Maestro Inez2503 Napisano 29 Czerwca 2013 Maestro Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Ogólny nastrój miesiąca: 9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik wydaje mi się,że będe zadowolona, skupię się głównie na swoich przyjemnościach Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie - skoro to wakacje, to pewnie zacznę odpoczywać, może na jakies spotkanie ze znajomymi się udam, ogólnie widać, ze zajmę sie odpoczynkiem i zabawą 11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów [/b]suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag widać, ze zajmę się domem, ukryję sie chyba w nim, mozliwe, że czekać będe na wynik ostatniego egzaminu (13 lipca) 21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie tu jakies flirty, wymiana informacji, może zakupy miłe dla mnie.. Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów - zadbać o swoje zdrowie i odpoczynek, kierować się sercem Tym powinnam się zająć Rydwan rozwojem, może nawet jakimś wyjazdem? To sobie odpuścić Moc - stawianie na swoim na siłę Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik możliwe, że otrzymam zadanie od szefa, które mnie odseparuje od reszty zespołu Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag pojawi się okazja na przypływ gotówki Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie bardzo emocjonalnie będzie Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan wymiana kontaktów z mężczyzną Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła minie to, co mi przeszkadzało (nadmierny stres), nadejdzie odpoczynek Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie nie wiem...odpoczynek,albo powrót czegoś?? Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła mam kierowac się sercem, marzyć, być optymistką, wiecej spać... Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Inez2503 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 9 denarów, Król buław, suma Sąd - pozytywny, zadbasz o siebie, sprawiać będziesz sobie przyjemności, możliwe ogrodzenie kontaktów z mężczyzną co wpłynie na Ciebie mobilizująco. Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipiec - Wisielec, Rycerz buław, 3 kielichów - mężczyzna wyrwie Cię z marazmu dnia codziennego, jakiś wyjazd, towarzystwo, może szykuje Ci się wesele? 11-20 lipiec -Księżyc, Król denarów, 10 kielichów - trochę niepewności i obaw /możliwe że chodzi o egzaminy/, przetrwasz ten okres w pieleszach domowych. 21-31 lipiec - Rycerz kielich , 6 denarów, Paz denarów - rodzinne zakupy. Zadanie miesiąca: Królowa kielichów - być z tymi, którzy Cię kochają i pożądają, korzystać z życia, nie zapomnieć o wróżeniu. Tym powinnam się zająć Rydwan - swoimi możliwościami, jeżeli można wyjechać. To sobie odpuścić Moc - odpocznij, daj sobie na luz, są inni, może Cię wtedy docenią. Praca Król mieczy, Pustelnik,- mogą być decyzje na wyższym szczeblu, dotyczące Twojej osoby. Finanse 8 kielichów Sąd - droga, którą wybrałaś może spowodować lepsze finanse. Samopoczucie Król kielichów Diabeł - może go zakłócić stres. Uczucia 2denarów Cesarz Słońce - wahania mężczyzny ustępują, zmiany w jego toku myśleniowym i wszystko potoczy się w dobrym kierunku. Zdrowie Śmierć 4 kielichów - potrzebny Ci prawdziwy odpoczynek a wszystko będzie w porządku. Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet - zmiana nastawienia mężczyzny z przeszłości i jego wybór zaskoczy Cię. Rada na lipiec 2103 - As kielichów 7 kielichów 9 mieczy - życie to wielka tajemnica, nie martw się nigdy na zapas, marzenia, nadzieja i miłość to jest to co powinno być priorytetem w tym miesiącu a nade wszystko wzmocnienie swojego wnętrza. Wiele przed Tobą do pokonania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 29 Czerwca 2013 Ogólny nastrój miesiąca:9 denarów, Król buław, suma Sąd - pozytywny, zadbasz o siebie, sprawiać będziesz sobie przyjemności, możliwe ogrodzenie kontaktów z mężczyzną co wpłynie na Ciebie mobilizująco. Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipiec - Wisielec, Rycerz buław, 3 kielichów - mężczyzna wyrwie Cię z marazmu dnia codziennego, jakiś wyjazd, towarzystwo, może szykuje Ci się wesele? 11-20 lipiec -Księżyc, Król denarów, 10 kielichów - trochę niepewności i obaw /możliwe że chodzi o egzaminy/, przetrwasz ten okres w pieleszach domowych. 21-31 lipiec - Rycerz kielich , 6 denarów, Paz denarów - rodzinne zakupy. Zadanie miesiąca: Królowa kielichów - być z tymi, którzy Cię kochają i pożądają, korzystać z życia, nie zapomnieć o wróżeniu. Tym powinnam się zająć Rydwan - swoimi możliwościami, jeżeli można wyjechać. To sobie odpuścić Moc - odpocznij, daj sobie na luz, są inni, może Cię wtedy docenią. Praca Król mieczy, Pustelnik,- mogą być decyzje na wyższym szczeblu, dotyczące Twojej osoby. Finanse 8 kielichów Sąd - droga, którą wybrałaś może spowodować lepsze finanse. Samopoczucie Król kielichów Diabeł - może go zakłócić stres. Uczucia 2denarów Cesarz Słońce - wahania mężczyzny ustępują, zmiany w jego toku myśleniowym i wszystko potoczy się w dobrym kierunku. Zdrowie Śmierć 4 kielichów - potrzebny Ci prawdziwy odpoczynek a wszystko będzie w porządku. Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet - zmiana nastawienia mężczyzny z przeszłości i jego wybór zaskoczy Cię. Rada na lipiec 2103 - As kielichów 7 kielichów 9 mieczy - życie to wielka tajemnica, nie martw się nigdy na zapas, marzenia, nadzieja i miłość to jest to co powinno być priorytetem w tym miesiącu a nade wszystko wzmocnienie swojego wnętrza. Wiele przed Tobą do pokonania. Wesele się nie szykuje, mam natomiast nadzieję,że jak zdam egzaminy to uda mi się zrobic w domu jakies fajne spotkanie z przyjaciółmi:) Być może to pokazane zostało w 3 kielichów.. Cytuj
Erza Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik dużo pracy nad sobą, nad swoim rozwojem, zarówno duchowym, jak i fizycznym (może jakieś nowe ćwiczenia lub dieta, którą planujesz od dłuższego czasu?); widać przede wszystkim skupienie na sobie, zaspokajanie swoich potrzeb i pragnień, realizację wcześniejszych planów Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie tutaj szykują się zmiany w relacji z mężczyzną, dużo spotkań towarzyskich, grille, wyjazdy, zakupy 11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag tutaj przyjdzie Ci się zmierzyć z jakimiś nieporozumieniami w domu, z mężem, coś będzie sobie wyjaśniać, w rezultacie powinno Wam się dobrze układać w tym czasie 21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie a tu przypadkiem w tym czasie Twoja pociecha gdzieś nie będzie wyjeżdżała? bo widać zajęcie się sprawami dziecka, jakieś pakowania, przygotowania Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów słuchać głosu swojego serca, postępować w zgodzie ze sobą i swoimi pragnieniami Tym powinnam się zająć Rydwan swoim rozwojem, na realizowaniu swoich celów To sobie odpuścić Moc nad przejmowaniem inicjatywy w każdej kwestii (czy to przy wyborze miejsca urlopu, czy tego, co akurat będzie jedzone na obiad ) karty radzą zachować luz i nie upieraniu się przy swoim, pozwól czasami, by ktoś inny zdecydował Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik jakieś poczucie osamotnienia w tej pracy, może spięcie z kimś w pracy, ogólnie takie poczucie wypalenia Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag coś się może pojawiać w kwestii finansów, jakaś dodatkowa premia, wczasy pod gruszą? Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie może być trochę nerwowo, huśtawki nastrojów Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan w kwestii uczuć jakieś wahania, problem z decyzją związaną z jakimś panem i dalszym rozwojem znajomości Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła przemęczenie może o sobie dać znać oraz zmęczenie psychiczne - warto zadbać o odpoczynek relaks na łonie natury, zalecane spacery Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie może pozbędziesz się męża i dziecka na jakiś czas (wyjadą gdzieś wspólnie, albo mąż wywiezie go do dziadków i sam zostanie też tam na parę dni), a Ty będziesz mogła odpocząć od obu panów Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła dbaj o siebie przede wszystkim, zajmij się sobą, wysypiaj się i nie dręcz się tym, na co nie masz wpływu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 30 Czerwca 2013 Ogólny nastrój miesiąca:9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik dużo pracy nad sobą, nad swoim rozwojem, zarówno duchowym, jak i fizycznym (może jakieś nowe ćwiczenia lub dieta, którą planujesz od dłuższego czasu?); widać przede wszystkim skupienie na sobie, zaspokajanie swoich potrzeb i pragnień, realizację wcześniejszych planów Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie tutaj szykują się zmiany w relacji z mężczyzną, dużo spotkań towarzyskich, grille, wyjazdy, zakupy 11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag tutaj przyjdzie Ci się zmierzyć z jakimiś nieporozumieniami w domu, z mężem, coś będzie sobie wyjaśniać, w rezultacie powinno Wam się dobrze układać w tym czasie 21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie a tu przypadkiem w tym czasie Twoja pociecha gdzieś nie będzie wyjeżdżała? bo widać zajęcie się sprawami dziecka, jakieś pakowania, przygotowania Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów słuchać głosu swojego serca, postępować w zgodzie ze sobą i swoimi pragnieniami Tym powinnam się zająć Rydwan swoim rozwojem, na realizowaniu swoich celów To sobie odpuścić Moc nad przejmowaniem inicjatywy w każdej kwestii (czy to przy wyborze miejsca urlopu, czy tego, co akurat będzie jedzone na obiad ) karty radzą zachować luz i nie upieraniu się przy swoim, pozwól czasami, by ktoś inny zdecydował Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik jakieś poczucie osamotnienia w tej pracy, może spięcie z kimś w pracy, ogólnie takie poczucie wypalenia Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag coś się może pojawiać w kwestii finansów, jakaś dodatkowa premia, wczasy pod gruszą? Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie może być trochę nerwowo, huśtawki nastrojów Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan w kwestii uczuć jakieś wahania, problem z decyzją związaną z jakimś panem i dalszym rozwojem znajomości Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła przemęczenie może o sobie dać znać oraz zmęczenie psychiczne - warto zadbać o odpoczynek relaks na łonie natury, zalecane spacery Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie może pozbędziesz się męża i dziecka na jakiś czas (wyjadą gdzieś wspólnie, albo mąż wywiezie go do dziadków i sam zostanie też tam na parę dni), a Ty będziesz mogła odpocząć od obu panów Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła dbaj o siebie przede wszystkim, zajmij się sobą, wysypiaj się i nie dręcz się tym, na co nie masz wpływu Moje dziecko nigdzie nie wyjeżdżą, aczkolwiek bardzo możliwe, że wywieziemy go na parę dni na wieś, gdzie teściowie mają domek ))Co do pracy, to niestety,poczucie wypalenia towarzyszy mi od jakiegoś czasu... Cytuj
Kędry Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Ogólny nastrój miesiąca 9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik Bardzo pozytywnie powinien upłynąć lipiec - będziesz się czuła adorowana przez jakiegoś buławego - podsumy mówią, aby skupić się na sobie - na swoim wnętrzu - a z pewnością wyjdzie Ci to na korzyść Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie - dużo odpoczynku przed tobą - zawieszenie obowiązków - przyjemne spędzanie czasu - uważaj aby się od kogoś nie uzależnić 11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag po chwilach beztroski znów zaczniesz patrzeć w przyszłość trochę przez ciemne okulary - pomimo iż w domu wszystko w porządku - to jednak jakaś niepewność wkradnie się do Twojego codziennego życia - może za surowo siebie oceniasz - los jednak sprawi, że poczujesz się panią sytuacji 21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie- jakieś spotkania, miła wymiana poglądów -czasem serducho może mocniej zabić - bardzo urozmaicony czas się rysuje Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów - zatroszczyć się o siebie, o swoje emocje - wyciszyć się, przyjmować wszelkie przejawy zainteresowania swoją osobą w postaci miłych gestów, słów - rozpieszczać się Tym powinnam się zająć Rydwan - realizacją czegoś - taka priorytetowa sprawa - gorąca, nie cierpiąca zwłoki To sobie odpuścić Moc - nie spalaj się - Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik wykonywanie jakiejś pracy w odosobnieniu - może współpracownice pojadą na urlop i Ty sama będziesz radzić sobie z obowiązkami Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag - niespodziewanie może nastąpić poprawa finansów - może za jakieś zaległe zlecenie niespodziewanie wpłyną pieniążki Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie - taka trochę emocjonalna huśtawka - wahania, może nadmierny pociąg fizyczny do kogoś może się pojawić Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan - ciepło, dobre porozumienie - może Was czeka głęboka przemiana - w każdym razie coś dynamicznie się rozwinie Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła przewartościujesz pewne sprawy - zdrowie postawisz na pierwszym miejscu - wyjdzie Ci to na dobre - poczujesz się jak nowo narodzone gwiazda z nową mocą Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie wypoczynek w gronie miłych osób, niewykluczone że przyjaciół -to zrekompensuje Ci poczucie osamotnienia - Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła przede wszystkim zadbać o siebie - o swoje potrzeby nie zadręczać się niepotrzebnie, wyzbyć się ograniczeń, niszczących uzależnień personalnych, myślowych- kierować się odruchami serca, być gwiazdą w której drzemie potężna moc . Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Kędry literówki Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik będziesz zadowolona za sprawą jakiegoś pana.... Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie - będziesz chyba kombinować gdzie wyjść i jak odpocząć, no i widać, że będzie jakieś spotkanie 11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag widać, ze zajmę się domem, ukryję sie chyba w nim, mozliwe, że czekać będe na wynik ostatniego egzaminu (13 lipca) - no na to wygląda, że skupiona będziesz na mężu i rodzinie 21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie tu jakies flirty, wymiana informacji, może zakupy miłe dla mnie..- tak tu faktycznie może być jakiś słowny flirt, kilka komplementów.... Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów - skupić się na sobie, swoim wnętrzu.... bo tu brakuje tego relaksu chyba... takiego typowo kobiecego... Tym powinnam się zająć Rydwan rozwojem, może nawet jakimś wyjazdem? - wydaje mi się, że wyjazdem na wakacje To sobie odpuścić Moc - przepychanki Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik możliwe, że otrzymam zadanie od szefa, które mnie odseparuje od reszty zespołu - tak, jakaś poważniejsza rozmowa z szefem Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag pojawi się okazja na przypływ gotówki - ale nie wiem, czy ktoś z rodziny Ci nie da jakiejś kasy niespodziewanej.... Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie bardzo emocjonalnie będzie - ojjj będzie dość gorąco....uważaj.... Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan wymiana kontaktów z mężczyzną - no i jakiś podział wewnętrzny, wahanie się.... Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła minie to, co mi przeszkadzało (nadmierny stres), nadejdzie odpoczynek - relaksik tu potrzebny:-) Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie nie wiem...odpoczynek,albo powrót czegoś?? - tak jakbyś musiała się skupić na rodzinie Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła - zająć się sobą, odpocząć, odpuścić sobie całkowicie naukę Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 zerkłam z ciekawości tutaj również do rozkładu i tu równiez wychodzi Ci przystojny mężczyzna (Król buław) (cerarz),który pojawi sie w połowie miesiąca i da Ci dużo radości i zadowolenia ))Zdrowie będzie w normie, a niespodzianką będzie własnie ten pan, który widać, że jest już Tobie znany,jednakże...znajomośc mogła się z różnych przyczyn...wcześniej rozpłynąć...będzie odrodzenie, ponowna sympatia...aż jestem bardzo ciekawa co to bedzie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lipca 2013 zerkłam z ciekawości tutaj również do rozkładu i tu równiez wychodzi Ci przystojny mężczyzna (Król buław) (cerarz),który pojawi sie w połowie miesiąca i da Ci dużo radości i zadowolenia ))Zdrowie będzie w normie, a niespodzianką będzie własnie ten pan, który widać, że jest już Tobie znany,jednakże...znajomośc mogła się z różnych przyczyn...wcześniej rozpłynąć...będzie odrodzenie, ponowna sympatia...aż jestem bardzo ciekawa co to bedzie No, mnie też to ciekawi:chytry_na::oczko_na: Dam znać Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 9 denarów Król Buław suma*Sąd/Kapłanka HB Pustelnik* chyba bedziesz zadowlona z kontaktu z facetem na którym ci zalezy Co będzie mnie zajmowało: 1-10 lipca*-Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie,*HB Diabeł/Kochankowie*- zabawa odpoczynek do wybory 2 opcje wyjazdu albo z rodzina albo wyjazd przyjaciół 11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów*suma*Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag*wbedziesz musiała się skupic chba na męzu bo coś nie tak będzie jakby miał jakies kłopoty cos się wydarzy związanego z jego praca co do końca nie ejst takei jakie sie wydaje 21-31 lipiec -*Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów*suma Mag, HB Kochankowie*tu flirtowanie smsy i te soprawy wesolo cieplo Zadanie miesiąca:*Królowa Kielichów*- być szczęśliwa kochającą i kochana poprostu kobietką z sercem:) Tym powinnam się zająć*Rydwan*rwyjazdem i sprawami z podróżą To sobie odpuścić*Moc*- bycie ta która rządzi:) Praca -*Król Mieczy Pustelnik*suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik*inne zadanie samodziele stanowisko Finanse*8 kielichów Sąd*suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag coś z przesżłości wróci jakby spłata czegoś z przesżłości to co ci się nalezy otrzymasz Samopoczucie*Król Kielichów Diabeł*suma Mag HB Diabeł/Kochankowie*bardzo emocjonalnie będzie—ok:):) fakt czasami bedziesz wkurzona ogniem będziesz ziajać:P Uczucia*2 denarów Cesarz Słońce*suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan*wymiana kontaktów z mężczyzną---tutaj zgadzam sie Zdrowie*Śmierć 4 kielichów*suma Kapłan HB Gwiazda/Siła*odpoczniesz to wrócisz do zdrowia Niespodzianka*4 mieczy 6 kielichów 5 monet*suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie* hmhmhmhmh nie wiem ale ktoś z bliskich będzie w szpiatlu Rada na lipiec 2013*As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy*suma Diabeł/Kochankowie HBGwiazda/Siła*przede wszystkim patrz w serce i to co serce zajmuje odetnij sie od rozumu tylko mysl sercem i uczuciami Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lipca 2013 Może ktoś jeszcze coś zauważy ciekawego? Cytuj
Fall Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Nastrój miesiąca-jakiś pan będzie się kręcił koło Ciebie w tym miesiącu :-) Poczujesz dużą zmianę na lepsze, jakieś plany z przeszłości mogą się wreszcie zrealizować, ta 9 denarów z kapłanką i pustelnikiem pachną mi takim poznawaniem samej siebie-skupisz się na sobie ,na swoim wnętrzu, zadbasz o swój rozwój duchowy..Odkryjesz w sobie bogactwo duchowe, pokłady miłości i mądrości, zapragniesz się doskonalić wewnętrznie..Może odkryjesz w sobie jakieś nowe talenty, predyspozycje i zapragniesz je rozwijać..? 1-10 lipca-ewidentnie odpoczynek, ale błogie lenistwo będzie okrapiane podróżami bądź imprezkami, możliwe jakieś flirty, przygody miłosne :-) Trzeba uważać, by nie przedawkować z używkami ;-) 11-20 lipca-jakieś sprawy domowe będą wymagać wyjaśnienia..Albo pojawią się jakieś nowe, nieznane dotąd okoliczności/fakty.. 21-31 lipiecJakieś miłe spotkanie się szykuje..dużo wzajemności i serdeczności.. Zadanie miesiąca-rozsiewać miłość, dobroć, być wsparciem duchowym dla potrzebujących, może ktoś będzie potrzebował porady, albo żeby go wysłuchać..?Albo uda Ci się pogodzić dwie zwaśnione strony..? Słuchać intuicji :-) Tym powinnam się zająć -ukierunkować potencjał zawarty w królowej kielichów..Rozwijać swoje umiejętności.. To sobie odpuścić-nie staraj się postawić zawsze na swoim..luz luz i jeszcze raz luz.. Praca-Jakieś zniechęcenie, zwrócisz się do świata wewnętrznego i stracisz zainteresowanie pracą i rzeczami materialnymi.. Finanse-spadek??? Samopoczucie-wrażliwość i przez to nieodporność na stres.. Uczucia-poważna zmiana na lepsze, wygląda na to, że Pan przejdzie jakąś transformację emocjonalną i nie będzie się już więcej wahał, tylko weżmie sprawy w swoje ręce, będziesz z tej zmiany bardzo zadowolona :-) Zdrowie-jakiś kryzys zdrowotny, ale bardziej w sferze psychiki i emocji (czyżby za duży stres?), może rozmowa z terapeutą albo autorytetem pomoże, wskazane zwrócić się w duchową stronę, porozmawiać z Bogiem, zwolnić tempo życia, ale kryzys szybko minie, nastąpi widoczna poprawa i powrót sił witalnych.. Niespodzianka-szykuje Ci się wypoczynek w miejscu z dzieciństwa (może gdzieś u Twoich rodziców albo innej rodziny???) albo odpoczynek od dziecka..Ale dopadnie Cię jakaś pustka emocjonalna.. Rada-odkurzyć marzenia o miłości i nie bać się, nie stresować !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi