patai Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Pytanie jak w temacie 6 Mieczy Rydwan Król Buław = Umiarkowanie ........Śmierć....Sprawiedliwość....Diabeł ................Świat..................Mag ...........................Głupiec Hmm, z podstawowych kart to ja raczej zostawię to i pojadę gdzieś z jakimś Królem "Pieńkowym" W piramidzie też jakby zmiana planów pod wpływem impulsu i jakaś krótka podróż. Pojęcia nie mam co może się wydarzyć... Może też skończą sie w trakcie tej imprezy jakieś moje problemy i rozpocznie się coś nowego? Ale to takie ogólnikowe... Co myślicie??? Pozdrowienia dla wszystkich, po długiej nieobecności ;* Edytowane 28 Czerwca 2013 przez patai Cytuj
Vivere Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 w śline polecisz z jakims panem Mnie się ta interpretacja podoba. Cytuj
patai Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Nic takiego nie nastąpiło. Zwyczjnie, miło, w rezultecie przeziębione gardło bo zimno było Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi