Skocz do zawartości

karta na dziś- trochę dziwne tło - weryfikacja wieczorem

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A! sprawdzę sobie jak karty pokażą jak minie mi dzisiejszy dzień.

W trakcie tasowania wyskoczyła II kapłanka, zdążyłam ją włożyć a tu 7 pucharów wyskoczyło...

karta główna - Paź buław - będę się skupiać na dzieciach, dziś moje starsze dziecko kończy pierwszą klasę podstawówki!

tło: XX sąd, VI kochankowie, 7 buław- suma HB VI kochankowie - hm... a tu zupełnie nie kapuję o co chodzi...karta główna paź, a w tle AW? dziwne... być może dziś pojadę z rodzicami do kręgarza na nastawianie kręgów, bo mam kręgozmyk i potwornie drętwieją mi ręce w nocy, albo łapią mnie skurcze w stopach... i może tutaj jako Sąd pokazał się wyjazd rodzinny i to, że będę musiała o czymś zadecydować? no sama nie wiem....

zerknie ktoś?

Napisano
W trakcie tasowania wyskoczyła II kapłanka, zdążyłam ją włożyć a tu 7 pucharów wyskoczyło...
Kapłanka i 7 pucharów to wg mnie Ty i twoje działania, zbieranie efektów poracy dzieci, duma :) zadowolenie. Takie myslenie o przyszłosci troche :)

karta główna - Paź buław

tutaj głownie dzieci beda na tapecie :) dzieci mogą chcieć pokazać, jakie to one sa dziś ważne, ze to ich dzień :)

tło: XX sąd, VI kochankowie, 7 buław- suma HB VI kochankowie

rodzinnie mi sie wydaje, swietowanie. Wydaje mi sie, ze wszystko bedzie sie kreciło wokól dzieci i rodziny :)

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

ogólnie dobry dzień, spędzisz go energicznie, pełna entuzjazmu, pod wieczór może czekać Cie jakaś rozmowa,podczas której poczujesz potrzebę bronienia swoich racji albo konieczność określenia się lub kogoś. Coś tu istotnego będzie.

Miłego dnia :slonko:

Ps. zaglądnę do dobra duszy w wolnym czasie (przymierzam sie już od dwóch dni haha)

Napisano

Byc moze bedziesz musiala podjac dzis jakas wazna decyzje, cos, co chodzi Ci po glowie juz od dawna, ale nie ma jeszcze do konca okreslonej formy. Dzis moze to wyiknac tak z nagla i spontanicznie. Poza tym powinno sie dzis duzo dziac, dzien dosc zywiolowy...

Milego dnia Iwus... :)

• Lubię to! 1
Napisano

Ps. zaglądnę do dobra duszy w wolnym czasie (przymierzam sie już od dwóch dni haha)

hahahah:-D

taaak te długie rozkłady wykańczają to prawda:-)

Napisano

no to ja już część mogę zweryfikować....

rozdanie świadectw zaliczone- wzruszenie było:-))))

w dalszej części dnia - "mała" kłótnia rodzinna z matką... o wyjazd... no i nie jadę...

Napisano
ogólnie dobry dzień, spędzisz go energicznie, pełna entuzjazmu, pod wieczór może czekać Cie jakaś rozmowa,podczas której poczujesz potrzebę bronienia swoich racji albo konieczność określenia się lub kogoś. Coś tu istotnego będzie.

tak, dokładnie musiałam się bronić....

trafiony zatopiony!