Skocz do zawartości

Poprawa we wtorek ;)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Dziękuję bardzo mojej Inez za karty :bukiet:

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poprawię we wtorek egzamin?

5 buław, 5 mieczy, Rydwan, Moc --> H.B. Rydwan

Widać tutaj, że przystąpię do poprawy i będę starała się napisać jak najlepiej, zawalczę o zdanie. W 5 mieczach może widać ściąganie, bo mam być razem z koleżanką. Oby tylko nie klęskę! Wg Crowleya to dobra karta, jeśli chodzi o naukę i studia. Rydwan - będę miała to już sa sobą, przejdę na III rok, bez nerwów wrześniowych. Siła - może pan egzaminator troszkę naciągnie ocenę po moich prośbach albo widać moją radość.

Co sądzicie?

Weryfikacja we wtorek wieczorem.

Napisano

Za egzamin trzymam kciuki. W piatek 5 lipca mam obronę ale nawet nie pytam kart - wiem ,ze zdam bo na płaszczyźnie naukowej zawsze miałam szczęście, w przeciwieństwie do innych dziedzin zycia , wiec nie zwracam im głowy.

POWODZONKA ŻYCZĘ .:icon_smile2:

• Maestro
Napisano

Dasz radę, mozesz zdać nawet na lepszą ocenę, niż się spodziewasz:) W 5 buław i 5 mieczy ja widzę "intelektualną" współpracę z koleżanką/kolegą:)

Napisano

Wycisz emocje , jak trzeba to i ściągaj aby uzyskać cel, zdasz czego Ci życzę.

Napisano

Z poprzednich rozkladow wynikalo juz, ze uda Ci sie... Byl bodajze V Papiez, As Kielichow, III Cesarzowa, co wskazywalo, ze As Kielichow to nowa szansa i Ty w Cesarzowej, czyli powodzenie.

Patrzac po tych kartach...

5 buław, 5 mieczy, Rydwan, Moc ---> VI Kochankowie, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Widac Twoje starania i takie konkretne podejscie do tego wszystkiego. Konkretna wiedza i calkowite Twoje zaangazowanie.

Mysle, ze sie uda. Tu w podsumie takze wyszla Cesarzowa... ;) Powinnas byc zadowolona z wynikow.

POWODZENIA. :bukiet:

Napisano

Spoko - determinacja wyda stosowne plony (są tu karty mocy)- powodzenia Linkinio

Napisano

Widać tutaj, że przystąpię do poprawy i będę starała się napisać jak najlepiej, zawalczę o zdanie. W 5 mieczach może widać ściąganie, bo mam być razem z koleżanką. Oby tylko nie klęskę! Wg Crowleya to dobra karta, jeśli chodzi o naukę i studia. Rydwan - będę miała to już sa sobą, przejdę na III rok, bez nerwów wrześniowych. Siła - może pan egzaminator troszkę naciągnie ocenę po moich prośbach albo widać moją radość.

Co sądzicie?

5Bulaw mowi,z chcesz udowodnic swoje umiejetnosci a 5Mieczy ostrzega przed jakas

lekkomyslnoscia VII Rydwan popchnie sprawe do przodu XI Sila pomoze ci przezwyciezyc

ewentualne trudnosci poprzez twoja przekonywujaca postawe.

Wiesz tak sobie pomyslalam,ze to sciaganie to moze ta lekkomyslnosc,pukapka w ktora

nie powinnas wpasc.Poza tym zdasz spiewajaco:serduszka::bukiet::piwo:

Gość Linkinia
Napisano

O jeju, żeby się to sprawdziło, co piszecie!

Dziękuję za tak ciepłe słowa, dodały mi otuchy:uscisk: I zmotywowały jeszcze bardziej ;))

• Maestro
Napisano
O jeju, żeby się to sprawdziło, co piszecie!

Dziękuję za tak ciepłe słowa, dodały mi otuchy:uscisk: I zmotywowały jeszcze bardziej ;))

Teraz widzę zamieniasz się w kujona :)) Jak i ja zresztą:lol::lol:

Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA

Zdałam!!! Dostałam 3,5 ;)) Poprawiałam ja i koleżanka z grupy oraz jeszcze koleżanka z innej. Koleś przyjmował też ludzi, którzy zaliczali nieobecności i po przepytaniu dwóch osób z trzecią poszedł do pomieszczenia obok (drzwi były otwarte i na nas patrzył), ale mogłyśmy z koleżanką skonsultować zadanie zamknięte ;))

Ogólnie była miła atmosfera przy sprawdzaniu pracy, bo troszkę pożartowaliśmy i myślę, że dzięki temu dostałam w dwóch miejscach 0,5 p.

DZIĘKUJĘ WAM ZA INTERPRETACJE :bukiet:

Co sądzicie?

będzie poprawiony na pewno :)

Dasz radę, mozesz zdać nawet na lepszą ocenę, niż się spodziewasz:) W 5 buław i 5 mieczy ja widzę "intelektualną" współpracę z koleżanką/kolegą:)

Wycisz emocje , jak trzeba to i ściągaj aby uzyskać cel, zdasz czego Ci życzę.

Z poprzednich rozkladow wynikalo juz, ze uda Ci sie... Byl bodajze V Papiez, As Kielichow, III Cesarzowa, co wskazywalo, ze As Kielichow to nowa szansa i Ty w Cesarzowej, czyli powodzenie.

Patrzac po tych kartach...

5 buław, 5 mieczy, Rydwan, Moc ---> VI Kochankowie, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Widac Twoje starania i takie konkretne podejscie do tego wszystkiego. Konkretna wiedza i calkowite Twoje zaangazowanie.

Mysle, ze sie uda. Tu w podsumie takze wyszla Cesarzowa... ;) Powinnas byc zadowolona z wynikow.

POWODZENIA. :bukiet:

Spoko - determinacja wyda stosowne plony (są tu karty mocy)- powodzenia Linkinio

5Bulaw mowi,z chcesz udowodnic swoje umiejetnosci a 5Mieczy ostrzega przed jakas

lekkomyslnoscia VII Rydwan popchnie sprawe do przodu XI Sila pomoze ci przezwyciezyc

ewentualne trudnosci poprzez twoja przekonywujaca postawe.

Wiesz tak sobie pomyslalam,ze to sciaganie to moze ta lekkomyslnosc,pukapka w ktora

nie powinnas wpasc.Poza tym zdasz spiewajaco:serduszka::bukiet::piwo:

-----> tak tu mimo konsultacji z koleżanką nieufnie podchodziłam do jej odpowiedzi, w dwóch punktach dobrze zrobiłam, zostawiając swoje. W jednym mogłam jej posłuchać ;)

Napisano

Super... :) Dzieki za weryfikacje i Gratulacje oczywiscie :bukiet:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dawno mnie nie było więc trochę spóźnione ale szczere GRATULACJE. Ja też się obroniłam ale ja to zawsze mam szczęście w nauce. Pozdrawiam Cie serdecznie i jeszcze raz gratuluję. :hahahaha: