Skocz do zawartości

Proszę o interpretację

teofilka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani- mam ogromne problemy finansowe w związku z tym zadałam pytanie kartom jak się ułożą moje losy i otóż : 2 denary, wieża i król mieczy. Pomóżcie bo według mojej interpretacji wygląda to na jeszcze większą katastrofę.

Z góry dziękuję za interpretację i pomoc.Dodam ,ze od kiedy zostałam wdową czyli już ponad dwa lata, ciągną się za mną te kłopoty.:_zalamka:

Napisano

2 denary mówią, że była niepewność finansowa, było ciężko. Wieża wszystko to rozwala, a Król Mieczy ucina/kończy to co było… więc moim zdaniem będzie lepiej.

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki Iwka78 - mam nadzieję,ze tak będzie, przynajmniej mam poczucie że robię wszystko aby było lepiej.

Napisano

2 Monet, XVI Wieza, Krol Mieczy ---> XV Diabel, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Karty bardzo ladne. W 2 Monetach widac Twoje wahania, leki i rozwazania. Ciezko Ci cokolwiek zrobic, bo sie miotasz. Wieza tu to nagle uwolnienie sie z tego, cos lub ktos sprawi, ze wyskoczysz z tej swojej klatki umyslowej teraz i w Krolu Mieczy podejmiesz konkretne, pozbawione emocji (szczegolnie tych negatywnych) dzialania.

Podsumy takze mowia, zarowno o wyjsciu poza ograniczenia (Diabel mowi o lekach, ktore tak naprawde nie sa uzasadnione a nas ograniczaja w dzialaniach) i mowi tez o tym, ze potrzeba Ci wejsc w glab siebie, przemyslec obecna sytuacje i tak intuicycjnie z glebi siebie podjac decyzje ku dzialaniu. Nie byc sie, ufac sobie... masz duze szanse, aby Ci sie udalo.

• Lubię to! 1
Napisano

Wszystko co wprowadzało nieład w twoje finanse, zostanie pokonane.wieża zniszczy wszystko, by można było budować na gruzach coś od nowa.Możliwe, że oprze się to o jakiegoś mężczyznę, urzędnika lub sama to wszystko zaczniesz ogarniać w końcu.

• Lubię to! 1
Napisano

czyli wygląda na to ,ze wyjdę z tego koszmaru - oby ;) Dziękuję za pomoc.

Napisano

zadałam pytanie kartom jak się ułożą moje losy /rozumiem w kwestii finansowej??/

- 2 denary Wieża Król Mieczy

Mam wrażenie, że stoisz przed jakimś "poważnym dla ciebie" wyborem.

Zastanawiasz się ... - dlaczego nie spytałaś konkretnie w czym masz dylemat i kim jest tutaj Król Mieczy??

Sprecyzuj pytanie - z kart widać, że jesteś w dużej kropce i nie jesteś sama w stanie podjąć decyzji co dalej.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

masz rację nie jestem w stanie podjąć decyzji bo każda która przychodzi mi do głowy wydaje się być gorsza od poprzedniej . Król Mieczy - nie mam pojęcia - moze to komornik z którym nie ma układów. Może Ty mi pomozesz go określić.Może zapytam tak: czy istnieje szansa na wyjście z długów i kto moze mi w tym pomóc?Pozdrawiam.

Edytowane przez teofilka
Napisano

2 den jako 1-sza karta w pytaniu o długi zawsze daje szanse, alternatywę wyjścia z sytuacji - a więc tragedii nie ma.

Wieża sugeruje, że problem JEST i wymaga on szybkiej interwencji, bo inaczej pokaże w realu swoje bolesne konsekwencje.

Król Mieczy może być tutaj wybawcą - choć w pierwszym odbiorze dla ciebie/osobą chłodną i służbową/ - WEŹ jednak pod uwagę jego rady i mu zaufaj.

Ja ci nie określę kim jest tutaj Król Mieczy - to twój rozkład - pomyśl, czy to komornik jak piszesz, czy twój partner na odległość, czy twój szef albo teść?

Napisano

Poprosiłam o pomoc dawnego znajomego . Jak myslisz to on jest tym Królem mieczy? Dodam że facet jest jednostką bogatą finansowo. Kiedyś byliśmy razem.

Napisano

Ta opcja jest możliwa - Król Mieczy jako twój były, który zapewne postawi swoje jakieś warunki ewentualnej pomocy , a ty je będziesz rozważać/2 den/ -

- zaproponował już coś?

- z rozkładu wygląda, że tak, ale chyba ci to nie odpowiada/Wieża/

• Lubię to! 1
Napisano

Kochana, na razie napisał: jak Ci mogę pomóc? Jesli potrzebujesz kasy to mów.

Ale warunków jeszcze nie postawił. Będę rozmawiała z nim wieczorem i być moze wtedy coś zaproponuje.

Napisano

Doszłyśmy więc kim jest Król Mieczy - i on jest szansą na ewentualną pomoc - teraz pojawia się balansowanie 2 den/to Ty i twoje decyzje/.

Powodzenia Teofilko - będzie dobrze - z Królem Mieczy u boku, nie sposób sobie nie poradzić z problemami - to strateg nad strategami - zawsze pomoże, jeśli nie jest się jego wrogiem - trzeba więc zachować rozsądek w rozmowie, a BĘDZIE wszystko OK :)

Napisano

Nie jestem jego wrogiem ale wiem że oczekuje ode mnie czegoś w zamian. Wiesz taka transakcja wiązana i tego się boję. Muszę zdecydować. Dziękuję Ci bardzo za pomoc. :poklon: