Frambuesa_ Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 "Czy spotkam się z X w ciągu najbliższych 2 miesięcy?" 10 karo - król kier - król karo z dołożenia: as pik - walet trefl Dostanę propozycję spotkania z X, ale będę się mocno zastanawiać, ponieważ szykuje się jakiś wyjazd i w związku z tym starszy facet (?) będzie mi odradzał to spotkanie. "Czy X (ten sam ) o mnie myśli?" walet pik - 9 trefl - walet kier z dołożenia: walet karo - dama karo Myśli i chciałby przekazać mi jakąś wiadomość, ale ktoś mu to odradzi? Mam problem z interpretacją dla samej siebie Cytuj
karolka365 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 nie ty jedna masz z tym problem ten pan będzie zajęty pracą, sprawami zawodowymi, a co do spotkania to on bedzie się w tej kwestii radził kolegi I wyjdzie z propozycją spotkania. czy myśli: tak mysli o tobie ale boi się wykońać jakikolwiek ruch, bo nie wie na jaką twoją reakcję może liczyć. Z dołożenia to ci wyszła młoda para małżeńska, ale nie wiem co ona może mieć z tym wspólnego. Cytuj
nalka47 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 "Czy spotkam się z X w ciągu najbliższych 2 miesięcy?" 10 karo - król kier - król karo z dołożenia: as pik - walet trefl Dostanę propozycję spotkania z X, ale będę się mocno zastanawiać, ponieważ szykuje się jakiś wyjazd i w związku z tym starszy facet (?) będzie mi odradzał to spotkanie. "Czy X (ten sam ) o mnie myśli?" walet pik - 9 trefl - walet kier z dołożenia: walet karo - dama karo Myśli i chciałby przekazać mi jakąś wiadomość, ale ktoś mu to odradzi? Mam problem z interpretacją dla samej siebie Z tego co ja zrozumiałam od Ciasteczka -Które notabene potrzebne jest tu jak " woda ryba" to karty dodatkowe dajemy wtedy gdy pierwsza trójeczka nie nadaje nam jasnej odpowiedzi ! Jak dla mnie to z panem X dojdzie d spotkania . Do wystąpienia z propozycja namawia go jego przyjaciel .spotkanie uda sie i będziesz zadowolona !! Facet chce cie poznać bo go intrygujesz i jest tobą oczarowany .Mimo ze ty się zastanawiasz jak on cie odbiera powinnaś raczej byc spokojna bo myśli o tobie w samych dobrych aspektach Jest nim walet pik _ wiec myśli o tym co jest tu i teraz ale jest to face do " ułożenia " a te dwie karty możemy chyba odczytać jako to ze będziecie stanowić parę CIASTECZKO - GDZIE JESTES !!!!!!??????] Cytuj
Frambuesa_ Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 Właśnie też jestem ciekawa kiedy dokładamy te 2-3 karty i też mnie trochę intryguje ten walet karo i dama karo :icon_smile2: Cytuj
karolka365 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 dokładamy w momencie, kedy karty nie dają nam jednoznacznej odpowiedzi Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 "Czy spotkam się z X w ciągu najbliższych 2 miesięcy?" 10 karo - król kier - król karo z dołożenia: as pik - walet trefl Z pewnością po jakimś czasie (jeszcze nie teraz) może wyjść z propozycja, a już na pewno będzie sie pokrącał koło Ciebie, jednak możesz nie chcieć spotkania i w wyniku tego do niego nie dojdzie. Możesz uzyskać wsparcie innego mężczyzny stabilnego, który może pomóc w pozbyciu się adoratora. No chyba, że to konkurent tego pierwszego ^^ "Czy X (ten sam ) o mnie myśli?" walet pik - 9 trefl - walet kier z dołożenia: walet karo - dama karo wygląda jakby się Ciebie bał...troszkę nieśmiało może się przyglądać Tobie, ciepło myśli o Tobie, to co obserwuje w Tobie podoba mu się, ale Ty jesteś tu dominującą stroną i wiele od Ciebie zalezy Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 "Czy spotkam się z X w ciągu najbliższych 2 miesięcy?" 10 karo - król kier - król karo z dołożenia: as pik - walet trefl Uah, ale po co tu dokładać karty? Narobiły tylko dodatkowej interpretacji Ale to dobrze, wiemy co się na spotkaniu stanie, bo spotkać się spotkacie, o czym mówi 10 karo. Natomiast dołożone as pik i walet trefl mówią o ewentualnym przebiegu, bądź niespodziankach. W tym wypadku as pik może mówić o tym, że nie jesteście obok siebie, ale dzieli Was jakaś odległość i żeby mogło dojść do spotkania, któreś z Was musiałoby dojechać do drugie ( nie jestem w 100% pewna, ponieważ nie znam sytuacji ), a waleta treflowego nie interpretuje jako osobowej, ale jako 'niespodziewajke', w tym wypadku, małych kłopotów, którymi nie trzeba się przejmować, mogą być spowodowane jazdą, korki/guma/objazd/zgubienie drogi. "Czy X (ten sam ) o mnie myśli?" walet pik - 9 trefl - walet kier z dołożenia: walet karo - dama karo Pan ostatnio zabiegany, ale myśli i... ma nadzieje, że Ty też o nim myślisz Mam problem z interpretacją dla samej siebie Haha jak każdy. Ale i tak świetnie Ci poszło, ja na samą siebie jak kłade to widzę tylko jakieś damy dziewiątki etc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi