Shoni Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 (edited) Witam bardzo za irytował mnie mój sen, prosiłbym o jego interpretacje jest to dla mnie bardzo bardzo ważne. Siedzieliśmy na jakiejś sali z boiskiem do koszykówki, prawdopodobnie były to jakieś zwody, (z ludzi kojażonych siedziałem tylko ja i Paulina (Paulina moja bliska przyjaciółka, chciałbym być kimś dla niej więcej niż przyjacielem, wczoraj powiedziałem jej o tym.)) obok Pauliny siedział jakiś koleś, a ona powiedziała, że to jej chłopak. Od razu zasmuciłem się. Potem nadeszła nasza kolej na nasz mecz i za wszelką cenę dawałem z siebie wszystko żeby jej zaimponować. jeśli by to coś pomogło to znamy się z tą Pauliną pół roku. co do koszykówki to trenuje ją 5 lat gram w klubie. sen się skonczył, a ja nie wiem o co chodzi. :( proszę o pomoc. Edited February 28, 2009 by Shoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Ta rozgrywka, to Twoje staranie się o Paulinę. Ten koleś, to myśl o jej byłym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts