Iwka78 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Rozłożyłam, tak po prostu.... karty RW, ułożenie proste... jak ktoś lubi się pomęczyć przy interpretacji to zapraszam:-) Kim jestem – As pucharów, XIX słońce, 9 buław – suma HB XI sprawiedliwość, II kapłanka -jestem osobą wrażliwą i pozytywnie nastawioną do życia, mimo tego, że nie raz dostałam buławą po łbie… stąd moja ostrożność…. Dom. To co nazywam domem – 2 puchary, 6 denarów, paź buław – suma HB VIII moc – to miejsce/rodzina, której daje całą siebie i która daje mi moc i siłę…. Całe środowisko. Podstawa historii lub sytuacji – 5 buław, XIV umiarkowanie, IX eremita suma HB X koło, I mag – walczę i przepycham się, aby realizować siebie…. Wydaje mi się, że suma pokazuje, że los jakby decyduje o tym środowisku…. „Pokarm duszy”. Co mi daje komfort? – Królowa buław, III cesarzowa, VIII moc suma HB XI sprawka, II kapłanka – u mnie same kobietki na kartach:icon_smile2: obstawiam, że siłę daje mi kontakt z przyjaciółką i ogólnie z kobietami. Praca. Co jest moim celem? – 10 denarów, II buławy, As buław – suma HB V papież – spokój rodzinny, no i nie wiem jak to zinterpretować…. Motywacja. Co daje mi motywacja? – XV diabeł, król buław, królowa mieczy – suma VI kochankowie (sobie pomyślałam toksyczna miłość) nie wiem, czemu ale pomyślałam sobie o tym, że motywację daje mi oczyszczenie się z negatywnych, uzależniających wzorców przekazanych przez moich rodziców, szczególnie przez moją mamę…. Wyzwanie. Co mnie testuje? – X koło, V papież, 4 buławy – suma HB XIX słońce, X koło, I mag - zdecydowanie los mnie bardzo doświadcza zarówno w dziedzinie rozwoju duchowego jak i na polu rodzinnym…. Talenty. Co jest moim talentem? Jak go pomnażać? – królowa denarów, 10 mieczy, 6 mieczy suma HB XVI wieża ( o kurde!) VII rydwan – moim talentem jest ciepło i opiekuńczość… i nie wiem jak dalej…. Że rozpierduchy lubię? Eeee…. Nie w moim stylu… Lekcje. Czego mam się uczyć? – 7 buław, XVIII księżyc, 3 miecze – suma HB IX eremita– radzić sobie z iluzjami i problemami życia codziennego, radzić sobie z bólem i rozczarowaniami…. Przeszkody. Co mi przeszkadza? – 10 buław, rycerz mieczy, 5 denarów suma HB XV diabeł– skłonność do pracoholizmu, jestem raptusem, szybko się denerwuję, wydaję dużo kasy? Zachęty. Co wpływa na mnie? – król denarów, 6 pucharów, paź pucharów, suma VI kochankowie – mąż i rodzina:icon_smile2: Twój bohater. Co mnie inspiruje? – 8 buław, 3 denary, 4 denary – suma XV diabeł - osoby pełen energii twórczej, wysoko wykwalifikowani specjaliści i osoby, które łączą prace z domem Wiedza. Pomocna rada. – As denarów, paź denarów, VII rydwan suma HB IX eremita – rozwój duchowy i chęć wprowadzenia zmian dziękuję:-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Kim jestem – As pucharów, XIX słońce, 9 buław –--> XVII Gwiazda, HB XI Sprawiedliwosc Wiesz co mi sie skojarzylo tak patrzac na te karty? Ze lubisz owszem marzyc, ale nalezysz do osob jednak, ktore wola wrobla w garsci niz golebia na dachu. Takze patrzysz stale, co z tego wszystkiego jest mozliwe do zrealizowania jestes mega ostrozna, moze czasem nawet zbyt bardzo. Wazne, abys w tym wszystkim umiala tez spojrzec nieco dalej, z dystansem wprawdzie, ale jednak w rownowadze z emocjami, takze nie isc za nimi, ale tez nie rezygnowac z marzen. Dom. To co nazywam domem – 2 puchary, 6 denarów, paź buław –--> X Kolo Fortuny, HB VIII Moc i II Kaplanka Przede wszystkim musi to byc miejsce, gdzie jestes calkowicie soba. Moze dawac i brac, nie musisz nikogo udawac, mozesz byc w pelni otwarta i wiesz, ze nikt przenigdy tego nie wykorzysta przeciwko Tobie. Całe środowisko. Podstawa historii lub sytuacji – 5 buław, XIV umiarkowanie, IX eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu widac, ze czesto musialas rezygnowac z siebie, na rzecz innych. Byc moze meza, byc moze rodziny ogolnie, bliskich. Czesto Twoje plany nie szly w z godzie z planami reszty, takze widac tu wybory pomiedzy tym, co mozna a tym, co trzeba pozostawic na kiedy indziej. Zacheta kart z podsumy jest taka, aby isc za glosem serca jednak i traktowac swoje sprawy bardzo powaznie. Nie odkladac ich calkiem na bok, nawet, jezeli jest taka koniecznosc a byc czujnym i bacznie obserwowac rozwoj sytuacji, moze wlasnie za moment nadarzy sie okazja, zeby jednak te swoje plany calkowicie wdrozyc w czyn. „Pokarm duszy”. Co mi daje komfort? – Królowa buław, III cesarzowa, VIII moc ---> XIV Umiarkowanie, HB XI Sprawiedliwosc Przede wszytkim wszystko, co jest Twoja pasja, co sprawia, ze sie rozwijasz. Lubisz miec poczucie "dawania zycia". Lubisz stan pelnej plodnosci... nie tylko fizycznej, ale tez umyslowej, duchowej, na kazdym poziomie. Wszystko to, co powoduje wzrost i rozwoj... jest jak najbardziej pokarmem, ktory sprawia, ze Twoja dusza cieszy sie i wzrasta. Praca. Co jest moim celem? – 10 denarów, II buławy, As buław ---> I Mag, HB XIII Smierc i IV Cesarz Staly rozwoj. Nie chcesz pozostawac na jednym. Jezeli osiagasz maksimum mozliwosci, zostawiasz to i budujesz od nowa. Ewentualnie bazujesz na tym, co osiagnelas, ale traktujesz jako podstawe, fundament, natomiast nie traktujesz tego juz jako calej budowli, jedynie jako pomysl ewentualnie na dalej. Motywacja. Co daje mi motywacja? – XV diabeł, król buław, królowa mieczy ---> II Kaplanka, HB XV Diabel i VI Kochankowie Przede wszystkim cialte wychodzienie poza swoje ograniczenia. Silowanie sie samej ze soba. Jezeli dochodzisz gdzies, gdzie myslisz, osiagnelam maksimum swoich mozliwosci to chyba od razu sabotujesz to myslac... a czemu? a moze wcale tak nie jest.. i starasz sie isc jeszcze dalej. Wyzwanie. Co mnie testuje? – X koło, V papież, 4 buławy ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Nie wiem, ja tu widze, jakbys spinala sie bardzo, jak sobie cos zaplanujesz, zeby to szlo tak i tak, bo inaczej jak jest ochylenie od Twoich wyobrazanie to juz sie nie cieszysz tak bardzo. Natomiast powinnas do swoich roznych planow, dzialan, podchodzic jak najbardziej na luzie i z radoscia, ufajac sobie jednoczesnie, ze jezeli bedzie koniecznosc zadzialania jak trzeba, to sobie poradzisz. Talenty. Co jest moim talentem? Jak go pomnażać? – królowa denarów, 10 mieczy, 6 mieczy ---> XII Wisielec, HB XVI Wieza i VII Rydwan Nie wiem. Jakbys potrafila oddzielac bycie matak i zona od swoich pasji. Tak, jakbys na moment swoich pasji, pracy, po prostu autentycznie angazowala sie tylko w to. Lekcje. Czego mam się uczyć? – 7 buław, XVIII księżyc, 3 miecze ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag Przede wszystkim doprowadzac sprawy do konca. NIe bac sie, gdy czegos nie czujesz do konca, jezeli nie masz pewnosci, czy robisz cos dobrze. Ufac sobie, wierzyc, ze sie uda i walczyc o to, co dla Ciebie wazne. Przeszkody. Co mi przeszkadza? – 10 buław, rycerz mieczy, 5 denarów ---> X Kolo Fortuny, HB XV Diabel i VI Kochankowie Z jednej strony przepracowanie, z drugiej brak adekwatnej do wlozonego wysilku zaplaty. Takze przemeczenie kontra braki finansowe. Tu z podsumow widac, ze musialabys sie sobie, swoim dzialaniom przyjrzec. Mozeliwe, ze nie dostrzegasz pewnych mozliwosci, ktore ulatwilyby Ci te kwestie. Zachęty. Co wpływa na mnie? – król denarów, 6 pucharów, paź pucharów ---> V Papiez, HB VI Kochankowie Maz stale stara sie zagrzewac Ciebie do dzialania i wskazuje Ci na Twoje dawne pasje, wskazuje Ci, jaka bylas dawniej i o czym marzylas, zebys tego nie stracila sprzed oczu. Twój bohater. Co mnie inspiruje? – 8 buław, 3 denary, 4 denary ---> XIII Smierc, HB XV Diabel i VI Kochankowie Chyba osoby, ktore potrafia zarowno dzialac, rozwijac sie ciagle, jak i sa w pelni samodzielne, wiec osoby na pewno, ktore sa same sobie firma i same sobie szyldem. Wiedza. Pomocna rada. – As denarów, paź denarów, VII rydwan ---> XII Wisielec, HB VIII Pasja Ze kazda szansa potrzebuje wsparcia. Musisz ciagle darzyc do tego, aby sie rozwijac i nie bac sie dzialac. Isc za swoja pasja.... i dzialac, dzialac... nie bac sie. Powodzenia Iwus... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Czerwca 2013 Maestro Napisano 27 Czerwca 2013 Kim jestem – As pucharów, XIX słońce, 9 buław – suma HB XI sprawiedliwość, II kapłanka -ciepła, życzliwa innym osoba, zawsze pogodna, ale i cierpliwa, jak trzeba zdystansowana, nie ufasz wszystkim, uczciwa Dom. To co nazywam domem – 2 puchary, 6 denarów, paź buław – suma HB VIII moc – dom, to dla Ciebie miejsce, gdzie czujesz się dobrze, jesteś sobą, możesz realizować swoje pasje, gdzie otrzymujesz wsparcie, to miejsce, które daje Ci poczucie bezpieczeństwa Całe środowisko. Podstawa historii lub sytuacji – 5 buław, XIV umiarkowanie, IX eremita suma HB X koło, I mag – walka o swoje, o równowagę, o odnalezienie swojego miejsca na ziemi,gdzie będziesz mogła się realizować i zdobywać kolejne doświadczenia „Pokarm duszy”. Co mi daje komfort? – Królowa buław, III cesarzowa, VIII moc suma HB XI sprawka, II kapłanka – poczucie, że jesteś spełnioną i atrakcyjną kobietą, nie tylko w sensie fizycznym, ale i w sensie swoich osiągnięć, ponadto poczucie, że potrafisz zaimponować innym, że umiesz okiełznać zbyt silne emocje Praca. Co jest moim celem? – 10 denarów, II buławy, As buław – suma HB V papież zdobycie majątku, dzieki któremu mogłabyś realizować swoje marzenia Motywacja. Co daje mi motywacja? – XV diabeł, król buław, królowa mieczy – suma VI kochankowie silny związek z mężczyzną, który walczy o Ciebie i zabiega, a TY dajesz mu szansę, kiedy masz ochotę, chyba tez ogólnie męskie zainteresowanie Wyzwanie. Co mnie testuje? – X koło, V papież, 4 buławy – suma HB XIX słońce, X koło, I mag - nieoczekiwane zdarzenia losowe, na które za bardzo wpływu nie masz, ale które musisz zaakceptować Talenty. Co jest moim talentem? Jak go pomnażać? – królowa denarów, 10 mieczy, 6 mieczy suma HB XVI wieża ( o kurde!) VII rydwan odchodzenie od starych wzorców, szukanie wciaz nowych możliwości, nadmiar pomysłów Lekcje. Czego mam się uczyć? – 7 buław, XVIII księżyc, 3 miecze – suma HB IX eremita– radzić sobie z porazkami, z plotkami, nieuczciwością ludzką, z fałszem, jadem i ogólnie z nieżyczliwymi osobami Przeszkody. Co mi przeszkadza? – 10 buław, rycerz mieczy, 5 denarów suma HB XV diabeł– nadmiar obowiązków i związany z tym ciągły chaos, problemy finansowe Zachęty. Co wpływa na mnie? – król denarów, 6 pucharów, paź pucharów, suma VI kochankowie –wsparcie męża, ciepło i życzliwość ze strony najbliższych, dzieci Twój bohater. Co mnie inspiruje? – 8 buław, 3 denary, 4 denary – suma XV diabeł - osoby pełen energii twórczej, wysoko wykwalifikowani specjaliści i osoby, które łączą prace z domem Wiedza. Pomocna rada. – As denarów, paź denarów, VII rydwan suma HB IX eremita – roz 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Kim jestem – As pucharów, XIX słońce, 9 buław –> suma HB XI sprawiedliwość, II kapłanka -jesteś bardzo ciepłą osóbką, która ma w sobie dużo pozytywnej energii, ogólnie dużo dobrej energii czystej...pięknie potrafisz cieszyć się drobnymi rzeczami w życiu, ale najbardziej cieszy Cię postęp w niezależności, w osiąganiu własnych celów, realizacji pasji. Jest jeszcze w Tobie troszkę lęku, obaw czy poradzisz sobie, czy się uda...ale takk na prawdę to czy sie uda zależy paradoksalnie od Twej siły wnętrza i wiary w niej....a masz ogromną (as kielichów) (słońce), także działań i wierz w siebie bo nie masz podstaw się martwić...nie pozwól tez by inni podcinali Ci skrzydła mówiąc, że nie dasz rady (9 buław) (sprawiedliwość). To nie prawda. Dom. To co nazywam domem – 2 puchary, 6 denarów, paź buław –> suma HB VIII moc – dom jest dla Ciebie miejscem odpoczynku psychicznego, panującej w nim dobrej atmosfery pełnej wsparcia i ciepła, wzajemnej troski, a przynajmniej tak chciałbyś dom widzieć bo tak się Tobie kojarzy. To piękne myśli...wzajemność daje bardzo wiele. Myślę nawet, że lubisz czasem wykonywać jakieś prace domowe, ktore wykonujesz z entuzjazm. Coś typowo kobiecego...może więc gotowanie? A może lubisz sprzątać? Całe środowisko. Podstawa historii lub sytuacji – 5 buław, XIV umiarkowanie, IX eremita ->suma HB X koło, I mag – bywały czasem w Twoim środowisku konflikty, być może czułaś że musisz walczyć czy przekonywać innych do sensowności własnych przekonań, obecnie widać, że czynisz i robisz to co czujesz, lubisz. Jesteś w zgodzie ze sobą, koncertujesz się na swoich celach, planach,które są wazniejsze dla Ciebie niż "gadanie" środowiska )) i bardzo dobrze robisz...rób swoje „Pokarm duszy”. Co mi daje komfort? – Królowa buław, III cesarzowa, VIII moc ->suma HB XI sprawka, II kapłanka – komfort daje Ci pewność siebie, wiara w siebie i swoja wartość, świadomość, że potrafisz osiągnąć to co chcesz. Jesteś kobietą wręcz "wytworną duchowo" o dużej sile umysłu, słuchaj swojej intuicji (moc) (kapłanka) to podszepty opiekuna,które Cię prowadzą tam...gdzie masz dojść stopniowo, ale do celu ) Praca. Co jest moim celem? – 10 denarów, II buławy, As buław –> suma HB V papież – Twoim głównym celem jest zadowolenie z życia, spokój i bezpieczeństwo w sferze finansowej, uczuciowej. Ogólnie dążenie do stabilizacji i spokojnego bytowania w życiu zostawiając sobie poletko na swoje hobby, które Cię cieszy. Generalnie spełnienie będzie dawac Ci ciągłe rozwijanie pasji Motywacja. Co daje mi motywacja? – XV diabeł, król buław, królowa mieczy –> suma VI kochankowie - motywację dają Ci na dobrą sprawę trudności, problemy...ktore może w pierwszym momencie Cię zdenerwują, ale pokłady tej złości udaje Ci się wykorzystać konstruktywnie. Także z powodzeniem możesz prosić o moywacje partnera (krol buław) by Cię prowokował przez waznym dla Ciebie dniem hehehe Wyzwanie. Co mnie testuje? – X koło, V papież, 4 buławy –> suma HB XIX słońce, X koło, I mag - wyzwaniem dla Ciebie jest uzyskanie satysfakcji z stabilizacji rodzinnej i finansowej, jednak to nie wszystko. Pełne spełnienie przynesie również dodatkowe realizowanie sie ciągłe w pasjach (4 buław) )) Lubisz samą siebie testować, smakować czegoś nowego,uczyć się być kreatywną...to stanowi wyzwanie chwila oddechu....i jadę dalej hehehe Talenty. Co jest moim talentem? Jak go pomnażać? – królowa denarów, 10 mieczy, 6 mieczy ->suma HB XVI wieża, rydwan -hm Twoim talentem jest zdecydowanie, stanowczość, nie lubisz sytuacji niejasnych, niepewnych, myślę, że wówczas niemalże zawsze starasz się doprowadzić sytuację do klarowności albo totalnie odpuszczasz, odcinasz problem. To zdolność, ponieważ dzięki temu potrafisz nie marnować czasu na to co niepotrzebne dla Ciebie. Widać tu także odwagę oraz umiejętność dość silną nie poddawania się trudnościom. Jesteś silna psychicznie i jak coś chcesz to choćby po grudzie, ale nie odpuścisz Lekcje. Czego mam się uczyć? – 7 buław, XVIII księżyc, 3 miecze –> suma HB IX eremita – trzeba nauczyć się, że czasem nie da się przeskoczyć pewnych spraw...nie da się również na siłę przeforsowywać siebie czy jakiejś sprawy. Nie wiem jak to ująć by było właściwie obrane w słowa, ale widac tu czasem siłowanie się z jakimi sytaucjami dla Ciebie niepewnymi,które chciałabyś rozwiązać "na wczoraj" i w związku z tym dopadają Cię rozczarowania bo okazuje sie, ze się nie da. Nie powinnaś wówczas odbierać tego jako własną niezardnośc czy małą skuteczność, czasem po prostu nie da się bo to nie odpowiedni czas...trzeba wtedy poczekac na sprzyjające okoliczności z wiarę że uda się, ale póxniej ) Przeszkody. Co mi przeszkadza? – 10 buław, rycerz mieczy, 5 denarów ->suma HB XV diabeł – jedyną przeszkodą dla Ciebie mogą być chwile zwątpienia w Tobie,które mogą Cie dopadac gdy idzie coś nie tak jak zakładałaś. Wtedy owszem czynisz co możesz by to zmienić, ale wpadać możesz w pułapkę własnych siłowych rozwiązań,czasem nawet rozdrażeniania, które zaczyna odczuwać otoczenie Twoje, a to powoduje konflikty i jeszcze gorsze samopoczucie bo nie dość, że jest Ci ciężko i coś nie wyszło to jeszcze pojawiaja sie konlikty z bliskimi. Trzeba to rozwiązywać podejściem z pkt wyżej albo talentem jaki masz , ale w sposób łagodny Zachęty. Co wpływa na mnie? – król denarów, 6 pucharów, paź pucharów -> suma VI kochankowie – zachęca i motywuje Cię zdaje sie partner, a już na pewno Ci nie przeszkadza w tym co lubisz robić, poza tym do działania zachęca Cię dobra atmosfera rodzinna, dobry nastrój, miłość.... Twój bohater. Co mnie inspiruje? – 8 buław, 3 denary, 4 denary –> suma XV diabeł, Kochankowie - nie masz jako takiego bohatera. Słuchasz raczej siebie, czasem rozglądasz się szukając inspiracji wokół siebie i często ją znajdujesz )) A wtedy wkręca Cię coś z dużym zaangażowaniem i pasja (diabeł) (kochankowie) Wiedza. Pomocna rada. – As denarów, paź denarów, VII rydwan ->suma HB IX eremita - wykorzystuj szanse jakie się pojawiają w Twoim życiu, podszkalaj sie tam, gdzie czujesz, że masz luki, a może pomóc Ci osiągnąć to czego pragniesz. A wówczas nic nie stanie na przeszkodzie. Poza tym dostrzegam zalecenie wytrwałości w dążeniach, nie poddawanie się mimo niepowodzeniom i mądre przemyślane dzialania Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 Daffne.... siedzę i ryczę.... ze wzruszenia.... nie wiem jak to zrobiłaś... kompletnie... i w życiu nie czytałam lepszej interpretacji na temat samej siebie... w życiu.... warto było czekać.... i jak bym mogła to ze 100 pkt bym Ci przyznała.... wielki ukłon:-) i BIG SMILE:hahahaha: DZIĘKUJĘ:-**** Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Kurcze....bo ja się zaraz poryczę hehehe :uscisk_na: Dziękuje za miłe słowa, jeśli tylko udało mi się pomóc to bardzo się z tego cieszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi