Skocz do zawartości

seks

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy bede dzis miala sex?

król kieli/ paź kieli/ 10 kieli

chyba będzie?

jakie wrazenia?

kochankowie/ król mieczy/ 6 buł

będe zadowolona :>

?

Gość Daffne
Napisano

możesz więcej dać od siebie w interpretacji?

i o czyje wrażenia pytasz? swoje czy faceta?

Napisano

Właśnie nie wiem zabardzo jak zinterpretować. Zastanawiam się właśnie czy będzie, bo same kielichy, a żadnych buław .. chyba, że poprostu będziemy sobie leżeć sielankowo i jakiś film oglądać :D a co do wrażeń to o moje chodzi. Myśle, że jeszcze bardziej zakochana będe, zadowolona i szczęśliwa

Gość Daffne
Napisano

tu są same karty klelichów, które wskazują na bujanie w obłokach wręcz...więc cieplutką miłą atmosferę, może byc przytulanie, wzajemne okazywanie sobie czułości, ale samego seksu i działań nie widać. Bardziej wspólne spędzenie czasu i upajanie się emocjonalno-uczuciowe tym jak Wam razem fajnie ;).

jesli o wrażenia chodzi to widać, że będziesz zadowolona z tego co będzie sie działo, jednakże czegoś Ci zabraknie...będziesz oczekiwać wiecej aniżeli da, a może troszkę będzie mało angażujacy sie, chłodny, a może nieobecny chwilami? (król mieczy) W każdym razie i tak będziesz się cieszyć z postępu oraz tego że jest obok(6 buław)

Napisano

Według mnie te karty nie wskazują na seks. Co najwyżej na przytulanie i pocałunki. O ile własnie do tego spotkaia dojdzie. Ale odpowiadając na pytanie. Seksu jako takiego nie będzie. Więc i wrażeń nie będzie.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Mnie też się seks w tych kartach nie widzi. Tu mi bardziej na alkohol przy grillu pasuje :)

Ps. chociaż, może jakas gra wstępna być... tyle, że pan przed czasem może 'zmięknąć' - nim sprawi Tobie satysfakcję ;)

Edytowane przez Vivere
edytowane o dopisane
  • Lubię to! 1
Napisano

Facet się upije i zero sexu chociaż pani chętna ale w zawieszeniu z tym sexem :)

• Lubię to! 1
Gość Nayala
Napisano

ni ebędzie wg mnie...tak jak daffne pisze "czułości"

Napisano

to z jakim ty facetem jestes?

to do ciebie powinna nalezec decyzja czy seksu nie bedzie :]

• Lubię to! 1
Napisano
jakie wrazenia?

kochankowie/ król mieczy/ 6 buł

Pan przemyśli i wymiga się. seksu nie będzie.

Napisano
to z jakim ty facetem jestes?

to do ciebie powinna nalezec decyzja czy seksu nie bedzie :]

Moze z jakimś fajnym, spontanicznym, co lubi zaskakiwać?

Tez czasami mam takie dylematy. Jeśli dochodzę do wniosku, że zachodzi prawdopodobieństwo, że seks sie może zdarzyć to dokładniej nóżki depiluję :D. No, przykro by mi było, gdybym miała swojemu facetowi odmówić tylko dlatego, że nózki zaniedbałam :ojejku:

Napisano

Takie mizianie w tych kartach. Seksu niet. W Kielichach to takie wszystko gornolotne, ale prawdziwej akcji tam nie huhu.

Natomiast jakie wrazenia. No bedziesz spodziewala sie wiecej niz dostaniesz. Zadowolenia tu nie widze. W podsumie drugiego rozkladu wg HB masz Wisielca z Cesarzowa. To swiadczy o tym, ze do zadowolenie zupelnie inna droga by wiesc wiodla.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

gdy już nagle coś zaczeło się dziać on powiedzia że mu sie wydaje, ze ja chce to zrobic bo on tak nalegał, a bardzo mu zalezy i nie chce zebym robila to specjalnie dla niego i że boi się, że to może wszystko zepsuć wtedy. Wkurzyło mnie to troche i jednocześnie ucieszyło, ale już mi się po tym odechciało .. stwierdzilismy, ze idziemy spac i on dobierał się do mnie pół nocy, ale juz do niczego więcej nie doszło. Tylko sie mizialismy i masowaliśmy :D