Skocz do zawartości

czekanie... (weryfikacja za tydzień)

Gość mala22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mala22
Napisano

prosze o pomoc w interpretacji:

Jak spełnią się moje oczekiwania, że pewna sprawa wyjaśni się do końca następnego tygodnia?

głupiec/ 7 mieczy/ śmierć

chyba sie wyjaśni dość szybko, do końca tygodnia powinno już sie wszystko rozstrzygnąć

Jakie działania powinnam podjąć w tej sprawie?

sprawiedliwość/ koło fortuny/ paź denarów

wszystko sobie poukładać, zmienić podejście do sprawy i dobrze to sobie zaplanować

chyba lepiej nie czekać aż sie sprawy same wyjaśnią tylko wziąć w swoje ręce?

Rada dla mnie

księżyc/ rydwan/ 4 mieczy

mniej sie łudzić a więcej działać z rozwagą

Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że pewna sprawa wyjaśni się do końca następnego tygodnia?

głupiec/ 7 mieczy/ śmierć

a wyjaśni się?? bo tutaj widać opóźnienia i kombinowanie tak, jakby ktoś Ci próbował mieszać w szykach i sprawy mogą się opóźnić

sprawiedliwość/ koło fortuny/ paź denarów

przede wszystkim podejść do prawy na chłodno, bez emocji, rozważyć wszystkie za i przeciw i ewentualne skutki podjętych decyzji; sądzę, że powinnaś udać się w to miejsce osobiście i próbować wyjaśniać, to więcej da niż czekanie i zdawanie się na to, co przyniesie los

Rada dla mnie

nie bać się pójść na przód; nie uciekać od problemów

Gość Daffne
Napisano

głupiec/ 7 mieczy/ śmierć ->Sąd/Kapłanka ; HB - Sąd/Kapłanka

Przykro mi, ale myślę, że sprawa sie nie wyjaśni bo osoba od której moglayś sie dowiedzieć będzie Cię zwodzić (7 mieczy) albo udawać głupa (głupiec), aż w końcu odechcieć Ci sie może wyjaśniać (śmierć). Zrozumiesz, że nie ma sensu...a przynajmniej tak to czuje. Może jednak się mylę.

sprawiedliwość/ koło fortuny/ paź denarów->Wisielec/Cesarzowa

sprawiedliwe dzialania, a przede wszystkim starać się patrzć na własne dobro, docenić siebie i czasem odpuścić dla własnego dobra, zwłaszcza jeśli gra jest niewarta świeczki i szczęścia to nie da.

Rada dla mnie

jesli coś jest niejasne (ksieżyc) starać sie odważnie dążyć do rozjaśnienia sytuacji (rydwan), jednak kiedy nie przynosi to żadnych efektów...to trzeba wyczuć kiedy należy odpuścić...bo szkoda czasu i energii własnej..na bezprodukctywne działania (4 mieczy)

Napisano

jeśli zadziałasz sprawa się wyjasni szybko - jednak niekoniecznie możesz być w tej chwili zadowlona z jej rozstrzygnięcia.

Rada dla Ciebie sprawdź co jest za nią ukryte i wybierz odpowiednią drogę natychmiast - prawdopodobnie zrezygnować.

Napisano

Wg mnie sprawa nie wyjasni się w oczekiwanym terminie. Oliwa sprawiedliwa, z czasem prawda wyjdzie na jaw sama... Rada, póki co, odpuścić sobie i iść własną drogą.