Skocz do zawartości

Lipiec 2013

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Używam kart Crowleya, czytam całościowo

Praca: As buław . 3 mieczy -> Cesarz IV

Wygląda na to, że zacznie się dziać. Potencjał jest duży, będę chciała zapanować nad swoim rozleniwieniem i trochę pokierować tą łodzią, dokształcić się, zabiegać o projekty które mi pasują.

Finanse: Rycerz Mieczy (O) . Kochankowie IV . Paź Denarów (O) -> Rydwan VII

Hm wygląda dziwnie, coś mi się wydaje, że znowu będę musiała podzielić się pieniędzmi z moim chłopakiem.

Uczucia: Żądza (Siła) (O) . Cesarz IV . 6 Pucharów -> Pustelnik

Nie będzie ognia, będzie takie rozsądne życie, chłopak skupi się na pracy, a ja na leczeniu ran z przeszłości.

Rodzina: Król Mieczy (O) . Paź Pucharów . Diabeł XV -> Wieża XVI

Rozpracowuję to co było... szykują się jakieś zmiany, patrząc po Diable i Wieży niekoniecznie wesołe i delikatne..

Niespodzianka: 9 mieczy (O) . 7 mieczy . Królowa Buław (O) -> Księżyc

Nie wygląda zbyt wesoło ta niespodzianka :) Nie wiem co to za niespodzianka, może po prostu odkryję bardziej swój "cień" i to co we mnie złe, zacofane i szkodliwe.

Rada: 6 denarów . Słońce XIX (O) . Paź Mieczy -> Słońce XIX

Ja tą radę rozumiem tak, że dotyczy ona mojego związku. Powinnam dawać z siebie wytrwale, nawet jeśli wydaje mi się, że nie otrzymuję w zamian wystarczająco wiele, nie zrażać się przeciwnościami, być wnikliwa i nieustępliwa i w efekcie będę mogła się cieszyć taką relacją o jakiej zawsze marzyłam - idealnym związkiem partnerskim, który wzmacnia oboje partnerów i daje im szanse na rozwój..

Napisano

Praca:As buław, 3 mieczy - masz możliwości na wykazanie się ale Ty ich nie wykorzystujesz, czas na działanie, Twój brak inicjatywy nie wróży nic dobrego.

Finanse: Rycerz mieczy(o), Kochankowie, Paz denarów(o) - nie dbasz o swoje pieniądze, powiedziałabym niezbyt dobrze nimi gospodarujesz.

Uczucia: Siła, Cesarz, 6 pucharów - przeszłość nie da o sobie zapomnieć.

Rodzina: Król mieczy(o), Paz pucharów, Diabeł - brak dobrego kontaktu, coś się zawaliło i trudno to naprawić zwłaszcza z mężczyzną.

może z ojcem. Paz pucharów często mówi o szansie naprawy, wyjaśnienia spraw rodzinnych, tylko kto zacznie ?

Niespodzianka:9mieczy(O),7 mieczy, Królowa buław(o) - zaskoczysz sama siebie gdyż przekonasz się , że więcej sprytu, inteligencji, więcej wiary w siebie pozwoli Ci pokonać wszelkie obawy i lęki przed dokonaniem tego co wydawało Ci się niemożliwe. Poprawa relacji z kobietą.

Rada: 6 denarów , Słońce(o), Paz mieczy - dawanie i branie to wymiana energetyczna, która pozwala nam siebie dowartościować i normalnie funkcjonować, ta energetyka jest u Ciebie zachwiana , popracuj nad nią.

Napisano

Dziękuję. Popracować nad nią.. ale w którą stronę :D W stronę dawania, czy brania :).

Napisano

to ważny miesiąc, jeśli chodzi o kwestię pracy, mogą pojawić się nowe możliwości/okoliczności rozwoju lub kontynuacji jakieś projektu, może nie obejść się bez trudności (np. rezygnacja z czegoś kosztem pracy), ale w rezultacie wysiłek powinien się opłacić (Cesarz)

w tej kwestii karty zachęcają, aby zwrócić uwagę nad przypływem i odpływem finansów (Kochankowie i Rydwan), bo widać, że łatwo przyszły i łatwo poszły, być może także chodzi o drugą stronę, czyli tak jak napisałaś mężczyzna będzie chciał coś pożyczyć i w rezultacie będzie kombinowanie

częściowe emocjonalne oddalenie, chwila oddechu, potem znowu spotkania, rozmowy, ale tutaj u Ciebie widać zamknięcie się na przyszłość, a rozmyślanie nad tym, co było (6 kielichów+Pustelnik)

mogą być jakieś spory i kłótnie związane z Twoim podejściem do życiu; ojcu może się nie podobać Twoja "dorosłość" i będzie czepiał, może być bardzo nieprzyjemnie, łącznie z zerwaniem kontaktów na jakiś czas

tutaj na jaw może wyjść pokrętne działania kobiety wobec Ciebie, jej nieszczerość, zagrywki

Rada: 6 denarów . Słońce XIX (O) . Paź Mieczy -> Słońce XIX

otwórz się na innych, ale miej na uwadze to, że nie każdy ma szczere intencje, że motywy postępowania pewnych osób z otoczenia mogą być inne niż Ci się wydają

• 4 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja:

Faktycznie pojawiły się nowe możliwości wykazania się i faktycznie nieco opieszale do tego podchodziłam i nadal podchodzę. Być może gdybym pamiętała o tym rozkładzie i interpretacjach bym inaczej do tego podeszła :). Jednak ostatecznie wydaje się, że wyszło dobrze :).

Tutaj niespodzianka, bo po raz pierwszy od bardzo dawna udało mi się odłożyć sporo kasy i mimo to nadal mam pieniądze aż do wypłaty. To pierwszy taki miesiąc od pół roku. Chłopak mi nie oddał jeszcze pieniędzy które założyłam za niego za mieszkanie, ale powoli zapominam o tym i coraz mniej czuję by to egzekwować (może to jest ten Rycerz Mieczy (O) i Kochankowie). Dodatkowo w końcu dostałam zwrot podatku - całkiem spory, z tym mi się kojarzy Rydwan :) - z listonoszem który ten zwrot przyniósł, ale skoro on jest w sumie to nie wiem czy może to oznaczać :)

Mocno i stabilnie, blisko siebie, ale bez namiętności większej. Chłopak faktycznie sporo pracował, a ja ostatecznie jakoś nadmiernie tej przeszłości nie rozpamiętywałam :).

W tym miesiącu odcięłam się trochę od ojca - ani razu się z nim nie widziałam i tylko raz z mamą. Ogólnie jestem poirytowana obojgiem niestety.

Tak naprawdę to ja nie wiem co jest tą niespodzianką :) Niespodzianką było dla mnie trochę to, że odkryłam w sobie zafascynowanie i pasję do takich typowo kobiecych-jin zajęć. Żadnej poprawy z kobietą nie zauważyłam, ani jej pokrętnych działań, które miałyby być niespodzianką.. :) trochę niespodzianką było dla mnie to, że dziewczyna szefa zablokowała projekt nad którym pracowaliśmy i który już był gotowy, dobry i zatwierdzony przez szefa. Może to jest ta Królowa Bułek (O), ale nie wiem czy to jest aż tak ważne i doniosłe by wychodziło w rozkładzie, to tylko sprawy pracy.

Dziękuję za interpretacje :)

Edytowane przez Farfalla209