Spalina Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Proszę o interpretację dziwnego snu. Śniło mi się, że byłam w domu u koleżanki z poprzedniej szkoły. Byłyśmy my, jej rodzice, może jeszcze ktoś inny z jej rodziny. W pewnym momencie uciekłyśmy do pokoju, bo wpadli do niej do domu gangsterzy, którzy wykonywali egzekucję. Padło kilka pojedynczych strzałów, na skutek których zostali zabici ludzie (wiem to, że kogoś zabili, chociaż nie widziałam trupów). Słyszałam krzyki, awanturę, pojedyncze strzały, a dopiero potem zaczęli przeszukiwać dom, a my z koleżanką kryłyśmy się w jednym z pokoi, chciałyśmy wejść do takiej dużej szafy, bo wiedziałyśmy, że jakby nas znaleźli, to by nas zabili. Ja stałam przy drzwiach i na skos od nich było widać kawałek kuchni. W tej kuchni stali Ci gangsterzy ubrani w czarne garnitury, widziałam broń u jednego z nich. Ci ludzie się naradzali, dyskutowali co dalej zrobić. Mnie i koleżanki nie znaleźli. Proszę o interpretację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi