london63 Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 czy bede dzis miala sex? król kieli/ paź kieli/ 10 kieli chyba będzie? jakie wrazenia? kochankowie/ król mieczy/ 6 buł będe zadowolona :> ? Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 możesz więcej dać od siebie w interpretacji? i o czyje wrażenia pytasz? swoje czy faceta? Cytuj
london63 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 Właśnie nie wiem zabardzo jak zinterpretować. Zastanawiam się właśnie czy będzie, bo same kielichy, a żadnych buław .. chyba, że poprostu będziemy sobie leżeć sielankowo i jakiś film oglądać a co do wrażeń to o moje chodzi. Myśle, że jeszcze bardziej zakochana będe, zadowolona i szczęśliwa Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 tu są same karty klelichów, które wskazują na bujanie w obłokach wręcz...więc cieplutką miłą atmosferę, może byc przytulanie, wzajemne okazywanie sobie czułości, ale samego seksu i działań nie widać. Bardziej wspólne spędzenie czasu i upajanie się emocjonalno-uczuciowe tym jak Wam razem fajnie . jesli o wrażenia chodzi to widać, że będziesz zadowolona z tego co będzie sie działo, jednakże czegoś Ci zabraknie...będziesz oczekiwać wiecej aniżeli da, a może troszkę będzie mało angażujacy sie, chłodny, a może nieobecny chwilami? (król mieczy) W każdym razie i tak będziesz się cieszyć z postępu oraz tego że jest obok(6 buław) Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Według mnie te karty nie wskazują na seks. Co najwyżej na przytulanie i pocałunki. O ile własnie do tego spotkaia dojdzie. Ale odpowiadając na pytanie. Seksu jako takiego nie będzie. Więc i wrażeń nie będzie. 1 Cytuj
Vivere Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Mnie też się seks w tych kartach nie widzi. Tu mi bardziej na alkohol przy grillu pasuje Ps. chociaż, może jakas gra wstępna być... tyle, że pan przed czasem może 'zmięknąć' - nim sprawi Tobie satysfakcję Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Vivere edytowane o dopisane 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Facet się upije i zero sexu chociaż pani chętna ale w zawieszeniu z tym sexem 1 Cytuj
Gość Nayala Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 ni ebędzie wg mnie...tak jak daffne pisze "czułości" Cytuj
Nazwa użytkownika1 Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 to z jakim ty facetem jestes? to do ciebie powinna nalezec decyzja czy seksu nie bedzie :] 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 jakie wrazenia? kochankowie/ król mieczy/ 6 buł Pan przemyśli i wymiga się. seksu nie będzie. Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 to z jakim ty facetem jestes?to do ciebie powinna nalezec decyzja czy seksu nie bedzie :] Moze z jakimś fajnym, spontanicznym, co lubi zaskakiwać? Tez czasami mam takie dylematy. Jeśli dochodzę do wniosku, że zachodzi prawdopodobieństwo, że seks sie może zdarzyć to dokładniej nóżki depiluję . No, przykro by mi było, gdybym miała swojemu facetowi odmówić tylko dlatego, że nózki zaniedbałam Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Takie mizianie w tych kartach. Seksu niet. W Kielichach to takie wszystko gornolotne, ale prawdziwej akcji tam nie huhu. Natomiast jakie wrazenia. No bedziesz spodziewala sie wiecej niz dostaniesz. Zadowolenia tu nie widze. W podsumie drugiego rozkladu wg HB masz Wisielca z Cesarzowa. To swiadczy o tym, ze do zadowolenie zupelnie inna droga by wiesc wiodla. Cytuj
london63 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 gdy już nagle coś zaczeło się dziać on powiedzia że mu sie wydaje, ze ja chce to zrobic bo on tak nalegał, a bardzo mu zalezy i nie chce zebym robila to specjalnie dla niego i że boi się, że to może wszystko zepsuć wtedy. Wkurzyło mnie to troche i jednocześnie ucieszyło, ale już mi się po tym odechciało .. stwierdzilismy, ze idziemy spac i on dobierał się do mnie pół nocy, ale juz do niczego więcej nie doszło. Tylko sie mizialismy i masowaliśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi