Skocz do zawartości

bieg(szybko), szukanie, miasto, ludzie, targ, pogoda, nie moi znajomi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Euterpe
Napisano

Witajcie:)

jak zerwałam z chłopakiem, następnej nocy miałam taki sen:

śniło mi się, że byłam w mieście, które znałam i szukałam człowieka, którego kochałam. Niebo było zachmurzone, ale nie zapowiadało się na deszcz. Widziałam w śnie kilku jego znajomych płci męskiej, którzy mi się przypatrywali. Szukałam go w szkole, na targu(był tłum ludzi, każdy coś kupował/sprzedał). Cały czas biegłam w tym śnie. Później wpadłam na pomysł, gdzie będzie i zamierzałam poczekać pod jego blokiem - byłam pewna, że wtedy na 100% go spotkam.

Jak tylko zaczęłam biec w tamtą stronę, przebudziłam się:(

Człowiek, którego poszukiwałam znam w rzeczywistości. Spotkaliśmy się kilka razy i nie potrafię o nim zapomnieć.

co Wy na to?

Pozdro,

E:D

Napisano

witaj Euterpe

zachmurzone niebo jako nagromadzenie emocji (chmur), zanosi się na deszcz, jako symbol obmycia, oczyszczenia, (emocjonalnego) po tej sytuacji. Poszukiwanie jako symbol faktycznego szukania stabilizacji i harmonii obecnie. (chodzi mi o stabilizację wewnętrzną, i spokój wewnętrzny).

Bieg to bardzo szybko coś nastąpi i będzie tego dużo (ja śniłem że biegnę, - sen sprawdził się następnego dnia), cokolwiek to będzie to już się stanie. (dzień dwa).

To, że się przebudziłaś (zanim dobiegłaś pod blog oznacza, że "nic nie jest przesądzone" że tak poetycko się wyrażę) ani na ten moment ani w ogóle.

Sen nie wskazuję na rozwiązania, tylko prognozuje (niczym pogodynka z tv) możliwą sytuację.

jacek

Gość Euterpe
Napisano

masz rację. ostatni partner dużo mi namieszał i potrzebuję spokoju.

Ciekawe, co ma tak szybko nastąpić? Mam nadzieję, że szybko się sprawdzi i, że to będzie coś pozytywnego:D

Co to oznacza, że nic nie jest przesądzone? Chodzi o ostatniego partnera, czy o tego człowieka w śnie?

Dzięki, jacekb;)

Napisano

wg mnie: na ta chwilę, to tak jakbyś poszła do podstawówki do pierwszej klasy i wiedziała, że w trzeciej klasie będziesz pisała test. Na tę chwilę jak jesteś w pierwszej klasie test ten nie istnieje, nie jest przesądzone jak będzie wyglądał ani jakie będą pytania, wiadome tylko, że będzie.

Tak też z osobą ze snu którą kochasz, ani ją znajdziesz, ani nie znajdziesz. Uważam, że na tę chwilę nie ma nic co mogłabyś zrobić by przyśpieszyć proces. Tak jak będąc w pierwszej klasie nie sprawisz, że trzecio-klasowy test się pojawi anie nie sprawisz, że będzie wyglądał tak czy inaczej.

Nie wiem co będzie u Ciebie, u mnie był to ogromny postęp (skok) związany z pracą twórczą (pisanie).

Gość Euterpe
Napisano

Dzięki wielkie! :*

I tak nawiasem, ten tydzień będzie BARDZO zabiegany:D

Napisano

buty dobre na nogi (te nie trampki) i wodę do picia (gazowaną) i dasz radę ;)