SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Ja jak zwykle... jak sie cos sni, to juz cos ciekawego... Moj dzisiejszy sen. Snilo mi sie, ze bylam w swoim mieszkaniu. Ja, moja trojka dzieci, ale byl takze mezczyzna, Azjata jakis. Byl gosciem. Nagle w pewnym momencie, uslyszalam dzwiek jadacej windy. Od razu wyczulam, ze ktos idzie do nas. Podeszlam cicho do drzwi i patrze przez wizjer. Idzie kobieta. W strone naszych drzwi. Blondyna, dlugie wlosy, mloda, ladna. Wyciaga jakis notes. Patrzy do niego, potem na nasze drzwi, czyta szyldzik z nazwiskiem i siegajac po dlugopis, podkresla jedno z nazwisk widniejacych na kartce notesu. Patrze, pisze "Degev" czy cos w tym stylu, ale najpewniej, bo tak pamietam, Degav wlasnie. I patrzy w strone drzwi. Mowi, ze chce zobaczyc oswiecona osobe, Budde. W tym momencie w moich dzrzwiach pojawia sie metalowe okienku z drzwiczkami, ktore mozna otworzyc. Otwieram, pokazuje sie, i zdzwiona budze sie ze snu. Koniec, finito snu. Signifikator snu - XV Diabel Kurcze, nie mam pojecia. Wyzbycie sie wlasnych ograniczen, ktore istnieja tylko w moim umysle? Ponoc wszyscy jestesmy oswieceni, tylko malo kto potrafi sobie zdac z tego sprawe i to dorzec. Ponoc oswiecenie polega wlasnie na stwierdzeniu u siebie czegos, co bylo w nas od zawsze. Moze stad ten sen? 1. Czy sen zostal wywolany jakimis wydarzeniami z przeszlosci? - As Mieczy + 10 Kielichow ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Byc moze tym, ze zaczelam szukac rozwoju siebie gdzies w swiecie, stwierdzilam, ze doszlam do punktu w zyciu, gdzie musze z soba cos dalej robic. 2. Czy ten sen odnosi sie do tego, co ma sie wydarzyc? - XIII Smierc + 6 Mieczy ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Jakies konkretne zmiany przede mna. 3. Jak nalezy rozumiec symbolike snu? - 3 Mieczy + As Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB IV Cesarz Nowy etap w zyciu. 4. Jak mozna odniesc ten sen do aktualnej sytuacji pytajacego? - 5 Bulaw + As Monet ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie Teraz cos musialoby sie juz dziac, ale jeszcze wszystko, pomimo checi, czeka na wlasciwy punkt. Jeszcze jest wszystko w tzw. punkcie, gdzie za wiele sie nie dzieje. 5. Co chce przekazac pytajacemu jego podswiadomosc? - Krolowa Kielichow + 10 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Ze to, czego szukam na zewnatrz mam juz w sobie. 6. Co chce przekazac pytajacemu jego nadswiadomosc? - 6 Kielichow + Rycerz Kielichow ---> VII Rydwan, HB VI Kochankowie Nie wiem. Jakis facet z przeszlosci... 7. Przed czym ostrzega sen? - 8 Monet + 2 Monet + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB X Kolo Fortuny i I Mag Zeby nie byc zbyt upartym i nastawionym na konkretny cel. Bardziej pozwolic sie w zyciu dziac i obserwowac, moze sie pokazac cos bardzo ciekawego i godnego uwagi. 8. Do czego zacheca sen? - XI Pasja + 9 Bulaw, 3 Monet + 4 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita Tu tez Diabel w podsumie i Eremita. Walczyc o swoje, nie bac sie, z drugiej strony byc pewnym czego sie chce i wytrwale do tego darzyc. Wychodzic poza swoje leki, ograniczenia i nie umniejszac w sobie, bo mozliwe, ze mam w sobie wiecej niz sama do siebie taka mysl dopuszczam. To tak, co z rozkladu i czujac ten sen... Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Signifikator snu - XV Diabel Diabeł niesie przesłanie – uwolnij swój umysł od uzależniających myśli…. 1. Czy sen zostal wywolany jakimis wydarzeniami z przeszlosci? - As Mieczy + 10 Kielichow ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Tak, przemyśleniami co do swojego nieograniczonego potencjału i szczęścia rodzinnego. Suma mówi o otworzeniu się na świat, o wyjściu na zewnętrz ze swoja pasją i umiejętnościami. 2. Czy ten sen odnosi sie do tego, co ma sie wydarzyc? - XIII Smierc + 6 Mieczy ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Zdecydowanie tak i nie będę to małe zmiany. Całkowita transformacja i nie wiem, czy nie jest związana ze zmianą miejsca zamieszkania. Może to też być zmiana dotycząca twojej pracy, owszem będziesz pracować w domu, ale zmieni się tak jakby rodzaj tej pracy….. 3. Jak nalezy rozumiec symbolike snu? - 3 Mieczy + As Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB IV Cesarz. 3 miecze pokazują jakąś podróż związaną z pracą lub nauką, a w związku z tym, że masz tam zaraz Asa Kielichów, to powiedziałabym, że będzie to jakaś zmiana związana z pracą nad sobą, dzięki której tak jakbyś poczuła, że to co, znalazłaś jest Twoją drogą. Tu znajdujesz równowagę. 4. Jak mozna odniesc ten sen do aktualnej sytuacji pytajacego? - 5 Bulaw + As Monet ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie Jest bardzo dużo niepokoju w Tobie, za dużo miałaś spraw na głowie, wiele problemów spędzało Ci sen z powiek…. To wszystko potrzebuje się wyciszyć, uspokoić, po to, abyś mogła zająć się swoim rozwojem duchowym i tym co kochasz. 5. Co chce przekazac pytajacemu jego podswiadomosc? - Krolowa Kielichow + 10 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Znalazłaś to. I w związku z tym, los daje Ci możliwość wykorzystania tego. 6. Co chce przekazac pytajacemu jego nadswiadomosc? - 6 Kielichow + Rycerz Kielichow ---> VII Rydwan, HB VI Kochankowie hm… że już to kiedyś robiłaś…. już w ten sposób pracowałaś ze swoją wrażliwością.... cykl zatacza koło... 7. Przed czym ostrzega sen? - 8 Monet + 2 Monet + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB X Kolo Fortuny i I Mag żeby nie dać się pochłonąć tej pracy, bo to wprowadzi brak równowagi między Tobą a dziećmi, nie zatracać się w tym… 8. Do czego zacheca sen? - XI Pasja + 9 Bulaw, 3 Monet + 4 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita Twoja pasja na tyle się rozwinęła, że to już czas, abyś wyszła z nią na zewnątrz. Już w Tobie wszystko dojrzało – masz kartę profesjonalisty (3M) i że uwolnienie się od wiążących myśli da Ci szczęście rodzinne i spełnienie. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Iwka78 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Pomyślę nad tym i spróbuję później coś napisać jak nikt więcej nic nie napisze Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 Dziekuje Iwus Interpretacja wspaniala, dziekuje Ci za nia... Airi... jezeli masz ochote to zawsze chetnie poczytam i Twoja interpretacje... Cytuj
Kędry Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Otóż Kochana Sen ten jest dopełnieniem poprzednich marzeń sennych na temat Twojego rozwoju duchowego i podążania ścieżką do odrodzenia duchowego. Jesteś w swoim mieszkaniu czyli liczba 1 - liczba kierunkowa- liczba mocy Są Twoje córki - liczba 3 - liczba boska razem liczba IV - mandala okrąg wpisany w kwadrat Jest z Wami Azjata - Twój przewodnik duchowy przybrał taką postać - Budda to też przecież Azjata Ktoś chce Was zobaczyć - może konkretnie Ciebie - czyli jest to osoba, która też rozwija się duchowo, ale jeszcze jej trochę brakuje - moze Ty masz być w przyszłości takim duchowym mentorem dla innych podążających ścieżką duchowości Swój nowy etap życia będziesz rozpoczynać powoli, małymi kroczkami - to dlatego w drzwiach pojawiło się okienko z małymi drzwiczkami - dopiero za jakiś czas otworzysz drzwi na oścież - musisz być pewna tego co robisz, musisz mieć całkowite uporządkowane wnętrze- masz się stać przewodnikiem dla innych Pozdrawiam Piękny sen 2 Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 Dziekuje ogromnie Kedry... Ciekawe spojrzenie... na tresc snu... Ciekawe, ze patrze, co moze oznaczac slowo Degav... i jest to miasto w Nepalu... http://pl.mapsofall.com/-38108139.htm Cytuj
Kędry Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Tak przypuszczam - też szukałam w słowniku -pamiętasz sen o Indiach- zbliżasz się do finału - Jeszcze mam jedno skojarzenie -postać mężczyzny to moze też być Twoja druga połówka - mężczyzna na Twoim poziomie- rozwiniety duchowo - córy - nowa rodzina 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 Ciekawe, ciekawe... Te sny rzeczywiscie mam ciekawe... Hmm... Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Ciekawe, ciekawe... Te sny rzeczywiscie mam ciekawe... Hmm... myślę, że w snach przychodzą też do Ciebie wspomnienia z innych wcieleń... Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 Bardzo mozliwe... tez mialam taka mysl... Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Signifikator snu - XV Diabel Jest to sen dotyczący Twojej drogi, ale również Twego wnętrza. To dzięki drzwiom mamy możliwość wejść do środka... ale również np. dzięki wizjerowi czy jak tam on się zwie możemy zobaczyć kto do nas przychodzić i z czym, choć w pewnym określonym zakresie. Po zsumowaniu 15 wychodzi nam 6 czyli Kochankowie co może nam podpowiadać tak troszeczkę, że droga czy decyzja nie jest łatwa, ale ważne by podążać w zgodzie z sercem. A nie za pokusami. Może też, że nie wszystko może być od razu pokazane, nie od razu otwierasz duże drzwi... 1. Czy sen zostal wywolany jakimis wydarzeniami z przeszlosci? - As Mieczy + 10 Kielichow ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Wydaje się mieć to jakąś łączność z przeszłością... ale z jakimś jednym zdarzeniem tylko z całym łańcuchem przyczynowo skutkowym... łączy się to z twoimi zapatrywaniami, tym co masz w swym wnętrzu i tym co pokazujesz na zewnątrz etc... 2. Czy ten sen odnosi sie do tego, co ma sie wydarzyc? - XIII Smierc + 6 Mieczy ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Tu też mi się wydaje, że nie dotyczy tu niczego bezpośrednio, takiego namacalnego.... może to dotyczyć całego procesu, który już trwa, już się zaczął bądź niedługo się zacznie... jest swego rodzaju wodnym odbiciem pewnych wydarzeń, zjawisk, których jednak nie zawsze można łatwo zdefiniować. Może mówić po prostu o różnych zmianach, niekoniecznie skonkretyzowanych... 3. Jak nalezy rozumiec symbolike snu? - 3 Mieczy + As Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB IV Cesarz Można rozumieć ją tak, że coś Cię blokowało... jednak te oddziaływanie się zmieni... i nastanie większa harmonia. Może być też mowa, że zaczynasz otwierać się na coś innego, nowego... może to być nowy etap w życiu, jakieś nowe relacje międzyludzkie albo coś związane z szeroko rozumianym rozwojem duchowym... 4. Jak mozna odniesc ten sen do aktualnej sytuacji pytajacego? - 5 Bulaw + As Monet ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie Widać jakieś możliwości na horyzoncie, warto je zauważyć... rozejrzeć się dookoła... może zachować się w sposób jakoś mało standardowy dla siebie... 5. Co chce przekazac pytajacemu jego podswiadomosc? - Krolowa Kielichow + 10 Monet ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Przyjrzyj się temu czego pragniesz a także temu co podpowiada Ci Twoja intuicja, emocje, nie zapominając jednak by nogi trzeźwo trzymać na ziemi. Masz szansę sięgnąć po coś wartościowego (choć niekoniecznie materialnego). 6. Co chce przekazac pytajacemu jego nadswiadomosc? - 6 Kielichow + Rycerz Kielichow ---> VII Rydwan, HB VI Kochankowie Masz potencjał w sobie... nie bój się go odkrywać i sięgać po marzenia swoje i bliskich.... ster Twego życia jest w Twych rękach 7. Przed czym ostrzega sen? - 8 Monet + 2 Monet + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB X Kolo Fortuny i I Mag Przed zbytnim analizowaniem niektórych szczegółów a poprzez to kręcenie się w kółko... w około... w około... masz potencjał w sobie w środku... nie musisz czekać by ktoś do Ciebie przyszedł i Ci o tym powiedział może warto wybrać się w podróż do wnętrza siebie (?) Jesteś wartościową istotą, mającą wspaniałe dzieci będące Twoją siłą... masz osoby po swojej stronie, inne dopiero co poznane również dostrzegają coś w Tobie... od Ciebie jednak zależy co dalej zrobisz... 8. Do czego zacheca sen? - XI Pasja + 9 Bulaw, 3 Monet + 4 Bulaw ---> XV Diabel, HB IX Eremita Do iścia drogą zgodną ze swymi zainteresowaniami i tym co podpowiada Ci serce. Jak chyba już pisałam gdzieś powyżej do tego byś przyjrzała się swym plusom, zaletom i swym wadom... i cierpliwie dążyła do celu... może gdzieś zaczęła z kimś współpracować... i po osiągnięciu takiego poziomu, w którym będziesz czuła się już w miarę pewnie zaczęła również wspomagać w rozwoju innych... Pozdrawiam :słonko: Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 Dziekuje Airi Przepiekna interpretacja. Dziekuje... Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 S. Coś ci cały czas doskwiera od czego nie możesz się uwolnić albo miałas niestrawność, może coś za ciężkiego zjadłaś 1. Raczej teraźniejszość 2. Raczej nie 3. Coś doskwiera ci na sercu a może usłyszałaś ost jakąś niepochlebną opinię albo chcesz coś z kims koniecznie wyjaśnić bo jest ci przykro?? 4. Tu się pokazuje chyba nowa szkoła córki 5. Jestes fantastyczną mamą dbającą o swoje domostwo 6. Jakaś osoba z przeszłości ciagle powraca i ma wpływ na Ciebie 7. Tu jest edukacja dzieci się pokazuje 8. Do zdecydowanego działania i dbania o siebie i swoje potrzeby 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Dzieki Selenitku... Duzo prawdy w tym jest. Jestem typem perfekcjonistki i jak cos nie jest 100% tak, jak sobie zaplanowalam, to mam gdzies tam poczucie porazki i musze z tym ostro walczyc. Takze duzo racji w tym, co napisalas. Dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi