Skocz do zawartości

Plaster na serce

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od jakiegoś czasu się spotykam z kimś, trochę teraz się ochłodziło, Pan zajęty pracą, ja też mam dużo na głowie.

Jak będzie wyglądał dziś nasz kontakt?

5 pucharów---Koło Fortuny--Słońce wyszła moja tęsknota, za częstszym kontaktem .Syndrom odstawienia. kontakt jest codzienny ale nie tak pełen pasji. heh ale pan ma dziś służbową kolację, czyżby ona zmieniła nasz kontakt na cieplejszy wieczorem? ( służbowa, bo służbowa, ale pić na bank będą )

i dodatkowe, tak z ciekawości ale weryfikacja będzie

kim jestem dla niego? On przy mnie liże swoje rany, ja przy nim swoje, miłości to między nami nie wiele, raczej takie intelektualne porozumienie, bierzemy z tej relacji tyle i to, czego potrzebujemy.

jak to widzą karty

As mieczy--Głupiec--7 pucharów i karty chyba widzą to podobnie

Napisano

5 pucharów---Koło Fortuny--Słońce – suma HB VII rydwan – jesteś rozczarowana, ale los sprawi, że on chyba jednak nie pójdzie na to spotkanie i czas spędzi z Tobą, będziesz zadowolona

kim jestem dla niego?

As mieczy--Głupiec--7 pucharów suma HB VIII moc –dobrze mu się z Tobą rozmawia, miło spędzacie razem czas, 7 pucharów często pokazuje romantyczną miłość, albo że kogoś idealizujemy. W podsumie Moc, więc możesz z czasem być dla niego kimś ważnym….

• Lubię to! 1
Napisano
:bukiet: dziękuję ślicznie . Z tą zmianą jego planów to mozliwe, on jest jak zywe srebro, wszędzie go pełno, więc jak najbardziej, tak może być
  • Maestro
Napisano

5 pucharów---Koło Fortuny--Słońce

moze nie byc tego kontaktu, albo będzie tak, że najpierw poczujesz się rozczarowana, pomyślisz, że się nie odezwie, a tu nagle i nieoczekiwanie zobaczysz go, abo sms, albo wpadnie do Ciebie

kim jestem dla niego?

As mieczy--Głupiec--7 pucharów

jesteś dla niego osobą, z którą się dobrze rozmawia, fajnie spędza czas, opowiada o marzeniach...

• Lubię to! 1
Napisano

No różnie to może być, jak na razie cisza, co mnie smuci ... oby nastąpiła ta radosna przemiana, człowiek do dobrego się szybko przyzwyczaja

Gość Daffne
Napisano

5 pucharów---Koło Fortuny--Słońce->Głupiec; HB - Wisielec/Cesarzowa

początkowo będzie w Tobie poczuice przykrości, tego odstawienia o jakim wspomniałaś, jednak to się zmieni za sprawą Pana działań i będziesz zadowolona. Dośc to ważne dla Ciebie będzie :))

kim jestem dla niego?

As mieczy--Głupiec--7 pucharów->Księżyc/Pustelnik; HB - Sprawiedliwość

jesteś dla niego osobą, z którą może miło spędzić czas, wspólnie też potraficie sobie pomagać, wspierać sie w własnych dążeniach i realizacji pragnien a może pracy nad sobą by dość do siebie...to bardzo cenne :))

Napisano (edytowane)

Na razie tesknota... ale widac ze kolo sie obroci ;)

Chociaz slonce mowi ze raczej niewiele z tego wyniknie (dla mnie slonce zawsze pokazywalo sie przy relacjach przyjacielskich, bliskich)

Jest zbyt egoistyczne, by moglo to byc love. bardziej przyjazn, przyjazn z benefitami.

moze byc ocieplenie jeszcze, i raczej to obstawiam.

As mieczy--Głupiec--7 pucharów

Tutaj potwierdza sie...

porozumienie intelektualno-duchowe, ale raczej marzenie scietej glowy, jesli chodzi o zwiazek.

Zbyt duza idealizacja jednej ze stron. Zbytnia niedojrzalosc, niegotowosc do zwiazku ani powazniejszej relacji.

Moze byc ucieczka przed odpowiedzialnoscia, stresem, w strone zabawy i uzywek.

Pozdrawiam!

EDIT:

Przeczytalem reszte interpretacji (nie chcialem sie sugerowac) i przykro mi ze taka paskudna Ci daje.

Mam nadzieje, ze sie myle ;)

EDIT2:

Aaa spotkanie... przykro mi, ale raczej sie nie odbedzie.

Nie masz dzieci, mlodszego rodzenstwa, albo jakichs blizniat? z Nimi spedzisz czas raczej ;)

Edytowane przez Caliel
  • Lubię to! 1
Napisano

zniesiesz tę rozłąkę dzielnie ale za Tobą będzie chodziła myśl, "a nuż coś się zmieni i przybędzie?" Ja wątpię w spotkanie.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

No kontakt już był , na razie taki drobniutki, bo Pan jeszcze w pracy jest a później jeszcze na służbowe spotkanie biegnie...

Caliel, bo na tym nasza relacja polega. Nie wiemy co z tego wyniknie, oboje jesteśmy zajęci porządkowaniem swoich światów po ostatnich burzach,

dajemy sobie po prostu, to, czego nam obojgu potrzeba i tyle.

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Na włosku jest to spotkanie/5 puch, Koło/ -może się nie odbyć..

Słońce - skoro świt jutro, może się odezwać

Kim jesteś dla niego - As mieczy GŁUPIEC 7 pucharów

- odskocznią, która zaspakaja jego pragnienia

• Lubię to! 1
Napisano

EDIT2:

Aaa spotkanie... przykro mi, ale raczej sie nie odbedzie.

Nie masz dzieci, mlodszego rodzenstwa, albo jakichs blizniat? z Nimi spedzisz czas raczej ;)

mi tylko chodziło o wymiane info z nim,spotkanie dziś nie było możliwe,bo on na służbowej kolacji jest;)))))