Skocz do zawartości

Lipiec:)))

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Ogólny nastrój miesiąca:

9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik wydaje mi się,że będe zadowolona, skupię się głównie na swoich przyjemnościach

Co będzie mnie zajmowało:

1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie - skoro to wakacje, to pewnie zacznę odpoczywać, może na jakies spotkanie ze znajomymi się udam, ogólnie widać, ze zajmę sie odpoczynkiem i zabawą

11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów [/b]suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag widać, ze zajmę się domem, ukryję sie chyba w nim, mozliwe, że czekać będe na wynik ostatniego egzaminu (13 lipca)

21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie tu jakies flirty, wymiana informacji, może zakupy miłe dla mnie..

Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów - zadbać o swoje zdrowie i odpoczynek, kierować się sercem

Tym powinnam się zająć Rydwan rozwojem, może nawet jakimś wyjazdem?

To sobie odpuścić Moc - stawianie na swoim na siłę

Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik możliwe, że otrzymam zadanie od szefa, które mnie odseparuje od reszty zespołu

Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag pojawi się okazja na przypływ gotówki

Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie bardzo emocjonalnie będzie

Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan wymiana kontaktów z mężczyzną

Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła minie to, co mi przeszkadzało (nadmierny stres), nadejdzie odpoczynek

Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie nie wiem...odpoczynek,albo powrót czegoś??

Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła mam kierowac się sercem, marzyć, być optymistką, wiecej spać...

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

9 denarów, Król buław, suma Sąd - pozytywny, zadbasz o siebie, sprawiać będziesz sobie przyjemności, możliwe ogrodzenie kontaktów z mężczyzną co wpłynie na Ciebie mobilizująco.

1-10 lipiec - Wisielec, Rycerz buław, 3 kielichów - mężczyzna wyrwie Cię z marazmu dnia codziennego, jakiś wyjazd, towarzystwo, może szykuje Ci się wesele?

11-20 lipiec -Księżyc, Król denarów, 10 kielichów - trochę niepewności i obaw /możliwe że chodzi o egzaminy/, przetrwasz ten okres w pieleszach domowych.

21-31 lipiec - Rycerz kielich , 6 denarów, Paz denarów - rodzinne zakupy.

Zadanie miesiąca: Królowa kielichów - być z tymi, którzy Cię kochają i pożądają, korzystać z życia, nie zapomnieć o wróżeniu.

Tym powinnam się zająć Rydwan - swoimi możliwościami, jeżeli można wyjechać.

To sobie odpuścić Moc - odpocznij, daj sobie na luz, są inni, może Cię wtedy docenią.

Praca Król mieczy, Pustelnik,- mogą być decyzje na wyższym szczeblu, dotyczące Twojej osoby.

Finanse 8 kielichów Sąd - droga, którą wybrałaś może spowodować lepsze finanse.

Samopoczucie Król kielichów Diabeł - może go zakłócić stres.

Uczucia 2denarów Cesarz Słońce - wahania mężczyzny ustępują, zmiany w jego toku myśleniowym i wszystko potoczy się w dobrym kierunku.

Zdrowie Śmierć 4 kielichów - potrzebny Ci prawdziwy odpoczynek a wszystko będzie w porządku.

Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet - zmiana nastawienia mężczyzny z przeszłości i jego wybór zaskoczy Cię.

Rada na lipiec 2103 - As kielichów 7 kielichów 9 mieczy - życie to wielka tajemnica, nie martw się nigdy na zapas, marzenia, nadzieja i miłość to jest to co powinno być priorytetem w tym miesiącu a nade wszystko wzmocnienie swojego wnętrza. Wiele przed Tobą do pokonania.

• Maestro
Napisano
Ogólny nastrój miesiąca:

9 denarów, Król buław, suma Sąd - pozytywny, zadbasz o siebie, sprawiać będziesz sobie przyjemności, możliwe ogrodzenie kontaktów z mężczyzną co wpłynie na Ciebie mobilizująco.

1-10 lipiec - Wisielec, Rycerz buław, 3 kielichów - mężczyzna wyrwie Cię z marazmu dnia codziennego, jakiś wyjazd, towarzystwo, może szykuje Ci się wesele?

11-20 lipiec -Księżyc, Król denarów, 10 kielichów - trochę niepewności i obaw /możliwe że chodzi o egzaminy/, przetrwasz ten okres w pieleszach domowych.

21-31 lipiec - Rycerz kielich , 6 denarów, Paz denarów - rodzinne zakupy.

Zadanie miesiąca: Królowa kielichów - być z tymi, którzy Cię kochają i pożądają, korzystać z życia, nie zapomnieć o wróżeniu.

Tym powinnam się zająć Rydwan - swoimi możliwościami, jeżeli można wyjechać.

To sobie odpuścić Moc - odpocznij, daj sobie na luz, są inni, może Cię wtedy docenią.

Praca Król mieczy, Pustelnik,- mogą być decyzje na wyższym szczeblu, dotyczące Twojej osoby.

Finanse 8 kielichów Sąd - droga, którą wybrałaś może spowodować lepsze finanse.

Samopoczucie Król kielichów Diabeł - może go zakłócić stres.

Uczucia 2denarów Cesarz Słońce - wahania mężczyzny ustępują, zmiany w jego toku myśleniowym i wszystko potoczy się w dobrym kierunku.

Zdrowie Śmierć 4 kielichów - potrzebny Ci prawdziwy odpoczynek a wszystko będzie w porządku.

Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet - zmiana nastawienia mężczyzny z przeszłości i jego wybór zaskoczy Cię.

Rada na lipiec 2103 - As kielichów 7 kielichów 9 mieczy - życie to wielka tajemnica, nie martw się nigdy na zapas, marzenia, nadzieja i miłość to jest to co powinno być priorytetem w tym miesiącu a nade wszystko wzmocnienie swojego wnętrza. Wiele przed Tobą do pokonania.

Wesele się nie szykuje, mam natomiast nadzieję,że jak zdam egzaminy to uda mi się zrobic w domu jakies fajne spotkanie z przyjaciółmi:) Być może to pokazane zostało w 3 kielichów..

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik

dużo pracy nad sobą, nad swoim rozwojem, zarówno duchowym, jak i fizycznym (może jakieś nowe ćwiczenia lub dieta, którą planujesz od dłuższego czasu?); widać przede wszystkim skupienie na sobie, zaspokajanie swoich potrzeb i pragnień, realizację wcześniejszych planów

1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie

tutaj szykują się zmiany w relacji z mężczyzną, dużo spotkań towarzyskich, grille, wyjazdy, zakupy

11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag

tutaj przyjdzie Ci się zmierzyć z jakimiś nieporozumieniami w domu, z mężem, coś będzie sobie wyjaśniać, w rezultacie powinno Wam się dobrze układać w tym czasie

21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie

a tu przypadkiem w tym czasie Twoja pociecha gdzieś nie będzie wyjeżdżała? bo widać zajęcie się sprawami dziecka, jakieś pakowania, przygotowania ;)

Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów

słuchać głosu swojego serca, postępować w zgodzie ze sobą i swoimi pragnieniami

Tym powinnam się zająć Rydwan

swoim rozwojem, na realizowaniu swoich celów

To sobie odpuścić Moc

nad przejmowaniem inicjatywy w każdej kwestii (czy to przy wyborze miejsca urlopu, czy tego, co akurat będzie jedzone na obiad ;)) karty radzą zachować luz i nie upieraniu się przy swoim, pozwól czasami, by ktoś inny zdecydował

Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik

jakieś poczucie osamotnienia w tej pracy, może spięcie z kimś w pracy, ogólnie takie poczucie wypalenia

Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag

coś się może pojawiać w kwestii finansów, jakaś dodatkowa premia, wczasy pod gruszą?

Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie

może być trochę nerwowo, huśtawki nastrojów

Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan

w kwestii uczuć jakieś wahania, problem z decyzją związaną z jakimś panem i dalszym rozwojem znajomości

Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła

przemęczenie może o sobie dać znać oraz zmęczenie psychiczne - warto zadbać o odpoczynek relaks na łonie natury, zalecane spacery

Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie

może pozbędziesz się męża i dziecka na jakiś czas (wyjadą gdzieś wspólnie, albo mąż wywiezie go do dziadków i sam zostanie też tam na parę dni), a Ty będziesz mogła odpocząć od obu panów ;)

Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła

dbaj o siebie przede wszystkim, zajmij się sobą, wysypiaj się i nie dręcz się tym, na co nie masz wpływu

• Maestro
Napisano
Ogólny nastrój miesiąca:

dużo pracy nad sobą, nad swoim rozwojem, zarówno duchowym, jak i fizycznym (może jakieś nowe ćwiczenia lub dieta, którą planujesz od dłuższego czasu?); widać przede wszystkim skupienie na sobie, zaspokajanie swoich potrzeb i pragnień, realizację wcześniejszych planów

1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie

tutaj szykują się zmiany w relacji z mężczyzną, dużo spotkań towarzyskich, grille, wyjazdy, zakupy

11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag

tutaj przyjdzie Ci się zmierzyć z jakimiś nieporozumieniami w domu, z mężem, coś będzie sobie wyjaśniać, w rezultacie powinno Wam się dobrze układać w tym czasie

21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie

a tu przypadkiem w tym czasie Twoja pociecha gdzieś nie będzie wyjeżdżała? bo widać zajęcie się sprawami dziecka, jakieś pakowania, przygotowania ;)

Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów

słuchać głosu swojego serca, postępować w zgodzie ze sobą i swoimi pragnieniami

Tym powinnam się zająć Rydwan

swoim rozwojem, na realizowaniu swoich celów

To sobie odpuścić Moc

nad przejmowaniem inicjatywy w każdej kwestii (czy to przy wyborze miejsca urlopu, czy tego, co akurat będzie jedzone na obiad ;)) karty radzą zachować luz i nie upieraniu się przy swoim, pozwól czasami, by ktoś inny zdecydował

jakieś poczucie osamotnienia w tej pracy, może spięcie z kimś w pracy, ogólnie takie poczucie wypalenia

Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag

coś się może pojawiać w kwestii finansów, jakaś dodatkowa premia, wczasy pod gruszą?

Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie

może być trochę nerwowo, huśtawki nastrojów

Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan

w kwestii uczuć jakieś wahania, problem z decyzją związaną z jakimś panem i dalszym rozwojem znajomości

przemęczenie może o sobie dać znać oraz zmęczenie psychiczne - warto zadbać o odpoczynek relaks na łonie natury, zalecane spacery

Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie

może pozbędziesz się męża i dziecka na jakiś czas (wyjadą gdzieś wspólnie, albo mąż wywiezie go do dziadków i sam zostanie też tam na parę dni), a Ty będziesz mogła odpocząć od obu panów ;)

Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła

dbaj o siebie przede wszystkim, zajmij się sobą, wysypiaj się i nie dręcz się tym, na co nie masz wpływu

Moje dziecko nigdzie nie wyjeżdżą, aczkolwiek bardzo możliwe, że wywieziemy go na parę dni na wieś, gdzie teściowie mają domek :)))Co do pracy, to niestety,poczucie wypalenia towarzyszy mi od jakiegoś czasu...

Napisano (edytowane)

Ogólny nastrój miesiąca

Bardzo pozytywnie powinien upłynąć lipiec - będziesz się czuła adorowana przez jakiegoś buławego - podsumy mówią, aby skupić się na sobie - na swoim wnętrzu - a z pewnością wyjdzie Ci to na korzyść

1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie -

dużo odpoczynku przed tobą - zawieszenie obowiązków - przyjemne spędzanie czasu - uważaj aby się od kogoś nie uzależnić

po chwilach beztroski znów zaczniesz patrzeć w przyszłość trochę przez ciemne okulary - pomimo iż w domu wszystko w porządku - to jednak jakaś niepewność wkradnie się do Twojego codziennego życia - może za surowo siebie oceniasz - los jednak sprawi, że poczujesz się panią sytuacji

21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie-

jakieś spotkania, miła wymiana poglądów -czasem serducho może mocniej zabić - bardzo urozmaicony czas się rysuje

Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów - zatroszczyć się o siebie, o swoje emocje - wyciszyć się, przyjmować wszelkie przejawy zainteresowania swoją osobą w postaci miłych gestów, słów - rozpieszczać się

Tym powinnam się zająć Rydwan - realizacją czegoś - taka priorytetowa sprawa - gorąca, nie cierpiąca zwłoki

To sobie odpuścić Moc - nie spalaj się -

wykonywanie jakiejś pracy w odosobnieniu - może współpracownice pojadą na urlop i Ty sama będziesz radzić sobie z obowiązkami

Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag - niespodziewanie może nastąpić poprawa finansów - może za jakieś zaległe zlecenie niespodziewanie wpłyną pieniążki

Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie - taka trochę emocjonalna huśtawka - wahania, może nadmierny pociąg fizyczny do kogoś może się pojawić

Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan - ciepło, dobre porozumienie - może Was czeka głęboka przemiana - w każdym razie coś dynamicznie się rozwinie

przewartościujesz pewne sprawy - zdrowie postawisz na pierwszym miejscu - wyjdzie Ci to na dobre - poczujesz się jak nowo narodzone gwiazda z nową mocą

wypoczynek w gronie miłych osób, niewykluczone że przyjaciół -to zrekompensuje Ci poczucie osamotnienia -

przede wszystkim zadbać o siebie - o swoje potrzeby nie zadręczać się niepotrzebnie, wyzbyć się ograniczeń, niszczących uzależnień personalnych, myślowych- kierować się odruchami serca, być gwiazdą w której drzemie potężna moc .

Edytowane przez Kędry
literówki
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

9 denarów Król Buław suma Sąd/Kapłanka HB Pustelnik będziesz zadowolona za sprawą jakiegoś pana....

1-10 lipca -Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie, HB Diabeł/Kochankowie - będziesz chyba kombinować gdzie wyjść i jak odpocząć, no i widać, że będzie jakieś spotkanie

11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag widać, ze zajmę się domem, ukryję sie chyba w nim, mozliwe, że czekać będe na wynik ostatniego egzaminu (13 lipca) - no na to wygląda, że skupiona będziesz na mężu i rodzinie

21-31 lipiec - Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów suma Mag, HB Kochankowie tu jakies flirty, wymiana informacji, może zakupy miłe dla mnie..- tak tu faktycznie może być jakiś słowny flirt, kilka komplementów....

Zadanie miesiąca: Królowa Kielichów - skupić się na sobie, swoim wnętrzu.... bo tu brakuje tego relaksu chyba... takiego typowo kobiecego...

Tym powinnam się zająć Rydwan rozwojem, może nawet jakimś wyjazdem? - wydaje mi się, że wyjazdem na wakacje

To sobie odpuścić Moc - przepychanki

Praca - Król Mieczy Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik możliwe, że otrzymam zadanie od szefa, które mnie odseparuje od reszty zespołu - tak, jakaś poważniejsza rozmowa z szefem

Finanse 8 kielichów Sąd suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag pojawi się okazja na przypływ gotówki - ale nie wiem, czy ktoś z rodziny Ci nie da jakiejś kasy niespodziewanej....

Samopoczucie Król Kielichów Diabeł suma Mag HB Diabeł/Kochankowie bardzo emocjonalnie będzie - ojjj będzie dość gorąco....uważaj....

Uczucia 2 denarów Cesarz Słońce suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan wymiana kontaktów z mężczyzną - no i jakiś podział wewnętrzny, wahanie się....

Zdrowie Śmierć 4 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Siła minie to, co mi przeszkadzało (nadmierny stres), nadejdzie odpoczynek - relaksik tu potrzebny:-)

Niespodzianka 4 mieczy 6 kielichów 5 monet suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie nie wiem...odpoczynek,albo powrót czegoś?? - tak jakbyś musiała się skupić na rodzinie

Rada na lipiec 2013 As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Gwiazda/Siła - zająć się sobą, odpocząć, odpuścić sobie całkowicie naukę

Gość Daffne
Napisano

zerkłam z ciekawości tutaj również do rozkładu i tu równiez wychodzi Ci przystojny mężczyzna (Król buław) (cerarz),który pojawi sie w połowie miesiąca i da Ci dużo radości i zadowolenia :)))Zdrowie będzie w normie, a niespodzianką będzie własnie ten pan, który widać, że jest już Tobie znany,jednakże...znajomośc mogła się z różnych przyczyn...wcześniej rozpłynąć...będzie odrodzenie, ponowna sympatia...aż jestem bardzo ciekawa co to bedzie :D

• Maestro
Napisano
zerkłam z ciekawości tutaj również do rozkładu i tu równiez wychodzi Ci przystojny mężczyzna (Król buław) (cerarz),który pojawi sie w połowie miesiąca i da Ci dużo radości i zadowolenia :)))Zdrowie będzie w normie, a niespodzianką będzie własnie ten pan, który widać, że jest już Tobie znany,jednakże...znajomośc mogła się z różnych przyczyn...wcześniej rozpłynąć...będzie odrodzenie, ponowna sympatia...aż jestem bardzo ciekawa co to bedzie :D

No, mnie też to ciekawi:chytry_na::oczko_na:

Dam znać:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

9 denarów Król Buław suma*Sąd/Kapłanka HB Pustelnik* chyba bedziesz zadowlona z kontaktu z facetem na którym ci zalezy

1-10 lipca*-Wisielec Rycerz Buław 3 kielichów suma Kochankowie,*HB Diabeł/Kochankowie*- zabawa odpoczynek do wybory 2 opcje wyjazdu albo z rodzina albo wyjazd przyjaciół

11-20 lipca - Księżyc Król Denarów 10 kielichów*suma*Sprawiedliwość/Kapłanka, HB Koło/Mag*wbedziesz musiała się skupic chba na męzu bo coś nie tak będzie jakby miał jakies kłopoty cos się wydarzy związanego z jego praca co do końca nie ejst takei jakie sie wydaje

21-31 lipiec -*Rycerz Kielichów 6 denarów paź denarów*suma Mag, HB Kochankowie*tu flirtowanie smsy i te soprawy wesolo cieplo

Zadanie miesiąca:*Królowa Kielichów*- być szczęśliwa kochającą i kochana poprostu kobietką z sercem:)

Tym powinnam się zająć*Rydwan*rwyjazdem i sprawami z podróżą

To sobie odpuścić*Moc*- bycie ta która rządzi:)

Praca -*Król Mieczy Pustelnik*suma Księżyc/Pustelnik HB Pustelnik*inne zadanie samodziele stanowisko

Finanse*8 kielichów Sąd*suma Wieża/Rydwan HB Koło/Mag coś z przesżłości wróci jakby spłata czegoś z przesżłości to co ci się nalezy otrzymasz

Samopoczucie*Król Kielichów Diabeł*suma Mag HB Diabeł/Kochankowie*bardzo emocjonalnie będzie—ok:):):) fakt czasami bedziesz wkurzona ogniem będziesz ziajać:P:P

Uczucia*2 denarów Cesarz Słońce*suma Śmierć/Cesarz HB Rydwan*wymiana kontaktów z mężczyzną---tutaj zgadzam sie

Zdrowie*Śmierć 4 kielichów*suma Kapłan HB Gwiazda/Siła*odpoczniesz to wrócisz do zdrowia

Niespodzianka*4 mieczy 6 kielichów 5 monet*suma Śmierć/Cesarz HB Diabeł/Kochankowie* hmhmhmhmh nie wiem ale ktoś z bliskich będzie w szpiatlu

Rada na lipiec 2013*As Kielichów 7 kielichów 9 mieczy*suma Diabeł/Kochankowie HBGwiazda/Siła*przede wszystkim patrz w serce i to co serce zajmuje odetnij sie od rozumu tylko mysl sercem i uczuciami

• Maestro
Napisano

Może ktoś jeszcze coś zauważy ciekawego?;)

Napisano

Nastrój miesiąca-jakiś pan będzie się kręcił koło Ciebie w tym miesiącu :-) Poczujesz dużą zmianę na lepsze, jakieś plany z przeszłości mogą się wreszcie zrealizować, ta 9 denarów z kapłanką i pustelnikiem pachną mi takim poznawaniem samej siebie-skupisz się na sobie ,na swoim wnętrzu, zadbasz o swój rozwój duchowy..Odkryjesz w sobie bogactwo duchowe, pokłady miłości i mądrości, zapragniesz się doskonalić wewnętrznie..Może odkryjesz w sobie jakieś nowe talenty, predyspozycje i zapragniesz je rozwijać..?

1-10 lipca-ewidentnie odpoczynek, ale błogie lenistwo będzie okrapiane podróżami bądź imprezkami, możliwe jakieś flirty, przygody miłosne :-) Trzeba uważać, by nie przedawkować z używkami ;-)

11-20 lipca-jakieś sprawy domowe będą wymagać wyjaśnienia..Albo pojawią się jakieś nowe, nieznane dotąd okoliczności/fakty..

21-31 lipiecJakieś miłe spotkanie się szykuje..dużo wzajemności i serdeczności..

Zadanie miesiąca-rozsiewać miłość, dobroć, być wsparciem duchowym dla potrzebujących, może ktoś będzie potrzebował porady, albo żeby go wysłuchać..?Albo uda Ci się pogodzić dwie zwaśnione strony..? Słuchać intuicji :-)

Tym powinnam się zająć -ukierunkować potencjał zawarty w królowej kielichów..Rozwijać swoje umiejętności..

To sobie odpuścić-nie staraj się postawić zawsze na swoim..luz luz i jeszcze raz luz..

Praca-Jakieś zniechęcenie, zwrócisz się do świata wewnętrznego i stracisz zainteresowanie pracą i rzeczami materialnymi..

Finanse-spadek???

Samopoczucie-wrażliwość i przez to nieodporność na stres..

Uczucia-poważna zmiana na lepsze, wygląda na to, że Pan przejdzie jakąś transformację emocjonalną i nie będzie się już więcej wahał, tylko weżmie sprawy w swoje ręce, będziesz z tej zmiany bardzo zadowolona :-)

Zdrowie-jakiś kryzys zdrowotny, ale bardziej w sferze psychiki i emocji (czyżby za duży stres?), może rozmowa z terapeutą albo autorytetem pomoże, wskazane zwrócić się w duchową stronę, porozmawiać z Bogiem, zwolnić tempo życia, ale kryzys szybko minie, nastąpi widoczna poprawa i powrót sił witalnych..

Niespodzianka-szykuje Ci się wypoczynek w miejscu z dzieciństwa (może gdzieś u Twoich rodziców albo innej rodziny???) albo odpoczynek od dziecka..Ale dopadnie Cię jakaś pustka emocjonalna..

Rada-odkurzyć marzenia o miłości i nie bać się, nie stresować !!!