Gość mala22 Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 prosze o pomoc w interpretacji: Jak spełnią się moje oczekiwania, że pewna sprawa wyjaśni się do końca następnego tygodnia? głupiec/ 7 mieczy/ śmierć chyba sie wyjaśni dość szybko, do końca tygodnia powinno już sie wszystko rozstrzygnąć Jakie działania powinnam podjąć w tej sprawie? sprawiedliwość/ koło fortuny/ paź denarów wszystko sobie poukładać, zmienić podejście do sprawy i dobrze to sobie zaplanować chyba lepiej nie czekać aż sie sprawy same wyjaśnią tylko wziąć w swoje ręce? Rada dla mnie księżyc/ rydwan/ 4 mieczy mniej sie łudzić a więcej działać z rozwagą Cytuj
Erza Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania, że pewna sprawa wyjaśni się do końca następnego tygodnia? głupiec/ 7 mieczy/ śmierć a wyjaśni się?? bo tutaj widać opóźnienia i kombinowanie tak, jakby ktoś Ci próbował mieszać w szykach i sprawy mogą się opóźnić Jakie działania powinnam podjąć w tej sprawie? sprawiedliwość/ koło fortuny/ paź denarów przede wszystkim podejść do prawy na chłodno, bez emocji, rozważyć wszystkie za i przeciw i ewentualne skutki podjętych decyzji; sądzę, że powinnaś udać się w to miejsce osobiście i próbować wyjaśniać, to więcej da niż czekanie i zdawanie się na to, co przyniesie los Rada dla mnie księżyc/ rydwan/ 4 mieczy nie bać się pójść na przód; nie uciekać od problemów Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania, że pewna sprawa wyjaśni się do końca następnego tygodnia? głupiec/ 7 mieczy/ śmierć ->Sąd/Kapłanka ; HB - Sąd/Kapłanka Przykro mi, ale myślę, że sprawa sie nie wyjaśni bo osoba od której moglayś sie dowiedzieć będzie Cię zwodzić (7 mieczy) albo udawać głupa (głupiec), aż w końcu odechcieć Ci sie może wyjaśniać (śmierć). Zrozumiesz, że nie ma sensu...a przynajmniej tak to czuje. Może jednak się mylę. Jakie działania powinnam podjąć w tej sprawie? sprawiedliwość/ koło fortuny/ paź denarów->Wisielec/Cesarzowa sprawiedliwe dzialania, a przede wszystkim starać się patrzć na własne dobro, docenić siebie i czasem odpuścić dla własnego dobra, zwłaszcza jeśli gra jest niewarta świeczki i szczęścia to nie da. Rada dla mnie księżyc/ rydwan/ 4 mieczy jesli coś jest niejasne (ksieżyc) starać sie odważnie dążyć do rozjaśnienia sytuacji (rydwan), jednak kiedy nie przynosi to żadnych efektów...to trzeba wyczuć kiedy należy odpuścić...bo szkoda czasu i energii własnej..na bezprodukctywne działania (4 mieczy) Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 jeśli zadziałasz sprawa się wyjasni szybko - jednak niekoniecznie możesz być w tej chwili zadowlona z jej rozstrzygnięcia. Rada dla Ciebie sprawdź co jest za nią ukryte i wybierz odpowiednią drogę natychmiast - prawdopodobnie zrezygnować. Cytuj
Vivere Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Wg mnie sprawa nie wyjasni się w oczekiwanym terminie. Oliwa sprawiedliwa, z czasem prawda wyjdzie na jaw sama... Rada, póki co, odpuścić sobie i iść własną drogą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi