Erza Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 3 buław, 5 buław ---> suma Sprawiedliwość dużo się będzie działo, możliwy wyjazd i emocje z nim związane, 5 buław niekiedy pokazuje mi próby zapanowania nad zamętem wewnętrznym, możliwe, że to mi się uda (Sprawka) Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz monet ---> suma Diabeł/Kochankowie w tym czasie zamierzam rozprawić się z uczuciami do pana, mam zamiar milion razy pomyśleć zanim coś lekkomyślnego zrobię; chcę być dyplomatyczna w tej znajomości i to może się udać, choć będzie mnie ciągnęło do zachowań bardziej spontanicznych 11-20 lipca 9 kielichów, Głupiec, 6 monet ---> suma Śmierć/Cesarz w tym czasie planuję urlop, więc widać możliwość podróży, odetchnięcia, zabawy, spotkań z przyjaciółmi i ogólnie miły i fajny czas 21-31 lipca Kochankowie, Król mieczy, 8 kielichów, 2 buław ---> suma Śmierć/Cesarz tutaj znowu na plan pierwszy wysunie się znajomość z Panem, być może będę rozczarowana jego brakiem zainteresowania lub po prostu będę myśleć nad innymi sprawami Zadanie miesiąca: Śmierć/Cesarz no Śmierć już się pokazała wyżej, więc co się ma na rzeczy, coś trzeba będzie zmienić, przekształcić, dokonać zmiany w sobie Tym powinnam się zająć: Paź mieczy no sądzę, że nadrabianiem zaległości książkowych To sobie odpuścić: 5 mieczy użalanie się nad sobą, plotkowanie Praca 10 monet, As buław ---> suma Świat/Cesarzowa mogą dojść nowe obowiązki, ale widać też podwyżkę obiecaną, która w rezultacie spowoduje moje zadowolenie; po głowie mi też chodzi, że może dojdą do mnie informacje, że ktoś nowy dołączy do naszego zespołu Finanse 9 mieczy no masakra jak zawsze może liczenie się każdym groszem... pojęcia nie mam, mam zamiar zaoszczędzić trochę kasy, ale chyba nie podejdę do tego aż tak ascetycznie odmawiając sobie wielu rzeczy Samopoczucie 7 kielichów w głównej mierze będzie zależało od mojego nastawienia, tego, co sobe poukładam w głowie Uczucia Świat, Królowa buław, 6 buław ---> suma Rydwan ogólnie z życia uczuciowego powinnam być zadowolona, istnieje możliwość, że pojawią się adoratorzy Zdrowie Cesarz bardzo stabilne, bez zmian Niespodzianka Mag, 5 monet, Król kielichów ---> suma Kapłan być może w kryzysowym jakimś momencie będę mogła liczyć na wsparcie pana Rada na lipiec 2013 Król monet, 3 monet, As kielichów, Królowa monet ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość ale monetowo przede wszystkim wykazywać się pracowitością i wytrwałością, bo to może przynieść spore korzyści i zadowolenie oraz perspektywy na przyszłość; inwestować w siebie o swój rozwój zawodowy, jak i emocjonalny, pracować na siebie i nad sobą Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 3 buław, 5 buław - masz plany zwłaszcza wyjazdu, trudno będzie zrealizować, ale tylko dokładna obiektywna ocena pozwoli Ci dopiąć swego, będzie trochę zamieszania i nerw. Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca - Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz monet - stabilizacja życia uczuciowego, będzie to wymagało od Ciebie konkretnych decyzji może nawet niezgodnych z Twoim wnętrzem. 11-20 lipca - 9 kielichów, Głupiec, 6 monet - trochę słodkiego lenistwa , odpoczynku a odrodzisz się jako nowa osoba, zainwestuj w siebie. 21-31 lipiec - Kochankowie, Król mieczy, 8 kielichów, 2 buław - w tym okresie wspólnie spędzony czas z mężczyzną zmieni Twój stosunek do niego, bardziej zaczniesz myśleć a nie czuć. Zadanie miesiąca: Śmierć - dokonać zmian w swoim wnętrzu. Tym powinnam się zająć Paz mieczy - nauką, dokształcaniem się. To sobie odpuścić 5 mieczy - chęć dominacji, walki żeby tylko wygrać i postawić na swoim. Praca - 10 monet , As buław - w pracy stabilizacja , większe wymagania wobec Ciebie co się wiąże z lepszą kasą Finanse 9 mieczy - nie martw się na zapas, gorzej nie będzie. Samopoczucie 7 kielichów - zwróć uwagę na wzrok, okres kiedy możesz wiele widzieć w różowych okularach, czasem ich zdejmij. Uczucia Świat, Królowa buław, 6buław - tak jakbyś czekała na wiadomość od kogoś z daleka co może wiązać się z Twoją podróżą. Zdrowie Cesarz - niby stabilne ale uważaj na swoje kolana i bóle głowy. Niespodzianka Mag, 5 monet, Król kielichów - niespodziewana zmiana w relacjach z mężczyzną, tak jakby myślał o trwałości i legalizacji waszej relacji. Rada na lipiec 2013 Król monet, 3 monet, As kielichów ,Królowa monet - niech stabilizacja finansowa idzie łącznie z uczuciami, dokonuj obiektywnych i przemyślanych wyborów. Cytuj
Erza Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 bardzo dziękuję Anez ciekawe jest to, co napisałaś o niespodziance, w pewnej chwili też tak pomyślałam, że coś się w tej konkretnej relacji zmieni zobaczymy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Czerwca 2013 Maestro Napisano 29 Czerwca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 3 buław, 5 buław ---> suma Sprawiedliwość pojawią sie perspektywy na zabawę, na flirty,poza tym widac, że będzie się koło Ciebie kilku mężczyzn kręciło Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz monet ---> suma Diabeł/Kochankowie postanowisz ochłodzić swoją relację z kolegą z pracy, przybierzesz pozę kobiety niedostępnej, w pracy koleżeńska, przy bliższym kontakcie - dystans 11-20 lipca 9 kielichów, Głupiec, 6 monet ---> suma Śmierć/Cesarz tutaj podróż, dużo zabawy i radosnych chwil, zakupy dla ducha i urody 21-31 lipca Kochankowie, Król mieczy, 8 kielichów, 2 buław ---> suma Śmierć/Cesarz Staniesz przed dylematem co dalej? Pan się może ochłodzić, Ty możesz miec w zwiazku z tym mieszane emocje..Ew. coś w pracy się wydarzy, może nawał obowiązków po urlopie Zadanie miesiąca: Śmierć/Cesarz Będziesz musiała zmienić, przetransformować swoje podejście do mężczyzny Tym powinnam się zająć: Paź mieczy może nauką języka? To sobie odpuścić: 5 mieczy plotkowanie,intrygi, samoudręczanie się Praca 10 monet, As buław ---> suma Świat/Cesarzowa nowe zadanie, co widac już było wyżej, mozliwe, ze faktycznie podwyżka, będziesz mogła się wykazać Finanse 9 mieczy skoro na urlopie j.w. wydasz sporo,to i noce nieprzespane z tego powodu będą Samopoczucie 7 kielichów będziesz chodziła z głowa w chmurach, ale i odpoczniesz Uczucia Świat, Królowa buław, 6 buław ---> suma Rydwan tak jak na samej górze pisałam, bedą o Ciebie zabiegać, a Ty poczujesz się fajnie:) Zdrowie Cesarz powinno być bez zmian Niespodzianka Mag, 5 monet, Król kielichów ---> suma Kapłan jakis męzczyzna będzie bardzo potrzebować Twojego wsparcia:) Rada na lipiec 2013 Król monet, 3 monet, As kielichów, Królowa monet ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość pamiętaj, nie wydawaj za dużo, myśl o sobie, zadbaj o samą siebie,nie bój się marzyc i myśl pozytywnie:) Cytuj
Erza Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 bardzo dziękuję Inez co do języka, to chciałam wrócić do niemieckiego, kiedyś uczyłam się go w szkole i całkiem dobrze mi szło więc może znajdę trochę czasu na to Cytuj
Erza Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 w zasadzie mogę chyba już zweryfikować Ogólny nastrój miesiąca:3 buław, 5 buław ---> suma Sprawiedliwość dużo się będzie działo, możliwy wyjazd i emocje z nim związane, 5 buław niekiedy pokazuje mi próby zapanowania nad zamętem wewnętrznym, możliwe, że to mi się uda (Sprawka) wyjazdu nie było, skończyło się na planach, za to było i nadal jest bardzo gorąco; 3 buław chyba mówiła o spojrzeniu w dalszą przyszłość Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz monet ---> suma Diabeł/Kochankowiew tym czasie zamierzam rozprawić się z uczuciami do pana, mam zamiar milion razy pomyśleć zanim coś lekkomyślnego zrobię; chcę być dyplomatyczna w tej znajomości i to może się udać, choć będzie mnie ciągnęło do zachowań bardziej spontanicznych i tak było, zerwałam z nim kontakt, wywaliłam zdjęcia, wykasowałam numer i smsy z telefonu, oddałam mu jego rzeczy, on oddał mi moje 11-20 lipca 9 kielichów, Głupiec, 6 monet ---> suma Śmierć/Cesarz w tym czasie planuję urlop, więc widać możliwość podróży, odetchnięcia, zabawy, spotkań z przyjaciółmi i ogólnie miły i fajny czas tak jak wspomniałam wcześniej wyjazdu nie było, aczkolwiek spędziłam ten czas miło 21-31 lipcaKochankowie, Król mieczy, 8 kielichów, 2 buław ---> suma Śmierć/Cesarz tutaj znowu na plan pierwszy wysunie się znajomość z Panem, być może będę rozczarowana jego brakiem zainteresowania lub po prostu będę myśleć nad innymi sprawami a tu już chyba o kogoś innego chodzi, w tych dniach nastąpi mój powrót do pracy po urlopie, możliwe, że na gruncie zawodowym coś się jeszcze wydarzy Zadanie miesiąca: Śmierć/Cesarzno Śmierć już się pokazała wyżej, więc co się ma na rzeczy, coś trzeba będzie zmienić, przekształcić, dokonać zmiany w sobie i chyba się udało, spojrzałam na pewne sprawy z nowej perspektywy, ktoś też mi w tym pomógł Tym powinnam się zająć: Paź mieczyno sądzę, że nadrabianiem zaległości książkowych coś się tam udało mi przeczytać więcej niż np. w czerwcu czy w maju To sobie odpuścić: 5 mieczyużalanie się nad sobą, plotkowanie mogło o to chodzić Praca 10 monet, As buław ---> suma Świat/Cesarzowamogą dojść nowe obowiązki, ale widać też podwyżkę obiecaną, która w rezultacie spowoduje moje zadowolenie; po głowie mi też chodzi, że może dojdą do mnie informacje, że ktoś nowy dołączy do naszego zespołu fakt, trochę więcej kasy wpadło w tym miesiącu, pomimo tego, że był urlop, nikt nowy nie dołączył, za to ktoś ma nie wrócić... ponoć trwają rozmowy jeszcze o być albo nie być jednego z kolegów z pracy Finanse 9 mieczyno masakra jak zawsze może liczenie się każdym groszem... pojęcia nie mam, mam zamiar zaoszczędzić trochę kasy, ale chyba nie podejdę do tego aż tak ascetycznie odmawiając sobie wielu rzeczy no właśnie jednak podeszłam surowo i ostro i udało mi się odłożyć trochę kasy, nie jest to jakaś wielka suma, ale na takiego rozrzutnika jak ja, to i tak sporo Samopoczucie 7 kielichóww głównej mierze będzie zależało od mojego nastawienia, tego, co sobe poukładam w głowie dokładnie tak! w zależności od tego, w jakim nastroju wstałam rano, to przekładało się na cały dzień Uczucia Świat, Królowa buław, 6 buław ---> suma Rydwanogólnie z życia uczuciowego powinnam być zadowolona, istnieje możliwość, że pojawią się adoratorzy i jestem zadowolona z tego co jest Zdrowie Cesarzbardzo stabilne, bez zmian no właśnie bez zmian, oko niestety jest jeszcze w trakcie leczenia, choć już jest poprawa Niespodzianka Mag, 5 monet, Król kielichów ---> suma Kapłanbyć może w kryzysowym jakimś momencie będę mogła liczyć na wsparcie pana tak, tutaj mogłam liczyć na wsparcie Rada na lipiec 2013 Król monet, 3 monet, As kielichów, Królowa monet ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwośćale monetowo przede wszystkim wykazywać się pracowitością i wytrwałością, bo to może przynieść spore korzyści i zadowolenie oraz perspektywy na przyszłość; inwestować w siebie o swój rozwój zawodowy, jak i emocjonalny, pracować na siebie i nad sobą poinwestowałam siebie, ale też dałam szansę na rozwój pewnej znajomości Cytuj
Erza Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 za chwilę zweryfikuję Wasze interpretacje Cytuj
Erza Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 Anez 11-20 lipca - 9 kielichów, Głupiec, 6 monet - trochę słodkiego lenistwa , odpoczynku a odrodzisz się jako nowa osoba, zainwestuj w siebie. zgadza się, w tym czasie zaczynał się mój urlop Zdrowie Cesarz - niby stabilne ale uważaj na swoje kolana i bóle głowy było stabilne, w sensie bez zmian, co do kolan - to stłukłam sobie jedno na rowerze bardzo dziękuję Kochana Cytuj
Erza Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 Inez 1-10 lipca Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz monet ---> suma Diabeł/Kochankowiepostanowisz ochłodzić swoją relację z kolegą z pracy, przybierzesz pozę kobiety niedostępnej, w pracy koleżeńska, przy bliższym kontakcie - dystans zgadza się, w tym czasie taka dla niego byłam 21-31 lipcaKochankowie, Król mieczy, 8 kielichów, 2 buław ---> suma Śmierć/Cesarz coś w pracy się wydarzy, może nawał obowiązków po urlopie tu jeszcze nie wiem, do pracy wracam jutro także zobaczymy co te trzy ostatnie dni miesiąca przyniosą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi