said Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, zazwyczaj śnią mi się zwyczajne rzeczy z dnia codziennego / zwykłe sytuacje, ostatnio coraz częściej, jednak ostatnio miałem dość wyjątkowy sen. Jechałem/prowadziłem nocą samochód. Droga była asfaltowa, przez las, było bardzo ciemno, musiałem włączyć "długie" światła. Starałem się być bardzo uważny, aż nagle tuż przed samochodem z jednej strony (las) wyszedł ksiądz w czarnej sutannie i zwyczajnie przeszedł przez droge i zniknął po drugiej stronie wchodząc znów w las, szedł jakby zupełnie mnie nie widział, miał lekko skuloną głowę, nie szedł szybko. A przeszedł praktycznie tuż przed maską z jednej strony na drugą i tyle go widziałem... To był bardzo krótki sen, co mogłoby to znaczyć? Pozdrawiam. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez said Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi