Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji

serce26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jego intencje wobec mnie - 4 den - czy on wgl ma jakieś intencje, mam wrażenie , że chce zachować to co jest. Szkoda , że nic nie ma :(.

jego oczekiwania wobec mnie - 10 denarów - ? no tu nie wiem.

jak mnie postrzega - król buław- jako bardzo aktywną kobietę, z temperamentem?

co może mi dać-6 mieczy - pomoc w oderwaniu się od przeszłości , podróż.

ogólne nastawienie jego do mnie-głupiec- zachowuje się jak dziecko, może myśli , iż ja tak się zachowuje.

co ukrywa-2 kielichy- iż lubi spotkania ze mną ?

czego ja oczekuje-9 buław- że nie będzie się ode mnie odgradzał.

co ja mogę mu dać-as buław?

obraz naszej relacji-wisielec- nasza relacja jest w zawieszeniu , brak kontaktu

jego działania w moją stronę w najbliższym miesiącu-7 kiel

w jakim kierunku zmierza relacja-2 miecze

Proszę o pomoc bo mi idzie bardzo trudno ta interpretacja kart..

• Maestro
Napisano

Kochana, chciałabym Ci pozytywnie napisać... Te karty nie są dobre...;(

jego intencje wobec mnie - 4 den - żeby było tak jak jest

jego oczekiwania wobec mnie - 10 denarów - chce,abyś była w gronie jego znajomych

jak mnie postrzega - król buław- dzięki swoim zabieganiom o niego podnosisz jego Ego

co może mi dać-6 mieczy - nic, możesz się od niego odciać

ogólne nastawienie jego do mnie-głupiec- być moze czasem spontanicznie coś Ci powie, a czasem pewnie Ciebie zbywa jak to Głupiec

co ukrywa-2 kielichy- możliiwe, że jest w jakiejś relacji

czego ja oczekuje-9 buław- że uda Ci się doprowadzic swój plan do końca i ...być z nim

co ja mogę mu dać-as buław możesz zainicjować kontakt

obraz naszej relacji-wisielec- nic się nie dzieje

jego działania w moją stronę w najbliższym miesiącu-7 kiel żadne...

w jakim kierunku zmierza relacja-2 miecze 2 mieczy to zastój, nie zauważanie drugiej strony...

• Lubię to! 1
Napisano

Wg mnie Pan znalazł już sobie inną kobietę i chciałby, żebyś dała mu spokój, gdyż jest zajęty (10 Denarów).

Napisano

Pan gra wobec Ciebie nie fair. Nie jest wobec Ciebie szczery, jest w innym związku, podchodzi do relacji na luzie, tutaj nie ma uczuć. Ty dajesz mu bardzo dużo, jesteś dla niego motorem do działania, posiadasz temperament, co wpływa na niego mobilizująco,

bycie z Tobą dowartościowuje go. Ty oczekujesz czegoś innego, chcesz stabilnego związku /myślę że nie miałaś zbyt pozytywnych doświadczeń/, osoby na którą możesz liczyć. Z jego oczekiwań wynikałoby że jest pewna różnica wieku między wami. Myślę żę on jest chyba skąpy, pieniądze dla niego mają największe znaczenie. Wasze oczekiwania są różne no i jest Wisielec, wszystko stanęło w miejscu

i czekanie co będzie dalej. Najważniejszy problem to brak prawdziwego uczucia, on się od niego odwraca. Szczera rozmowa o swoich oczekiwaniach bo naprawdę szkoda czasu.

Napisano
czyli nie ma w nim uczuć do mnie?

Przykro mi ale ja ich nie widzę jest tylko pożądanie a to nie to samo, przemyśl to i przeanalizuj.