Skocz do zawartości

Celt na rozwój zawodowy do grudnia 2013

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

rozłożyłam karty na pytanie jak będzie wyglądał mój rozwój zawodowy do końca 2013 roku?

Karty RW, ułożenie proste. W trakcie tasowania wyskoczyła 4 mieczy...

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego 10 mieczy suma HB X koło– myślę, że ta karta pokazuje jak bardzo nie lubię tej pracy i jak bardzo mnie ona męczy. Wiem, że czasami pokazuje też koniec….

2. okoliczności towarzyszące 6 mieczy dobrane: VII rydwan suma HB XII wisielec, III cesarzowa – szukam zmiany no i chyba rydwan to podkreśla, że idę w kierunku swojego planu…

3. zwieńczenie 4 miecze suma HB IV cesarz– chcę to całe przedsięwzięcie dobrze przekalkulować, przeanalizować…. I to zamierzam robić w najbliższym czasie

4. podstawa sprawy8 denarów suma HB VIII moc – ciężko pracuje, mam dużo obowiązków w pracy, a moja pensja nie jest adekwatna do włożonego wkładu

5. to co byłoXVI wieża dobrane: 8 mieczy suma HB VI kochankowie– no musiałam zmienić całkowicie podejście, przestać marzyć o nierealnych planach, które nie dają zarobków…..

6. to co nadchodziAs mieczy dobrane: rycerz denarów suma HB I Mag –pewnie jakieś analizy finansowe, co się opłaca i za ile itd.

7. jak on widzi tą sytuację2 miecze dobrane: 5 denarów, rycerz mieczy suma HB VII rydwan – mam dosyć odkładania spraw i czekania, już za długo nie działałam… no chyba widać, że dążę do poprawy sytuacji finansowej….

8. miejsce działaniaXVII gwiazda dobrane: rycerz mieczy suma HB XVII Gwiazda, VIII moc – no i tutaj chyba widać, że to związane z działalnością ludzkich rąk…

9. moje nadzieje/obawy królowa pucharów – pierwszy raz myślę, że moja wrażliwość na coś się przyda….

10. Wynik: rycek pucharów tło: 0 głupiec, 4 puchary, as pucharów, suma HB V papież – no wielkiej zmiany to raczej do końca roku nie będzie….

dziękuję:-)

Edytowane przez Iwka78
nie napisałam o wyskakującej karty:-)
  • Maestro
Napisano

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 10 mieczy suma HB X koło– zakończenie jakiegoś etapu, definitywne

2. okoliczności towarzyszące – 6 mieczy dobrane: VII rydwan suma HB XII wisielec, III cesarzowa –no i tu teraz po tym celcie na pracę Twojego męża myślę, ze faktycznie może to być związane z wyjazdem daleko

3. zwieńczenie – 4 miecze suma HB IV cesarz– chwilowe odsunięcie się od rozwoju zawodowego

4. podstawa sprawy – 8 denarów suma HB VIII moc – ciężka praca nad swoim rozwojem

5. to co było – XVI wieża dobrane: 8 mieczy suma HB VI kochankowie–jakies nagłe zawalenie się planów i stanięcie w miejscu

6. to co nadchodzi –As mieczy dobrane: rycerz denarów suma HB I Mag –podjecie jakiegoś wyzwania

7. jak on widzi tą sytuację – 2 miecze dobrane: 5 denarów, rycerz mieczy suma HB VII rydwan –na razie nie dostzrega jej z uwagi na swoje sprawy

8. miejsce działania – XVII gwiazda dobrane: rycerz mieczy suma HB XVII Gwiazda, VIII moc – nie wiem jak Gwiazdę rozpatrywac pod kątem miejsce, ale dla mnie to na razie marzenia i plany o tym, aby podjąć się ryzyka w końcu

9. moje nadzieje/obawy –królowa pucharów – masz nadzieję, że odpowiedź znajdziesz w sobie, ale także, że nie zostaniesz sama z dziećmi w domu

10. Wynik: rycek pucharów tło: 0 głupiec, 4 puchary, as pucharów, suma HB V papież – ja tu widże nadal zagubienie, poszukiwanie nowych rozwiązań..

Ja tak może sugerowałam się rozkładem na pracę Twojego męża, ale wydaje mi się, że on może faktycznie dostać konkretną propozycję wyjazdu i to Cię zacznie zajmować.Będziesz wolała podjeć decyzję wspólnego wyjazdu niż zycia na odległośc...

• Lubię to! 1
Napisano

nawet chwili bym się nie wahała:-)

dziękuję Ci bardzo:-)

punkciki kliknę jak się odblokuje:-)

• Maestro
Napisano

punkciki kliknę jak się odblokuje:-)

Mam ten sam problem:lol::lol:

Napisano

iwka wg mojego postrzegania i tego co mi napisałaś to raczej jako niespełniona zawodowo bedziesz

Napisano
iwka wg mojego postrzegania i tego co mi napisałaś to raczej jako niespełniona zawodowo bedziesz

rewela...:-(((((

dzięki:-)

Napisano
Skrobne w domu cos ;)

byłabym baaardzo wdzięczna:-)

Napisano
oj tam, takie bela co ;D

oj tam, oj tam:-))))))

Napisano

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 10 mieczy suma HB X koło

Mysle, ze czekasz na sprzyjajacy moment by dac noge z pracy

2. okoliczności towarzyszące – 6 mieczy dobrane: VII rydwan suma HB XII wisielec, III cesarzowa

Nudzisz sie, meczysz... Chcesz zmiany, ale sama nic nie robisz w tym kierunku bo nie masz mozliwosci

3. zwieńczenie – 4 miecze suma HB IV cesarz

na razie raczej ani do przodu, ani do tylu... Cesarz trzyma mocna reka, i radzi sie trzymac tego co sie ma i dobrze tym zarzadzac.

4. podstawa sprawy – 8 denarów suma HB VIII moc

Chyba powinnas wziac sie za szkolenia, inwestowac w cos co przyniesie korzysci dlugofalowe (szkolenia, kursy itp)

5. to co było – XVI wieża dobrane: 8 mieczy suma HB VI kochankowie

Zaskoczenie bylo na tyle duze, ze Cie oslepilo. Mozesz nie dostrzegac ciekawych okazji, ktore sie pojawiaja (albo jestes zbyt wybredna, albo sama nie wiesz do konca czego chcesz)

6. to co nadchodzi –As mieczy dobrane: rycerz denarów suma HB I Mag

Bedziesz sie zastanawiala, snula plany, analizowala... ale i tak jesli sama tego nie popchniesz, nie pomozesz sobie.. to nic z tego nie bedzie.

bedziesz musiala sie solidnie nagimnastykowac by pogodzic ze soba obowiazki

7. jak on widzi tą sytuację – 2 miecze dobrane: 5 denarów, rycerz mieczy suma HB VII rydwan

On czyli kto? Pytanie takie troche ni w te ni wewte. RAczej widac tu pat, brak mozliwosci dostrzezenia czegos, brak mozliwosci wlasnie.

A takze narastajaca frustracje i zlosc, uwazaj by Cie emocje nie poniosly za daleko. Samokontrola wskazana.

8. miejsce działania – XVII gwiazda dobrane: rycerz mieczy suma HB XVII Gwiazda, VIII moc

Chyba jeszcze sie pomeczysz i poszarpiesz... gwiazda z reguly mowi o dluzszym dzialaniu, rozmieszczonym w czasie, rycerz mieczy zas cofa Cie do poprzednich punktow - czyi raczej zadnej takiej zmiany, jaka bys chciala. bedziesz musaiala zacisnac zeby i cwiczyc silna wole.

9. moje nadzieje/obawy –królowa pucharów

Ale tez moze mowic o tym, ze za bardzo wszystkim sie przejmujesz, analizujesz, trzesiesz sie nad kazdym szczegolem... angazujac w to emocje.

Nie zawsze dobrze na tym mozesz wyjsc.

10. Wynik: rycek pucharów tło: 0 głupiec, 4 puchary, as pucharów, suma HB V papież

Bez zmian w wyksztalceniu, umiejetnosciach - raczej nie ma co liczyc na awanse.

A juz raczej nie w tym roku, bo dopiero jak zainwestujesz w siebie, to zmiany beda mozliwe.

Tak to widze;)

• Lubię to! 1