SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Wstawiam z ciekawosci... tlo wyszlo mi ciekawe. Karta dnia: XI Pasja Tlo: Krol Monet, Krol Mieczy, Krol Kielichow --->XVII Gwiazda Ciekawa jestem... co tu sie pokazalo. W Pasji moga byc moje dzialania dzisiaj. Duzo sie ma dziac, bo na poludnie jeszcze mamy spoznione swietowanie w przedszkolu mlodej Nocy Swietojanskiej... poza tym norma, ze to i tamto... pare spraw jeszcze dzis przed mna. Zaciekawily mnie te same Krole... Mozliwe, ze to moje dzialania wyszly, ewentualnie ktos sie zamanifestowal. Same chlopy jednym slowem. Ciekawe, jak to bedzie w praktyce. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 fajnie karty się ułożyły:-) nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale XI Pasja jest w crowleyu i tam to chyba jest integracja przeciwności. I tak właśnie myślę, tak jakbyś na tym spotkaniu była/czuła się rodzinnie, będziesz prawdopodobnie na coś odpowiadać jak król mieczy, czyli będziesz stanowcza i jeszcze będzie coś, co Cię wzruszy…. Dla mnie to tak, jakbyś doznała różnorodnych emocji….. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Iwus.. dzis w przedszkolu Mlodej bedziemy z opoznieniem obchodzic Noc Swietojanska... idziemy tam cala rodzinka... tzn. ja i cory. Wiec moze to wlasnie... Oczywiscie po zweryfikuje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Czerwca 2013 Maestro Napisano 27 Czerwca 2013 No wyglada mi na to, ze będziesz w ośrodku męskiego zainteresowania:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Zobaczymy... Ale tlo rzeczywiscie niezle wyszlo. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Zobaczymy... Ale tlo rzeczywiscie niezle wyszlo. dobrze, dobrze:-) trza korzystać z życia:-)))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Czerwca 2013 Maestro Napisano 27 Czerwca 2013 dobrze, dobrze:-) trza korzystać z życia:-)))) No jasne, korzystaj pókiś młoda i piękna:))) Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Jestem nowa w tym ale myślę,ze same chłopy to tylko na dobre. I oczywiście życze powodzenia. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Witaj A tam Twój były się przypadkiem nie planuje pojawić? Cytuj
Selenit666 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Wiesz tych trzech królów to mi się kojarzy z Twoimi dziewczynkami. Szczególnie, że karta mocy jest. Matki, opiekunki, lwicy. Dzien pełen porad i opieki. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Wiesz tych trzech królów to mi się kojarzy z Twoimi dziewczynkami. Szczególnie, że karta mocy jest. Matki, opiekunki, lwicy. Dzien pełen porad i opieki. A wiesz, ze to nieglupie? Jechalam sobie tak autobusem po Krotka i mysle: Krol mieczy - trygon powietrza - Najstarsza jest zodiakalnymi Bliznietami; Krol Monet - trygon Ziemi - Krotka to panna zodiakalna; Krol Kielichow - trygon wody - Srednia to rybki zodiakalne. Wiec kto wie? Moze one mi sie tak ujawnily i ja w tej Pasji? Latanie dzis w rozne strony, planowanie dnia razem itd. Wieczorem bedzie wiadomo, co i jak. Cytuj
Selenit666 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Wiesz Królowie to ważne osoby w naszym życiu a że trzech i tak kompletnie innych t mi się z Twoimi córkami skojarzyło )) Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Swietne skojarzenie... Fakt, ze wypelniaja teraz moje zycie, jak Krolowie... I zastanawiajacy jest brak Bulawowego... konkretnie natomiast odpowiadaja trygonom, ktorym sa przypisane mlode Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Weryfikacja - Rzeczywiscie najbardziej zamanifestowaly sie tu moje cory. Zaliczylysmy fest w przedszkolu. Ogolnie ja, dziewczyny i moje dzialania dzis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi