serce26 Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 jego intencje wobec mnie - 4 den - czy on wgl ma jakieś intencje, mam wrażenie , że chce zachować to co jest. Szkoda , że nic nie ma . jego oczekiwania wobec mnie - 10 denarów - ? no tu nie wiem. jak mnie postrzega - król buław- jako bardzo aktywną kobietę, z temperamentem? co może mi dać-6 mieczy - pomoc w oderwaniu się od przeszłości , podróż. ogólne nastawienie jego do mnie-głupiec- zachowuje się jak dziecko, może myśli , iż ja tak się zachowuje. co ukrywa-2 kielichy- iż lubi spotkania ze mną ? czego ja oczekuje-9 buław- że nie będzie się ode mnie odgradzał. co ja mogę mu dać-as buław? obraz naszej relacji-wisielec- nasza relacja jest w zawieszeniu , brak kontaktu jego działania w moją stronę w najbliższym miesiącu-7 kiel w jakim kierunku zmierza relacja-2 miecze Proszę o pomoc bo mi idzie bardzo trudno ta interpretacja kart.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Czerwca 2013 Maestro Napisano 29 Czerwca 2013 Kochana, chciałabym Ci pozytywnie napisać... Te karty nie są dobre...;( jego intencje wobec mnie - 4 den - żeby było tak jak jest jego oczekiwania wobec mnie - 10 denarów - chce,abyś była w gronie jego znajomych jak mnie postrzega - król buław- dzięki swoim zabieganiom o niego podnosisz jego Ego co może mi dać-6 mieczy - nic, możesz się od niego odciać ogólne nastawienie jego do mnie-głupiec- być moze czasem spontanicznie coś Ci powie, a czasem pewnie Ciebie zbywa jak to Głupiec co ukrywa-2 kielichy- możliiwe, że jest w jakiejś relacji czego ja oczekuje-9 buław- że uda Ci się doprowadzic swój plan do końca i ...być z nim co ja mogę mu dać-as buław możesz zainicjować kontakt obraz naszej relacji-wisielec- nic się nie dzieje jego działania w moją stronę w najbliższym miesiącu-7 kiel żadne... w jakim kierunku zmierza relacja-2 miecze 2 mieczy to zastój, nie zauważanie drugiej strony... 1 Cytuj
pawel116 Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Wg mnie Pan znalazł już sobie inną kobietę i chciałby, żebyś dała mu spokój, gdyż jest zajęty (10 Denarów). Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Pan gra wobec Ciebie nie fair. Nie jest wobec Ciebie szczery, jest w innym związku, podchodzi do relacji na luzie, tutaj nie ma uczuć. Ty dajesz mu bardzo dużo, jesteś dla niego motorem do działania, posiadasz temperament, co wpływa na niego mobilizująco, bycie z Tobą dowartościowuje go. Ty oczekujesz czegoś innego, chcesz stabilnego związku /myślę że nie miałaś zbyt pozytywnych doświadczeń/, osoby na którą możesz liczyć. Z jego oczekiwań wynikałoby że jest pewna różnica wieku między wami. Myślę żę on jest chyba skąpy, pieniądze dla niego mają największe znaczenie. Wasze oczekiwania są różne no i jest Wisielec, wszystko stanęło w miejscu i czekanie co będzie dalej. Najważniejszy problem to brak prawdziwego uczucia, on się od niego odwraca. Szczera rozmowa o swoich oczekiwaniach bo naprawdę szkoda czasu. Cytuj
serce26 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 czyli nie ma w nim uczuć do mnie? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 czyli nie ma w nim uczuć do mnie? Przykro mi ale ja ich nie widzę jest tylko pożądanie a to nie to samo, przemyśl to i przeanalizuj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi