Skocz do zawartości

Karta dnia na dzis

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstawiam z ciekawosci... tlo wyszlo mi ciekawe.

Karta dnia: XI Pasja

Tlo: Krol Monet, Krol Mieczy, Krol Kielichow --->XVII Gwiazda

Ciekawa jestem... co tu sie pokazalo. W Pasji moga byc moje dzialania dzisiaj. Duzo sie ma dziac, bo na poludnie jeszcze mamy spoznione swietowanie w przedszkolu mlodej Nocy Swietojanskiej... poza tym norma, ze to i tamto... pare spraw jeszcze dzis przed mna.

Zaciekawily mnie te same Krole... Mozliwe, ze to moje dzialania wyszly, ewentualnie ktos sie zamanifestowal. :hahahaha: Same chlopy jednym slowem. Ciekawe, jak to bedzie w praktyce. :hahahaha:

Napisano

fajnie karty się ułożyły:-) nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale XI Pasja jest w crowleyu i tam to chyba jest integracja przeciwności. I tak właśnie myślę, tak jakbyś na tym spotkaniu była/czuła się rodzinnie, będziesz prawdopodobnie na coś odpowiadać jak król mieczy, czyli będziesz stanowcza i jeszcze będzie coś, co Cię wzruszy….

Dla mnie to tak, jakbyś doznała różnorodnych emocji…..

Napisano

Iwus.. dzis w przedszkolu Mlodej bedziemy z opoznieniem obchodzic Noc Swietojanska... idziemy tam cala rodzinka... tzn. ja i cory. :) Wiec moze to wlasnie... :)

Oczywiscie po zweryfikuje.

• Maestro
Napisano

No wyglada mi na to, ze będziesz w ośrodku męskiego zainteresowania:)

Napisano

Zobaczymy... Ale tlo rzeczywiscie niezle wyszlo.

Napisano
Zobaczymy... Ale tlo rzeczywiscie niezle wyszlo.

dobrze, dobrze:-) trza korzystać z życia:-))))

• Maestro
Napisano
dobrze, dobrze:-) trza korzystać z życia:-))))

No jasne, korzystaj pókiś młoda i piękna:)))

Napisano

Jestem nowa w tym ale myślę,ze same chłopy to tylko na dobre. I oczywiście życze powodzenia.

Napisano

Wiesz tych trzech królów to mi się kojarzy z Twoimi dziewczynkami. Szczególnie, że karta mocy jest. Matki, opiekunki, lwicy. Dzien pełen porad i opieki.

Napisano
Wiesz tych trzech królów to mi się kojarzy z Twoimi dziewczynkami. Szczególnie, że karta mocy jest. Matki, opiekunki, lwicy. Dzien pełen porad i opieki.

A wiesz, ze to nieglupie? Jechalam sobie tak autobusem po Krotka i mysle: Krol mieczy - trygon powietrza - Najstarsza jest zodiakalnymi Bliznietami; Krol Monet - trygon Ziemi - Krotka to panna zodiakalna; Krol Kielichow - trygon wody - Srednia to rybki zodiakalne.

Wiec kto wie? Moze one mi sie tak ujawnily i ja w tej Pasji? Latanie dzis w rozne strony, planowanie dnia razem itd.

Wieczorem bedzie wiadomo, co i jak.

Napisano

Wiesz Królowie to ważne osoby w naszym życiu a że trzech i tak kompletnie innych t mi się z Twoimi córkami skojarzyło :)))

Napisano

Swietne skojarzenie... :) Fakt, ze wypelniaja teraz moje zycie, jak Krolowie... :)

I zastanawiajacy jest brak Bulawowego... konkretnie natomiast odpowiadaja trygonom, ktorym sa przypisane mlode :)

Napisano

Weryfikacja -

Rzeczywiscie najbardziej zamanifestowaly sie tu moje cory. Zaliczylysmy fest w przedszkolu. Ogolnie ja, dziewczyny i moje dzialania dzis.