Skocz do zawartości

Czuję się samotna!

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty na okres dwóch miesięcy (do końca sierpnia)

Jak spełnią się moje oczekiwania, że stworzę z kimś związek?

Król pucharów+ 8 monet+ Świat+ As kijów+ Walet pucharów--> Świat

Wydaje mi się że na początku to mój były stoi, który nadal utrzymuje ze mną kontakt i próbuje odbudować to co zburzyliśmy (tak mi się kojarzy król pucharów+ 8 monet), jednak nasze drogi się rozejdą (świat) każde pójdzie w swoją stronę i dopiero wtedy pojawi się jakiś Walet pucharów. Świat w sumie odbieram jako spełnienie moich oczekiwań.

Napisano

Na Twojej drodze pojawi się ktoś nowy, może jakiś seks ale związku jako tako nie widać .

Pozdrawiam

Napisano

Pojawi się szansa ale chyba troche dłużej potrwa nim z tego coś się rozwinie

Napisano

Wiesz co, faktycznie masz w kartach swojego byłego, któremu nadal zależy, ale ja tą 8 monet to połączyłabym zdecydowanie ze Światem i powiedziałabym, żeś Ty zamknięta na innych facetów... bo szansa jest na poznanie jakiegoś młodziana:-) ale tu trzeba się otworzyć na innych... trzeba nad sobą popracować... i w podsumie jeszcze masz Świat, który mówi: wyjdź na świat...

Napisano

Myślę Iwka że możesz mieć sporo racji :) faktycznie PODŚWIADOMIE mogę być zamknięta na innych facetów, bo w moim życiu ciągle jest były. Mnie też jeszcze trochę na nim zależy.. ale jednocześnie nie chcę z nim być. Dlatego też mam ochotę poznać kogoś innego.. ale BYĆ MOŻE sama sobie na to nie pozwalam :)

Napisano
Myślę Iwka że możesz mieć sporo racji :) faktycznie PODŚWIADOMIE mogę być zamknięta na innych facetów, bo w moim życiu ciągle jest były. Mnie też jeszcze trochę na nim zależy.. ale jednocześnie nie chcę z nim być. Dlatego też mam ochotę poznać kogoś innego.. ale BYĆ MOŻE sama sobie na to nie pozwalam :)

wiesz, żeby przyszedł ktoś nowy, to trzeba najpierw puścić/czy dać odejść temu staremu...

"stare" odchodzi, robi się miejsce i przychodzi "nowe"....

nie da się nalać więcej w już pełne ręce...

Napisano

Zgadza się, wciąż jakiś mężczyzna jest emocjonalnie obecny w twoim życiu.

Zwróć uwagę, że to na ciebie karty i to tobie wyszedł Król Puch - i to ty go widzisz blisko w swoim życiu.

Piszesz były - ale dla ciebie nie do końca/8 den, Świat/ - ta relacja wciąż trwa,

- w perspektywie widać, że zainteresujesz się/zwrócisz uwagę na młodszego od siebie -

- pytałaś o związek? - nie widać związku

- wciąż na planie pierwszym jest "były" - a nowopoznany? - będziesz dla niego atrakcyjną kobieta, ale ciebie zbytnio nie poruszy/może tylko twoje zmysły/

Napisano

Niwa czyli uważasz, że on jest nadal obecny w moim życiu to moja wina? W sensie, że karty pokazały, że jest obecny w moim życiu, bo jest w mojej głowie, emocjach? A nie dlatego, że on o to zabiega? (jestem w stanie się z tym zgodzić, wcześniej tak na to nie spojrzałam).

Napisano

Madlen - trudno to określać z pozycji winy - Ty pytasz a on sie pojawia - a więc wciąż jest ci bliski, wciąż uczestniczy w twoim życiu, emocjach,myślach.

- Świat jednak oznajmia, że nastąpi ten "przeciągany koniec" w sensie, że nic więcej z siebie nie wyciągniecie - że nie sposób już chyba tknąć życie w coś,

co "przeżyło ile się dało" -

- As buł to juz nowe dla ciebie wyzwanie

Gość Daffne
Napisano

ja sądzę, że staremu jakiemuś zależy (król kielichów), nie zdziwiłabym sie gdyby zaczął smalić cholewy do Ciebie nieśmiało, może tu wyniknąć jakas rozmowa, po której może nastąpić zbliżenie , ale ostatecznie na związek to się nie zdecydujecie. Ewentualnie może pojawić sie ktoś nowy jako paź bulaw pod koniec 2iego miesiąca i z nim ropocznie sie znajomość.

Napisano

Tu widac dwoch mezczyzn. Jeden stara sie juz teraz lub bedzie staral sie w najblizszym czasie, takie konkretne plany i starania w tych 8 Monetach. Ale wtedy pojawi sie ktos nowy w Asie Bulaw + Paz Kielichow i zawroci Ci w glowie.

Zwiazku tu jeszcze nie widac... ale widac, ze cos uczuciowo bedzie sie dzialo. Reszta zalezy od Ciebie. W podsumie masz Swiat a podsum HB to Cesarzowa... takze widac, ze mozliwosci beda. Co z tego wyniknie w duzej mierze bedzie zalezalo od Ciebie, czyli karty nie pokazaly jeszcze wszystkiego... jako ze nie jest to w pelni rozstrzygniete. Samas sobie kreatorem.

Napisano

Madlen karty nie przyniosa ci nowej znajomosci

musisz rozejrzec sie sama ale aby to zrobic

musisz pozbyc sie obecnosci bylego w twoich

uczuciach.Jestes mloda ladna,cale zycie przed

toba.Ty musisz tylko byc pewna,ze tego chcesz.

A ja nie jestem tego tak na 100% pewna.:icon_smile2:

Napisano

Ale czy ten Paź pucharów to musi być facet młodszy ode mnie? ja młodszych wogóle nie biorę pod uwagę, skreślam już na początku, nie jestem zainteresowana i nie chcę mieć młodszego faceta.

A co do byłego, to wiem, wiem że muszę wyeliminować go z mojego życia. Od wczoraj odcinam się od niego (pisał do mnie na portalu społecznościowym, na który po prostu przestałam się logować). Pewnie w końcu się uda..

Napisano

Nie, wg mnie Paz Pucharow moze przedstawiac takze czyjes starania o Ciebie, niekoniecznie mlodszego faceta. Widac, ze ktos bedzie o Ciebie zabiegal. As Bulaw w towarzystwie Pazia Kielichow. ;)

Napisano
Ale czy ten Paź pucharów to musi być facet młodszy ode mnie? ja młodszych wogóle nie biorę pod uwagę, skreślam już na początku, nie jestem zainteresowana i nie chcę mieć młodszego faceta.

A co do byłego, to wiem, wiem że muszę wyeliminować go z mojego życia. Od wczoraj odcinam się od niego (pisał do mnie na portalu społecznościowym, na który po prostu przestałam się logować). Pewnie w końcu się uda..

Krol Kielichow i 8 Monet wskazuje raczej na konkretne starania z jego strony, wiec on tak szybko nie odpusci, ten byly. ;)

To jedno.

Jeszcze co do mlodszych. Ja kiedys mialam faze tylko na starszych, wolalam starszych, rownolatkow tak sobie, mlodszych w ogole. Teraz mam znajomosci tylko wsrod mlodszych (fascynatow) i jednego rok starszego... Nie mam absolutnie starszych wokol siebie, znaczy znacznie starszych. Coz... zycie sie zmienia, my tez i z czasem przyciagamy innych facetow takze do siebie. Jakas przyczyna tego musi byc. Czy to zle? No raczej nie. Dzis wydaje Ci sie to dziwne, jutro zycie moze Cie zaskoczyc bardzo.

Tak czy inaczej... chociaz zwiazkowo to tak srednio... to samotna calkiem nie powinnas byc, bo bedzie ten min. jeden facet, co bedzie o Ciebie zabiegal... z bylym w tle... to nawet dwa.

Druga opcja... ze w tym Asie bulaw... moglby sie pokazac wzmozone starania bylego. To tez mozliwe. ;)

Napisano

Wiesz bardzo możliwe, że w przyszłości mi się to zmieni, ale aktualnie jestem w takim wieku (mam 25 lat), że faceci młodsi ode mnie choćby o rok mają jeszcze całkiem inne podejście do życia niż ja, wielu z nich wydaje mi się, że są wręcz dziecinni i niedojrzali. Raz miałam młodszego, który wydawał się być bardziej dojrzały jak na swój wiek, ale czas pokazał mi, że wcale tak nie jest ;) dlatego jestem taka "anty" wobec młodszych facetów. Nie potrafią dać mi tego, czego ja potrzebuję.

A wracając do byłego, no cóż, mnie już ta sytuacja bardzo męczy. Mimo że nie jest nachalny, pisze do mnie max 2 razy w tygodniu, to jednak zaburza tym kontaktem cały mój system zapominania o nim. Ja nie chcę z nim być.. bo on się niby odzywa, flirtuje (tak jakby wszystko zaczynało się od początku) ale przy tym wszystkim ja nadal nie widzę, żeby jemu na mnie zależało. Nie potrafię tego wyjaśnić. Schlebia mi, że nadal się odzywa (myślałam że w minute zapomni o moim istnieniu po zerwaniu), ale jednocześnie nie chce żeby to robił, bo odzywa się zawsze kiedy ja już sobie wszystko w głowie poukładam i zajmuje się sobą. Dwa dni temu zamknęłam mu drzwi, mam nadzieje, że nie wejdzie oknem :)