teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Kochani- mam ogromne problemy finansowe w związku z tym zadałam pytanie kartom jak się ułożą moje losy i otóż : 2 denary, wieża i król mieczy. Pomóżcie bo według mojej interpretacji wygląda to na jeszcze większą katastrofę. Z góry dziękuję za interpretację i pomoc.Dodam ,ze od kiedy zostałam wdową czyli już ponad dwa lata, ciągną się za mną te kłopoty. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 2 denary mówią, że była niepewność finansowa, było ciężko. Wieża wszystko to rozwala, a Król Mieczy ucina/kończy to co było… więc moim zdaniem będzie lepiej. 1 Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Dzięki Iwka78 - mam nadzieję,ze tak będzie, przynajmniej mam poczucie że robię wszystko aby było lepiej. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 2 Monet, XVI Wieza, Krol Mieczy ---> XV Diabel, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Karty bardzo ladne. W 2 Monetach widac Twoje wahania, leki i rozwazania. Ciezko Ci cokolwiek zrobic, bo sie miotasz. Wieza tu to nagle uwolnienie sie z tego, cos lub ktos sprawi, ze wyskoczysz z tej swojej klatki umyslowej teraz i w Krolu Mieczy podejmiesz konkretne, pozbawione emocji (szczegolnie tych negatywnych) dzialania. Podsumy takze mowia, zarowno o wyjsciu poza ograniczenia (Diabel mowi o lekach, ktore tak naprawde nie sa uzasadnione a nas ograniczaja w dzialaniach) i mowi tez o tym, ze potrzeba Ci wejsc w glab siebie, przemyslec obecna sytuacje i tak intuicycjnie z glebi siebie podjac decyzje ku dzialaniu. Nie byc sie, ufac sobie... masz duze szanse, aby Ci sie udalo. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Wszystko co wprowadzało nieład w twoje finanse, zostanie pokonane.wieża zniszczy wszystko, by można było budować na gruzach coś od nowa.Możliwe, że oprze się to o jakiegoś mężczyznę, urzędnika lub sama to wszystko zaczniesz ogarniać w końcu. 1 Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 czyli wygląda na to ,ze wyjdę z tego koszmaru - oby Dziękuję za pomoc. Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 zadałam pytanie kartom jak się ułożą moje losy /rozumiem w kwestii finansowej??/ - 2 denary Wieża Król Mieczy Mam wrażenie, że stoisz przed jakimś "poważnym dla ciebie" wyborem. Zastanawiasz się ... - dlaczego nie spytałaś konkretnie w czym masz dylemat i kim jest tutaj Król Mieczy?? Sprecyzuj pytanie - z kart widać, że jesteś w dużej kropce i nie jesteś sama w stanie podjąć decyzji co dalej. 1 Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) masz rację nie jestem w stanie podjąć decyzji bo każda która przychodzi mi do głowy wydaje się być gorsza od poprzedniej . Król Mieczy - nie mam pojęcia - moze to komornik z którym nie ma układów. Może Ty mi pomozesz go określić.Może zapytam tak: czy istnieje szansa na wyjście z długów i kto moze mi w tym pomóc?Pozdrawiam. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez teofilka Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 2 den jako 1-sza karta w pytaniu o długi zawsze daje szanse, alternatywę wyjścia z sytuacji - a więc tragedii nie ma. Wieża sugeruje, że problem JEST i wymaga on szybkiej interwencji, bo inaczej pokaże w realu swoje bolesne konsekwencje. Król Mieczy może być tutaj wybawcą - choć w pierwszym odbiorze dla ciebie/osobą chłodną i służbową/ - WEŹ jednak pod uwagę jego rady i mu zaufaj. Ja ci nie określę kim jest tutaj Król Mieczy - to twój rozkład - pomyśl, czy to komornik jak piszesz, czy twój partner na odległość, czy twój szef albo teść? Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Poprosiłam o pomoc dawnego znajomego . Jak myslisz to on jest tym Królem mieczy? Dodam że facet jest jednostką bogatą finansowo. Kiedyś byliśmy razem. Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Ta opcja jest możliwa - Król Mieczy jako twój były, który zapewne postawi swoje jakieś warunki ewentualnej pomocy , a ty je będziesz rozważać/2 den/ - - zaproponował już coś? - z rozkładu wygląda, że tak, ale chyba ci to nie odpowiada/Wieża/ 1 Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Kochana, na razie napisał: jak Ci mogę pomóc? Jesli potrzebujesz kasy to mów. Ale warunków jeszcze nie postawił. Będę rozmawiała z nim wieczorem i być moze wtedy coś zaproponuje. Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Doszłyśmy więc kim jest Król Mieczy - i on jest szansą na ewentualną pomoc - teraz pojawia się balansowanie 2 den/to Ty i twoje decyzje/. Powodzenia Teofilko - będzie dobrze - z Królem Mieczy u boku, nie sposób sobie nie poradzić z problemami - to strateg nad strategami - zawsze pomoże, jeśli nie jest się jego wrogiem - trzeba więc zachować rozsądek w rozmowie, a BĘDZIE wszystko OK Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Nie jestem jego wrogiem ale wiem że oczekuje ode mnie czegoś w zamian. Wiesz taka transakcja wiązana i tego się boję. Muszę zdecydować. Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi