Gość Gość3 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Witam , Na prosbe mojej przyjaciolki ,zrobilam rozklad na pytanie : Dlaczego X unika kontaktu z nia ? Karty : 10 bulaw -Smierc -7 bulaw -Diabel -Moc _________________________________________________________________ Dopowiem ,ze poklocili sie ostro . Nie pierwszy raz z reszta . Ale teraz on milczy dosc dlugo . Byli ze soba ,co prawda nie mieszkali razem ,ale para byli Ona temperamentna on taki podorkowy szczekacz ,troche tchorz ( bo tez go znam ) ___________________________ Z tego co ja tu widze ,to on ma jakies wyrzuty sumienia wobec niej . Mysli ,ze to co bylo to zwyczejnie umarlo i nie podola temu ,a karty Diabla i Mocy rozumiem jako paniczny jego strach przed nia . Diabel i Moc jak dla mnie to dwa kontrasty strasznie mocne !!! Moc Diabla przeciwko Mocy czlowieka . Pomocy ,bo nie rozumiem !?!?!? ________________ Uklony za kazdy post ............ Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Gość3 korekta Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 10 Bulaw - te klotnie od dawna mu juz ciazyly XIII Smierc - ta klotnia przelala szale goryczy 7 Bulaw - wycofal sie, zabunkrowal przed pania XV Diabel - jest ostro wkurzony i ma dosyc XI Moc - broni sie przed pania i nie chce wiecej ulegac jej "czarowi" Ogolnie pan ma dosyc tego wszystkiego i nie wyglada to dobrze. Ciagle klotnie, predzej czy pozniej, przynajmniej jedna strona poczuje sie tym zmeczona. Tu zdecydowanie pan stwierdzil, ze to nie dla niego. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Tzw "zmęczenie materiału" u Pana. Dla niego Pani jest po prostu toksyczna - Diabeł + Moc. Wymusza na nim coś co go krepuje, narzuca mu swoje zdanie, a to go męczy i jej pyskuje bo przecież nie zareaguje gwałtownie. Czuje się atakowany - 7 buław, a to podkopuje jego męskość. Natomiast jego pyskowanie nakręca Panią i kółko się zamyka. On nie będzie tak męski jakby Ona chciała. Po tych kartach widać że Pan ma dość związku. Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Panu ręce opadły po kolana. Chyba został obciążony ponad jego siły. Pani za dużo wymaga. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Tzw "zmęczenie materiału" u Pana. Dla niego Pani jest po prostu toksyczna - Diabeł + Moc. Wymusza na nim coś co go krepuje, narzuca mu swoje zdanie, a to go męczy i jej pyskuje bo przecież nie zareaguje gwałtownie. Czuje się atakowany - 7 buław, a to podkopuje jego męskość. Natomiast jego pyskowanie nakręca Panią i kółko się zamyka. On nie będzie tak męski jakby Ona chciała. Po tych kartach widać że Pan ma dość związku. ______________________________________________ To niech sobie da definitywnie spokoj z nim .....dawno jej to mowilam . Dla mnie to ona jest OK. ,znam ja za dlugo abym mogla miec inne zdanie . A dla niego no coz w jego oczach moze byc i zmija ...... Bye ..bye ....... jak to sie mowi . ________________________ Cytuj
Gość Gość3 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Panu ręce opadły po kolana. Chyba został obciążony ponad jego siły. Pani za dużo wymaga. ____________________________ Widzisz Vivere ,taki powod powiedzialy karty . A rzeczywistosc ...jest taka ,ze to jej opadaly rece po kolana ..od roboty doslownie ..a on wgniatal swoje w wygodny fotel . Takie to chore bylo ............i tak wyszlo . Cytuj
Gość Gość3 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Tzw "zmęczenie materiału" u Pana. Dla niego Pani jest po prostu toksyczna - Diabeł + Moc. Wymusza na nim coś co go krepuje, narzuca mu swoje zdanie, a to go męczy i jej pyskuje bo przecież nie zareaguje gwałtownie. Czuje się atakowany - 7 buław, a to podkopuje jego męskość. Natomiast jego pyskowanie nakręca Panią i kółko się zamyka. On nie będzie tak męski jakby Ona chciała. Po tych kartach widać że Pan ma dość związku. ______________ Jak wezme cien 7 bulaw pod uwage ,to tak na prawde tchorz . bo tak w rzeczywistosci jest ........... Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Dla X'sa to za duży trud by sprostać oczekiwaniom Pani więc się poddał. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 ______________________________________________ To niech sobie da definitywnie spokoj z nim .....dawno jej to mowilam . Dla mnie to ona jest OK. ,znam ja za dlugo abym mogla miec inne zdanie . A dla niego no coz w jego oczach moze byc i zmija ...... Bye ..bye ....... jak to sie mowi . ________________________ Wiesz, taka jedna, moze nie rada, ale mysl... jedno byc czyjas przyjaciolka, drugie to miec pelny wglad w jej relacje milosna. Ja jak to sie mowi, zawsze powiadam, ze materacem u nikogo nie jestem. Z jej opowiesci znasz tylko jej strone relacji i jej podejscie. Karty pokazaly wnetrze pana. Dla mnie 7 Bulaw to juz obrona przed nia, fizyczna obrona. U mnie np. na talii Tarota Pagan Cats jest jeden kot, ktory kijem broni sie przed 6 kotami, ktore atakuja go swoimi kijami. Taki zmasowany atak na tego jednego kota, ktory sam sie broni. Moze on dodatkowo czuje/wie, ze pani ma wsparcie w swoich przyjaciolach i oni tez go nie lubia/sa mu przeciwni. 7 Bulaw moze na to wskazywac. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Pan ewidentnie ma dość toksycznego, destruktywnego związku. ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi