Skocz do zawartości

Celt dla mojej najbliższej przyjaciółki

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Kilka dni temu położyłam karty przyjaciółce..Na jej prośbę wstawiam go tutaj, będę w miarę możliwości weryfikowała:) Pan i pani znają się od kilku lat,pan co jakiś czas pojawia się w jej życiu.Ona prowadzi firmę, on załatwia z nią interesy, jest zajęty, ona ma faceta, ale bez ślubu. Pan zrobił się jakiś bardziej ckliwy,zawsze daje jej coś do zrozumienia i się wycofuje..Oboje się lubią...

To jest Cesarz tu wyszedł on, jako facet pewny siebie, męski, ale i żonaty

krzyżuje się 3 kielichów - chyba chętka na romansik

nastawienie Król Denarów - na to,żeby zarobić, to dla mnie takie materialne nastawienie

świadomość Cesarzowa albo ona tu wyszła, albo facet jest świadomy, że ma żonę

podświadomość 5 denarów albo mu jest niezbyt dobrze w związku,albo czuje się gorszy od pani

mija Diabeł chyba myśli na temat tego, co by było gdyby, ale i ograniczenia

nadchodzi Rycerz Mieczy albo się pokłócą,albo on namiesza w jej zyciu

obawy 2 kielichów - nie wiem,lęki, że cos z tego wyjdzie?

nadzieje Rydwan że jeżeli cos się rodzi, to szybko przeminie

otoczenie 4 buław sprzyja

wynik do końca 2013 r. Król Kielichów Paź Denarów Rycerz Kielichów 7 monet Sąd suma Kochankowie, HB Pustelnik

nie wiem, tu mi wychodzi, że pan się zauroczy, może ją dalej uwodzić, chodzić za nią, wpatrywać się namiętnie,może ja gdzieś zaprosi, romansowo to wygląda..

Napisano

To jest Cesarz - facet zajęty

krzyżuje się 3 kielichów - chyba chętka na romansik - acha...

nastawienie Król Denarów - on myśli, że jest dobrą partią dla niej....

świadomość Cesarzowa - ona jest dla niego bardzo atrakcyjna...

podświadomość 5 denarów - wie, że nie może nic jej zaoferować...

mija Diabeł - etap uwodzenia

nadchodzi Rycerz Mieczy -może być sprzeczka, ale też powolne odcięcie się....

obawy 2 kielichów - że to tylko zauroczenie nic więcej...

nadzieje Rydwan że jeżeli cos się rodzi, to szybko przeminie - tak

otoczenie 4 buław sprzyja - no chyba nie, bo to jest karta czyjejś rodziny...

wynik do końca 2013 r. Król Kielichów Paź Denarów Rycerz Kielichów 7 monet Sąd suma Kochankowie, HB Pustelnik - no może być jakiś romans, po którym chyba się oddalą od siebie...

Napisano

To jest Cesarz tu wyszedł on, - pan odpowiedzialny, ustabilizowany, mający zobowiązania

krzyżuje się 3 kielichów - miłe spędzanie czasu - na luzie

nastawienie Król Denarów - ustabilizowany materialnie

świadomość Cesarzowa - widzi w niej prawdziwą kobietę - godną uwagi

podświadomość 5 denarów - czuje jakiś niedosyt, czegoś mu brakuje

mija Diabeł - mogą ulec zniszczeniu ograniczenia lub odczuwa ogromny pociąg seksualny - wręcz uzależnienie

nadchodzi Rycerz Mieczy - burzliwy czas miedzy nimi nastanie

obawy 2 kielichów - żeby nie zaangażować się za bardzo

nadzieje Rydwan - szybki rozwój relacji

otoczenie 4 buław - w porządku, nie ma tu żadnych oporów

wynik do końca 2013 r. Król Kielichów Paź Denarów Rycerz Kielichów 7 monet Sąd suma Kochankowie, HB Pustelnik

uczucia dojdą do głosu - będzie miło- ale po żmudnej pracy nad relacją dojdą do wniosku, pora wrócić na stare włości - po wahaniach widać oddalenie

Gość AngeloYasmine
Napisano

To jest Cesarz tu wyszedł on, żonaty z bagażem doświadczęń

krzyżuje się 3 kielichów - romans jak nic

nastawienie Król Denarów -facet przy kasie materialista

świadomość Cesarzowa ona mu się szlaneie podoba

podświadomość 5 denarów jemu czegos brakuje cos nie tak jest

mija Diabeł uzależnienie seksulane

nadchodzi Rycerz Mieczy jakaś rozłaka i kłótnia

obawy 2 kielichów - żeby nie zaangażować się za bardzo

nadzieje Rydwan że jeżeli cos się rodzi, to szybko przeminie

otoczenie 4 buław otoczenie sprzyja

wynik do końca 2013 r. Król Kielichów Paź Denarów Rycerz Kielichów 7 monet Sąd suma Kochankowie, HB Pustelnik----początek super zakochanie romans zauroczenie powolne rozwijanie się relacji ale w ostateczności każde pójdzie w swoją stronę dokona wyboru i powróci do starego

Napisano

Tu niech uwaza, zeby w ostatecznym rezultanie nie wpadla z nim w ciaze. Pan po prostu jest znudzony malzenstwem i chce poczuc jeszcze raz, jak to jest jak jest goraco. Nie czuje sie w tej sytuacji pewne, ale pani jest dla niego wazna, bo czuje przy niej, ze odzywa.

W najblizszy czasie miedzy pania a panem moze dojsc do wielu rozmow, bo pani moze sie cos nie podobac... ogolnie jakies wyjasnianie sobie roznych rzeczy. Potem w dalszej przyszlosci widac nadal uwodzenie ze strony pana, widac, ze nie odpusci pani, ale i jest mozliwosc ciazy, o czym pisalam wyzej. Pan nie traktuje jej na zasadzie, zeby odejsc od zony, chcialby utrzymac i zone i ja. Bo dobrze mu tak.

Napisano

Moja pierwsza myśl to taka, że pan jest taki urokliwy by we wspólnych interesach pani była bardziej pobłażliwa ? Bo mi pan na interesownego się wydaje. – dwa Cesarstwa, podparte Królem Denarów – i chęć pomniejszenia strat – 5 denarów.

Inna, to:

Pan byłby gotów na romans – 3 kiel. pod warunkiem, ze nie poniesie żadnych strat ( i finansowych i moralnych) – Król Denarów - 5 denarów. Nie chce emocjonalnych zbliżeń - 2 pucharów ale fizyczne owszem mogą wchodzić w grę (Rydwan).

Co do wyniku, nie mam pojęcia. Może nadal będzie ckliwy, może nawet zaproponuje wspólną kolację czy obiad i lampke wina ale to spotkanie będzie odkładane na najbliższe kiedyś, aż się sprawa sama jakoś rozmyje i pójdzie w zapomnienie.

.

• Maestro
Napisano

Dziękuję Wam, już jej przekazałam Wasze sugestie. Będę pisać co i jak:)

Napisano

To jest Cesarz

Cesasz ble ble ble :D wiadomo on, być może dla niej już w jakiś sposób ważny, bo coś ich jednak w przeszłości łączyło, jest sentyment do niego; facetów w typie Cesarza się nie zapomina ;)

krzyżuje się 3 kielichów

po pierwsze właśnie sentyment, po drugie chęć rozerwania się, flirtu

nastawienie Król Denarów

Denarowy ma podobną energetykę jak Cesarz, wydaje mi się, że pan jest chce podbudować swojego ego; jest bardzo pewny siebie, wie czego chce, będzie próbował zwrócić swoją uwagę

świadomość Cesarzowa

Twoja koleżanka zdaje sobie sprawę, ile mogłoby się zmienić, gdyby coś tam faktycznie więcej się zadziało między nimi; ona patrzy realnie na sprawę

podświadomość 5 denarów

pan emocjonalnie zablokowany, tam niżej jest 2 kielichów w obawach, on może bać się pójścia spraw na przód i braku kontroli nad nimi w dalszej perspektywie

mija Diabeł

on mógł w jakiś sposób jej się narzucać, tak bez ceregieli dawać do zrozumienia, że chce czegoś więcej, wycofa się z tego; może mu się to nie kalkluje (5 denarów)

nadchodzi Rycerz Mieczy

może być spotkanie, jakieś burzliwe

obawy 2 kielichów

mogą obawiać się tego, iż z ich relacji mogłoby być coś więcej; oboje biorą tą opcję pod uwagę

nadzieje Rydwan

że jednak to minie, rozejdzie się po kościach

otoczenie 4 buław

przyjazne i raczej niepodejrzliwe

możliwy romans, aczkolwiek sporo wyrzeczeń by kosztował zarówno koleżankę jak i tego pana

podsumowując widzę to podobnie jak Vivere, że pan próbowałby coś ugrać w interesach posuwając się do flirtu, a w rezultacie kilka spotkań towarzysko-zawodowych (Paź, Rycerz) i w dalszej przyszłości rozmycie się znajomości

Napisano

Cesarz-on, ma ochotę na romansik (3 kielonków)..

Nastawienie..hmm..przyjacielskie, ale kasa może wchodzić w grę..

Świadomość-koleżanka kręci go jak nie wiem co i koleżanka dobrze o tym wie.

Podświadomość-chyba czuje, że Pan poza przygodą może jej niewiele ofiarować..boi się też ewentualnych reperkusji w interesach..

Mija-pokusa by zdradzić

Nadchodzi-Pan chyba mimo wszystko będzie chciał namieszać w jej życiu..

Obawy-co się stanie z jej związkiem jeśli wda się w romans

Nadzieje-na ożywienie w życiu, na gorący seks, że coś się jednak wydarzy między nimi..

Otoczenie-raczej sprzyja miłosnym przygodom..

Wynik..Ja bym obstawiała, że mogłoby się z tego urodzić coś stałego i byłyby to zmiany na lepsze u nich obojga, tylko będzie trzeba na to długo czekać..Pan raczej nie da jej spokoju, ale jeśli zbyt długo nie będzie odzewu ze strony koleżanki, da sobie spokój..

• Lubię to! 1
Napisano

Według mnie Pan jest świadomy swojej pozycji zawodowej jak i rodzinnej. Podświadomie chyba czuje sie samotny,niedoceniony(przez żone?) . To co mija u niego w życiu to chyba własnie te ograniczenia w zwiazku,toksyczność..To co nadchodzi to albo jakies sytuacje które bedzie wywolywał niespodziewanie,możliwe również ,że jakies nieczyste kombinacje za wszelką cene..w obawach boi się ,że romans mógłby wyjsc na światło dzienne.w nadziejach,ze pani bedzie tą drugą(rydwan jedzie a konie pedzą każdy w inna strone-acz kolwiek jest on utrzymywany i pedzi). Mnie się wydaje,że Pan będzie adorował Panią,ale bedzie w tym dużo chwiejności.. i po czasie to się zakończy,rozejdzie się po kościach..albo oni po prostu zdecydują ,ze każde ma isc w inna strone.