Skocz do zawartości

Co się wydarzy? Weryfikacja dziś wieczorem

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co się istotnego dziś między nami wydarzy?

Wersja ćwiczeniowa - bo z wprawy wychodzę :D

Paź Kielichów 8 Kielichów Pustelnik

No nic się nie wydarzy? każdy z nas miał na dziś w planach swoje pilne zadania. Umówiliśmy się, że jak Jot skończy swoje - remont mieszkania, to da znać. Emocjonalne ucieczki w samotnie? - póki co nie ma powodów.

Ps. weryfikacja najpóźniej jutro rano.

Napisano

Raczej nic sie nie wydarzy.

Chlapniesz sobie cos z kielicha i pojdziesz spac ;)

ewentualnie jakies porzadki w pudlach,

ze starymi rzeczami, ktore wywalisz.

Napisano

będziecie popijać wode mineraln ;) i wspominać przeszłość :))

• Lubię to! 1
Napisano

Jedno może zaproponować spotkanie ale drugie nie będzie chciało , bo będzie zmęczone albo zajęte i każde spędzi wieczór oddzielnie.

Pozdrawiam

Napisano

Weryfikacja;

Wsiedlismy w samochód i pojechaliamy nad jezioro. Jezior u mnie dostatek. Popływaliśmy wte i nazad z pól godziny. Z jednej strony jeziora Księżyc nieśmiały, z drugiej zachodzące Słońce kłóciło się z deszczowymi chmurami. O tej porze na naszym ulubionym cypelku pustki, tylko my w trójkę ( z córą). Woda cieplutka, choć wieczór zimny.

Kładłam z Boskiego Tarota - karta 8 kielichów oddała obraz sytuacji. Pustelnik - zaciszne miejsce i.. później my - jak dresiarze - z kapturami na głowach.

Selenit666, popiłam wody, słabo pływam :)

Ps. Dziękuję!!!