Skocz do zawartości

Kochani pomóżcie - proszę o interpretację

teofilka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam dylemat- koleżanka zaprosiła mnie na imprezę, nie bardzo mam ochotę iść, jakoś mam złe przeczucia ,ze to może zakończyć się nieciekawie. Postawiłam karty : Koło Fortuny, Królowa Buław, 10 mieczy.

Śmiem twierdzić ,ze absolutnie mnie tam nie powinno być- te 10 mieczy mnie przeraziło. Powiedzcie czy dobrze myślę?

Dziękuję bardzo .

Napisano

Witaj.

Rozumiem, ze jestes poczatkujaca tarocistka. Postaraj sie jednak, prosze, troszke wiecej wysilku wlozyc w interpretacje swoich rozkladow. Tam sa AZ 3 karty, ktore cos wnosza do tego rozkladu... nie tylko sama 10 Mieczy. Moze napisz cos wiecej, wtedy postaram sie i pewno inni Tobie takze pomoc.

• Lubię to! 1
Napisano

Koło fortuny- czyli wydaję się jakbym miała zdać się na los

Królowa Buław- moze mam posłuchać rady tej kolezanki ( ona by mi tu pasowała do tej Królowej) i wybrać się na tę imprezę

ale te 10 mieczy mi własnie mówi ,ze jeśli pójdę to moze zdarzyć się coś złego lub nieoczekiwanego albo też daje mi podstwę do tego zebym się przełamała i poszła

Myślę,że teraz jest troszkę dokładniej. I dziękuję z góry za pomoc.

Napisano

X Kolo Fortuny, Krolowa Bulaw, 10 Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XX Sad i II Kaplanka

Tu moze byc tak, ze w ogole nie pojdziesz i zostaniesz w domu. To pierwsza opcja.

Druga to taka, ze trzeba bedzie przedwczesnie wyjsc z imprezy. Za duzo alk. np. albo cokolwiek, co sprawi, ze zdecydujesz sie wczesniej (tak nagle bardziej) opuscic imprezke.

10 Mieczy tu moze byc takim raptownym przerwaniem imprezy. Ewentualnie raptowna zmiana planow. :)

Napisano

Wiesz,ze ta opcja z tym piciem jest możliwa w tym towarzystwie. Kochana ja jednak pójdę i to sprawdzę i dam znać jutro czy karty miały rację . Dziekuję bardzo :poklon:

Napisano

Kochana , była zmiana planów, przyjechała do mnie koleżanka i zostałysmy w domu popijając piwko i oglądając TV. Wieczór był miły i spokojny.Pozdrawiam Cię serdecznie.:icon_smile2:

Napisano

Czyli jednak w domku zostalas. :) Kolezanka - Krolowa Bulaw, zmienila plany (10 Mieczy). Tym samym imprezki nie bylo. Dzieki za weryfikacje.