teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Moi Kochani- Moja kolezanka postawiła sobie dziś karty , a jak wiadomo dla samego siebie ciężko się interpretuje. Tak więc w miarę możliwości staram się jej pomóc. Karty były następujące ; Siedem mieczy.,Dwa denary i Kapłanka. Pytania: czego Pan (były) X od niej oczekuje ? I co ona powinna zrobić w tej sytuacji? Nadmienię ,że spotykali się przez dwa lata, on jest młodszy od niej i łączyło ich tylko łóżko. Jakiś czas temu ona go odstawiła a on ponownie zaczął się odzywać pisząc, że tęskni i wspomina to co ich łączyło. Dodam,ze sam nie wie czego chce od zycia i zachowuje sie jak mały chłopiec. Moja interpretacja: on chce wrócić do tego co było , ona jest rozdarta pomiędzy zdrowym rozsądkiem a emocjami i raczej powinna czekac na jego ruch chociaż dla niej sprawa jest jakby zamknięta. Następne karty które sobie postawiła (bo jest otóż osobą samotną i boryka się jak większość z nas z problemami życia codziennego) to : Świat, Pustelnik i Rydwan. Pytanie to : czy znajdę mężczyznę który pomożemy pozbyć się kłopotów również tych natury materialnej? Moja interpretacja: owszem ale jeszcze trochę trzeba pobyć samemu ,przemyśleć i obrać jakąś drogę Kochani jak zawsze liczę na Was FACHOWCÓW . DZIĘKUJĘ . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Czerwca 2013 Maestro Napisano 27 Czerwca 2013 Czego były od niej oczekuje? 7 mieczy 2 denarów Kapłanka suma Świat/Cesarozwa HB Sprawiedliwość/Kapłanka niczego wielkiego, relacji luźnej jeśli już..7 mieczy to takie trochę oszukiwanie jej, namawianie, w 2 denarów widąć, że on sam nie wie czego tak do końca chce, kapłanka może albo zakryć jego intencje, albo mówi wprost : najbardziej zalezy mu na tym, aby była jego ukrytą kochanką... Świat, Pustelnik i Rydwan suma Diabeł/Kochankowie HB Koło/Mag z czasem na pewno jej sie uda, przed nią jeszcze etap samotności, a może nawet i odizolowania się od życia uczuciowego, ale widać, że wyrwie się z tego stanu, musi tylko zmienić sposób myślenia, nastawienie do relacji damsko - męskich, pozbyć się tego co ją ogranicza...To czasem bywa b.trudne, bo sami sobie świadomie nie zdajemy sprawy jak wielkie okowy sobie nakładamy.. 1 Cytuj
Gość Gość3 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Odniose sie do pytania : czego on od niej oczekuje ? te 7 mieczy i 2 denary.............tu mi brzydko pachnie ....rozchwiana rownowaga i wlasnie te ukryte intencje w 7 mieczach ...ktore mowia o nieszczerosci ,klamstwach . Przez te znaczenia tych kart ,ja bym sie zastanowila ...wlasnie nad szczeroscia tych intencji ( bo ja ich nie widze ) a w polaczeniu z Kaplanka ...to Pan rzeczywiscie chce miec cieply kat .....u dobrej Pani ,ktora mu wszystko zapewni wlacznie z ..........lozkiem . Ja bym tego Pana przejrzala raz jeszcze w innym rozkladze -Celt . Bo jak napisalam te intencje .........nie pachna roza ........a po co potem ma ja bolec ........ Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Kochana nie znam się na Celcie . Ale jeśli byś mogła to sprawdzić będziemy wdzięczne. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Kochana nie znam się na Celcie . Ale jeśli byś mogła to sprawdzić będziemy wdzięczne. ja tez nie jestem orlem ,ale pojecie mam nie wiem czy jest ok wg.regulaminu ? z tego co wiem musisz sama sprobowac ,a potem o pomoc w interpretacji prosic . moze tak ,ja ten rozklad zrobie zaraz ,a Ty sprobujesz sama zaczac go interpretowac ? Cytuj
Gość Gość3 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 tak bedzie sprawiedliwie mysle ,a pytania do rozkladu sa krzyz celtycki na pytanie co dalej z relacja Pana X i jej kolezanki ? To jest > 3 kielichy krzyzuje sie >krol monet jej nastawienie > 2 kielichy jego swiadome nastawienie > 6 denarow jego nieswiadome nastawienie> As bulaw to mija > 3 bulawy to nadchodzi> kochankowie obawy ,leki ,nadzieje > Swiat wplywy otoczenia > Pustelnik wynik ,przebieg relacji znajomosci co dalej >>>>>> Rydwan-Mag -7 monet (O) -Diabel-Wieza > suma AW -Wisielec __________________ a teraz probuj ........... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Czerwca 2013 Maestro Napisano 27 Czerwca 2013 tak bedzie sprawiedliwie mysle ,a pytania do rozkladu sa krzyz celtycki na pytanie co dalej z relacja Pana X i jej kolezanki ? To jest > 3 kielichy krzyzuje sie >krol monet jej nastawienie > 2 kielichy jego swiadome nastawienie > 6 denarow jego nieswiadome nastawienie> As bulaw to mija > 3 bulawy to nadchodzi> kochankowie obawy ,leki ,nadzieje > Swiat wplywy otoczenia > Pustelnik wynik ,przebieg relacji znajomosci co dalej >>>>>> Rydwan-Mag -7 monet (O) -Diabel-Wieza > suma AW -Wisielec __________________ a teraz probuj ........... Ja dwa słowa, bo pędzę do swoich zajęć : ona oczekuje, ze on się zakocha, on liczy na seks - as buław, oni się prześpia ze sobą (Kochankowie, Rydwan Mag) i potem ktos odpuści. To zdarzy się w najbliższej przyszłości,bo dużo AW tutaj...On jest interesowny, ona czuje się bardzo samotna....Niech uważa... Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 3 kielichy to karta przyjaźni, dobrej zabawy i..... seksu król monet - on wie co robi 2 kielichy- ona chciałaby wrócić do niego a raczej to tęsknota za seksem z nim 6 denarów - wie ,ze może zyskac na dalszej znajomości z nią As buław- ma wiarę,ze mu się to uda 3 buławy- z czasem minie mu ochota , pewnie ona go zniechęci kochankowie- będą wybierać pomiedzy seksem a nie wiem... czymś mozę innym Świat- chyba wszystko ułozy się pomyslnie ale dla obu stron - wilk syty a owca cała Pustelnik- bedzie znów cisza miedzy nimi, dokonają weryfikacji uczuć i emocji Wisielec - i tak z tego nic nie będzie Mam nadzieję ,że choć trochę racji mam Jak myślisz moja Droga? Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Sama musiałam to zrobić . Ale i tak bardzo dziękuję Inez bo chyba byłas szybsza. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 ja tego rozkladu tez nie ugryzlabym inaczej niz .........INEZ dziewczynie serce pika do niego ,ja u niego uczuc nie widze . Jest napalony na nia jak dziki ....tym bardziej mowi o tym jego podswiadomosc . Nie wiem jak maja sie do tego te 3 kiele na poczatku ,dla mnie to on jeszcze kogos ma (?) ten krzyzujacy krol monet tez nie wiem dokladnie ,ale tak na moje wyczucie ....to ktos tu kogos chce sponsorowac (? kochankowie ...tu trzeba bedzie podjac decyzje .........,nie co do uczuc ...bo ich nie ma po obu stronach . decyzja moze byc co dalej ....bo zaraz stoi karta Swiat ...,czyli moze byc wszystko w miare happy ,ale moga tez sie rozejsc ,albo mieszkaja od siebie daleko ? otoczenie tej calej relacji ,nie ma wielkiego wplywu ...jakies mroczne to co dalej ...Mag i Rydwan .......jak dla mnie on ,taki szpaner ...wystartuje gdzies ,moze wlasnie w swiat ,do kogos albo przez jakies straty albo obietnice ...czysto fizyczne ,bo dalej stoi Diabel ,ktory ta sile jeszcze bardziej poteguje ,a potem to sie to z wielkim hukiem rozleci . i ktos pewnie ona ....zawisnie na duszy .......przez uczucia pewno ,bo je widac ....widac jej nadzieje . ________________ jezeli w moim przypadku mialo by tak byc .........i mam troche racji w tym co pisze ,to bym wiala.......daleko . bo jak napisalam ..........bedzie bolec ,a widac ze dziewczyna ...ma go w sercu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Czerwca 2013 Maestro Napisano 27 Czerwca 2013 ja tego rozkladu tez nie ugryzlabym inaczej niz .........INEZ dziewczynie serce pika do niego ,ja u niego uczuc nie widze . Jest napalony na nia jak dziki ....tym bardziej mowi o tym jego podswiadomosc . Nie wiem jak maja sie do tego te 3 kiele na poczatku ,dla mnie to on jeszcze kogos ma (?) ten krzyzujacy krol monet tez nie wiem dokladnie ,ale tak na moje wyczucie ....to ktos tu kogos chce sponsorowac (? kochankowie ...tu trzeba bedzie podjac decyzje .........,nie co do uczuc ...bo ich nie ma po obu stronach . decyzja moze byc co dalej ....bo zaraz stoi karta Swiat ...,czyli moze byc wszystko w miare happy ,ale moga tez sie rozejsc ,albo mieszkaja od siebie daleko ? otoczenie tej calej relacji ,nie ma wielkiego wplywu ...jakies mroczne to co dalej ...Mag i Rydwan .......jak dla mnie on ,taki szpaner ...wystartuje gdzies ,moze wlasnie w swiat ,do kogos albo przez jakies straty albo obietnice ...czysto fizyczne ,bo dalej stoi Diabel ,ktory ta sile jeszcze bardziej poteguje ,a potem to sie to z wielkim hukiem rozleci . i ktos pewnie ona ....zawisnie na duszy .......przez uczucia pewno ,bo je widac ....widac jej nadzieje . ________________ jezeli w moim przypadku mialo by tak byc .........i mam troche racji w tym co pisze ,to bym wiala.......daleko . bo jak napisalam ..........bedzie bolec ,a widac ze dziewczyna ...ma go w sercu Karta Kochanków to niekoniecznie wybór, dla mnie w tej sytuacji to może byc właśnie zblizenie fizyczne...dosłownie...3 kielichów - relacja lekka,łatwa i ...przyjemna.. 1 Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 JESTEŚ GENIALNA DZIĘKUJĘ.:poklon: Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 odpowiedź moja o genialności była do AMELIE ale równiez dziękuję innym - bez Waszej pomocy to d.....a by z tego była . Cytuj
Gość Gość3 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 odpowiedź moja o genialności była do AMELIE ale równiez dziękuję innym - bez Waszej pomocy to d.....a by z tego była . eeee tam .........sama czlapie z tarotem ...ale trafiam ,mimo wszystko mile co napisalas ...dziekuje a kolezanka co do tej ...............d.. y. i namietnosci z tym X . to lepiej niech na rower wsiadzie ,pomaga sama sprawdzilam latwych dziewek pol swiata ,a o kobiete sie walczy sercem ........... wtedy to ma sens . ___________________________________ Cytuj
teofilka Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Tez tak uważam i nadal nie przestaje Cię wielbić za to co napisałaś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi