pawel116 Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Dziękuję SacralNirvana za karty 1. Aura miesiąca: 10 Kielichów - będzie dużo emocji, zwłaszcza tych pozytywnych 2. Finanse: Król Monet - otrzymam posadę z rąk mężczyzny 3. Uczucia: 3 Buław, As Kielichów - jakiś flirt 4. Zdrowie: XX Sąd - odrodzenie, nabranie sił po trudnych doświadczeniach 5. Otoczenie: 4 Monet - obojętność 6. Dom, rodzina: 5 Buław - jakieś drobne sprzeczki 7. Niespodzianka: 7 Kielichów, XIX Słońce, 2 Buław -> XVI Wieża, HB X Koło Fortuny - spełni się coś o czym marzę od dłuższego czasu, może chodzi o pracę albo o nową znajomość, w każdym razie coś jest mi pisane (Koło Fortuny) 8. Co robić: 7 Buław, 8 Monet, VIII Sprawiedliwość -> XI Siła, HB V Kapłan - nie mam pomysłu 9. Czego nie robić: 8 Mieczy, 0 Głupiec, IV Cesarz -> XII Wisielec - nie izolować się od jakiegoś mężczyzny, działać a nie stać w miejscu 10. Rada: 6 Monet - być otwartym na innych Proszę o pomoc w interpretacji. Edytowane 29 Czerwca 2013 przez pawel116 Cytuj
Czarownica Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 1. Aura miesiąca: 10 Kielichów - miesiąc stabilny, bez zmian i trosk, pozytywny, emocji dużo ale ok 2. Finanse: Król Monet - jak szukasz pracy to dostaniesz, a jak nie to w każdym razie finanse będą na satysfakcjonującym Cię poziomie 3. Uczucia: 3 Buław, As Kielichów - flirt - taaak, może być jakaś propozycja, jak jesteś na portalu jakimś to może nawet jedna z tych propozycji wyda się fajna by sie realnie umówić 4. Zdrowie: XX Sąd - tak, poprawa tutaj i wszystko fajnie 5. Otoczenie: 4 Monet - obojętność - raczej bym powiedziała, że konstans - takie "jest spoko" 6. Dom, rodzina: 5 Buław - ta, tu mogą być jakieś spiny w sumie dla samych spin, 'o nic' 7. Niespodzianka: 7 Kielichów, XIX Słońce, 2 Buław -> XVI Wieża, HB X Koło Fortuny - sstrasznie dużo kart:P no ale jak dla mnie dostaniesz możliwość realizacji swojego jakiegoś marzenia/planu, ale przynajmniej los wskaże Ci jakie są opcje 8. Co robić: 7 Buław, 8 Monet, VIII Sprawiedliwość -> XI Siła, HB V Kapłan - walczyć o tę pracę mi sie skojarzyło 9. Czego nie robić: 8 Mieczy, 0 Głupiec, IV Cesarz -> XII Wisielec - no nie myśl, że się samo... musisz dać coś od siebie, robić pierwszy krok 10. Rada: 6 Monet - być otwartym na ludzi - no na tyle na ile są godni zaufania;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Cornelia... tam sa tylko 3 karty (jak Pawel prosil)... Reszta to sumy... Wieczorem pointerprece tez... mam teraz gosci... zajrze pozniej wiec. Cytuj
pawel116 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 6. Dom, rodzina: 5 Buław - ta, tu mogą być jakieś spiny w sumie dla samych spin, 'o nic' Zapewne chodzi o moją babkę, od czasu śmierci ojca ciągle ma jakieś wąty do mnie i do matki... A my próbujemy się bronić. Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 1. Aura miesiąca: 10 Kielichów Dla mnie 10 Kielichow takze wskazuje zawsze na potrzebe dzialania. Jest takie jakby obejrzenie sie dookola i stwierdzenie, ze ok... wszystko fajnie, ale trzeba by nieco wiecej ruchu w to wszystko wprowadzic. Takze rozgladanie sie juz za nowymi mozliwosciami takze. 2. Finanse: Król Monet Tu widac, bardzo stabilnie. I rzeczywiscie, albo praca... albo ogolnie stabilnosc finansowa. 3. Uczucia: 3 Buław, As Kielichów ---> XIV Umiarkowanie, HB IV Cesarz Tu jakas znajomosc, ktora z czasem moze przerodzic sie w znajomosc z potencjalem. Na razie jednak zacznie sie po przyjacielsku i niekoniecznie jeszcze teraz na goraco. Ale potencjal bedzie. 4. Zdrowie: XX Sąd Tu ladnie. Zdrowko bedzie. 5. Otoczenie: 4 Monet - obojętność Otoczenie zajete samym soba. Takze nie bedziesz nikogo ani ziebil ani parzyl. Wolnoc Tomku w swoim domku. Kazdy w swoim kacie bedzie. 6. Dom, rodzina: 5 Buław Tak, tu jakies kolizje miedzy rodzinka moga byc. Nic wiekszego, takie bardziej "ponioslo mnie to sobie ulzylem". 7. Niespodzianka: 7 Kielichów, XIX Słońce, 2 Buław -> XVI Wieża, HB X Koło Fortuny Tu mozesz stanac przed jakimis dwoma mozliwosciami... byc moze zwiazane to bedzie z czyms, o czym juz wczesniej myslales lub caly czas myslisz, ale bylo to poza mozliwosciami Twojego dzialania. Teraz moze pojawic sie wlasnie mozliwosc wcielenia tego w zycie. 8. Co robić: 7 Buław, 8 Monet, VIII Sprawiedliwość -> XI Siła, HB V Kapłan No nie poddawac sie, byc wytrwalym w swoich darzeniach. Pamietac, ze ile sie postarasz, tyle bedziesz mial. Nic Ci latwo nie przyjdzie, ale jezeli sie postarasz, Twoje starania zostana wynagrodzone. 9. Czego nie robić: 8 Mieczy, 0 Głupiec, IV Cesarz -> XII Wisielec, HB VII Rydwa No nie zamykac sie na rozne mozliwosci, nie blokowac sie na nowe... Byc otwartym, nie wahac sie zmieniac kierunek swoich dzialan, poszukiwac i jak trafi Ci sie cos, na co wewnetrznie nie jestes moze przygotowany to tego automatycznie nie odrzucac. Zastanowic sie i mozliwe, ze takze cos w sobie zmienic. Nie bac sie zmian. 10. Rada: 6 Monet Pamietac, ze zanim dostaniesz, czasem bedziesz musial najpierw takze dac. Takze byc otwartym, upatrywac roznych mozliwosci, ale i patrzec, moze komus pomoc. Na tej drodze moga sie otworzyc przed Toba dodatkowe mozliwosci. Cytuj
pawel116 Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 5. Otoczenie: 4 Monet - obojętnośćOtoczenie zajete samym soba. Takze nie bedziesz nikogo ani ziebil ani parzyl. Wolnoc Tomku w swoim domku. Kazdy w swoim kacie bedzie. Dosłownie wyjęłaś mi to z ust Cytuj
pawel116 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 1. Aura miesiąca: 10 Kielichów - byłem skupiony na sprawach rodzinnych 2. Finanse: Król Monet - pracy nie znalazłem, ale matka otrzymała pieniądze z ZUS-u i PZU, więc było stabilnie 3. Uczucia: 3 Buław, As Kielichów - znajomości internetowe 4. Zdrowie: XX Sąd - dokuczała mi trochę alergia 5. Otoczenie: 4 Monet - brak zainteresowania moją osobą 6. Dom, rodzina: 5 Buław - kłótnie 7. Niespodzianka: 7 Kielichów, XIX Słońce, 2 Buław -> XVI Wieża, HB X Koło Fortuny - udało mi się z kimś spotkać o czym marzyłem od dłuższego czasu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi