SacralNirvana Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Poniewaz poprzedni rozklad na czerwiec sprawdzil mi sie b. ladnie... robie na lipiec. Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec (identyko jak w poprzednim m-cu) Tu mam dwie mozliwe opcje. Na pewno dalej idzie wszystko wokol dzieci. Wiec one mogly byc w tym Glupku. Inna opcja taka, ze moge od 1. lipca oficjalnie wnosic o rozwod, separacja oficjalnie w niedziele (30. czerwiec) dobiega konca. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 lipca - 9 Kielichow + Krol Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita Tu mozliwe, ze rozmowy z jakims Kielichowym. Ewentualnie papierkowe sprawy zwiazane z przyjeciem sredniej do nowej szkoly, bo teraz to jeszcze pozostalo... papierkowy kram. 11-20 lipca - 6 Monet + 10 Bulaw, 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Tu mozliwe, ze skorzystam z czyjegos wsparcia, ewentualnie sama go komus udziele. 21-31 lipca - 5 Kielichow + XVII Gwiazda ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu moze byc jakies niefajne cos. Mozliwe, ze zobacze cos w innych barwach niz do tej pory, ale tak czy inaczej bede dalej z nadzieja wypatrywac w przyszlosc. Widac, ze jedno sie sypnie, ale w tle jest nadzieja nadal. Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Monet + XI Pasja ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Tu tak mysle, ze sa dwie opcje. Albo bede sobie dorabiac jakos w domku od czasu do czasu. Albo po prostu bede zajmowac sie soba i rodzina. Tyle. Finanse - 6 Bulaw + Rycerz Monet ---> I Mag, HB VI Kochankowie Tez ciekawie. Bo tu jakby jednak bylo jakies dzialanie. Mozliwe, ze cos pojawi sie dodatkowo na horyzoncie. Samopoczucie -VI Kochankowie Tu roznie. Na hormony nie stawiam, bo mam w porzadku. Ale moze byc chwiejnie. Albo problemy z serduchem, przez ostatnie stresy itd. Emocje - 5 Bulaw Jak to moja mama godo... buzuwac beda emocje. Skumulowane i bez mozliwosci ujscia. Zdrowie - XIII Smierc + 2 Kielichow ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Tu kurcze ciekawie. W kontekscie Kochankow w samopoczuciu... chyba zawalu nie dostane... XIII Smierc przy zdrowiu... kurcze. Uczucia - XIX Slonce + 8 Bulaw ---> V Papiez, HB IX Eremita Tu bedzie jak bylo. Mozliwe, ze jakies kontakty z jakims Eremita. Ale utrzyma sie na tym poziomie wszystko, co jest. Slonce nigdy wielkich zmian gdziekolwiek mi nie przynosilo. 8 Bulaw... pisanie moze przez neta, moze gadanie przez skypa... wymiania wiadomosciami, gadki-szmatki... Papiez... Ezo-gadki. Niespodzianka - 8 Mieczy, Krol Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc A tu nie wiem. Tu jakby dwoch facetow na horyzoncie. Co w sumie nie takie niemozliwe. Obaj rzeczywiscie istnieja... wiec... ciekawa jestem, co tam rzeczywiscie bedzie w tym miesiacu. Zadanie m-ca - XX Sad, Paz Monet, 10 Mieczy + Krolowa Monet ---> XX Sad, HB III Cesarzowa Tu kurcze nie za bardzo czaje... Tak, jakbym laczyla sie bardzo z dziecmi a tu miala sie od tego odciac i zaczac funkcjonowac tez jako osobna jednostka, matka, ale i Cesarzowa... kobieta nie tylko majaca dzieci. Takie skojarzenie. Rada na lipiec -Paz Bulaw, 10 Kielichow, 7 Monet ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Niektore sprawy wymagaja czasu. Nie szarzowac, byc cierpliwa, podchodzic do wszystkiego na luzie, patrzec perspektywicznie i nie przyspieszac nic. Czekac cierpliwie, bo na niektore rzeczy warto poczekac. Cytuj
Kędry Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec (identyko jak w poprzednim m-cu) Czysta karta przed Tobą - zaczniesz wszystko od początku z nowymi pomysłami, zamiarami i energią Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 lipca - 9 Kielichow + Krol Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita Jakieś wydarzenie wprowadzi Cię w dobry nastrój - ktoś życzliwy posłuży Ci swoim wsparciem - w podsumach widzę pozytywne załatwienie swoim spraw urzędowych (rozwodu) - zostanie singlem 11-20 lipca - 6 Monet + 10 Bulaw, 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Ktoś Cię odciąży w jakiś obowiązkach - poczujesz się odprężona, jak nowo narodzona - na chwilę zaponmisz o codzienności - ja bym tu widziała o całkowity uwolnieniu się od małżonka - taki wewnętrzny spokój 21-31 lipca - 5 Kielichow + XVII Gwiazda ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz W tym przedziale czasowym będziesz porzucać stare przyzwyczajenia - gwiazda Ci patronuje - nowe perspektywy się rysują - tylko wykorzystać nadarzące się okazje - zapisywać nowy scenariusz w sposób odważny Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Monet + XI Pasja ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Zadowolenie z pracy - ja bym tu widziała pracę z energiami - po dłuższym zastanowieniu się wybadaniu gruntu - doradztwo - poczujesz się w tej działce spełnioną kobietą Finanse - 6 Bulaw + Rycerz Monet ---> I Mag, HB VI Kochankowie Ten punkt wiąże się z poprzednim - podejmij działanie - wygrasz - poprawią się Twoje finanse Samopoczucie -VI Kochankowie Wahania nastroju bym tu widziała - raz wszystko jest ok, innym razem może ogarniać Cie trochę czarnowidztwo Emocje - 5 Bulaw Taka wewnętrzna walka - moim zdaniem wycisz się poprzez medytacje Zdrowie - XIII Smierc + 2 Kielichow ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Tu musisz całkowicie inaczej podejść do sprawy zdrowia - postawić go na pierwszym miejscu - dążyć do harmonii emocjonalnej eliminować wszystko to co obciąża Cie psychicznie Uczucia - XIX Slonce + 8 Bulaw ---> V Papiez, HB IX Eremita Kultywowanie przyjaźni - energiczna wymiana poglądów - dzielenie się swoją mądrością, doświadczeniem i wiedza Niespodzianka - 8 Mieczy, Krol Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc Nie dać się wciągnąć w jakąś nieciekawą sytuację z dwoma panami w roli głównej - podsumy mówią, żeby kierować w swoich poczynaniach zarówno sercem jak i rozumem Zadanie m-ca - XX Sad, Paz Monet, 10 Mieczy + Krolowa Monet ---> XX Sad, HB III Cesarzowa Uporządkować swoją przeszłość, przebaczyć dla swojego dobra - nie jątrzyć tego co było - wtedy masz szansę odrodzić sie wewnętrznie i poczuć wolną, spełnioną i wartościową kobietą Rada na lipiec -Paz Bulaw, 10 Kielichow, 7 Monet ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Masz szansę na zbudowanie spokojnej przystani życiowe - bądź tylko wytrwała podczas realiacji marzeń, planów - oceniaj swoje szanse realnie a przyszłość przybierze taki realny kształt jaki naszkicowałaś sobie na chwilę obecną w swojej wyobraźni 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 Dziekuje Kedry... Od 20. lipca mlode maja wakacje. Starsza wczesniej szykuje do Polski, srednia i mlodsza zostana ze mna i dojedziemy pozniej. Takie plany sa... jak to wyjdzie w praniu... zobaczymy. Dzieki ogromne Cytuj
Caliel Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec (identyko jak w poprzednim m-cu) Chyba poswiecisz dziatkom uwage raczej cos zwiazanego z wakacjami, beztroska, nowe zycioe, nowa wolnosc... Zaczniesz od nowa z czysta karta. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 lipca - 9 Kielichow + Krol Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita Hmm.. odetchniesz w koncu z ulga, bedzie Ci dobrze, ze jest jak jest... w koncu byc moze uwolnisz sie od Kielichowego. Moze ten rozwod (Sprawka plus Eremita!) Mozesz miec tez chwile refleksji, zastanowienia sie co dalej, planowac przyszlosc;) 11-20 lipca - 6 Monet + 10 Bulaw, 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Tutaj jakies prace zwiazane z domem, moze wydatki, moze podroz do miejsca zamieszkania, czy domu dziecinstwa... a moze miejsca w ktorym byly/beda zareczyny albo i slub. Uwaga na ciezkie rzeczy! 21-31 lipca - 5 Kielichow + XVII Gwiazda ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu jakis zawod, cos z czym snulas plany dalekosiezne, moze sie rypsnac, ale nie bedzie to nic traumatycznego, raczej... zmiana planow w wyniku dzialan losowych;) trzeba bedzie wypracowac inne metody dzialania. Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Monet + XI Pasja ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Akurat z praca nie powinnas miec problemow... ale chyba raczej domowa ale mozliwe ze zalapiesz jakis etat, chociaz moze byc dosc odlegly od miejsca zamieszkania... Moze drugi koniec miasta albo nawet w PL? Finanse - 6 Bulaw + Rycerz Monet ---> I Mag, HB VI Kochankowie uda CI sie cos zyskac, zupelnie niespodziewanie, od przyjaciela. Moze jakis zapomniany dlug zostanie zwrocony. A moze tez twoje dzialania, Twoja decyzja jakas przyniosa efekty zupelnie niespodziewane, zwiazane z zyskiem. ewentualnie komus cos pozyczysz;) Samopoczucie -VI Kochankowie Samopoczucie powinno byc ok, najwyzej bedziesz miala problem z podjeciem decyzji. Jakies watpliwosci, wahania... to nie jest zbyt fajne;) ale da sie przezyc, kiedy powiesz a, to powiedz i b Emocje - 5 Bulaw tutaj jakas agresja troche, niepokoj... nie bedziesz wiedziala co zrobic, a bedziesz musiala sie postawic. Zdrowie - XIII Smierc + 2 Kielichow ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie nie widze tu powodow do niepokoju, raczej jakas zmiana zwiazana z postawa, trybem zycia... wyjdzie na dobre. Taka jakas odskocznia.... najwyzej jakies syropy, czy plyny lecznicze;) Uczucia - XIX Slonce + 8 Bulaw ---> V Papiez, HB IX Eremita Chyba raczej skupisz sie na dzieciach.... biorac pod uwage wczesniejsze karty... jakas znajomosc internetowa moze sie ochlodzic, albo odejsc na dalszy plan. Niespodzianka - 8 Mieczy, Krol Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc tutaj moze byc jakies zaskoczenie zwiazane z mężem, albo sprawami sadowymi. moze wlasnie finalizowanie decyzji, ktora podjelas wczesniej. Bedziesz musiala wykazac sie silna wola, zaradnoscia i dzialaniem, chociaz nie ebdziesz wiedziala co i jak, to postepujac zgodnie z zasadami dopniesz celu;) Zadanie m-ca - XX Sad, Paz Monet, 10 Mieczy + Krolowa Monet ---> XX Sad, HB III Cesarzowa Zakonczyc proces rozmyslania i uzalania sie nad soba, zaczac dzialac. Czas plynie, samo nic nie przyjdzie. Skup sie na sobie. swoich potrzebach, ewentualnie dzieciach Rada na lipiec -Paz Bulaw, 10 Kielichow, 7 Monet ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Ciesz sie tym co masz, odpocznij. Laduj akumulatory. Pozdrawiam (strasznie lakoniczna cos ta interpretacja). Moze nie mam dzis weny. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 A... dzieki ogromne Calielcu... Z finansami trafiles ciekawie, bo mam zamiar wycofac kase z pewnej lokaty, ktora moim zdaniem nie przynosi zyskow... takze na ten czas... moze byc dodatkowy zastrzyk pieniazkow, bo no po prostu zostana mi oddane... Martwa inwestycja... teraz rozmawialam, ze chce sie wycofac, wiec dostane to z powrotem. Mozliwe, ze w lipcu wlasnie juz. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Ogólny nastrój miesiąca -Głupiec - zaczynasz nową drogę, zaczynasz zbieranie nowych doświadczeń życiowych, wykorzystaj te, które już doświadczyłaś. 1-10 lipca - to będzie taki okres przemyśleń nad tym co się dzieje, Twoje wnętrze wymaga od Ciebie dokonania obiektywnej oceny i ustalenia dalszego działania. 11-20 lipca - w tym terminie może być ciężka rozmowa z Twoim mężem dotycząca kwestii finansowej, wiele ustaleń dotyczących spraw rodziny. 21-31 lipca - optymizmem nie będziesz tryskać ale nadzieja, świadomość zmian, które będą też zależały również od Ciebie wpłyną na Ciebie mobilizująco, na koniec miesiąc przypływ energii. Praca/ Rozwój zawodowy - pracy tu nie widać chyba że wykonywana w domu ale na razie to tylko wewnętrzny rozwój duchowy, który może zaowocować pracą i finansami w przyszłości. Finanse - 6 buław, Rycerz monet - będzie możliwość na pieniądze dzięki wykorzystaniu Twoich możliwości, tylko trzeba dokonać wyboru i podjąć decyzje. Powinnaś mieć propozycje. Samopoczucie Kochankowie - kłopot z emocjami ale pomimo wszystko trzymaj hormony pod kontrolą. Emocje - 5 buław - no i to co napisałam wcześniej, uważaj na emocje kobieto z temperamentem. Zdrowie Smierć +2kielichów - są jakieś zmiany w organizmie o których możesz nie wiedzieć dotyczące spraw kobiecych. Uczucia Słońce + 8buław - szykują się zmiany, tylko czy będą one zgodne z Twoim wnętrzem? Niespodzianka 8 mieczy, Król monet, Król buław - Panowie postawią Cię przed faktem dokonania wyboru i możesz mieć problem / denarowemu nie wystarcza romansowanie/8 buław-poprzedni pkt/ Zadanie mca Sąd, Paz monet , 10 mieczy +Królowa monet - trzeba rozliczyć się i zamknąć przeszłość, zacząć trzeba tworzyć przestrzeń życiową. Rada na lipiec - Paz buław, 10 kielichów 7 monet - otwórz się na nowe możliwości, przemyślane, zgodne z Twoim wnętrzem i dobrem rodziny, energie Ci sprzyjają. Edytowane 29 Czerwca 2013 przez ANEZ Cytuj
Erza Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec rozpoczęcie czegoś nowego, skoro Głupiec pojawił już się w poprzednim miesiącu, to sądzę, że przy Tobie są te same energie - rozpoczynania nowego etapu w życiu czy w rozwoju Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 lipca - 9 Kielichow + Krol Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita w tych dniach na plan pierwszy wysunie się znajomość z mężczyzną o cechach Króla Kielichów, przyjacielskie rozmowy z nim 11-20 lipca - 6 Monet + 10 Bulaw, 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka dużo obowiązków, jakieś sprawy finansowo-domowe wysuną się na pierwszy plan, może jakieś pakowanie (10 buław mi kiedyś pokazała upychanie walizek ) 21-31 lipca - 5 Kielichow + XVII Gwiazda ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz jakieś rozczarowanie lub zatrzymanie pewnych spraw i niemożność pójścia dalej,w Gwieździe widzę szukanie rozwiązań Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Monet + XI Pasja ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Siła ewidentnie wskazuje na możliwość dorobienia pieniędzy, przy Eremicie powiedziałabym, że będzie to związane z pracą umysłową; także jakieś nowe możliwości lub okoliczności rozwoju zawodowego się pojawią Finanse - 6 Bulaw + Rycerz Monet ---> I Mag, HB VI Kochankowie i tu jest potwierdzenie tego, co w wyżej w przełożeniu na finanse, które się zwiększą Samopoczucie -VI Kochankowie raczej dobre, empatyczne, otwarcie na interakcje z ludźmi Emocje - 5 Bulaw będzie się działo, coś Cię może ostro wkurzyć albo emocje aż będą kipieć z Ciebie z jakiegoś powodu Zdrowie - XIII Smierc + 2 Kielichow ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie dobre zdrowie; Śmierć na zdrowie to zmiany może w diecie, które mają bardzo duży wpływ na samopoczucie Uczucia - XIX Slonce + 8 Bulaw ---> V Papiez, HB IX Eremita trochę będzie się działo, widać porywy serca możliwe, że dopuścić do siebie jakieś uczucie lub je sobie uświadomisz (Słońce+Pustelnik) Niespodzianka - 8 Mieczy, Krol Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc być może kontakt z panami w jakiś sposób zostanie ograniczony lub problemy z dogadaniem się z tymi panami Zadanie m-ca - XX Sad, Paz Monet, 10 Mieczy + Krolowa Monet ---> XX Sad, HB III Cesarzowa zakończenie pewnych spraw związanych z dzieckiem, może chodzi o szkołę? Napisałaś wyżej, że jedna przechodzi do następnej szkoły (10 mieczy jako koniec starego, początek nowego, Paź jako córka) Rada na lipiec -Paz Bulaw, 10 Kielichow, 7 Monet ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc być otwartą na znajomości i kontakt z ludźmi, wykazywać się cierpliwością i spokojem 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Dziekuje Kochane... Anez... i Baamisjanko :bukiet. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec (identyko jak w poprzednim m-cu) Tu mam dwie mozliwe opcje. Na pewno dalej idzie wszystko wokol dzieci. Wiec one mogly byc w tym Glupku. Inna opcja taka, ze moge od 1. lipca oficjalnie wnosic o rozwod, separacja oficjalnie w niedziele (30. czerwiec) dobiega konca. Droga ku nowemu. Jesteś jak zerówka która zaczyna swoją wedrówkę. Głupiec idzie , nie ogląda sie za siebie. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 lipca - 9 Kielichow + Krol Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita Tu mozliwe, ze rozmowy z jakims Kielichowym. Ewentualnie papierkowe sprawy zwiazane z przyjeciem sredniej do nowej szkoly, bo teraz to jeszcze pozostalo... papierkowy kram. Myślę,że jakiś Pan będzie chciał się przebić przez twój pancerz,rozmowy,możliwe ze przez komputer gdy bedzie zapadł juz zmrok. 11-20 lipca - 6 Monet + 10 Bulaw, 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Tu mozliwe, ze skorzystam z czyjegos wsparcia, ewentualnie sama go komus udziele. Tutaj moze jakies porozumienie w sprawie własnie rozwodu. 21-31 lipca - 5 Kielichow + XVII Gwiazda ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu moze byc jakies niefajne cos. Mozliwe, ze zobacze cos w innych barwach niz do tej pory, ale tak czy inaczej bede dalej z nadzieja wypatrywac w przyszlosc. Widac, ze jedno sie sypnie, ale w tle jest nadzieja nadal. Ja myślę,że własnie dobrze sie poukłada na początku jest 5 kielichów(twoje samopoczucie) potem masz do tego GWIAZDE która obiecuje poprawe- w podumowaniu sa sytuacje których całkowicie sie nie spodziewasz,jakies przewroty losu,nowe możliwości które poukładają pewne sprawy. Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Monet + XI Pasja ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Tu tak mysle, ze sa dwie opcje. Albo bede sobie dorabiac jakos w domku od czasu do czasu. Albo po prostu bede zajmowac sie soba i rodzina. Tyle. Pełne zadowolenie:) Finanse - 6 Bulaw + Rycerz Monet ---> I Mag, HB VI Kochankowie Tez ciekawie. Bo tu jakby jednak bylo jakies dzialanie. Mozliwe, ze cos pojawi sie dodatkowo na horyzoncie. W finansach również widać zadowolenie jak powyzej w pracy Samopoczucie -VI Kochankowie Tu roznie. Na hormony nie stawiam, bo mam w porzadku. Ale moze byc chwiejnie. Albo problemy z serduchem, przez ostatnie stresy itd. jakieś tesknony,ale próby przebaczenia sobie i innym. Emocje - 5 Bulaw Jak to moja mama godo... buzuwac beda emocje. Skumulowane i bez mozliwosci ujscia. Widać te rozterki ,szarpanine to równiez jak w samopoczuciu Zdrowie - XIII Smierc + 2 Kielichow ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Tu kurcze ciekawie. W kontekscie Kochankow w samopoczuciu... chyba zawalu nie dostane... XIII Smierc przy zdrowiu... kurcze. Ja myślę,że twoja atrakcyjnośc seksualna mega wzrośnie:D albo popęd?? Uczucia - XIX Slonce + 8 Bulaw ---> V Papiez, HB IX Eremita Tu bedzie jak bylo. Mozliwe, ze jakies kontakty z jakims Eremita. Ale utrzyma sie na tym poziomie wszystko, co jest. Slonce nigdy wielkich zmian gdziekolwiek mi nie przynosilo. 8 Bulaw... pisanie moze przez neta, moze gadanie przez skypa... wymiania wiadomosciami, gadki-szmatki... Papiez... Ezo-gadki. tu sie pokazuja chyba rozmowy z tym kielichowym. Taka zamknieta w sobie bedziesz chociaz on bedzi próbował Cie rozbawić,moze pocieszac:) albo wyciagnac gdzies na spacer? Niespodzianka - 8 Mieczy, Krol Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc A tu nie wiem. Tu jakby dwoch facetow na horyzoncie. Co w sumie nie takie niemozliwe. Obaj rzeczywiscie istnieja... wiec... ciekawa jestem, co tam rzeczywiscie bedzie w tym miesiacu. Faktycznie moze byc ich dwóch, moze bedziesz czuła sie w jakimś potrzasku. kazdy z nich bedzie Ci sie wydawał miły i bedzie cie adorował?-- podsumowanie mówi o tym,że to rozra****esz. Zadanie m-ca - XX Sad, Paz Monet, 10 Mieczy + Krolowa Monet ---> XX Sad, HB III Cesarzowa Tu kurcze nie za bardzo czaje... Tak, jakbym laczyla sie bardzo z dziecmi a tu miala sie od tego odciac i zaczac funkcjonowac tez jako osobna jednostka, matka, ale i Cesarzowa... kobieta nie tylko majaca dzieci. Takie skojarzenie. Trzeba wrócić do przeszłości i nawiązać nic porozumienia-tutaj wydaje mi sie ,ze chodzi o małożeństwo które sie skonczyła--ty jako Krolowa Monet-- potem masz sad i cesarzowa(matka) moze mąz nie bedzie chciał zabrać dzieci na wakacje.. no nie wiem? Rada na lipiec -Paz Bulaw, 10 Kielichow, 7 Monet ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Niektore sprawy wymagaja czasu. Nie szarzowac, byc cierpliwa, podchodzic do wszystkiego na luzie, patrzec perspektywicznie i nie przyspieszac nic. Czekac cierpliwie, bo na niektore rzeczy warto poczekac. Wydaje mi się ,że nie powinnas gadac jakiś rzeczy pod wpływem emocji(paż buław) skupić się na młodszym dziecku(paz) otoczyć je opieką,nauczyć cierpliwości i spokoju(7 denarów) twoje opanowanie jest w tym czasie potrzebne.--> to wniesie duzo dobrego do rozwoju dziecka co w przyszłosci zaprocentuje i wniesie odpowiednia wartosc(GWIAZDA<SPRAWIEDLIWOSC) Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Dzieki GTI... Normalnie z niespodzianka trafilas na maksa... Jest ich dwoch... buu... Ten, na ktorego zalozylam teraz we wzajemnej, to Bulawowy... Monetowy... to moj przekarmiczny znajomy... i z obu nimi lacza mnie lacza internetowe (8 Mieczy)... hmm.. Ciekawe, co dalej... ? Dzieki kochana OGROMNIE Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Maestro Napisano 4 Lipca 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec (identyko jak w poprzednim m-cu) Miesiąc, w ktorym mogą wydarzyć się zaskakujące wydarzenia, może być to spontaniczny czas dla Ciebie:) Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 lipca - 9 Kielichow + Krol Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita zajmiesz się luźną relacją z męzczyzna o cechach króla kielichów 11-20 lipca - 6 Monet + 10 Bulaw, 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka możesz mieć w tym czasie jakies problemy, trudności związane z ogarnięciem budżetu domowego 21-31 lipca - 5 Kielichow + XVII Gwiazda ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz możesz czymś się rozczarować, okaże się, że pewne sprawy nie są takie, jak Ci się wydawało, może plan nie wypali i coś trzeba będzie przesunąć w czasie Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Monet + XI Pasja ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa dorabianie w domu, generalnie zmian tu nie widac, może za jakiś czas... Finanse - 6 Bulaw + Rycerz Monet ---> I Mag, HB VI Kochankowie możliwe, że otrzymasz wsparcie finansowe od kogoś Samopoczucie -VI Kochankowie zajmij się sprawami kobiecymi, bo tu może coś się pojawić Emocje - 5 Bulaw trochę nerwów będzie Zdrowie - XIII Smierc + 2 Kielichow ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie zawału może nie będzie , ale chyba trzeba będzie się wybrać do lekarza:) Uczucia - XIX Slonce + 8 Bulaw ---> V Papiez, HB IX Eremita intensywne i miłe kontakty netowe Niespodzianka - 8 Mieczy, Krol Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc dwóch meżczyzn koło Ciebie, ale chyba netowi, bo 8 mieczy sugeruje jakieś ograniczenie Zadanie m-ca - XX Sad, Paz Monet, 10 Mieczy + Krolowa Monet ---> XX Sad, HB III Cesarzowa coś trzeba będzie naprawić, nie wiem albo pogodzenie po jakiejś kłótni rodzinnej,albo coś z finansami, mam jakiś chaos myślowy i trudno mi się konkretnie wypowiedzieć, mam myśl, przeczucie, którew trudno mi ubrac w słowa...W każdym razie wyjdziesz na swoje:) Rada na lipiec -Paz Bulaw, 10 Kielichow, 7 Monet ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc ciesz się zyciem, piekną pogodą, wrzuć na luz i bądź cierpliwa, najlepsze rzeczy przychodzą w najmniej oczekiwanym momencie, wtedy gdy odpuszczamy czekanie:) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) WERYFIKUJE Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec (identyko jak w poprzednim m-cu)Tu mam dwie mozliwe opcje. Na pewno dalej idzie wszystko wokol dzieci. Wiec one mogly byc w tym Glupku. Inna opcja taka, ze moge od 1. lipca oficjalnie wnosic o rozwod, separacja oficjalnie w niedziele (30. czerwiec) dobiega konca. Tak, tu krecilo sie znowu wokol dzieci. Wyslac na wakacje, koniec roku szkolnego, nowa szkola itd. w tym stylu. No i normalnie zycie. 3 sztuki dzieciUF nie da sie latwo przeoczyc. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 lipca - 9 Kielichow + Krol Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB IX Eremita Tu mozliwe, ze rozmowy z jakims Kielichowym. Ewentualnie papierkowe sprawy zwiazane z przyjeciem sredniej do nowej szkoly, bo teraz to jeszcze pozostalo... papierkowy kram. Tak, tu byl ladny kontakt z netowym znajomym z Polski. 11-20 lipca - 6 Monet + 10 Bulaw, 4 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Tu mozliwe, ze skorzystam z czyjegos wsparcia, ewentualnie sama go komus udziele. No tu byla sytuacja, ze rzeczywiscie z czyms mialam problem i musialam sobie z tym poradzic. Konkretnie chodzilo o wyslanie starszej do Polski, trzeba bylo wyjasniac i tu trzeba bylo wyjsc w moja strone z pomocna dlonia. Tak tez sie stalo. 21-31 lipca - 5 Kielichow + XVII Gwiazda ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV CesarzTu moze byc jakies niefajne cos. Mozliwe, ze zobacze cos w innych barwach niz do tej pory, ale tak czy inaczej bede dalej z nadzieja wypatrywac w przyszlosc. Widac, ze jedno sie sypnie, ale w tle jest nadzieja nadal. Moje rozczarowanie pewna znajomoscia. I urwanie sie z roznych miejsc, gdzie sie mozemy styknac. Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Monet + XI Pasja ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III CesarzowaTu tak mysle, ze sa dwie opcje. Albo bede sobie dorabiac jakos w domku od czasu do czasu. Albo po prostu bede zajmowac sie soba i rodzina. Tyle. Dom i rozwijanie swoich zainteresowan w domu. Sama w swoim swiecie. Finanse - 6 Bulaw + Rycerz Monet ---> I Mag, HB VI Kochankowie Tez ciekawie. Bo tu jakby jednak bylo jakies dzialanie. Mozliwe, ze cos pojawi sie dodatkowo na horyzoncie. Te karty nigdy mi kasy wielkiej nie wrozyly. Raczej to, ze trzeba sie o nia ostro postarac. I tu tez tak jest. Na ten miesiac spozniaja mi sie alimenty na dzieci i musze przytupnac w tym kierunku. Koniec m-ca a mialy wplynac na poczatku. Samopoczucie -VI KochankowieTu roznie. Na hormony nie stawiam, bo mam w porzadku. Ale moze byc chwiejnie. Albo problemy z serduchem, przez ostatnie stresy itd. Dobre, ale emocje mi siadaly. Emocje - 5 BulawJak to moja mama godo... buzuwac beda emocje. Skumulowane i bez mozliwosci ujscia. Tak dokladnie bylo. Zdrowie - XIII Smierc + 2 Kielichow ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI KochankowieTu kurcze ciekawie. W kontekscie Kochankow w samopoczuciu... chyba zawalu nie dostane... XIII Smierc przy zdrowiu... kurcze. Jak do tej pory bardzo dobre. Moze wieksza potrzeba od czasu do czasu odpoczynku i odnowy. Co nie dziwi. Rok bardzo aktywny a dzieciaki maja w koncu wakacje. Jak jest okazja do lenistwa, cialo tez zaczyna chetniej leniuchowac. Uczucia - XIX Slonce + 8 Bulaw ---> V Papiez, HB IX EremitaTu bedzie jak bylo. Mozliwe, ze jakies kontakty z jakims Eremita. Ale utrzyma sie na tym poziomie wszystko, co jest. Slonce nigdy wielkich zmian gdziekolwiek mi nie przynosilo. 8 Bulaw... pisanie moze przez neta, moze gadanie przez skypa... wymiania wiadomosciami, gadki-szmatki... Papiez... Ezo-gadki. Tak jak wyzej. Kontakty z panem, tym samym z ktorym byl kontakt w 1-szej dekadzie lipca. Niespodzianka - 8 Mieczy, Krol Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII SprawiedliwoscA tu nie wiem. Tu jakby dwoch facetow na horyzoncie. Co w sumie nie takie niemozliwe. Obaj rzeczywiscie istnieja... wiec... ciekawa jestem, co tam rzeczywiscie bedzie w tym miesiacu. Nie wiem. Chyba to, ze sie w koncu zdecydowalam odciac od pana wyzej. Nie sadze, zeby tu jakies dzialania wyniknely. Zadanie m-ca - XX Sad, Paz Monet, 10 Mieczy + Krolowa Monet ---> XX Sad, HB III CesarzowaTu kurcze nie za bardzo czaje... Tak, jakbym laczyla sie bardzo z dziecmi a tu miala sie od tego odciac i zaczac funkcjonowac tez jako osobna jednostka, matka, ale i Cesarzowa... kobieta nie tylko majaca dzieci. Takie skojarzenie. Nie mam pojecia. Mozliwe, ze pokazalo sie to moje odciecie i zajecie soba. Rada na lipiec -Paz Bulaw, 10 Kielichow, 7 Monet ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII SprawiedliwoscNiektore sprawy wymagaja czasu. Nie szarzowac, byc cierpliwa, podchodzic do wszystkiego na luzie, patrzec perspektywicznie i nie przyspieszac nic. Czekac cierpliwie, bo na niektore rzeczy warto poczekac. Niby tak... ale tu czasem ma sie zwyczajnie dosyc. Zajac sie soba. To wlasnie zrobilam i robie. Edytowane 27 Lipca 2013 przez SacralNirvana Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Dziekuje wszystkim serdecznie za poswiecony czas i energie i piekne interpretacje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi