Gość Noa20 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Śniło mi się, że po powrocie do domu znalazłam zawieszoną na korytarzu kartkę z informacją jakie listy mam do odbioru z poczty. Zbulwersowałam się, gdyż listonosz (tu kobieta) nie ma prawa upubliczniać informacji od kogo dostałam listy. Za chwilę spotkałam ją na korytarzu, byłam na górze a ona na dole. Powiedziałam ostrym tonem iż poniesie konsekwencje słuzbowe za to co zrobiła i nazwałam ją do tego "głupią blondynką", na to ona mi odpaliła że też mnie oskarży o obrazę. Na jawie rzeczywiście nie lubię tej kobiety ale daleko mi do obrażania kogoś. Co chciałam sobie przekazać w tym śnie? Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Moja Droga przeniosłaś rzeczywistość która Cię drazni czyli listonoszkę do podświadomości sennej. Spokojnie nic nie wydarzy.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi