duo70 Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Witam Co w uczuciach w lipcu? Nie jestem w związku i obecnie jest posucha w tych sprawach. Dosyć często pewien pan zabiega o mnie a potem cisza i tak w kółko. koło fortuny cesarzowa 6 pucharów=rydwan Los się odwróci i powinien przynieść zadowolenie, spełnienie, polepszenie sytuacji. Może być powrót kogoś z przeszłości i w tym rydwanie sprawy powinny pójść do przodu. Jeśli ktoś uważa inaczej , to będę wdzięczna za interpretację. Pozdarwiam Edytowane 28 Czerwca 2013 przez duo70 Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 na czerwiec wstecznie bo się juz kończy? czy może raczej na lipiec? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Czerwca 2013 Maestro Napisano 28 Czerwca 2013 Duo, chodzi Ci o czerwiec 2014 r., rozumiem? Cytuj
duo70 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 na czerwiec wstecznie bo się juz kończy? czy może raczej na lipiec? kurcze, na lipiec Cytuj
duo70 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 Duo, chodzi Ci o czerwiec 2014 r., rozumiem? przepraszam za moje rozkojarzenie ehhhh nie wiem czy teraz mam zamieścic nowy wątek czy zostawić jak jest ? Cytuj
duo70 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 Witam Co w uczuciach w lipcu? Nie jestem w związku i obecnie jest posucha w tych sprawach. Dosyć często pewien pan zabiega o mnie a potem cisza i tak w kółko. koło fortuny cesarzowa 6 pucharów=rydwan Los się odwróci i powinien przynieść zadowolenie, spełnienie, polepszenie sytuacji. Może być powrót kogoś z przeszłości i w tym rydwanie sprawy powinny pójść do przodu. Jeśli ktoś uważa inaczej , to będę wdzięczna za interpretację. Pozdarwiam Może ktoś pomoże ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi