on jest, ale on moze tego sie obawia). I dalej i królowa Kielichów - wg mnie on wyczuwa Twoje emocje, takie rzezcy siewidzi, czuje. Maoze ma świadomosć, ze Tobie za mało daje. Stad 6 denarów jako jego starania bardzo mocne.

Ty w jego oczach jestes jakaś oddalona, nie czuje pełni Ciebie, jakieś niespełnienie tu jest i smutek, nostalgia, cos skrywasz wg niego, nie otwierasz się.

Zgadzam sie Tobą. Są w nim uczucia do Ciebie.

Tu też sie zgadzam:) O)n o Ciebie zabiega

Tu też:) Mieliscie jakies problemy, wszystko zostało wyjaśnione

Romans z mężem:) Miło i przyjemnie spedzony czas. Moze jak piszesz urlop. Poczujesz sie adorwoana, dopieszczona.

On uwielbia z Toba przebywać, intencje są szczere.

Jak pisałąm na początku on moze obawiać sie konkurenta. Podobasz mu się,jest w Tobie zakochany to wcale sie nie dziwię. Ty podtrzymujesz temperaturę:)

Tu się zgadzam (bo wyzej ten król buław w otoczeniu), jego starania o Ciebie (6 denarów), bo Ty gdzieś emocjonalnie uciekasz (8 kiel). I powtórzę się: on moze miec poczucie, ze mimo starań Ty nie czujesz sie w pełni szczęśliwa, on to wiexi (8 pucharów)

Tu nie wiem, jaki jest Twój stosunek do małżeństwa. Nie wiem, czy ten król Buław to ktoś realny, czy tylko obawy Twojego męża. Raczej zostaniecie razem. Ale będą wyjaśnienia, zaczynanie od nowa. Chyba Ty bedziesz chciała zmian, dusisz się.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Dziekuję Wam za pomoc, zweryfikuję za kilka miesięcy:)

Napisano

Przez jakis czas będziesz jeszcze wyczulona na zaloty innych panów. Jednak nie dopuścisz do rozpadu swojego małżeństwa. Doznasz, mimo wszystko - cokolwiek jest Ci teraz niewygodne, że Twój mąż daje Ci poczucie bezpieczeństwa i gwarancję jakości i żadne emocjonalne wzloty, które może powodować na chwile inny pan, są ulotne i nie zastąpią tego co już masz. Myślę, że odkryjesz wartości swojego męża na nowo. Tam gdzieś głęboko w Tobie wszystko się przewartościuje i zaznasz spokoju.

Napisano (edytowane)

1.Rys osoby /tzn.męża/ o którą pytamy 6 denarów - dla mnie jest mężczyzną nie takim jak by wskazywała ta karta, u niego trzeba

"zapracować" żeby coś dostać /to jest tylko moje odczucie/.

2.Nasz stosunek do niej 8 kielichów - tutaj rozum w tek chwili to podstawa, mała dawka uczuć tak na wszelki wypadek.

3.Świadoma postawa tej osoby wobec nas Rycerz kielichów - zawsze mu się podobałaś i pożądał Cię i tak jest do dnia dzisiejszego

4.Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas Rydwan - czuje że nadchodzi czas zmian w jego życiu.

5.Przeszłośc relacji, znajomości Sąd - starania o odradzanie się tego co było.

6.Najbliższa przyszłość Paz kielichów 3 kielichów - trzecia osoba w związku i konflikt

7.Intencje osoby o która pytamy wobec partnerstwa - Świat/2kielichów - postawił na czas z wiara że wszystko zacznie się układać.

8.Wpływ innych osób Król buław - mężczyzna, który jest przeciwieństwem Twojego męża

9.Lęki lub obawy tej osoby co do relacji Królowa kielichów - a ja bym w tym pytaniu powiedziała o nadziei że będziesz zawsze z nim

bo przywiązujesz dużą wage do rodziny, dziecka i nie dasz sobie bez niego rady.

10.Dalsza przyszłość Pustelnik Cesarzowa 3 denarów 6 kielichów - codzienne życie, razem ale osobno i możliwość przyjścia na świat dziecka zatrzyma Cię w domu, , będziecie egzystować na innych zasadach, jeżeli nie, zaczniesz nowa drogę życia z kimś innym.

Edytowane przez ANEZ
Napisano

Nie wiem. Dla mnie ta karta nie byla nigdy karta rownowagi. :) To nie 3 Kielichow. Jezeli to rys meza jest to widac, ze on daje z siebie nieco wiecej niz Ty. Stara sie i zabiega o Ciebie, ale czyni to z prawdziwej bezwarunkowej milosci... nawet bez oczekiwania, ze mu sie to zwroci. Po prostu ma taka potrzebe.

Ty jestes strasznie tym wszystkim moze nie znudzona, ale nie wiesz, co i jak zrobic, zeby cos ruszylo. Wiesz, ze nie jest zle, ze oboje darzycie siebie uczuciem, a jednak tak naprawde nic powaznego sie nie dzieje, tak jakbyscie oboje pozostale razem, ale nadal w oddali. Bez dostepu do siebie nawzajem i nie wiadomo, co zrobic by to zmienic. Takie odczucie po prostu mam.

Chcialby sie wykazac, pokazac Ci, ze nie musisz zwracac uwagi na innych, bo on ma to wszystko w sobie. Byc moze probuje Cie jakos oczarowac, jakies niespodzianki od czasu do czasu, jakies prezenty nie z tego ni z owego.

Chce, zeby Wasza relacja nabrala znowu zycia, zeby nadszedl swiezy powiew wiatru, ozywienie, zeby Wasza relacja odzyla. Tez odczuwa zastoj i meczy go to.

Zaczeliscie inaczej patrzec na siebie. Zrozumieliscie to, co do tej pory bylo i postanowiliscie dac sobie jeszcze raz szanse.

No, tu moga byc jakies gesty w obie strony, Paz Kielichow przy 3 Kielichow moze wskazywac na to, ze oboje bedziecie o siebie zabiegac, takze bardzo mily czas dla Was.

Jest otwarty na TE relacje i gotow ja ksztaltowac. Bedzie to robil, poniewaz uwaza, ze nie jest to jakis niewazny epizod w jego zyciu a cos, o co warto powalczyc.

Jakis facet w tle, moze gdzies sprawia, ze szybciej bije Ci serce. Byc moze tez maz wie o kims i stad jego starania, zeby wybic Ci innych z glowy.

Jw. Moze ma obawy, ze moglabys pojsc z innym w sina dal.

No tutaj widac solidna prace nad Waszym zwiazkiem. Duzo czasu razem i solidne proby odbudowania tego, co bylo kiedys. Przywrocenia tej wczesniejszej wzajemnej fasynacji soba. Ogolnie moze sie udac.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1.Rys osoby /tzn.męża/ o którą pytamy 6 denarów - dla mnie jest mężczyzną nie takim jak by wskazywała ta karta, u niego trzeba

"zapracować" żeby coś dostać /to jest tylko moje odczucie/.

Wiesz, masz rację ...Nie będę wdawała się może w szczegóły, ale gdy ma np.pomóc mi w obowiązkach domowych to lubi jak się go poprosi, co mnie wnerwia, bo ja wiele rzeczy robię sama, bez zachęty.

2.Nasz stosunek do niej 8 kielichów - tutaj rozum w tek chwili to podstawa, mała dawka uczuć tak na wszelki wypadek.

tzn.moze inaczej, bywam zmienna...on za mną nie nadąża;)

3.Świadoma postawa tej osoby wobec nas Rycerz kielichów - zawsze mu się podobałaś i pożądał Cię i tak jest do dnia dzisiejszego

4.Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas Rydwan - czuje że nadchodzi czas zmian w jego życiu.

tego nie wiem

5.Przeszłośc relacji, znajomości Sąd - starania o odradzanie się tego co było.

6.Najbliższa przyszłość Paz kielichów 3 kielichów - trzecia osoba w związku i konflikt

to mnie zastanawia, ale odebrałam to podobnie..

7.Intencje osoby o która pytamy wobec partnerstwa - Świat/2kielichów - postawił na czas z wiara że wszystko zacznie się układać.

8.Wpływ innych osób Król buław - mężczyzna, który jest przeciwieństwem Twojego męża

chyba tak...

9.Lęki lub obawy tej osoby co do relacji Królowa kielichów - a ja bym w tym pytaniu powiedziała o nadziei że będziesz zawsze z nim

bo przywiązujesz dużą wage do rodziny, dziecka i nie dasz sobie bez niego rady.

10.Dalsza przyszłość Pustelnik Cesarzowa 3 denarów 6 kielichów - codzienne życie, razem ale osobno i możliwość przyjścia na świat dziecka zatrzyma Cię w domu, , będziecie egzystować na innych zasadach, jeżeli nie, zaczniesz nowa drogę życia z kimś innym.

Do ostatnich punktów się na razie nie odniosę, ale możesz mieć rację...

• Maestro
Napisano
Nie wiem. Dla mnie ta karta nie byla nigdy karta rownowagi. :) To nie 3 Kielichow. Jezeli to rys meza jest to widac, ze on daje z siebie nieco wiecej niz Ty. Stara sie i zabiega o Ciebie, ale czyni to z prawdziwej bezwarunkowej milosci... nawet bez oczekiwania, ze mu sie to zwroci. Po prostu ma taka potrzebe.

Kochana...jest na odwrót:) On zabiega, to prawda, ale to ja daje cała resztę...

Ty jestes strasznie tym wszystkim moze nie znudzona, ale nie wiesz, co i jak zrobic, zeby cos ruszylo. Wiesz, ze nie jest zle, ze oboje darzycie siebie uczuciem, a jednak tak naprawde nic powaznego sie nie dzieje, tak jakbyscie oboje pozostale razem, ale nadal w oddali. Bez dostepu do siebie nawzajem i nie wiadomo, co zrobic by to zmienic. Takie odczucie po prostu mam.

tu sie zgodzę

Reszte potem spróbuje opisać:)

Napisano

Wiec byc moze ta karta pokazala sie, ze to on wymaga, moze nawet nie swiadomie, ale jednak, takiego bezinteresownego wrecz poswiecenia, uczucia bezwarunkowego wrecz... Z tego, co piszesz, to tez byloby mozliwe... :)

Napisano

1. Rys osoby (tzn.męża) o którą pytamy 6 denarów

Twój mąż jest człowiekiem Tobie, jak i rodzinie oddany, jest Twoim partnerem (trzymacie np. wspólny front co do wychowania dziecka czy wydatków związanych z domem, dzielicie się obowiązkami) - to blaski, natomiast cienie to, przyjmowanie póz, nie chodzi mi o udawanie, ale być może Twój mąż chcąc przekonać Cię do pewnych swoich pomysłów używa różnych forteli, kombinuje nieco, wie jakie argumenty Cię przekonają

2. Nasz stosunek do niej 8 kielichów

na chwilę obecną jesteś rozczarowana nim, zawiedziona jego postawą, być może za mało się stara, nie ma chemii między Wami, jaka niegdyś była, mąż nie poświęca Ci tyle czasu, ile byś chciała; dla mnie 8 kielichów w związku to sygnał, że problem jest już długotrwały, narastał przez lata, że zrobiło się w związku mętnie, duszno i lepko, nie ma już tej radości jaka jest np. 2 kielichów

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Rycerz Kielichów

dla męża nadal jesteś gwiazką na niebie :) jest w Tobie zakochany tak samo jaki pierwszego dnia

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas Rydwan

z czymś się szamocze wewnętrznie, coś mu nie daje spokoju, ma jakieś wewnętrzne obawy w związku z Twoją osobą

5. Przeszłość relacji, znajomości Sąd

jesteście małżeństwem z długim stażem, bywało różnie, ale całościowy bilans jest in plus

6. Najbliższa przyszłość Paź Kielichów 3 kielichów

dużo bliskości i czułości między Wami, możliwość powiększenia rodziny :)

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Świat/2 kielichów

Ty jesteś dla niego całym światem

8. Wpływ innych osób Król Buław

gdzieś w pobliżu kręci się mężczyzna o cechach Króla Buław

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Królowa Kielichów

mąż może obawiać się, że w jakiś sposób możesz się stać dla niego emocjonalnie nieosiągalna, że nie będzie umiał trafić do Twojego serca, że przestaniesz go kochać

tutaj widać Twoje emocjonalne oddalenie się od niego; próba zajrzenia w głąb siebie i przekonania się, co jest dla Ciebie ważne; sądzę, że przyjdzie takie moment, kiedy analizując przeszłość (Wasze początki, zawarcie małżeństwa, pierwsze lata razem, pojawienie się dziecka etc.) zdecydujesz się na rozpoczęcie życia z mężem na nowo

• Lubię to! 1
  • 7 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

może być oddalenie emocjonalne, ale ja nadal będę bardzo ważna dla niego, chyba niezależnie od tego co się wydarzy zostanę w domu

WERYFIKACJA

Nadal jestem z meżem,ale teraz to bardziej przyjaźń, zresztą bardziej skupiam się na problemach w pracy..I król buław też jest, z którym mam świetne porozumienie i póki co jestem na rozdrożu...